Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokAndroid programok, Internet böngésző → Internet böngésző programok – Csillagpor.hu

Internet böngésző

    Eddig 32 hozzászólás, szólj hozzá! Frissítve: 2016. május 8. 21:26

Internet böngésző, Firefox, Opera, Internet Explorer, Safari, Chrome és más webböngészők letöltése. Böngésző programok, WebKit, Gecko, Trident, Presto és minden egyéb motorra épülő szoftverek lassan bővülő gyűjteménye.

Válassz böngészőt:
Google Chrome, CoolNovo (ChromePlus), Firefox, Internet Explorer, Lunascape, Maxthon, Opera, RockMelt, Safari, SeaMonkey, Waterfox

SeaMonkey

SeaMonkeyA SeaMonkey programcsomag lépett a valamikori Netscape böngésző nyomdokaiba.
Ő követi egyedül azt a vonalat, hogy egy böngészővel együtt kapjunk meg mindent, ami az internethez szükséges.
Így a böngészőn kívül tartalmaz levelezőprogramot, RSS és hírcsatorna olvasót, HTML szerkesztőt és chat kliens programot is, a további hasznos összetevőkön kívül. Mindezeket a Mozilla alapítvány nyújtja nekünk, leginkább haladó felhasználók vagy fejlesztők számára.

A Mozilla forráskódján nyugszik a teljes program, a levelező modulja képes az összes Thunderbird adatot importálni, így könnyítve meg az áttérést. Gyakorlatilag mindent megtalálhatunk benne, amit a Firefoxban és a Thunderbirdben, ezekhez csak hozzáad ez a csomag.

SeaMonkey böngésző

Lunascape

LunascapeA Lunascape egy mára tripla motoros böngészővé fejlődött japán csoda program.
Azon annyira nem lepődöm meg, hogy azt állítja magáról, hogy a leggyorsabb böngésző, de olyan tulajdonsággal egyik böngésző sem rendelkezik, hogy automatikusan motort vált ha erre van szükség! Némely weboldal erre hivatott szkriptje közli, hogy csak Internet Exploreren hajlandó futni. Ilyenkor a Gecko motorral működtetett Lunascape-ünk átvált a Trident motorra, hogy örüljünk. Pontosabban még azelőtt történik a váltás észrevétlenül, hogy kekeckedne az a szkript.

Főbb tulajdonságai dióhéjban: a már említett, menet közben is váltható Trident (Internet Explorer), Gecko (Firefox), WebKit (Chrome) három motorosság olyan szinten, hogy a böngésző beállítások is különfélék, a kezdőoldalak, alapértelmezett keresők, sőt a kedvencek is teljesen különállóak!
Magyarul tényleg van 3 böngészőnk egyben!
Automatikus időzíthető profil mentés, gyors keresés a kijelölt szövegekre, Firefox kiegészítők támogatása, nagyon részletes fül beállítások, többsoros fül megjelenítés. Több weboldal nézet egyszerre akár lépcsőzetesen, mindenféle böngészők adatainak importálása, konfigurálható egérműveletek, egérmozdulatok külön böngészőre, fülekre, linkekre. Nagyon részletesen átállítható eszköztár és felület, menük, gombok, bármik. Felület váltás stílusokkal, külön beállítható keresők gombokra, címsávra, kereső mezőre. RSS hírszalag a fülek mellett, könyvjelző online szinkronizálás, user agent váltás, telepítéskor hordozhatóvá tehető, magyar nyelvű is …

Érdemes megnézni a képernyőképeket, de még ott sem látható minden!

Lunascape 3 motoros böngésző

Waterfox

WaterfoxMivel még mindig nincs hivatalos stabil Mozilla verzió a 64 bites Firefoxból, elkészült egy 64 bites Firefox klón Waterfox néven.

Ez a böngésző 64 bites Windows rendszerekre optimalizált változata. Kihasználja a 64 bit nyújtotta előnyöket, vagyis gyorsabb.
Állítólag van pár javítás a felületében is, de ezt én nem vettem észre.

64 bites Windows Vista vagy újabb kell hozzá. (A letöltő oldalról elérhető képernyőképek Windows 8-on készültek.)
Mindenben kompatibilis a Firefoxszal, az összes kiegészítő használható a Waterfoxhoz is.

Waterfox 64 bites Firefox böngésző

Maxthon

A Maxthon egy kínai böngésző és azok közé tartozik, amit ha kipróbálok, a beállításoknál hosszasan gondolkodóba esek, hogy alapértelmezetté tegyem e.

