Csillagpor.hu
Csillagpor.huFájlkiterjesztés

Játék kiterjesztések

UT2

unreal tournamentAz ut2 kiterjesztés az Epic Games Unreal Tournament FPS játékának map fájlja, amit ez esetben inkább pályának mint térképnek érdemes fordítani. A gyári pályák mellett felhasználók is készíthetnek ut2 fájlokat.

→ UT2 kiterjesztés
 

TDB

Az eBay Turbo Lister szoftver hordozható adatbázis fájlja. A Sage ACT! CRM szoftver tranzakció adat fájlja. Az Electronic Arts NHL játék csapat névsor adatbázis fájlja. Az Atari Ballance játékának pontjait tároló adatbázis fájl. A Toplevel Computing már nem fejlesztett Complete Works programjának fájlja. A Déja Vu fordítóprogram terminológia adatbázis fájlja. A Schneider Electric ProWORX PLC fejlesztő szoftverének adatfájlja.

→ TDB kiterjesztés
 

MAX

A Creative_Writer a Microsoft gyerekek számára kifejlesztett szövegszerkesztő programja. Az 1996-os Creative Writer 2 volt az utolsó verzió, azóta nem fejleszti a cég. Datel Action Replay Max mentett fájl. A Cadence OrCAD PCB Designer CAD szoftverének, elrendezés fájlja. A TheGreenBow CryptoMailer szoftverének titkosított e-mail formátuma. Titkosítás után csak a CryptoMailerrel nyitható meg a levél. Maximizer Contact & E-business Program.

→ MAX kiterjesztés
 

IP

Az Interactive Physics interaktív oktatóprogram adatfájlja, modellező fájl. NRC Inspection Manual inspection procedures. Immortal Player file, játék fájl.

→ IP kiterjesztés
 

FLC

Egy régi játék, a Constructor animációs formátuma, a fájl felépítése megegyezik a régebbi Autodesk Animator formátummal. Corel Show adatfájl.

→ FLC kiterjesztés
 

FNT

fnt fileAz Elecbyte M.U.G.E.N játékának font fájlja. Azonosító karakterek: Hex: 45 6C 65 63 62 79 74 65 46 6E 74 00, ASCII: ElecbyteFnt. Yountel Unicode Font, Yountel Unicode betűtípus fájl. Azonosító karakterek: Hex: 55 4E 49 43 4F 44 45 20 46 4F 4E 54 00 00 00 00 56 65 72 20, ASCII: UNICODE FONT Ver
RADIANCE font file – Egyszerű sokszögek alkotta font fájl. Az írásjeleket egy koordináta rendszerben ábrázolja 0-255-ig terjedő érték.

→ FNT kiterjesztés
 

SLP

A Parametric Technology Corporation Pro/Engineer 3D termék tervező szoftverének kiterjesztése. Az Autodesk Civil cső méret és meredekség adat fájlja. Microsoft Rise of Nations kampány média fájl. Stampede régi tömörített fájl. Timeslips adat fájl.

→ SLP kiterjesztés
 

CHUMP

A chump kiterjesztés az Auran által fejlesztett Trainz Railroad Simulator 3D-s vasútszimulátor kódolt konfigurációs fájljának kiterjesztése. A Trainz a 2006-os verziótól kezdve használja a config.chump állományt, melyet a Trainz Content Manager beépített szoftver képes kezelni.

→ CHUMP kiterjesztés
 

BIT

A bit kiterjesztés 3-4 alkalmazás fájl kiterjesztése. Azért 3-4 mert a Worms Armageddon és a Worms World Party játékoknak egyaránt az importált térkép fájlja, de ez ugyanaz a formátum. Használják továbbá X11 GUI-val rendelkező Unix rendszerek pixelgrafikus képfájl kiterjesztésének. És utoljára a .bit kiterjesztés a Xilinx bitfolyam adatfájl kiterjesztése is, ami a Xilinx FPGA szoftver által generált bináris konfigurációs adatfájl.

→ BIT kiterjesztés
 

ANI

A Valve Corporation 3D játék motorjának animációs modellje, a modell adat fájljának kiterjesztése. 2004 októberében mutatkozott be a Half-Life 2-ben. A Painkiller Overdose játék fájlja. NeroMix file. Az Atari NEOchrome képszerkesztőjének képfájlja volt.

→ ANI kiterjesztés
 

Legnépszerűbb bejegyzések: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Előző fájlok ←

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.