Csillagpor.hu
Csillagpor.huEzt használom, Szoftver, Webes alkalmazás → 36 ingyenes online képszerkesztő

36 ingyenes online képszerkesztő

Az online képszerkesztő, effektező, átméretező és mindenféle vicces, hasznos dolgokat csináló weboldalak összegyűjtésére vállalkoztam. Közben néha már-már megbántam, de mikor egy-egy nagyszerű dologra rátaláltam az mindig kárpótolt. Lehetne ezeket csoportosítani például úgy, hogy magyar, nem magyar, vicces, effektező, animáció készítő, képszerkesztő, képátméretező, stb… de ezt nem teszem.
Semmilyen sorba sem rendezem, de azért, hogy ne vegyem el az olvasó kedvét, saját véleményemet 1-5-ig kifejezem, magyarul leosztályozom a programokat.
Egyest az kap aminek tulajdonképp semmi értelme, és még kezelni sem lehet, ráadásul regisztrálni kell, és csak a legjobbak érdemlik meg az ötöst.

Ja, mielőtt elkezdeném tisztázzuk, mi is az, hogy online képszerkesztő!

Ezek olyan alkalmazások, amik bármilyen letöltés vagy telepítés nélkül, a fejlesztők erőforrásain futva, a böngészőnkből használhatóak képek manipulálására. Ezen tulajdonságok miatt platformfüggetlenek is, hiszen amelyik operációs rendszeren fut egy böngésző, azok használhatók ezek a szolgáltatások is. Mivel interneten működik a program, bárhonnan, bármikor elérhetjük a kedvenc programunkat, nem kell hozzá csak egy internet elérés, és az oldal címe a fejünkben.

Mivel sok képszerkesztőről lesz szó, próbálom rövidre fogni a leírásokat, mert még lenne egy-két dolgom az életem során ezenkívül. Ha esetlen valahol pontatlanságok vagy változások lennének, kérek minden olvasót írja meg egy hozzászólásban!

Csak azt írom le, ha regisztrálni kell egy alkalmazás használatához, ha nincs ott semmi, akkor nem kell, ez igaz a magyar nyelvre is, tehát ha nem írtam, hogy magyar (2 van összesen, azt hiszem), akkor angol. Azt sem írom le, ha mobil alkalmazás is elérhető, sok ilyen van közöttük, aki keresi megtalálja. 2-es alatt nem érdemel linket egy oldal, az ötösre értékelteket pedig kiemelem majd valahogy.

Először következzen az amit az “Akik szeretik az ingyenes szoftvereket” csoport egy tagja ajánlott.

 1. Ebben bejelentkezés nélkül rajzolhatunk a feltöltött képek szerkesztéséhez viszont regisztrálni kell.
  A Clker.com oldalán a Draw-ra kattintva kezdhetjük a rajzolást. Leginkább vonalak, síkidomok rajzolására, színezésére alkalmas, de betölthetünk képeket is, kezeli a rétegeket, és importálhatunk SVG fájlt is, átrajzolás céljából. Ez végeredményben ennek az SVG Edit programnak az online demója.
  Regisztrálás és bejelentkezés után az Upload gombbal tudunk saját képet feltölteni szerkesztésre.
  Legnagyobb haszna, hogy svg formátumba, azaz vektoros képpé alakítja a fotónkat.
  Tőlem 3-as osztályzatot kap, nem túl könnyű használni, és korlátozottak a képességei, de az SVG-s tudás hasznos lehet.
  clker.com
 2. Cellsea. Regisztrálás és belépés után feltölthetjük képeinket vagy URL-ből is betölthetjük őket.
  Feltöltés után átméretezhetjük, vághatjuk, forgathatjuk, szöveget és mindenféle effekteket tehetünk rá.
  Rajzolhatunk is az alkalmazással, majd menthetünk saját gépre, Flickrre, stb.
  Nem túl kezelhető, és semmi extra tulajdonsága nincs, 3-asnál nem adnék neki jobbat, de inkább 3 alá.
  clker.com, már nem működik, és a link egy amazon oldalra lett átirányítva … érdekes.
 3. Free Online Photo EditorA Free Online Photo Editor a vágás, forgatás, átméretezés, alapműveleteken kívül leginkább effektezi feltöltött képeinket. Ebben egész jó.
  Felülete nem akar hasonlítani valamelyik népszerű képszerkesztőhöz, leginkább olyan, mint egy sima weboldal, menüvel.
  Könnyen kezelhető, gyors, áttekinthető, leginkább a feltöltött fényképünk rendbetételére, finomítására, akár bekeretezésére tervezték.
  Akinek ennyi tudásra van szüksége, annak teljesen megfelelő.
  A képet menthetjük vagy megoszthatjuk és nyomtathatjuk is. Nem írom sehol, de Facebookon és pár nagy közösségi oldalon, vagy fénykép megosztón a legtöbb képes közzétenni a műveinket.
  Időközben csak photoeditor.com lett a neve.