A hármas verziótól kezdve a Trident (Internet Explorer) és a Webkit (pl. Chrome, Safari) böngésző motorra egyaránt épül, ezzel “Dual Display Engines” böngészővé válik.
Nem kevesebbet állít magáról, mint hogy 200%-al gyorsabban rajzolja ki a weboldalakat mint a Google Chrome. Nem nagyon tudom lemérni, de tény, hogy igen gyors.

Rengeteg olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit a Chrome és a Firefox esetében is jó pár pluginnel tudtam csak megoldani. Addonokkal és felszínekkel bővíthető és hihetetlen módon alakítható a felülete, a fülek, a billentyűparancsok, az egér mozdulatok, az oldalsáv, a gyors eszközök … minden.
Maxthon
Egy felsorolás pár további tulajdonságáról:
Beállítások, kedvencek, gyors URL, stb. on-line szinkronizálása
Oldal némítás, Bővítmények, Letöltéskezelő (választható), URL biztonsági ellenőr
Videóknál felbukkanó “Lejátszás az ablakban – Mentés” fül
Egér mozdulatok, URL fedőnévvel (alias) navigálás, Privát ablak
Osztott képernyő, Kiváló fejlesztőeszközök, Kitöltés varázsló
Képernyő mentés, Online Jegyzettömb, Konfigurálható oldalsáv
Helyesírás ellenőrzés, RSS olvasó, Fájlszimatoló

… és nem írom tovább, maradjon felfedezni való is! :-)

Maxthon böngésző

RockMelt

RockMeltA RockMelt böngésző gyors, könnyen kezelhető, közösségi és minden eszközön elérhető, vagy ahogy az oldalán olvashatjuk: “Fast – Easy – Social – Everywhere”.

A nyílt forráskódú Chromium kódján alapszik a fejlesztése, melyet a Netscape böngésző alapítójának támogatásával és a Facebook-al együttműködésben készítenek.

A böngésző másképp működéséről egy könyvet lehetne írni, így csak pár mondatban próbálkozom.

Ha bejelentkezünk, a különféle közösségi oldalak, alkalmazások történéseit külön kezelhetjük az oldaltól, csakis a böngészőben. Vagyis nem kell a Facebookba bejelentkezni és megnyitni az oldalt ahhoz, hogy láthassuk az értesítéseket, üzeneteket, és bármit ami történik.

Twitterből pl. több account-ot is képes egyszerre figyelni, követhetünk sok RSS feed-et, beépíthetjük a Gmail, Youtube, stb. fiókunkat és megtekinthetünk, kezelhetünk mindent egy-egy lebegő ablakból.

Az Edge-ek segítségével jobb és bal oldalon figyelhetjük a különböző alkalmazásokat, a jelenleg on-line lévő Facebook ismerőseinket, kezdeményezhetünk csetelést … és még
mindig csak a böngészőből, nem nyitottunk meg semmilyen oldalt, mindezt valós időben, bármiféle frissítgetés nélkül.

A jelszavainkat, könyvjelzőket és más mentett dolgainkat, bárhol elérhetjük, mert a Rockmelt szerverein tárolódnak. A címsorban helyet kapott egy linkmegosztó, ahonnan a felvett alkalmazásokban, oldalakon megoszthatjuk a kedvelt webcímet.

Azt mondják, vele egy nap használat után megváltozik a véleményed a webről.
Adatok, képek, videók a lenti linken…

RockMelt böngésző

CoolNovo (ChromePlus)

CoolNovoA CoolNovo (2012-re CoolNovo lett az új neve a ChromePlusnak) webböngésző egy gyorsabb és biztonságosabb böngésző, legalábbis ezt írják magukról…
A lényeg, a CoolNovo a Chromium Maple Studio által feljavított változata, mindent tud amit a Chrome, pár beépülővel kiegészítve.

Ezek a hasznos plusz tulajdonságok pl. az egér mozdulatokkal történő vezérlés (Mouse gesture), a Super drag, ami olyan egyszerű, hogy leírni is nehéz. Egy egérrel kijelölt szöveget ha arrébb dobunk, akkor megnyílik a beállított kereső a rádobott szövegre keresés találati listájával, ha pedig linket dobunk arrébb, akkor megnyílik egy új fülön.
Az IE tab ismert a Firefoxból, Internet Explorer-szerűen jeleníti meg a weboldalakat, tesztelésre vagy esetleges kompatibilitási gondok kiküszöbölésére kiváló eszköz. Ezek után dupla kattintással bezárhatunk egy fület, továbbá kapunk egy letöltő és egy Adblock eszközt is.

