Csillagpor.hu
Csillagpor.huFájlkiterjesztés

Adat, adatbázis fájlok

SLW

Az slw kiterjesztés ritkán használatos, e-mailben merült fel kérdésként. Ez a VideoImpression 2 program SlideShow fájljának a kiterjesztése volt. Az elsődleges biztos kiterjesztés a SleepScan slw fájl a Bio-logic Systems által használt klinikai diagnosztikai szoftver adatfájljának a kiterjesztése. További lehetőség a Settler LITE adatfájlja, és lehet még a TurboCAD Symbol Library fájlja is…

→ SLW kiterjesztés
 

FDF

acrobatAz fdf egy szöveges fájl formátum kiterjesztése, a PDF fájl beviteli mező adatainak exportálására. Csak a form adatait tartalmazza, létrehozható az Acrobattal és olvasható az Adobe Readerrel, ha meg van a benne hivatkozott PDF fájl. Az fdf fájlokat általában webszerverek CGI szkriptje dolgozza fel. Ezen kívül még az IBM Format Definition Files is fdf kiterjesztésű, és az Origin Fitting Function Definition File-ja is…

→ FDF kiterjesztés
 

MNG

Az mng kiterjesztést a Yamaha PSR szintetizátor floppy lemeze használja. A szintetizátor számára tárol adatokat, hangokat, stílusokat, egyszóval zenét, többet mond annak, aki ért hozzá :) Már született hozzá, USB Floppy Drive Emulator is… DeLorme GIS, GPS navigáció és térkép fájl, a Street Atlas USA szoftver fájlja, mely az Egyesült Államok és Kanada utca szintű nézetét és Mexikó autópályáit és nagyobb útjait tartalmazza.

→ MNG kiterjesztés
 

UXDC

sharepointAz uxdc kiterjesztés a Microsoft Office Excel xml fájl kiterjesztése, mely a SharePoint Server szolgáltatáshoz kapcsolódás adatait tartalmazza. Kapcsolódás után válik lehetővé az adatátvitel, adatelérés a szerverre illetve a szerverről.

→ UXDC kiterjesztés
 

TDB

Az eBay Turbo Lister szoftver hordozható adatbázis fájlja. A Sage ACT! CRM szoftver tranzakció adat fájlja. Az Electronic Arts NHL játék csapat névsor adatbázis fájlja. Az Atari Ballance játékának pontjait tároló adatbázis fájl. A Toplevel Computing már nem fejlesztett Complete Works programjának fájlja. A Déja Vu fordítóprogram terminológia adatbázis fájlja. A Schneider Electric ProWORX PLC fejlesztő szoftverének adatfájlja.

→ TDB kiterjesztés
 

TDB

A tdb kiterjesztés a SlamDB adatbázis fájljának kiterjesztése, mely a Slam Database Management System (DBMS) index fájlja. A Slam DBMS a fejlesztők számára könnyen beépíthető, kis méretű dll könyvtár, mellyel teljes-körű adatbázis kezelés valósítható meg.

→ TDB kiterjesztés
 

NCD

Xilinx Integrated Software Environment native circuit description – Xilinx beépített szoftverkörnyezet natív áramköri leírása. Gyorsabb és olcsóbb beépített integrált szoftver megoldások. Norton Change Directory file – A Symantec (Norton) alkalmazásainak adatfájlja.

→ NCD kiterjesztés
 

MPC

Microsoft Project Calendar – Microsoft Project naptár fájl. MP3 Collector mp3 összeállítás adatfájl. Mára természetesen már nem csak MP3-at kezel, és Music Collector a neve. Magick Persistent Cache image file format – Magick állandó gyorstár kép formátum, képfájl.

→ MPC kiterjesztés
 

IP

Az Interactive Physics interaktív oktatóprogram adatfájlja, modellező fájl. NRC Inspection Manual inspection procedures. Immortal Player file, játék fájl.

→ IP kiterjesztés
 

MEN

Kétféle men kiterjesztést sikerült felderíteni, az egyik a SoftCafe cég MenuPro kiadványszerkesztő programjának a formátuma. Ez a szövegszerkesztő és tervező program éttermi menük készítésére specializálódott. A men kiterjesztés másik, ettől teljesen különböző formátuma, a Geometry II Plus szoftverrel állítható elő, amely a Cabrilog cég 2D és 3D geometriai és algebrai oktató szoftverének a végterméke.

→ MEN kiterjesztés
 

Legnépszerűbb bejegyzések: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Előző fájlok ←

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.