  Itt említem meg egy más domainen lévő alkalmazásukat (GlitterPhoto), ami majdnem ugyanez, csak merészebb, több esetben mozgó, de kevesebb effektekkel rendelkezik.
  glitterphoto.net
  Ezt nem is osztályzom, az előző 4-est kap.

 4. Online Image EditorAz Online Image Editorba már feltöltés közben átalakíthatjuk és átméretezhetjük a képet, vagy később is megtehetjük ezeket.
  Leginkább hatásokkal láthatjuk el fényképünket, feliratot, címkét tehetünk rá, forgathatjuk, színezhetjük szépia, fekete-fehér, stb. színekre, kaphat keretet is a fotónk…
  Animáció készítésre is használhatjuk, animált gif lesz a végeredmény … de összességében nekem nem tetszik, hármas … alá.
  online-image-editor.com
 5. PixlrA következőt rögtön azzal kezdem, hogy ÖTÖS.
  A Pixlr-ről van szó, annak is a képszerkesztőjéről, effektezőjéről, a retro képhatásos izéjéről, képlopó böngésző beépülőjéről (amiből elérhetjük az online képszerkesztőt), és a képmegosztó, link rövidítőjéről. (Több helyen meg is jelent már a Csillagporon: pixlr-online-kepszerkeszto, pixlr-grabber-letoltese)

  A Pixlr egyértelműen hasonlít mondjuk a Photoshop programhoz, tehát annak ellenére, hogy nem magyar nyelvű, nem okozhat gondot a kezelése.
  A képszerkesztőben kezdhetünk nulláról is, tehát rajzoló program is, vagy megnyitjuk a saját képünket és kis túlzással bármit csinálunk vele. Kiváló rétegkezeléssel rendelkezik, a műveleteket a History panelen bármilyen mélységben visszavonhatjuk.
  pixlr -o- maticEz volt a Pixlr Editor, nézzük a Pixlr Express-t!

  Ez egy kiváló webre szabott effektező eszköz.
  Rengeteg képjavító és mindenféle hatással alakító eszközzel dolgozhatunk benne, amik egyenként finomhangolhatóak.
  Keretekkel, matricákkal és mindenféle fényekkel, színekkel, hatásokkal láthatjuk el fotóinkat rendkívül gyorsan.
  A következő eszköze a pixlr -o- matic, amivel retro effekteket kapunk, amire akarunk.
  Szintén csak jót mondhatok róla.
  Ezeken kívül van a Pixlr Grabber, ami a beépülő, és az imm.io, ahová egyszerűen fel kell tölteni bármilyen képet, és ezután kapunk egy linket, amit 30 napig bárhová belinkelhetünk, beilleszthetünk.
  Szóval pixlr.com és még egyszer 5-ös.

