Csillagpor.hu
Csillagpor.huProgram letöltés → Letöltés – megosztás – szinkronizálás – letöltő program, letöltés gyorsító, fájl és könyvtár megosztó, szinkronizáló alkalmazások, FTP.

Letöltés – megosztás – szinkronizálás

    Frissítve: 2016. október 2. 08:59

 

SkyDrive screenshot

SkyDrive asztali alkalmazás letöltése Windows rendszerre. SkyDrive telepítése Androidos eszközökre. SkyDrive telepítés és üdvözlet, legfontosabb fájljait bárhonnan, bármilyen eszközről elérheti. Bejelentkezés a Microsoft fiók azonosítóval vagy regisztrálás. A SkyDrive mappa megadása. Keresse meg SkyDrive mappáját a fájlkezelőben. Ott találhatók a többi eszközén és a SkyDrive tárhelyén lévő fájlok. Fájlok lehívása bárhonnan. Elérhetők legyenek e vagy […]

→ Folytatás és letöltés / SkyDrive screenshot

Hordozható Free Download Manager

Free Download ManagerA Free Download Manager egy letöltés kezelő, optimalizáló és letöltés gyorsító program, Bittorrent protokoll támogatással, Flash videó fájl és média folyam letöltéssel, átalakítással, megszakadt letöltés folytatási képességgel és közösségi támogatással. Ez a hordozható változat.
A Free Download Manager leírása: letöltés gyorsító, fdm

open source
magyar nyelvű

→ Folytatás és letöltés / Hordozható Free Download Manager

MP3jam, mp3 kereső, hallgató, letöltő

mp3jamAz MP3jam rendkívül egyszerű, gyors és szép mp3 kereső, hallgató és letöltő program. A letöltés forrásáról semmit nem tudunk, csak rákeresünk a kívánt előadóra vagy zeneszámra és már jönnek is a találatok. Mindenből automatikusan a legjobb minőséget kapjuk, meghallgathatjuk, és ha nincsenek szerzői jogi félelmeink, akár le is tölthetjük őket egyenként vagy egyben a teljes albumot.
Az MP3jam leírása: letöltés, mp3jam

freeware

→ Folytatás és letöltés / MP3jam, mp3 kereső, hallgató, letöltő

MP3jam screenshot

Ha egy tartalomról úgy gondoljuk, hogy jogilag nem megengedett a letöltése, akkor csak hallgassuk meg! Az MP3jam mp3 kereső és letöltő program instant kereséssel rendelkezik, azaz nem kell kiírnunk a teljes kifejezést, már kínálja is a lehetőségeket Ez jól jön pl. akkor, ha nem teljesen emlékszünk egy előadó vagy egy zenemű nevére, címére. Ha rákerestünk […]

→ Folytatás és letöltés / MP3jam screenshot

FlashGet letöltés vezérlő

FlashGetA FlashGet letöltés vezérlő két problémánkat hivatott megoldani elsősorban, a letöltési sebesség és a megszakadt letöltések folytathatósága. Beépül böngészőinkbe, elkapja a vágólapra másolt linkeket, a különféle fájltípusokat külön mappákba rendezi, támogatja az eMule, HTTP, FTP, torrent, YouTube videó letöltéseket.
6 – 10-szeres gyorsulást lehet vele elérni, gyengébb rendszerekre is optimalizálva van, gyors és stabil.
A FlashGet leírása: letöltés vezérlő, flashget

freeware

→ Folytatás és letöltés / FlashGet letöltés vezérlő

FlashGet screenshot

A FlashGet letöltés kezelő telepítése után az első kérdése, hogy melyik könyvtárba töltsön le. Egy vágólapra másolt link esetén automatikusan megpróbálja letölteni, ha a megadott fájl típusok egyikéről van szó. Egy fájl letöltése folyamatban, jobb gombbal rákattintva megnyithatjuk a mappát, vágólapra másolhatjuk az URL-jét, stb… Egy letöltés szüneteltetve, másik kezdve … Új letöltés indítása, torrent […]

→ Folytatás és letöltés / FlashGet screenshot

NetVideoHunter videó letöltő plugin

NetVideoHunterA NetVideoHunter Firefox kiegészítő, ami minden videómegosztó oldalról letölti a videókat. A weboldalba beágyazott videót jeleníti meg letöltő ablakban, vagy ha több videó van, pl. YouTube lejátszó lista, akkor mindet megjeleníti, a nemrég böngészett oldalakban lévő videókat is összegyűjti, és mi választhatjuk ki, milyen minőségben szeretnénk letölteni.
A NetVideoHunter leírása: böngésző kiegészítő, netvideohunter

freeware
magyar nyelvű

→ Folytatás és letöltés / NetVideoHunter videó letöltő plugin

Hordozható uTorrent

µTorrentA µTorrent vagyis mikro Torrent egy BitTorrent kliens program, kis méretű, kis memória igényű, az automatikus sávszélesség kezelésnek köszönhetően gyorsabban tölt le, ellenáll az internet szolgáltatók általi torrent szűrésnek, és torrentenként vagy együtt korlátozható a fel- és letöltés sávszélessége. Ez a hordozható változata.
letöltés, utorrent

→ Folytatás és letöltés / Hordozható uTorrent

uTorrent BitTorrent program

µTorrentA µTorrent vagyis mikro Torrent programot sok helyen uTorrent néven találjuk meg, mert ugye hol van a billentyűzeten a mikro karakter? Egy BitTorrent kliens programról van szó, ami kis méretű, rendkívül kis memória igényű, gyors … ellenáll az internet szolgáltatók általi torrent szűrésnek, és torrentenként vagy együtt korlátozható a fel- és letöltés sávszélessége.
letöltés, ftp, torrent: utorrent

→ Folytatás és letöltés / uTorrent BitTorrent program

uTorrent screenshot

µTorrentµTorrent vagyis mikro torrent (vagy uTorrent) telepítése közben figyelmeztet, hogy csak ingyen és csak tőlük… A µTorrent letöltő oldalán megtalálható a hivatalos letöltő linkje is, ha valaki nem bízik a Csillagporban. Automatikus Windows beállítások, ha akarjuk, kivétel hozzáadása a Windows tűzfalhoz, µTorrent induljon a Windowszal…

→ Folytatás és letöltés / uTorrent screenshot

Előző programok ←

Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

Impresszum, Adatvédelmi Nyilatkozat