Telepítés közben nem lehet magyar nyelvet választani, de magyarul települ.

A beállítások menüjében kapunk egy Enhanced Options menüpontot amivel a chrome://plusconfig/ parancs hatására megjelenő extra beállításokhoz férhetünk hozzá.
Az igen részletes opciók között találhatjuk pl. az egérmozdulatok és a billentyű kombinációk átkonfigurálási lehetőségeit is.

CoolNovo böngésző

Internet Explorer 8, 9, 10, 11

Internet ExplorerAz Internet Explorer 8-al gyorsabb a böngészés a 7-hez képest, az új parancsfájl-motorja gyorsabban értelmezi a JavaScript-et vagy az AJAX-ot.

A Gyorssegédek révén, közvetlenül a weboldalból érhetünk el funkciókat, alkalmazásokat (pl. blog, e-mail, térképek, fordítás).
A szabványok támogatása terén is javult a böngésző, de ha mégsem :-), akkor van kompatibilitási módja, ha egy weboldal nem úgy jelenne meg, ahogy működik más webböngészőkön.

A lapok elkülönítése hasznos tulajdonság, nem száll el az egész böngésző egy oldal miatt. A privát böngészés (InPrivate-böngészés) nem rögzít semmit böngészésünk és kereséseink nyomán, a SmartScreen szűrő pedig véd minket és adatainkat, ha nem biztonságos oldalakat böngészünk.

Az Internet Explorer 9 Windows Vista és az utáni operációs rendszereken használható.

Amiben jobb mint elődei … a szöveg, a grafika és a videók megjelenítésének teljes, hardveres gyorsítása alapértelmezés szerint, értesítés, ha egy bővítmény lassítja a böngésző működését, a webhelyek rögzíthetők a Windows 7 tálcáján, lapok letépése és Windows 7 Aero Snap, egyesített keresőmező és címsor, vizuális keresési javaslatok gépelés közben, H.264 formátumban kódolt HTML5 videó támogatása, böngészőbe épített fejlesztői eszközök … stb.

A Chrome-tól kevesebb dologban különbözik, mert úgy néz ki az lett az új etalon, mindenki ahhoz igazodik. Azóta minden böngészőnek vannak újabb verziói, tehát lassan értelmetlenek ezek az összehasonlítgatások.

Internet Explorer 8 böngésző például XP-re

Internet Explorer 9 böngésző leginkább Windows 7-re

Internet Explorer 10 Windows 7-re

Internet Explorer 11 Windows 7 és 8 rendszerekre

Safari

SafariA Safari a világ legjobb böngészője, olvashatjuk az Apple oldalán. Én nem vitatom.

Gyorsabb, egyszerűbb, elegánsabb a többi böngészőtől és a fejlesztőknek is tartogat kincseket. PC-re és Mac-re egyaránt ingyenesen letölthető.

A szabad forrású WebKit project-re épül.

Alapban minden szükséges beépülőt tartalmaz (pl: RealPlayer, Adobe Acrobat, QuickTime, Shockwave Flash, Star Downloader,
Java, MS Office, Windows Media Player
, stb), nem kell külön telepítgetni.

Megjelent benne a Top Sites, ahol a legtöbbet látogatott oldalainkat gyűjti, folyamatosan frissülve és jelezve, hol van újdonság az utolsó látogatás óta.

Gyorsult az RSS olvasója, változott, egyszerűsödött a design, egyre javul a HTML5 támogatása, és még Private AutoFill, Reading List, no meg rengeteg további érv

Az oldaláról letölthető QuickTime-al vagy anélkül.

Safari internet böngésző
Google Chrome

Google ChromeCsak nyílt forrású projekteket vettek igénybe a készítésnél, melyekből legjellemzőbb a WebKit böngésző és a V8 JavaScript motor.

A böngésző címsorából indíthatunk, kereshetünk mindent, a fülek folyamatai külön-külön dolgoznak, nem rántja egy-egy oldal magával az egész böngészőt.
Támogatja az inkognitó üzemmódot, bővíthető Témákkal, Kiterjesztésekkel, szinkronizálhatók a Könyvjelzői … egyszerű és gyors.

A letöltés a Chrome fejlesztői csatornájáról indul el, így mindig a Google legfrissebb böngészőjéhez juthatunk hozzá.
A Google Chrome Channel Changer lent a kiegészítéseknél érhető el.