 6. FotoFlexerA FotoFlexer egy effektező alkalmazás, sokféle és hasznos hatást tartalmaz finomhangolhatóan.
  Elég egyszerű kezelni, az alapokon, vörös szem eltávolítás, forgatás, vágás, tükrözés … mellett tartalmaz rengeteg igen jó effektet, írhatunk a képekre, keretezhetünk, kezel rétegeket, egyebek…
  De nekem mégis csak 4-es.
  fotoflexer.com
 7. PhotoFuniaA PhotoFunia magyar nyelvű, hogy a jó hírrel kezdjem. Igazából rossz nincs is, csak mint a neve is mondja ez egy vicces program, tehát a megszokott képszerkesztői tulajdonságokat ne keressük benne.
  A lényege, hogy a feltöltött képünket – ami legjobb ha az arcunkat vagy valaki más arcát ábrázolja – helyezi más fényképekbe, ezáltal más élethelyzetekbe.
  Van, hogy egy puzzle játékban minket kell kirakni, vagy a feltöltött arcot festi egy festő, vagy akár földönkívüli vagy mikulás, esetleg Mona Lisa is lehetünk.
  Milliónyi lehetőség van.
  Mint képszerkesztő kevés pontot kapna, de így … na jó, mert magyar (itt-ott) legyen 4-es.
  photofunia.com
 8. iPiccyAz iPiccy a feltöltés mellett webről, kamerából, és a Flickrből is képes fogadni a szerkesztendő képet.
  A fénykép alakító tulajdonságokon kívül, amiből így hirtelen ránézve mindent tartalmaz, van benne klónozó eszköz is, kép equalizer, sok szín, zaj, művészi, rajz, stb. effekt.
  Külön effektjei vannak bőrre, szájra, arcra, szemre és a rétegekkel is kiválóan bánik, sok előre beépített alakzat vár minket és szöveget is beilleszthetünk bárhová.
  Van ezenkívül rajzoló és keretező része is.
  Mmmm, nem tudom … megelőlegezek neki egy 5-öst.
  ipiccy.com

 9. pho.toA pho.to szolgáltatásai is nagyszerűek, csak azt nem értem miért nem lehetett egybeépíteni őket.
  Két csoportra osztja magát, van a fénykép javító Enhance.Pho.to, Makeup.Pho.to, Editor.Pho.to.
  Amiből az első a fénykép igazításra való, fény, élesség, vörös szem … a másodikkal magazin minőségűre sminkelhetjük, retusálhatjuk arcunkat, a harmadik pedig a képszerkesztő.

  A másik csapat a viccelődök csapata, a Funny.Pho.to, Avatar.Pho.to, Cartoon.Pho.to, amiknek a nevéből szintén lehet sejteni mit rejtenek.
  Az Avatar mozgó avatar képeket csinál a feltöltött fotóból.

  Nem rossz elképzelés, de nekem nem jött be.
  Látszik, hogy nagyon akar, ezért 4-es.
  pho.to

 10. BeFunkyA BeFunky egy része fizetős, a pénzünket semmiképp nem veszi el, csak látni fogjuk, hogy itt-ott nem elérhető valamelyik képessége.
  Nagy előnye viszont, hogy a sajátgép, webkamera, Picasa, Flickr, Photobucket és webcímről való feltöltés mellet feltölthetünk képeket közvetlenül a Facebookról is.
  Nagyon sok fénykép javító, finomító, szépítő, effektező eszköze van, még úgy is, hogy a rózsaszín Get More … kezdetűek, csak pénzért kaphatók.
  A legtöbb korlát a kereteknél és a cukiságoknál található … ezért ez is csak 4-es. Ja, szöveget is lehet még …
  befunky.com
 11. Az ImageBot jónak néz ki, de az hamar feltűnt nekem, hogy effektezés közben állandóan rám szól, hogy várjak mert még nincs kész. De persze ez csak pár másodperc késés, szóval nem vészes.
  Ez egy effektező eszköz, más kép és ábra rétegeket lehet az eredetileg feltöltöttre tenni.
  Ebben a jó inkább, mert sok kis ábrácskája van tematikusan rendezve, de például logókészítő része is van.
  Nem tudom, biztos sok mindenkinek jó valamire, én csak 3-ast adok rá.
  flamingtext.com/imagebot
 12. PickJoke.netA PickJoke.net magyar nyelvű is, és minden nap felkerül egy új effekt!
  Kiválasztjuk az effektet, feltöltjük a képet, aztán Készítsen fotó-effektust gomb. Ennyi.
  Ezt végül is jól csinálja, mást nem tud. Kapjon egy kegyelem 4-est.
  picjoke.org/hu
 13. A pic resize egy kép átméretező, nem nagy meglepetésre.
  De ha lejjebb is megnézzük akkor látjuk, hogy elforgatni, tükrözni, tömöríteni, vágni, átalakítani és effektezni is képes.
  Mivel mindig elfogult vagyok az egyszerű céleszközökkel… csakhát az effekthez nincs előnézet. 3-as.
  picresize.com
 14. dr.pic, pár effekt ez+az … 3-as.
  drpic.com
 15. splasupA splasup szintén nevezhető Photoshop light klónnak, így hát mit is írhatnék róla?
  Jó, ez is 5-öst fog kapni, csak még 1-2 sorig húzni kell az időt itt…

