Csillagpor.hu
Csillagpor.huSzoftver, Webes alkalmazás → Arc és alak formáló, szépítő alkalmazások

Arc és alak formáló, szépítő alkalmazások

Linkek frissítve, törölve, javítva! 2016.05.06.

Már régen érlelődik ez a bejegyzés, mert levélben, hozzászólásokban jó pár kérés, kérdés érkezett alak formáló, arc szépítő, mell nagyobbító alkalmazásokkal kapcsolatban. Most megpróbálom az általam eddig megismerteket felsorolni. Igen szinte csak felsorolni, mert annyi van belőlük, részletes leírásra semmiképp nem futja. Az ide felkerülő “győztesek” 67 könyvjelző közül lettek kiválasztva.

Van köztük online, illetve letölthető, fizetős, ingyenes, csak kipróbálásra ingyenes és csökkentett képességű alkalmazás is.
Lesz itt sminkelő, arc szépítő, mell nagyobbító, alak formáló, vékonyító, kövérítő, celebekhez igazító … program.

Fizetős arc szépítő, alakító alkalmazások

FaceSwapperA FaceSwapper 30 napos próbaverzióként használható.
Saját feltöltött arcunkat tudjuk egy háttérképbe illeszteni vele.
A “háttérkép” alatt ez esetben a testet is kell érteni, amiben landol majd az arcunk.

Az arcunk lényeges pontjainak kijelölése után, 3D-ben forgathatjuk, nagyíthatjuk/kicsinyíthetjük, dönthetjük, stb., hogy tökéletesen beágyazódjon a háttérarc helyébe. Innen letölthető a → FaceSwapper próbaverziója.

A MakeUp Instrument szintén egy sminkelő szoftver. Telepítéskor magyar nyelvű felület is beállítható. Sok mindent nem írnék róla, sminkelni lehet vele.
Egyetlen korlátja, hogy nem menthető a kész arc, de ez képernyőlopó szoftverrel áthidalható, kipróbáltam. Innen tölthető le a → MakeUp Instrument próbaverziója.
Portrait Professional
A Portrait Professional a képünk betöltése és az arc pár pontjának megadása után, egy szép portrét varázsol nekünk. Remek program, csak a próbaverzióval nem tudunk menteni és a “trial” felirat éktelenkedik rajta. Tehát ezt tényleg meg kell vásárolni, ha használni szeretnénk.
Ha megvesszük, akkor nagyon részletes beállítások mentén bármit megtehetünk egy arccal. Ha valakinek mégis kellene a próbaverzió: → Portrait Professional

A Photo Makeup Editor szintén egy fotó sminkelő alkalmazás, vagyis szájat, szemet, arcot, hajat festhetünk vele. Ezt 30-szor teljes értékűen használhatjuk, vagyis mindenféle korlát nélkül elmenthetjük a kisminkelt arcunkat. Ja egy korlát van, optimalizált jpg-be nem menthetünk, de azt majd elintézzük más képszerkesztővel utólag.
Innen beszerezhetjük ezt is.

A Beauty Studio-val a sminkelésen, festésen kívül még arc igazítást is végezhetünk, ha a varázspálcára kattintunk és megfelelően beállítjuk a szintet. Szintén 30-szor indítható, de addig teljes értékűen menthetünk vele.
Innen tölthető le a → Szépség Stúdió

A FaceDub szintén egy arc cserélő program. Betöltjük a testet, majd az arcot, és az arcot a testhez igazítjuk. Menteni itt sem lehet, csak a megvásárolt verzióban, de a képlopásos módszer itt is működik.

FaceFilter StudioA FaceFilter Studio-val be is fejezzük a fizetős arc alakító szoftverek felsorolását. Mivel ez is pénzbe kerül, így csak 15 napig használható, és vízjelet rak az elkészített képünkbe. Ezzel a szoftverrel színezni, alakítani, simítani … szépíteni tudjuk arcunkat. Találunk benne előre beállított érzést kifejező arcmintákat is, melyeket alkalmazhatunk a betöltött képen, de ezeket kézzel is létrehozhatjuk. A → FaceFilter Studio próba verziójának letöltése.

Ingyenes arc alakító szoftverek

A LiftMagic automatikus arcplasztika, anti-kor, és a kozmetikai sebészet szimuláció alkalmazás.
LiftMagicMindezt online, vagyis telepítés nélkül tudja és ingyen. Jó pár csúszkával állíthatjuk az arc különféle területeinek kinézetét (korát), de a legfelsővel pl. maximumra állíthatjuk az egészet, megnézve, mi a legjobb amit el lehet vele érni.
Már ha a feltöltött képpel nem vagyunk megelégedve, mert az is lehet, hogy már tovább nem is vagyunk szépíthetőek!