Google Chrome webböngésző

Opera

Opera böngészőmobilra, PC-re és máshová.
A többszálú böngészés úttörői voltak egykoron, mára ez alap egy böngészőnél.
Ha azt mondjuk, hogy a leggyorsabb és a legszabványosabb, nem állunk messze a valóságtól.

RSS olvasót és levelezőprogramot is tartalmaz, ismeri az egér mozdulatok általi- és a hangvezérlést is, továbbá a gyors keresést, link-szinkronizálást, gyors hívót, füles böngészést, minialkalmazásokat … sohasem érnék a végére.

A 10-estől megjelent az Opera Turbo, mely a lassú internetkapcsolattal rendelkezők böngészését gyorsítja jelentősen, a füleken láthatók az oldalak előnézetei, 40%-al gyorsabb lett a motorja és minden modern szabványt támogat a maga Acid 100/100-as eredményével.
A 11-es verziótól kezdve támogatja a kiterjesztéseket is.

Opera Mini vagy az Opera Mobil is letölthető, utóbbinál kiválasztható a telefon pontos típusa, melyen használni szeretnénk.

Opera webböngésző

Firefox

FirefoxA Firefox a Mozilla Alapítvány böngészője Windows, Linux és Mac rendszerekre.

Gyors, biztonságos, testre szabható, bővíthető.
A rengeteg rendelkezésre álló kiegészítővel szinte bármit kihozhatunk böngészőnkből és a felületét is kedvünk szerint szépítgethetjük.

Ismeri a privát böngészés, fogd és vidd lapkezelést, helymeghatározó böngészést, web fontokat, CSS3-at, HTML5-öt, megújult a könyvjelző és jelszókezelése …
Segít a böngészésben az új JägerMonkey JavaScript motor, hardveresen gyorsított grafikus renderelés, és megérkezett a HD HTML5 WebM videó formátum támogatás is.

Folyamatosan tanuló Intelligens címsor-al rendelkezik, a címsor feletti fülek nagyobb helyett biztosítanak a weboldalaknak, és még pár tulajdonság felsorolásszerűen: Firefox gomb, Könyvjelzőgomb, folyamatosan nyitva tartható Alkalmazáslapok, lapok rendezése a Panorama segítségével, bezárt lapok és ablakok újranyitása, szinkronizálás (Sync) mobillal … és még sok minden … és valóban szebb és gyorsabb!

Firefox internet böngésző

Netscape

Netscape böngészőA böngésző.

Sajnos az idő és a böngészőháborúk háttérbe szorították, de a Firefox (és a gecko motoron futó böngészők) neki köszönheti létét, no és a legtöbb webes szabvány is…

A Netscape böngésző támogatásának 2008 február 1-től vége.
Az AOL Netscape vezetője Tom Drapeau bejelentette, hogy a Netscape böngésző 2008 február 1-ig még frissítve lesz, azután megszűnik a támogatása.
Azt ajánlja, hogy ez után a felhasználók térjenek át Firefox-ra vagy Mozillára (mindkettő a Netscape kódjának felszabadításából kelt életre),
ott használhatják a Netscape skin-eket és plug-in-eket.
A Netscape böngésző használata nem biztonságos, a támogatás megszűnte után!
A modern böngészők atyja, a legtöbb webes szabvány létrehozója nyugovóra tér.
End of Support for Netscape web browsers 2007.12.29. – frisshirek.csillagpor.hu

Webböngésző kiegészítők

Google Eszköztár
Transmute böngésző könyvjelző mentő

Kapcsolódó oldalak:
Böngészők összehasonlítása
Böngésző kiegészítő
MozBackup a Firefox beállításaink, adatainak mentéséhez.
Web Slice készítés


Hasonló programok:

Android programok, Internet böngésző

32 Hozzászólás

ági

Köszönöm!Én is a Firefoxal tudom csak intézni ezeket az ügyeket,de mindig zavarnak a felugró ablakok és leblokkolják a gépem! :( Próbáltam letiltani de vagy nem jó helyen próbáltam vagy nem jól csináltam,lényeg hogy ugyanúgy felugranak a fene vinné el őket.Egyébként erste bank és takarékszövetkezetbe nem tudok belépni.Köszönöm a segítséget,megpróbálom újból beállítani a felugró ablakokat..
Üdv.:Ági

Zsolt

Nem tudom mely bankokról van szó, de most én is kipróbáltam kettővel és ment. Régebben és pár helyen ma is probléma, hogy a bank oldala nem támogat minden böngészőt. Konkrétan olyan is volt régebben, hogy közölte, hogy csak Internet Explorerrel lehet … ez bizony a netbank fejlesztőinek a sara ilyenkor, nem a böngészőé.
A konkrét esetben nem tudom mi lehet a gond, de Windowson Internet Explorerrel mindenképp ki tudod próbálni. Én amúgy Firefoxszal intézek minden ilyesmit, még nem volt vele gondom.
A felugró reklámablakokat Firefoxban a beállításokban le lehet tiltani, Chromeban talán nem, de beépülő mindenképp van hozzá.