  Kezeli a rétegeket, van benne pár effeket, klónozó az nincs ahogy látom, de sok mindent tud, na. 5-ös, de azért még fejlődhet.
  splashup.com

 16. A Citrify kép effektező.
  Pár képjavító, retusáló és szín effekt mellett, haj, cipő, száj rajzokat rakhatunk a képekre.
  Amit tud az jól csinálja … 3-as.
  citrify.com
 17. imageeditor.net
  Lehet vele rajzolni meg írni és végre adhatok egy 2-est.
  imageeditor.net
 18. iaza
  Azt írtam a jegyzetbe, hogy “jó lehetne, csak a felülete kezelhetetlen“. Valami effektező ami 2-es.
  iaza.com
 19. CutMyPicA CutMyPic kiváló céleszköz, nagyon egyszerűen és gyorsan tudja azt, hogy effektez, árnyékol, lekerekít, élesít, zajtalanít, meg még valami, aztán mentés vagy megosztás.
  4-es, mert pl. átméretezés még beleférhetett volna.
  cutmypic.com
 20. A Fatpaint 3D szövegek készítésére használatos. Furcsa egy eszköz, és sok a prémium, fizetős tartalom benne.
  Közben megnyílt valami más oldal is, ejnye, ez nem szép dolog.
  Akinek kell 3D szöveg az bizonyára szívesen elpepecsel vele, van mit rajta állítgatni, én nem tartozom ezek közé.
  3-as.
  fatpaint.com
 21. A LunaPicben sok effekt és eszköz van és jó is lenne, csak nem az. Egy nagy képet betöltöttem és lecsúszott már nem látható területre.
  Nehezen vagy nem használható. 2-es
  lunapic.com/editor
 22. A Fun Photo Box vicces képekbe illeszti képeinket. Ahogy hívja magát: vicces kép effektek és gif animációk.
  Van külön arc effekt része, ahol csak az arcot illeszti be a képbe, Photo Effect, ahol a teljes bármilyen képet teszi be valamibe, és az Animáció része, ahol szintén egy képet kell beilleszteni, csak animációba, majd ezt animációként menti is a program, ezeken kívül még E-card mintákat használhatunk. 4-es.
  funphotobox.com
 23. A Blingeehez nem írhatom ide, amit a jegyzetben melléírtam. 1-es.
  blingee.com
 24. piZapA piZap egy népszerű, vicces és könnyű fotó szerkesztő.
  Van egy remek kollázs készítő része, amiben millió elrendezésben és alakzatban jeleníthetjük meg képeinket.
  A képszerkesztő (Edit a Photo), amibe a gépünkről, a Facebookról és webkameráról tölthetünk fel képet, ezzel vághatunk, méretezhetünk, fotókat igazíthatunk effektezhetünk, mindenféle alakzatokat, képeket, feliratokat tehetünk rá.
  Rajzolhatunk is benne vagy újabb képeket tehetünk a már feltöltöttre.

