Csillagpor.hu
Csillagpor.huProgram letöltés → Képszerkesztő – kép átméretező, vágó, fénykép javító programok.

Képszerkesztő

    Frissítve: 2015. november 17. 12:33

Fotor Photo Editor

Fotor for AndroidA Fotor – Photo Editor egy könnyen kezelhető fénykép szerkesztő Androidos mobil eszközökre. Fényképezni is tudunk vele, majd a kapott képet sokféle hatással változtathatjuk kedvünkre. Megvághatjuk fényképünket vagy megváltoztathatjuk a felbontását, de el is forgathatjuk vagy tükrözhetjük is. Mindezek után elküldhetjük közösségi oldalakra vagy e-mailben.
A Fotor leírása: képszerkesztő, fotor

freeware

→ Folytatás és letöltés / Fotor Photo Editor

Fotor for Android screenshot

A Fotor for Android kezdőoldala, választhatunk, hogy fényképezünk, szerkesztünk, egy már kész képet töltünk be, vagy a beállításokban mélyülünk el. A Photo Boxban a fényképek, dátum szerint rendezve. Az egyik képet kiválasztom és megosztom, szerkesztem, törlöm vagy exportálom. Egy kicsit sötétebben és élesebben látjuk a képet … A kontraszton megcsúszott a kezem … Még egy […]

→ Folytatás és letöltés / Fotor for Android screenshot

Fotor képszerkesztő, effektező

FotorA Fotor egyszerűen kezelhető és átlátható képszerkesztő szoftver.
Tud vágni előre beállított méretre, de szabadon is, feljavítja fényképeink mindenféle paramétereit, akár automatikusan is.
Képes keretezni és millióféle előre elkészített hatással ellátni képeinket. Egy egyszerű, de nagyszerű kollázs szerkesztőt is kapunk vele!
A Fotor leírása: képszerkesztő, kollázskészítő, fotor

freeware

→ Folytatás és letöltés / Fotor képszerkesztő, effektező

Fotor képernyőképek

FotorAz újabb Fotor verzióban (2.0.2) indításkor innen lehet választani, hogy mit szeretnénk … már kiegészült a kötegelt feldolgozóval is (Batch). A képszerkesztőnek némiképp változott a felülete, ez itt pl. a vágás. Ez pedig az új, kötegelt feldolgozó része…

→ Folytatás és letöltés / Fotor képernyőképek

EasyCleaner képernyőképek

EasyCleaner

EasyCleaner képernyőképek … Az EasyCleaner Windows tisztítótelepítésénél kiválaszthatjuk a magyar felületet … alapértelmezetten nem az. Áttekinthető, egyszerű felület, jobboldalon mindenhez a magyarázat. A registry karbantartása folyamatban …

→ Folytatás és letöltés / EasyCleaner képernyőképek

Windows Live Fotótár

FotótárA Fotótár könnyen kezelhető program, mellyel fényképeinket nézegethetjük, rendszerezhetjük, megoszthatjuk. Képeinken igazíthatunk színeket és állíthatunk az expozíción. Eltüntethetjük a vörös szemeket, egyesíthetünk több képet kollázzsá vagy panoráma képpé, beavatkozás nélkül is javíthatunk több képet egyszerre. Címkézhetjük is fotóinkat, akár az arcfelismerés segítségével, de rendezhetünk dátum és még sok minden alapján…
A Fotótár leírása: fénykép katalogizáló, fotótár

freeware
magyar nyelvű

→ Folytatás és letöltés / Windows Live Fotótár

Hordozható Hornil StylePix

Hornil StylePixKépszerkesztő, rajzoló és effektező program. A rajzoló, festő, színező eszközökön kívül, kép vágás, méretezés, elforgatás, tükrözés, szöveg beillesztés terén is mindenre képes. Ezeken kívül a hagyományos Photoshop eszközök mind megtalálhatók benne és szűrők, effektek is nagy számban használhatók.
Ez a hordozható változata.
A Hornil StylePix leírása: képszerkesztő, stylepix

freeware
magyar nyelvű (itt-ott)

→ Folytatás és letöltés / Hordozható Hornil StylePix

RedNotebook napló szoftver

RedNotebookA RedNotebook egy modern napló szoftver. Beépített naptár navigál minket bejegyzéseinkben amiket címkékkel láthatunk el, kereshetünk bennük, fanézetben jeleníthetjük meg őket, illetve egy címke felhőből válogathatunk. A szövegeket formázhatjuk, beilleszthetünk linkeket, fájlokat, képeket. Nem használ adatbázist, automatikusan ment, statisztikát készít, exportálhatunk PDF, HTML, Latex vagy egyszerű szöveges formátumba.
A RedNotebook leírása: napló, rednotebook

freeware
magyar nyelvű

→ Folytatás és letöltés / RedNotebook napló szoftver

Hordozható RealWorld Paint

RealWorld PaintA RealWorld Paint képszerkesztő, rajzoló, GIF animáció készítő program egyben, Photoshop, GIMP, Paint.NET kompatibilitással. Támogatja a Photoshop plugineket, dolgozhatunk rétegekkel, stílusokkal, maszkokkal, és az említett képszerkesztőkből ismert eszközök nagy részét megtaláljuk itt is. Ez a hordozható változata.
A RealWorld Paint leírása: képszerkesztő, realworld paint

freeware
magyar nyelvű

→ Folytatás és letöltés / Hordozható RealWorld Paint

RealWorld Paint képszerkesztő

RealWorld PaintA RealWorld Paint képszerkesztő, rajzoló, GIF animáció készítő program, Photoshop, GIMP, Paint.NET kompatibilitással. Támogatja a Photoshop plugineket, dolgozhatunk rétegekkel, stílusokkal, maszkokkal, és az említett képszerkesztőkből ismert eszközök nagy részét megtaláljuk itt is. Egyedülálló tulajdonsága, hogy támogatja az egérmozdulatokkal való vezérlést!
A RealWorld Paint leírása: képszerkesztő, realworld paint

freeware
magyar nyelvű

→ Folytatás és letöltés / RealWorld Paint képszerkesztő

Előző programok ←

Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

Impresszum, Adatvédelmi Nyilatkozat