A TAAZ virtuális arc alakító egy ingyenes online alkalmazás.
taazA sminkelés rendkívüli részletességgel hajtható végre, például a teltebb ajkak mellett, fehérebb fogakat is készíthetünk, s a smink eszközök márkáját is meg lehet adni, vagyis a színek üzletben valóban kapható színek lehetnek.

A hajstílust jelenleg 260 híresség hajából választhatjuk, választhatunk napszemüveget is, vagy akár komplett kinézeteket is átvehetünk ismert hölgyektől (olyan hajunk lesz, úgy leszünk kisminkelve, stb.).
A kép feltöltéshez regisztrálni kell.
FuntasticFace
És még egy utolsó sminkelő oldal, a stila cosmetics virtual makeover alkalmazása.
Feltölthetjük a saját képünket vagy választhatunk egy modellt, aztán szépen kisminkelhetjük …

A Funtastic Face egy elég őrült ingyenes webes alkalmazás.
Feltöltött képünkre mindenféle szemet, szájat, orrot, hajat, stb. rakhatunk, különféle rajzok, feliratok mellett, sérülésekkel, szemüveggel és minden jóval vértezhetjük fel magunkat.

Kipróbálni mindenképp érdemes!

További vicces fénykép manipuláló programok és oldalak: Face Off Max, FaceOnBody, piZap … és tulajdonképp ide illik az az online szolgáltatás is, ahol megnézhetjük, milyen gyermekünk születne valamelyik amerikai hírességtől: MorphThing

Alakformálás

WeightMirrorSok alakformáló alkalmazással találkoztam, de egyik sem használható komolyan semmire.

Talán a WeightMirror-al (A modiface.com működik, de a Weightmirror már nem.) lehet valamit kezdeni, soványítani, kövéríteni, de a többi próbálkozást nem tartottam érdemesnek ide feltenni. A WeightMirror használatához feltölthetjük a teljes alakos képünket, majd megadhatjuk a magasságunkat súlyunkat (váltsunk át cm-re és kg-ra!), aztán állítgathatjuk, hogy mennyivel szeretnénk súlyosabbak illetve könnyebbek lenni. A kész képet kinyomtathatjuk vagy elmenthetjük.

TuciaEgy másik alkalmazás, igazából nem alak formáló, hanem a fényképeinket terjeszthetjük ki remek fantáziadús képpé, vagy alakíthatjuk mesebeli szépségűvé.

Az oldalnak nincs ingyenes szolgáltatása, és egy kép minimum 2,99 $, de ha megnézzük a példa képeket rájövünk, hogy nem is sok képenként az a 600 Ft, ha ilyesmire vágyunk!

Ja a link … Tucia

Szoftveres mellnagyobbítás, mellkisebbítés

Erre a problémára is sok megoldás található … elméletileg.
Gyakorlatban azonban maximum ez a program használható 1-2 napig ingyenesen, aztán meg kell venni, a többi pedig nem ennyire jó megoldás … illetve az itt megoldásként felkínált módszer tulajdonképp minden értelmesebb képszerkesztőben megtalálható. A program a Plastic Surgery Before and After Software, az egyéb szoftveres megoldásokról pedig itt kaphatunk két ízelítőt:

A Photoshop cseppfolyósító szűrője az egyik eszköz, ingyenesek közül pedig a GIMP I-görbítés, amit Szűrők – Torzítás – I-görbítés útvonalon érhetünk el a menüből. Itt ha a Deformálási módnál Megnövelést választunk, és a deformálási sugarat 30-40 körülire állítjuk, a deformálási mértéket mondjuk 0,03-ra, akkor a mell felett mozgatva az egér keresztjét (lenyomott bal gombbal), láthatjuk ahogy növekszik a mell …

A GIMP-pel rengeteg alak és arc alakító videó került fel a YouTube-ra, van pl. izomnövelés, zsíreltávolítás, 10 perces diéta Iwarp-al

Kívánság szerinti alakulást mindenkinek!

Frissítve: 2020. március 20. 18:52

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

»
«

Eddig 28 hozzászólás, szólj hozzá te is!

anita

virtuális arc átalakító

József

ez szép dolog lenne ha sikerülne

nikolett

nagyon komoly :)

Reni

50 év múlva hogy nézek ki

Zsolt

Dehát ez a bejegyzés épp erről szól! De ha nem elég, vannak még itt is … csillagpor.hu/remek/36-ingyenes-online-kepszerkeszto

Gabinka

Valaki tudna nekem online képszerkesztőt küldeni? Mindenfélét, de főleg olyat ahol van alakformáló is… köszike.