  Remek hátterek és minták segítik munkánkat, be is keretezhetjük őket, szöveget, szövegbuborékokat adhatunk műveinkhez, másik képből könnyedén kivághatunk mondjuk egy fejet, hogy beillesszük máshová, és mindenféle vicces tárgyakkal is díszíthetjük a kollázsunkat. Nagyon sok háttérképpel dolgozhatunk és Facebook idővonalra is készíthetünk borítót, ahol például webkameráról is készíthetünk valósidőben effektezve képet magunkról.
  Külön is működik a webkamera és annak effektezése, de már nem ragozom tovább … 5-ös!
  pizap.com

 25. Adobe Photoshop Express EditorMeglepne valakit ha az Adobe Photoshop Express Editor nem ötöst kapna?
  Dolgoztam rajta komolyan, de nem lehet rosszabbat adni. Nyilvánvalóan korlátozott a tudása, de nem a többi ingyenes online képszerkesztőhöz képest, hanem a saját telepítendő és nem olcsó szoftvereihez mérten.
  Vágás, forgatás, átméretezés, automatikus korrektúra, vörös szem eltávolítás és a többi, ezen túl a fénykép igazítók és más effektek.
  Szép, gyors, könnyen kezelhető, átlátható … mondom, hogy 5-ös!
  photoshop.com/tools/expresseditor

 26. A Pixenate után csak annyit írtam a jegyzetben, hogy “nem egy nagy szám“.
  Tényleg nem, tud pár alap műveletet meg effektet. Kettes fölé.
  pixenate.com
 27. LoonaPixA LoonaPix vicces fénykép effektező, 4 részből áll, a Photo effects részében egy képbe illeszthetjük be a sajátunkat, a Photo frames díszes kereteket ad nekünk fényképeink köré, a Face effects részben arcokat helyezhetünk be más arcok helyére, a Trim photos pedig mindenféle remek alakúra vágja képeinket. Jól csinálja amit tud, örüljön a 4-esnek.
  loonapix.com
 28. A Dumpr egy érdekes oldal. Feltöltött képeinket lehet effektezni, de úgy, hogy kiválasztjuk a mintaképet, amihez hasonlót szeretnénk a saját képünkből, feltöltjük sajátgépről, Facebookról, Picasaból, URL-ről, Flickről, és attól függően milyen effektet választottunk, megkapjuk a kész képet, vagy az egeret elkedjük húzgálni a képünkön, hogy a kívánt mértékig eltorzítsuk a kívánt hatással.
  Rendkívül egyszerű, de kevés effekt van és másra nem is képes, ezért 3-as az osztályzata.
  Valószínűleg megvette a feljebb már tárgyalt PicJoke.net, mert már arra van átirányítva az oldal.
 29. A MagMyPic ezt csinálja, magazinba teszi a képem. Tehát feltöltünk (jobb fent), alatta pedig belekezdhetünk a magazin kiválasztásába, majd mentünk. 3-as.
  magmypic.com
 30. Használhatatlan ökörség, 1-es!
  fototrix.com
 31. image chefAz image chef több alkalmazást tartalmaz, teljeskörű használatukhoz regisztrálni kell. A SkatchPad mindenféle ábrákból cukiságokból összedobott kép készítésére alkalmas, szöveg hozzáadásával is.
  A Timeline Cover mint a neve is mondja Facebook idővonal borító készítő sablonokból, a Poetry Blender egy kiválasztott háttér animációra tesz általunk megadott váltakozó szövegeket, a Word Mosaic egy megadott alakzatba helyezi a megadott szót, többféle írásmódban, pl. egy szív Love szóból kirakva. A szavakat egyenként színezhetjük.
  A Photo Frames keretekbe, de inkább másik képbe helyezi a feltöltött képünket.
  Ezenkívül sok minden van még, pl. egy baseball pólóra írhatjuk a nevünk, készíthetünk bannert, ilyesmi.
  Elég sokoldalú, de nem tudom, hogy a kép alján lévő imagechef felirat eltüntethető e valahogy (még bejelentkezni is lusta voltam), nekem 3-astól nem ér többet, de azt hiszem, hogy sokaknak hasznos lehet.
  imagechef.com
 32. Gyakorlatilag kezelhetetlen, 1-es.
  myimager.com
 33. PhixrA Phixr kép effektező oldalon sokféle lehetőségünk van képfeltöltésre, melyek között természetesen szerepel a Facebook és a Picasa is.
  Regisztrálni kell, majd bejelentkezni a jobb fenti linkből kiindulva, ezután tudjuk használni az effekteket.
  Az alap képszerkesztő képességeken kívül sok-sok színhatást, kereteket és vicces dolgokat, üdvözlőkártyát, szövegbuborékokat, kollázs készítő, fénykép javító és finomító eszközöket tartalmaz.
  Egyszerű, áttekinthető, könnyen használható és több képformátum mellett PDF-be is menthetjük a kész művünket. 5-ös alá.
  phixr.com
 34. Sumo.FmA Sumo.Fm egy nagyon jó rajzoló és képszerkesztő alkalmazás.
  A felülete szintén a megszokott Photoshophoz hasonló, áthelyezhető eszköztárral.
  Minden alap rajzoló, képszerkesztő tulajdonság mellett (van pl. klónozó, színszedő, varázspálca, szabad alakító is!) elfogadható mennyiségű szűrővel rendelkezik, remek fényképjavító eszközökkel és rétegkezeléssel is bír.
  Teljesképernyőn is használhatjuk, jpg és png képfájlokon kívül a saját sumo formátumába menthetünk a gépre. Sok képből válogathatunk “remixelésre”, amik mások munkái, mi is megoszthatjuk a sajátjainkat.
  Be is lehet jelentkezni, gondolom a Sumo tárhelyre mentéshez és a megosztáshoz hasznos létrehozni új felhasználót, de a képszerkesztés és mentés megy enélkül is.
  Sok nyelven elérhető már, egyszer talán majd magyarul is. 5-ös.
  sumopaint.com