Ha még kell segítség írj! Üdv…

ági

Szia!Miért van az,hogy a google chrome-vel netbank oldalra vagy más pénzes oldalra nem tudok felmenni,mindig azt írja ki hogy valami akadályozza a biztonságos megnyitást.Túl érzékenyre van állítva a biztonság?Egyszerűen nem tudok utalni interneten keresztül,mert nem nyitja meg az oldalakat mert két bankom is van online egyiket sem nyitja meg!Segíts!Melyik böngésző az amelyik nem dob fel reklám oldalakat és megnyitható velük a netbankok? Köszi!

Zsolt

Itt van az Aurora a Firefox fejlesztői verziói között: http://csillagpor.hu/remek/programok/firefox-beta

Simon Attila

Sziasztok! Hiányolom a felsorolásból a Mozilla Aurora-t! Nekem az a kedvencem!

Zsolt

A Bing kereső különféle böngészőkben beállítható kereső szolgáltatás. Külön letölteni nem lehet. A letöltött böngészőben, vagy a már meglévő Internet Explorerben a beállításoknál át kell állítani az alapértelmezett keresőt Bingre. Ennyi.

Nagy Erika

Miert nemtudom letolteni a bingkeresot

Zsolt

Köszi a hasznos hozzászólást!

Robi

Mániám a bőngik tesztelése… Jelenleg a CoolNoovo a leggyorsabb és a legjobb! NAgyon jó lett!
Előtte Comodo Dragont használtam. Majd Ice Dragon.
Firefox verzióból a Cyberfox a leggyorsabb jelenleg.
…de mindegyik FFoxban megtalálható egy hiba egy bizonyos oldalnál, ha több tab fület nyitok meg. Ilyenkor lefagy 4-5 tabfül és újra kell indítani a Fox-ot.
Az új Nightly is bejön és tetszik, hogy szinte öránként frissül!
A sebessége a Cyberfoxnál kicsit jobb, de a CoolNoovo viszi a rekordot mindenben!

csigafi

Szép kis gyűjtemény de én még kiegészíteném egy nagyon jó kis bőngészővel aminek az a neve hogy comodo dragon itt le is tölthető http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php
további szép napot
_♥_/°°

Zsolt

Itt megtalálod: http://csillagpor.hu/remek/programok/rockmelt-letoltese#lv

Névtelen

szia na ezt a RockMelt-et hogy kell leszedni? előre is köszi.

robi

Jók ezek a böngészők

bogi

hasznosak ezek a böngészők

Zsolt

Megbízhatóság tekintetében már egyik sem “szűz”, utoljára a Chrome-ot is sikerült feltörni.
Biztonsági szempontból szerintem mindegy csak ne Internet Explorer, sebesség tekintetében szerintem a Chrome vagy az Opera a nyerő. A Chrome egyszerűbb és elterjedtebb.
Ha csak egy szóban válaszolhattam volna, akkor azt mondtam volna, hogy: Chrome.

Az XP-t Win7-es gépre csak úgy lehet, hogy formázod azt a meghajtót amin most a Win7 van. Aztán mehet rá az XP.
Tehát mindent elmenteni, indítani XP telepítőlemezről, formázni, és a formázott meghajtóra feltenni az XP-t. Ha van egy üres, vagy üressé tehető partíció, akkor oda is fel lehet tenni az XP-t, és ha kész akkor a Win7 telepítő lemezről visszaállítani az indító menüt. Így mindkét oprendszer fent lesz, induláskor lehet majd választani.

István

Volna egy kérdésem, melyik a legmegbízhatóbb böngésző és a leggyorsabb? A következő kérdésem, hogyan lehet a Windows 7 és helyett az XP prof telepíteni. Köszönöm előre is., Üdv. István…

pásztor marika

Köszönöm szépen, biztos az volt amit írtál. Pont elkaptam egy ilyen dolgot. De azért felírtam amit javasoltál. Szia

Zsolt

Örülök, hogy megoldódott a probléma.