Zsolt

Válassz a bejegyzés elején lévő arcszépítők közül!

harkály ilona

Az arcomat akarom megszépíteni…

Zsolt

Így egyben nem tudom létezik e, vagyis nem tudok ilyet. Sminkelj a TAAZ-al szerintem, a többit a képszerkesztők és a videószerkesztők között megtalálod.

jenny

és videószerkesztőt?

jenny

Hátteret is lehet berakni mögém, mint ha ott lennék?

jenny

Sziasztok. Nem tudtok nekem egy könnyen használható sminkelős szerkesztőt, amivel szöveget is lehet írni meg hátteret is?

Zsolt

Azt hiszem ezek között nincs olyan, de ezzel: ivillage.com/makeover celebek hajával tudod lecserélni a sajátodat egy feltöltött fotón. Van köztük szőke is bőven.

Nagy Katalin

Szeretném látni, hogy állna szőkén a hajam.

Ági

Betöltöttem mégis ezt írja.

Zsolt

A második képet be kell tölteni, a kis kép alatti Load gombbal …

Ági

Most ezt írja: LOAD YOUR IMAGE FIRST

Ági

Köszi! Kipróbálom.

OK

OK!

Tehát a FaceSwapper wizarddal írom …
Először betöltjük a hátteret, (ez az az arc, amire jön amivel ki szeretnénk cserélni), majd betöltjük az arcot (ez lesz amit ráigazíthatunk a háttér arcra). Itt már igazíthatunk rajta, nagyíthatjuk kicsinyíthetjük, forgathatjuk. A következő lépés, hogy az arc viszonyítási pontjait megadjuk, a baloldali mintához hasonlóan, vagyis jobboldalon a pontok ott legyenek, ahol baloldalon látjuk őket.
Ezután az arc betöltés már kész, most igazítanunk kell.
Az bal egérgombot lenyomva tartva mozgathatjuk az arcot, és a jobboldali csúszkákkal elfordíthatjuk a 3D-s képet, stb, vagyis beállíthatjuk, hogy minél inkább illeszkedjen a háttér archoz. Ha kész elmentjük.

Ági

Zsolt azért köszi! Leírnád mégis? Lehet,hogy rosszul használom!

Zsolt

Már majdnem leírtam, hogy hogy kell használni, mire látom, hogy egy hiba a gondod….
Megpróbáltam utánanézni, de sajnos nem lettem okosabb. Itt én letöltöttem, és semmi baja.
A gépeden ütközhet valamilyen szoftverrel, vagy beállítással a program, vagy valamely szükséges dll fájlt felülírta egy másik alkalmazás, de ezt innen nem fogom tudni kitalálni sajnos …

Ági

Sziasztok! Hogyan kell használni a FaceSwappert? Megnyitom a hátteret, utána az arcot. Utána nem tudok tovább menni. Ezt írja: EXTERNAL EXCEPTION C000001D Valamikor már az arc megnyitásánál ezt írja.

Nincs nevem

Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni a FaceSwapper használatában? Mikor megnyitok egy arcot nem tudok tovább menni.

Zsolt

Nem tudom pontosan melyik programra gondolsz, de azt hiszem ezek közül egyiket sem forgalmazza magyar cég. Persze attól még megveheted neten, PayPal vagy olyan bankkártya kell hozzá, amivel lehet interneten vásárolni, fizetés után kapsz valamilyen kódot amivel használhatod vagy letöltheted, ilyesmi …

Varga István

Sziasztok! Segítsetek, hol, hogyan lehet megvásárolni ezeket a programokat? Nagyon sok más, nekem tetsző képmanipuláló programról tudok. Van Magyarországon olyan cég amelyik forgalmazza ezeket vagy csak külföldről lehet megvásárolni? Előre is köszönöm a segítséget!

SziSzi50

Köszönöm. Már megtaláltam! :)

Zsolt

Ha megnyitod, akkor baloldalon az UPLOAD YOUR PHOTO alatti Sign Up linkre kattintva.

SziSzi50

Sziasztok..nagyon tetszik a TAAZ virtuális arc alakító egy ingyenes online alkalmazás. Sajnos sehol nem találom hol kell regisztrálni…:( Lehet én vagyok figyelmetlen… de szeretném,ha segítenétek! Köszi Üdv .Sziszi

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.