 35. Utolsó előttiként a pixer.us egy vágás, méretezés, forgatások kívül pár effekttel rendelkező egyszerűség… 3-as.
  pixer.us
 36. A Web Resizer egy kép átméretező, milyen érdekes…
  A feltöltött képünket megvághatjuk, átméretezhetjük, elforgathatjuk, színezhetjük is, lehet akár monokróm is, adhatunk neki szín keretet és lekerekíthetjük. Ennyi.
  Lehetne egy picit könnyebben kezelhető, de kiváló céleszköz képméretezésre, és mert a Free Rice-t reklámozza, 4-est kap.
  webresizer.com

+1
Igazság szerint sok program lenne még, illetve már, mert mindig jelennek meg újak, most egy fel is kerül. Egy angol nyelvű levélben kaptam egy kedves Vanessa nevű hölgytől a következő ajánlatot, a Canva.com oldalt.
A Canva egy egyszerű, húzd és ejtsd alapon működő képszerkesztő és tervező szoftver, ami teljesen online és teljesen ingyenes is. Jelenleg 1.4 millió felhasználója van … kb. ennyi volt a levélben.

Én még annyit hozzáteszek, hogy sok sablonból, háttérképből lehet szöveggel együtt képeket tervezni és létrehozni, majd ezután közvetlenül feltölteni Facebookra vagy letölteni. Annyira nem mélyedtem bele, biztos lehet mást is …

A lényeg ezek kívül, hogy sok-sok minta kategória van, vagyis nem kell mindent elölről megcsinálnunk a végéig.
Csak egy pár példa: Valentin napi üdvözlet, közösségi oldal, prezentáció, poszter, Facebook borító, A4-es dokumentum, e-mail fejléc, meghívó, névjegykártya, fotókollázs … stb.
canva.com
Nekem tetszik, csak azért kap 4-est mert nem tipikusan képszerkesztő…

Jó rajzolást, képszerkesztést, viccelődést kívánok mindenkinek a fenti eszközök valamelyikével!

