Csillagpor.hu
Csillagpor.huFájlkiterjesztés

Átmeneti és backup fájl

SWP

windows 95Az swp a Windows 95 – ME tárcsere fájljának a kiterjesztése. A modern operációs rendszerek, programok futtatásához kiegészíthetik a fizikai memóriát, virtuális vagy puffer (buffer) memóriával, ezáltal megnövelve a rendelkezésre álló rendszermemória méretét. Az .swp fájl, általánosan elérhető lapozófájl, melyet a Windows rendszeren kívül más programok is használhatnak. A Windows 95-től win386.swp volt a tárcsere fájl.

→ SWP kiterjesztés
 

PAR

windows 3.1 parAz par a Windows 3.x tárcsere fájljának a kiterjesztése. A modern operációs rendszerek programok futtatásához kiegészíthetik a fizikai memóriát virtuális memóriával, ezáltal megnövelve a rendelkezésre álló rendszermemória méretét. A .par fájl általánosan elérhető lapozófájl, melyet a Windows rendszeren kívül más programok is használhatnak. Ha egy szoftver számára nem elegendő a fizikai memória, akkor felszabadít abból valamennyit…

→ PAR kiterjesztés
 

WLX

FileMaker Pro plug-in – beépülő, plug-in fájl. Microsoft Live Mesh Placeholder – Microsoft Live Mesh helyfoglaló, a szinkronizálás, letöltés közben ebben tárolja a Live Mesh a félkész fájlokat, ha a letöltés kész, átneveződik a forrás fájl kiterjesztésére. Átmeneti fájl.

→ WLX kiterjesztés
 

MAX

A Creative_Writer a Microsoft gyerekek számára kifejlesztett szövegszerkesztő programja. Az 1996-os Creative Writer 2 volt az utolsó verzió, azóta nem fejleszti a cég. Datel Action Replay Max mentett fájl. A Cadence OrCAD PCB Designer CAD szoftverének, elrendezés fájlja. A TheGreenBow CryptoMailer szoftverének titkosított e-mail formátuma. Titkosítás után csak a CryptoMailerrel nyitható meg a levél. Maximizer Contact & E-business Program.

→ MAX kiterjesztés
 

COS2

pinnacle studio iconA cos2 a Pinnacle Studio videó szerkesztő program átmeneti fájljának a kiterjesztése. A szoftver a .cos2 fájlban tárol információkat a szerkesztéshez használt forrásfájlokról (pl. wma, wmv). Szerkesztés után automatikusan törlődik, ha kilépés után mégis megmaradt, nyugodtan törölhetjük, a Pinnacle Studio következő futtatáskor ismét létrehozza.

→ COS2 kiterjesztés
 

ASD

wordA Microsoft Office Word a 2003-as szövegszerkesztőjétől kezdve, automatikusan asd fájlba menti a szerkesztett dokumentum aktuális tartalmát, ezáltal visszaállíthatóvá téve azt. Az asd egy átmeneti fájl, a dokumentum elkészülte és a Wordből való (szabályos) kilépés után, automatikusan törlődik a lemezről.

→ ASD kiterjesztés
 

$ED

visual studioA $ed kiterjesztés a Microsoft Visual C++ szerkesztőjének (Visual Studio) az átmeneti állománya. A program a forrás szerkesztése közben, biztonsági és/vagy memória átmeneti tárként hozza létre az $ed a fájlt.

→ $ED kiterjesztés
 

BAK

bak fileA bak kiterjesztés számtalan program és rendszer folyamat, illetve szerkesztett, felülírt fájl biztonsági mentése. Formátumára nézve nem lehet pontos szabályt kialakítani, de többnyire az eredeti fájl formátumával egyezik meg, mint ahogy a fájl név is. Célja, hogy állomány törlés vagy sérülés esetén a .bakból visszaállítható legyen az eredeti fájl (pl: boot.bak ? boot.ini). Sok Windows rendszer fájl biztonsági mentésének is ez a kiterjesztése…

→ BAK kiterjesztés
 

SYS

sys fileA sys rengeteg Windows rendszerfájl kiterjesztése. A Windows NT tárcsere fájljának is sys a kiterjesztése. A modern operációs rendszerek kiegészíthetik a fizikai memóriát, virtuális memóriával, ezáltal megnövelve a rendelkezésre álló rendszermemória méretét. A pagefile.sys fájl, általánosan elérhető lapozófájl, melyet a Windows rendszeren kívül más programok is használhatnak. Ha egy szoftver számára nem elegendő a fizikai memória, akkor …

→ SYS kiterjesztés
 

SVG

Active Backup Expert Project File – OrionSoftLab – A mentéshez szükséges útvonalakat tárolja. Microsoft Word glossary autosave file, backup. Lode Runner Saved Game – Brøderbund Software. SuperView Graphic bitmap file – régi Amiga grafikus formátum. Model Browser image file – Metis, régi, nem használt fájl.

→ SVG kiterjesztés
 

Legnépszerűbb bejegyzések: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Előző fájlok ←

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.