Csillagpor.hu
Csillagpor.huMagyar nyelvű, Szoftver → Blender

Blender

A Blender rendkívül gyors és sokoldalú két- és háromdimenziós grafikai modellező és animátor szoftver, szabad forrással, képek, videók, játékok készítéséhez ingyen, gyakorlatilag minden operációs rendszerre. A kezelőfelülete teljesen testre szabható, és tudja kezelni pár nem ingyenes 3D szoftver formátumát is. Modellezés, textúrázás, világítás, animáció és videó utómunka egy csomagban, ehhez képes nagyon kis méretben, Windowsra, MacOS X-re és Linuxra is elkészült. Már kiváló magyar nyelvű könyvek is letölthetők hozzá. Frissült …
→ Folytatás …

Blender

Frissítve: 2020. március 28. 15:52

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

»
«

Eddig 4 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

OK … véleményezd végig az összeset! :)

Nincs nevem

Ez jó!

Zsolt

Szia!
A beállításokat visszaállíthatod, a → Fájl – Gyári beállítások betöltése menüpontnál, ha esetleg valami véletlen folytán jött volna ez létre. Ha nem, akkor … pl. próbáld meg, hogy az egérrel nem tudsz e onnan egy panelt “kihúzni”, tehát, ha jobb oldalon vagy lent mozgatod az egeret, nem változik e olyan két irányba nyilas átméretezős ikonná. Ahol van egy kis plusz jel, ott biztos hogy működik. Más most nem jut eszembe. Ha esetleg tudnál valahogy egy képernyőképet küldeni ….

Merci

Szia!
Letöltöttem a Blendert, de nekem egy kicsit hiányos a kezdő oldal! Hiányzik a jobb oldalról függőlegesen az összes ikon és alul is hiányos!
Mi lehet a gond?
Szia!

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.