Kapcsolódó: Facebookon fényképet szerkeszteni
Online animált gif készítők
Letölthető képszerkesztők

Frissítve: 2020. április 27. 17:21

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

»
«

Eddig 44 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Csillagpor.hu

Nem tudom mire gondolsz … most minden gond nélkül elindult nekem. Talán egy kisebb kimaradás, túlterhelés volt.

Névtelen

Mi történt a Pi ZAP képszerkesztővel hogy nem működik. Nekem eddig a legegyszerübb és legjobb legtöbbet használt volt és most nagyon rossz hogy nem lehet behozni!

Andi

Szia. Ên egy olyan szerkesztőt keresek ami állatos pl. kutyás

Zsolt

Köszi :)

Laci

Sziasztok,
Fotó torzító program (saját fejlesztés).
photo-warp.com
Java, flash mentes, multiplatformon működő (mobil eszközökre is optimalizált) webes app.

Zsolt

Szia! GIMPpel pl. meg lehet csinálni.
Példák a YouTubeon: gimp+text+in+circle

És innen le lehet tölteni: csillagpor.hu/remek/programok/gimp-letoltes

Tara

Sziasztok!Olyan képszerkesztőt keresek amibe körív mentén futó szöveget tudok írni.

Zsolt

Pl: morphthing.com… bár ez csak híres emberekkel működik.

Koncz Ferenc

Olyan progit keresek, amivel két arc, vagy ember & állat “arca” összekombinálható.

Zsolt

A Digital Photo Professionalra gondolsz? … pont olyat nem, de nem hiszem, hogy a GIMP-ben ne lenne benne minden, ami ebben. Csak másképp néz ki, meg összetettebb. De egyébként itt van több is ami közvetlenül a fényképek módosításához, javításához, stb. való.

Julianna

Tud-e valaki a photo professionálhoz hasonló programot ingyenesen? Köszönöm.

li

Ó jaj, mennyi idő ezt vėgignėzni?

Nikolett

Zsolt

Itt keresd: csillagpor.hu/remek/programok/kepszerkeszto-programok! A GIMP mindent tud :) … pl.

Tamara

tud valaki olyan szerkesztőt amivel satírozni lehet a hátteret? :)

Zsolt

Szia!
Nem tudom melyik program az, és hogy hogy csinálja, de én a következőket tudom kézírás ügyben elképzelni.
Vagy egy sima rajzoló program (bármelyik, még a Windowsos Paint is megfelel) és az egérrel rajzolod a kézírásod, rá a képre. Ez nem igazán fog az íráshoz hasonlítani.
Ugyanez rajztáblával. Ez csak egy kicsit fog eltérni a felület és a toll különbségei miatt az eredeti kézírásodtól. Ez csak annyiban program függő, hogy a támogatnia kell a rajzeszközöket.
Van olyan lehetőség, hogy beszkenneled a kézírásod, és a képet rámásolod a másik képre, ezt is minden program tudja.
A kézírásodat először mindenképp valahogy bele kell juttatni vagy egy az egyben a kívánt szövegként vagy mintaként valamilyen szoftverbe.
Olyan lehetséges még, hogy kézíráshoz hasonlító betűtípussal dolgozol. Ez telepített szoftver esetén csak attól függ, hogy milyen betűtípusok vannak a gépeden. Sok olyan font van ami olyan mint a kézírás, pl: dafont.com/theme.php?cat=603
Online is működő innen pl. a pixlr.com/editor, abban tudsz szöveget képre írni (és még sok másban is, ez egy általános tulajdonság), úgy hogy beírod a szöveget és közben változtatod a betűtípus, közben látod a beírt szövegen, hogy hogy fog kinézni. Találtam egy fontot pl. a Sagoe script ilyen … kézírásszerű.

… remélem segítettem valamit.

