Csillagpor.hu
Facebook, Média

Hogy tudok Facebookon fényképet szerkeszteni?

Egy teljesen egyszerű dolgot – érdekes módon – eddig hatan kérdeztek meg e-mailben.
Hogy tudok Facebookon fényképet szerkeszteni? Az első kérdés után – őszintén szólva – utána kellett néznem, mert nem tudtam róla, hogy lehet ilyet is … Aztán azt kellett megállapítanom, hogy 2 oka lehet miért nem tudja a tőlem felvilágosultabb fészbúkozó a meglévő lehetőség ellenére sem szerkeszteni azt a képet.

Az egyik megoldás, hogy már más vagy önmaga által feltett képet szeretne megváltoztatni, a másik pedig az, hogy egyszerűen nem veszi észre a kis ecsetet, amivel elindítható a képszerkesztő.

A már feltett kép csak úgy változtatható, ha letöltjük, és újra feltöltés közben szerkesztjük. A másik esetben pedig észre kell venni az ecsetet!

Akkor pontról pontra …

Kezdjünk létrehozni egy bejegyzést, a bal lenti fényképezőgép ikonnal adhatunk hozzá képet.
facebook kép hozzáadása

Ha hozzáadtuk, vigyük rá a betöltött képre az egérkurzort, és jobb lent láthatóvá válik a kis ecset, amivel indíthatjuk a szerkesztést. A mobil Facebook App-ról nem csináltam képeket, de ott is – miután betöltöttük a képek – találunk egy Módosítás gombot … vagy linket, és onnan nyilván más formában, de gyakorlatilag ugyanezeket a lehetőségeket érhetjük el.
facebook fénykép szerkesztése

És akkor itt a szerkesztő felület, rögtön tehetünk a képre valami effektet, mondjuk Nyár … Bal lent menthetjük a változást a Mentés gombbal.
facebook fénykép effektek

Itt körülvághatjuk képünket.
facebook fénykép körülvágás

A következő lehetőség, hogy szöveget adunk a fényképhez.
facebook szöveg a képre

Itt pedig mindenféle matricákat pattinthatunk fotóinkra.
facebook matricák képre

Itt is egy matrica, a jobb fent látható nyilaknál húzva módosíthatjuk a méretét és forgathatjuk.
facebook matricák

Ennyi lenne …

Ha esetleg ezenkívül más képszerkesztők is érdeklik az olvasót, akkor itt és itt vannak még lehetőségek.

Kellemes szerkesztgetést mindenkinek!

Frissítve: 2020. április 4. 20:37

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

»
«

Eddig 7 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Névtelen

Ez igy volt a klaszikus Facebooknal. de most az ujnal nem mukodik!

Zsolt

A bejegyzés születése óta már eléggé megváltozott … most megnéztem, nem látok lehetőséget az ilyen utólagos változtatásra.

IvánGábor

Feltettem a saját idővonalamon egy túl nagy képet kommentárral, egy mappán belül. Nem jelenik meg a szerkesztés lehetősége, a kis ecset. Már néhányan lájkolták, azért nem szeretném törölni és újra feltölteni. Van még arra lehetőség, hogy a méretét változtassam utólag?

Névtelen

A facebookon nem tudok szerkesztést készíteni, csak várakozás (hullámok) jelennek meg.Eddig sikerült.(a kis ecset a kép jobb alsó részével) Nem tudom hogyan lehetne. Köszönöm!

Névtelen

A facebook kezdő oldalán nem lehet a kis ecsettel szerkeszteni. Eddig ott készítettem, de most csak a várakozás–hullámok— jelennek meg.Köszönöm!

Zsolt

Hozzáadtam most én is szöveget, matricát, effektet, majd jobb lent a mentésre kattintottam, elmentette és kész. Nem tudom mi lehet, nekem működik. Opera és Firefox böngészőben próbáltam …

Anita

Ez mind szép és jó – ha így lenne. Viszont vagy 1 órája próbálom elmenteni a változásokat. Pl: a fényképemhez hozzáadtam szöveget és matricát is, de az istenért sem akarja elmenteni. Semmit nem csinál, viszont kilépni kitud úgy, hogy visszavonja az egész változást. :( Miért nem akarja elmenteni a változásokat?????

Köszönettel: Anita

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ...Jó, legyen.