Csillagpor.hu
Csillagpor.huFájlkiterjesztés

CAD, CAM, 3D

UT2

unreal tournamentAz ut2 kiterjesztés az Epic Games Unreal Tournament FPS játékának map fájlja, amit ez esetben inkább pályának mint térképnek érdemes fordítani. A gyári pályák mellett felhasználók is készíthetnek ut2 fájlokat.

→ UT2 kiterjesztés
 

MAX

A Creative_Writer a Microsoft gyerekek számára kifejlesztett szövegszerkesztő programja. Az 1996-os Creative Writer 2 volt az utolsó verzió, azóta nem fejleszti a cég. Datel Action Replay Max mentett fájl. A Cadence OrCAD PCB Designer CAD szoftverének, elrendezés fájlja. A TheGreenBow CryptoMailer szoftverének titkosított e-mail formátuma. Titkosítás után csak a CryptoMailerrel nyitható meg a levél. Maximizer Contact & E-business Program.

→ MAX kiterjesztés
 

MAX

3d studio maxA max fájl kiterjesztés a többi mellett, két elterjedtebb formátum kiterjesztése. Az Autodesk által fejlesztett 3ds Max (korábban 3D Studio) tervező, 3D modellező, animációs, renderelő és kompozit szoftver szkéne fájlja. A fájl tartalmazhat modelleket, formákat, textúrákat, világítást és árnyék effekteket.
Munkájuk során legfőképp játék fejlesztők, vizuális effekt és grafikus művészek, film és televíziós tartalmak készítői, építészek, tervezők, mérnökök használják…

→ MAX kiterjesztés
 

FLI

Az fli az Autodesk Animator által előállított mozgókép formátum kiterjesztése. A FLIC formátumú fájl ez esetben kevésbé alakítható mint az flc, pl. nem változtatható a képfrissítése és csak 320 x 200 pixelen jelenhet meg. A fli formátumot leváltotta az Autodesk Animator Proban megjelenő flc. Mindkét formátum RLE algoritmussal tömörített. Az Autodesk Animator program fejlesztése már leállt, de az .fli fájlokat a 3D Studio szoftver kezeli. Létezik még egy FLI kiterjesztés…

→ FLI kiterjesztés
 

FLC

flc fileAz flc az Autodesk Animator Pro szoftver által előállított animált (mozgó) kép formátum kiterjesztése. A FLIC formátum 256 színű, változtatható képfrissítésű, 640×480-as méretű, folyamatosan ismétlődő mozgókép fájl. A FLIC formátum korábbi kiterjesztése a kevésbé alakítható fli volt (Autodesk Animator), mely nagyobb méretben tárolta a képi adatokat. Mindkettő RLE-vel tömörített fájl. Az Autodesk Animator program fejlesztése már leállt, jelenleg animáció előállítással, és flc szerkesztéssel a cég 3D Studio nevű szoftvere foglalkozik.

→ FLC kiterjesztés
 

ENC

Kódolt fájl, általában az .uue formátumú fájlok ilyen kiterjesztéssel vannak mentve. Az uuencoding fájlokat, mint pl. az .enc és az .uue, az IZArc program olvassa. Titkosított streaming Flash videófájl. Egy ismert alkalmazás tudja megnyitni ezeket a fájlokat: Veoh Player. Elektronikus navigációs térkép fájl. NOAA ENC Direct to GIS NOAA’s On-Line Chart Viewer. Yahoo! Instant Messenger adat fájl. BlackIce Evidence Log File, régi adat fájl. Encore jelölő adat…

→ ENC kiterjesztés
 

SLP

A Parametric Technology Corporation Pro/Engineer 3D termék tervező szoftverének kiterjesztése. Az Autodesk Civil cső méret és meredekség adat fájlja. Microsoft Rise of Nations kampány média fájl. Stampede régi tömörített fájl. Timeslips adat fájl.

→ SLP kiterjesztés
 

SLE

sisulizer fileAz sle esetében háromféle kiterjesztés is ismert, rangsorolni őket fontossági sorrendben nem tudom, ezért mind egy oldalon szerepelnek. A Sisulizer vizuális szoftver fordító eszköz fejlesztőknek. A Sisulizer sle egy zippel tömörített csomag fájl, mely tartalmazza a projekt fájlt és a fordításhoz szükséges egyéb fájlokat. A következő sle a SurfPlan sárkány és siklóernyő designer, CAD program projekt fájlja. A SurfPlan teljes verziója lehetővé teszi a dxfbe való exportálást is.

→ SLE kiterjesztés
 

DFT

A WaveMaker Web 2.0 & Cloud WYSIWYG Ajax alkalmazás fejlesztő eszköz kiterjesztése. A Workshare Professional MS Office és pdf dokumentum összehasonlító, átalakító, biztonsági … szoftver együttműködő fájlja. cncKad tervező eszköz fájl, a Metalix teljes körű CAD/CAM megoldás fémipari CNC rendszerekhez. A Bullseye az Intelliseek asztali web metakereső szoftvere volt. Már nem fejlesztik az alkalmazást.

→ DFT kiterjesztés
 

DFT

A dft kiterjesztés az UGS által kifejlesztett Solid Edge 3D CAD és modellező technológia dokumentum fájljának a kiterjesztése. A jelenleg már a Siemens tulajdonában lévő Solid Edge technológia egyaránt lehetővé teszi a tervezés, modellezés, design és a gyártás felügyeletét. A szoftver főbb kiterjesztései: dwg, dxf.

→ DFT kiterjesztés
 

Legnépszerűbb bejegyzések: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Előző fájlok ←

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.