Zsike

Nekem olyan képszerkesztő és/vagy kollázskészítő kellene ahol SAJÁT kézírásommal tudok ráírni. Láttam már ilyet és nem tudom melyik program ez. Köszi

Zsolt

Akkor itt érdemes körülnézni… csillagpor.hu/remek/animalt-gif-keszito-programok-ingyen

káté richárd

Kérek animációs kép alá írást.

Zsolt

A program melyik része nem működik, és miért nem tudjátok menteni? Nincs mentés gomb vagy közben van valami hiba?
Én most a Photo Editor részét próbáltam, és megosztani is tudtam volna, és a gépemre le is töltöttem. Nem találkoztam hibával. Ha tudjátok írjátok le légyszi, hogy mi pontosan a hiba nálatok.

Jázmin

Én sem tudom elmenteni a Pizap-on a képet, valami történhetett a programmal, eddig remekül működött.

Sie Réka

Nem tudja valaki,hogy a Pizap-on miért nem tudom elmenteni amit szerkesztek?

Zsolt

Kollázsra gondolsz?
Van olyan… pl. a piZap (24) és a Phixr (33) olyan, amiben van kollázskészítő.

Bíbork

Van olyan ahol többet lehet egybe szerkeszteni?

Zsolt

Majdnem mind olyan … ha egyre gondolunk.

noémi

olyan van ahol egy fényképbe be lehet illeszteni több fényképet ?

Zsolt

Van, sok.

Veronika

van olyan ahol csillámos nevet lehet ráírni?

Zsolt

Ha képet szeretnél végeredményként, akkor érdemes a “megszerkesztett szöveget” is képpé alakítani, és úgy összehozni őket. Képre szöveget az itt található programok szinte bármelyikével készíthetsz: csillagpor.hu/remek/programok/kepszerkeszto-programok, válaszd pl. ezt: #photoscape

Bognárné Orsolya

Most a netem lassítva van, de olyat szeretnék, hogy a feltett képeimre ráírjam a nevem. Vagy egy megszerkesztett szöveg mellé képet tegyek be. Nehari, de nagyon kezdő vagyok és sok szakszót nem ismerek.Ha kérhetném az email címemre légyszi a választ ill. a segítséged, amit előr is köszönök, ha megteszed. Üdv:Orsolya

Zsolt

Akkor már csak választani kell! :)

beatrix molnar

akkarok képet szerkeszteni

Kinga

Ez nagyon jó…:)

Zsolt

Ez a bejegyzés ingyenes internetes képszerkesztő oldalakat gyűjt össze, azokról ír és próbálja őket rangsorolni.
Vagyis itt nem lehet képet szerkeszteni és bejelentkezni sem.
A bejegyzésben elérhető linkeket próbáld ki, érdemes a sárgán kiemeltekkel foglalkozni, szerintem azok a legjobbak.

Sok sikert!

Kiss Anikó

szeretnék itt képet szerkeszteni

Zsolt

Thx! csillagpor.hu/remek/programok/fotor

Daisy

Check this free online photo editing

fotor.com
It’s worth to add in your list!

Zsolt

Itt inkább találsz olyat: csillagpor.hu/remek/arc-alak-formalo-szepito-alkalmazasok … pl. a WeightMirror egy ami épp erre való.

Nincs nevem

Melyikkel lehet vékonyítani? :D

villás v.ki

Nem mindegyik jó, de én mindegyiket kipróbáltam a PIZAP a legjobb! XD

Zsuzsika

Jóóóóóóóó

Nincs nevem

dobd ki

Zsolt

Ha nem működik akkor nem ezekkel van baj. Mondjuk lassú a neted vagy kevés memória van a gépedben vagy a videókártyában, vagy régi a böngésző és valami nem, vagy nem jól jelenik meg, vagy valamilyen plugin hiányzik, bár az nem sokhoz kell … nem tudom.
Más oldalak rendben mennek?

Barami Balázs

Ez mind szép és jó, de nekem a fele képszerkesztő nem működik a gépemen!
Mit kezdjek vele?

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.