Csillagpor.hu
Csillagpor.huFájlkiterjesztés

Beépülő, add-on, plug-in

WDX

total commander wdxA wdx kiterjesztés a Total Commander kétpaneles fájlkezelő alkalmazás tartalom beépülő programjainak kiterjesztése. A Total Commander képességeit bővítik ki, fájlokról jeleníthetünk meg adatokat általuk. A .wdx kiterjesztésű beépülők között található többek között ID3, EXIF, swf, torrent és OpenOffice.org adat megjelenítő is.

→ WDX kiterjesztés
 

WCX

total commander wcxA wcx kiterjesztés a Total Commander kétpaneles fájlkezelő alkalmazás tömörítő beépülő programjainak kiterjesztése. A Total Commander képességeit bővítik ki, így általuk több tömörített fájlt képes kezelni, képes különféle átalakításokra és ki-be kódolásra. A TC a wcx addonok által képes lehet pl. iso lemezkép olvasására, Linux csomagok kezelésére, avi videófájl képekre bontására, a rengeteg tömörített formátum és egyéb kezelésén kívül.

→ WCX kiterjesztés
 

WLX

FileMaker Pro plug-in – beépülő, plug-in fájl. Microsoft Live Mesh Placeholder – Microsoft Live Mesh helyfoglaló, a szinkronizálás, letöltés közben ebben tárolja a Live Mesh a félkész fájlokat, ha a letöltés kész, átneveződik a forrás fájl kiterjesztésére. Átmeneti fájl.

→ WLX kiterjesztés
 

WLX

total commander wlxA wlx kiterjesztés a Total Commander kétpaneles fájlkezelő alkalmazás nézőke beépülő programjainak kiterjesztése. A Total Commander alkalmazás képességeit bővítik ki, így általuk több fájl formátumot képes kezelni, olvasni. A .wlx kiterjesztésű beépülők között található többek között képnézegető, CAD, Flash, Flic, pdf néző, audio lejátszó de még OpenOffice.org fájl megjelenítő is.

→ WLX kiterjesztés
 

WFX

total commander wfxA wfx kiterjesztés a Total Commander kétpaneles fájlkezelő alkalmazás fájlrendszer beépülő programjainak kiterjesztése. A Total Commander alkalmazás képességeit bővítik ki, így általuk több fájlrendszert tud kezelni (pl. Linux, mobilok, fényképezőgépek), a .wfx kiterjesztésű beépülőkkel képes lehet pl. CD írásra, virtuális meghajtók létrehozására, levelek olvasására, de még webböngészőnek is jó lehet a TC a kiterjesztések által.

→ WFX kiterjesztés
 

8BF

adobe filterA 8bf fájl, az Adobe Photoshop és más Adobe képszerkesztő programok, és ezekkel kompatibilis egyéb szoftverek szűrő beépülője. A 8bf fájlokat pl. a Photoshop plug-in könyvtárában találhatunk. Ezek a pluginek kibővítik az Adobe szoftverek “gyári” képességeit.

→ 8BF kiterjesztés
 

ASP

ChiliSoft Internal Active Server. MSN ASF video plugin. Astound Presentation file. ASP text file – Asociation of Shareware Profesionals. Adobe Photoshop photo file index, Photoshop separation setup, Cansas separation setup, Adobe Acrobat file. Alphacam stone post file. MSX Catalog SPIRIT 3 sensor alignment estimation. EROSION 3D aspect file. ASAP WebShow presentation. Linux, BSD file…

→ ASP kiterjesztés
 

DLL

dll fileA dll fájlok a Windows operációs rendszerek megosztott, önállóan nem futtatható programjai, függvénytárai. Adatot, programkódot és képeket is tartalmazhatnak. A Windows rendszer legnagyobb részét a .dll fájlok képezik, melyeket a Windows alkalmazások és külső fejlesztők által írt programok egyaránt használhatnak, ezzel jelentősen megkönnyítve és leegyszerűsítve a programozói munkát.

→ DLL kiterjesztés
 

XPI

mozilla plugin fileAz xpi a Mozilla Foundation által fejlesztett XPInstall technológia kiterjesztése. Az xpi a Mozilla Project SeaMonkey, Firefox, Thunderbird és egyéb XUL alapú alkalmazások kiegészítő telepítő fájlja. Az xpi telepítő modul egy zip fájl, mely az adatokon kívül egy telepítő parancsfájlt is tartalmaz. Ez a fájl telepítés előtt megerősítést kér, így némi védelmet jelent a rosszindulatú programok futtatása ellen. Telepítése lehetséges húzd és ejtsd módszerrel is.

→ XPI kiterjesztés
 

VDF

update aviraAz Avira Free Antivirus vírusirtó vírusdefinícios fájlja, a Vexira Anti-virus is ezt a kiterjesztést használja. A Visualization and Analysis Platform for Ocean adatfájlja, óceán kutatási adatokat tárol xml fájlban. A Piranha Bytes Gothic játékának karaktereket, 3D modelleket, textúrákat, zenét és szöveget tartalmazó fájlja. A Versa Check pénzügyi szoftver adatbázis fájlja. A Visionary Deposition Viewer jogi szoftver adatbázis fájlja.

→ VDF kiterjesztés
 

Legnépszerűbb bejegyzések: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Előző fájlok ←

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.