Csillagpor.hu
Csillagpor.huFájlkiterjesztés

Hangfájlok

MNG

Az mng kiterjesztést a Yamaha PSR szintetizátor floppy lemeze használja. A szintetizátor számára tárol adatokat, hangokat, stílusokat, egyszóval zenét, többet mond annak, aki ért hozzá :) Már született hozzá, USB Floppy Drive Emulator is… DeLorme GIS, GPS navigáció és térkép fájl, a Street Atlas USA szoftver fájlja, mely az Egyesült Államok és Kanada utca szintű nézetét és Mexikó autópályáit és nagyobb útjait tartalmazza.

→ MNG kiterjesztés
 

MTS

MadTracker 2 Sample File – A MadTracker 2 zeneszerkesztő (audio tracker) program minta fájl formátuma, hangfájl. Encore Samples File – Az Encore kottázó szoftver által használt kiterjesztés, hangfájl. Viewpoint iPix file – Viewpoint iPix fájl. Bemutató fájl.

→ MTS kiterjesztés
 

MPC

mpc fileAz mpc fájl (MP+) az mp2 továbbfejlesztése, mely hibáinak kiküszöbölésével, jobb minőséget biztosító, változó bitrátájú, veszteséges hangtömörítést sikerült előállítani. Az mpc formátum vetekszik az mp3 és a flac minőségével és ki/be tömörítési sebességével, bár egyelőre kevésbé elterjedt. Vannak lejátszók melyek támogatják, mások codecekkel, szűrőkkel bővítve képesek lejátszani.

→ MPC kiterjesztés
 

ATN

Visual FoxPro WWW search page wizard file. Extended audio data file, Daqarta kiterjesztett audio adat fájl, valósidejű hanganalízishez.

→ ATN kiterjesztés
 

404

ts 404A 404 kiterjesztés az FL Studio (FruityLoops) TS404 Bassline szintetizátor csatorna beállítás fájljának kiterjesztése. Egyrészt… Másrészt a Muon Software már nem támogatott Computer Music DS404 szintetizátorának tároló fájl kiterjesztése.

→ 404 kiterjesztés
 

MP4A

m4a fileAz mp4a az MPEG-4 szabványú videó hang sávja. Hivatalosan a videó és az audio fájlnak is mp4 lenne a kiterjesztése, de az Apple az MPEG-4 kódolású hang fájlnál elkezdte az .m4a kiterjesztést használni … folytatás → m4a. Formátuma teljesen megegyezik az .m4a-val, gyakorlatilag nem használt kiterjesztés.

→ MP4A kiterjesztés
 

APE

ape fileAz ape kiterjesztés a Monkey’s Audio codeckel tömörített hangfájl formátuma. A Monkey’s Audio veszteségmentesen tárolja a hangokat a fájl formátumában, ellentétben pl. az mp3 vagy az ogg formátummal, vagyis a méret csökkentés érdekében nem áldozza fel a minőséget. Az ape fájl hibafelismerő algoritmust is tartalmaz, és belső címkében tárolhat információkat a hangfájlról. A Monkey’s Audio encoder ingyenes, szabadon használható…

→ APE kiterjesztés
 

MAP

Weather Defender Map, időjárás figyelő és előrejelző szoftver térkép fájlja. Reaktor wavetable file, a Native Instruments Reaktor hullámtábla fájlja. HD DVD Advanced Content Time Map, a Toshiba lejátszóinak kiterjesztett tartalmi idő térképe. Quake Engine Map File, az id Software Quake játék motor térkép fájlja. 3D map file, a Poser és DAZ 3D modellező és animációs szoftverek térkép fájlja … és még vagy 30-féle más.

→ MAP kiterjesztés
 

FLAC

flac fileA flac az azonos nevű, szabad forráskódú, veszteségmentes hangtömörítési eljárás által előállított, tömörített hangfájl kiterjesztése. Veszteségmentes, mert egy flac fájlból maradéktalanul visszanyerhető minden hang adat, ellentétben pl. az mp3-mal, amiből az eredeti felvétel már nem állítható vissza. A FLAC rendkívül hatékony tömörítő algoritmusa 30-50%-al csökkenti a fájl méretét anélkül, hogy bármit elvenne belőle. Képes metaadatok tárolására is.

→ FLAC kiterjesztés
 

FLA

fla fileAz fla az Adobe által fejlesztett Flash technológia animációinak és interaktív alkalmazásainak szerkeszthető forrás fájlja. Az Adobe Flash-el vagy más alkalmazással szerkesztett, előállított .fla kiterjesztésű fájlt swf formátumba mentve publikálhatjuk weboldalunkon. Az swf-be mentés után tovább nem szerkeszthető, az swf-től jóval nagyobb méretű, tömörítetlen és lejátszani is csak a szerkesztő programjai képesek.

→ FLA kiterjesztés
 

Legnépszerűbb bejegyzések: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Előző fájlok ←

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.