A böngészők sokszor sokféleképp jelenítenek meg egy oldalt, bizonyos kódok eltérő értelmezése miatt. Főleg, ha valami hiba van az oldalon! Előfordulhat, nagyon ritkán, hogy épp elkapsz egy ilyen hibát, és a böngésző cache sokáig őrzi azt a változatot, tehát sokáig azt látod.

Ilyenkor ha törlöd a böngészési előzményeket, vagy Ctrl+F5-el frissíted az oldat, akkor az újabb változat letöltésére kényszeríted pl. a Firefoxot.

Hogy itt konkrétan mi volt a hiba, sosem fogjuk megtudni, de már mindegy is …

pásztor marika

Ja igen amit kérdeztél,hogy másik böngészővel jó volt -e az oldal. Igen az Internet Explorer 8 -t telepítettem azzal jó volt és másik böngészővel is. Szerintem amikor volt egy kis átállás a face megbolondult.? augusztus 25 -e utánra írtak valamit. De az enyém még akkor nem. Ez kb 4 napja van. De most ismét jó.Írtam én a Facebook magyar mini üzemeltetőinek és fórumnak és neked. Marhára idegesített. De köszi jelenleg minden ok.Szia marika

pásztor marika

Szia Zsolt! A mai napon gondoltam,hogy ismét telepítek valami más böngészőt, már rajta volt az kezem az egéren, de meggondoltam magam és bementem a facebookra, és láss csudát, helyre állt az oldalam. Szerinted?

Zsolt

Tehát az a gond, hogy szerinted nem jól jeleníti meg a Facebook profilod?
Mikortól van ez? Más böngészővel is nézted (pl. Internet Explorer)?

pásztor marika

Marika vagyok .Telepítettem a 6.0.2 Firefoxot. A facebookon az adatlapom és a kezdőlapom is ismét a jobb oldalon. A bal oldal üres. Na ez mi lehet? A gépem többi oldala jó. Segítesz?Köszi

pásztor marika

Firefoxom van 3.6-os. Nem engedi a Facebookot ill. a belső adatlapot és kezdőlapot a normál tartományba. A bal oldal a jobb oldalon landol vajon miért? Csak a facebook okoz neki problémát nekem meg fő a fejem, hogy mi ez?

Zsolt

Ha sokat használod a közösségi oldalakat, főleg a Facebook-ot, és nyitott vagy az újdonságokra és meg is akarod ismerni őket, és nem a leggyengébb géped van, és nem zavar, hogy még nincs kész, akkor mindenképp!

gogorita zsolt

Szerintetek a RockMelt webböngészőt megéri e letölteni?

Zsolt

Olyan egyszerű hogy nem is tudom mit írjak …

El kell indítani a letöltött firefox.exe fájl, két kattintás vagy Enter, stb., aztán egyszerűen csinálni amit a telepítő párbeszédablakai kérnek. Semmi különös nincs közben, igazából nem kell semmihez sem érteni. A végén valószínűleg elindul magától, ha kéred.

annamaria kubovics

Szeretném telepíteni a firefox 4-et ezt már letöltöttem segíts, mit csináljak ezután. Hogy tudom a gépemre állandóra telepíteni bocs ha kicsit bután írtam, nem vagyok egy Einstein! Köszi Annamaria

viktor

én safarit használok windowson nagyon gyors !

Zsolt

Huu! Jó böngészőt …. ?

Nehéz … nem mai gyerek ez …

Pl: http://oits.k12.hi.us/software/mac/ie51xmac.htm
http://www.floodgap.com/software/classilla/

… és még hasznos leírások Mac OS kompatibilis böngészőkről:
http://lowendmac.com/thompson/06/0103.html
http://www.index-site.com/browser.html

Sok sikert!

Laci

Szia! Tudsz valami jó böngészőt ami telepíthető Mac OS 9.1-re?
Előre is köszi

Zsolt

Nem tudom miért nincs magyar nyelvű Safari, de más nyelven sincs nem csak magyarul.
Németül voltak próbálkozások, de most csak angol és kész …

VEZÉR

Safari miért nincs Magyar nyelven!!

Kérdezz, szólj hozzá!
Nem kötelező semmilyen adat megadása... a név azért hasznos.


Itt szólhatsz hozzá:

Kattints a fehér négyzetre a "Nem vagyok robot" szöveg előtt!
Majd ha nem vagy robot, elküldheted a hozzászólást!

Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

Impresszum, Adatvédelmi Nyilatkozat