Csillagpor.hu
Csillagpor.huFájlkiterjesztés → Játékprogramok, pályák, eszközök, hangok, videók, karakterek kiterjesztései.

Játék kiterjesztések

Játékprogramok, pályák, eszközök, hangok, videók, karakterek kiterjesztései.

UT2

unreal tournamentAz ut2 kiterjesztés az Epic Games Unreal Tournament FPS játékának map fájlja, amit ez esetben inkább pályának mint térképnek érdemes fordítani. A gyári pályák mellett felhasználók is készíthetnek ut2 fájlokat.

→ UT2 kiterjesztés
 

TDB

Az eBay Turbo Lister szoftver hordozható adatbázis fájlja. A Sage ACT! CRM szoftver tranzakció adat fájlja. Az Electronic Arts NHL játék csapat névsor adatbázis fájlja. Az Atari Ballance játékának pontjait tároló adatbázis fájl. A Toplevel Computing már nem fejlesztett Complete Works programjának fájlja. A Déja Vu fordítóprogram terminológia adatbázis fájlja. A Schneider Electric ProWORX PLC fejlesztő szoftverének adatfájlja.

→ TDB kiterjesztés
 

MAX

A Creative_Writer a Microsoft gyerekek számára kifejlesztett szövegszerkesztő programja. Az 1996-os Creative Writer 2 volt az utolsó verzió, azóta nem fejleszti a cég. Datel Action Replay Max mentett fájl. A Cadence OrCAD PCB Designer CAD szoftverének, elrendezés fájlja. A TheGreenBow CryptoMailer szoftverének titkosított e-mail formátuma. Titkosítás után csak a CryptoMailerrel nyitható meg a levél. Maximizer Contact & E-business Program.

→ MAX kiterjesztés
 

IP

Az Interactive Physics interaktív oktatóprogram adatfájlja, modellező fájl. NRC Inspection Manual inspection procedures. Immortal Player file, játék fájl.

→ IP kiterjesztés
 

FLC

Egy régi játék, a Constructor animációs formátuma, a fájl felépítése megegyezik a régebbi Autodesk Animator formátummal. Corel Show adatfájl.

→ FLC kiterjesztés
 

FNT

fnt fileAz Elecbyte M.U.G.E.N játékának font fájlja. Azonosító karakterek: Hex: 45 6C 65 63 62 79 74 65 46 6E 74 00, ASCII: ElecbyteFnt. Yountel Unicode Font, Yountel Unicode betűtípus fájl. Azonosító karakterek: Hex: 55 4E 49 43 4F 44 45 20 46 4F 4E 54 00 00 00 00 56 65 72 20, ASCII: UNICODE FONT Ver
RADIANCE font file – Egyszerű sokszögek alkotta font fájl. Az írásjeleket egy koordináta rendszerben ábrázolja 0-255-ig terjedő érték.

→ FNT kiterjesztés
 

SLP

A Parametric Technology Corporation Pro/Engineer 3D termék tervező szoftverének kiterjesztése. Az Autodesk Civil cső méret és meredekség adat fájlja. Microsoft Rise of Nations kampány média fájl. Stampede régi tömörített fájl. Timeslips adat fájl.

→ SLP kiterjesztés
 

CHUMP

A chump kiterjesztés az Auran által fejlesztett Trainz Railroad Simulator 3D-s vasútszimulátor kódolt konfigurációs fájljának kiterjesztése. A Trainz a 2006-os verziótól kezdve használja a config.chump állományt, melyet a Trainz Content Manager beépített szoftver képes kezelni.

→ CHUMP kiterjesztés
 

BIT

A bit kiterjesztés 3-4 alkalmazás fájl kiterjesztése. Azért 3-4 mert a Worms Armageddon és a Worms World Party játékoknak egyaránt az importált térkép fájlja, de ez ugyanaz a formátum. Használják továbbá X11 GUI-val rendelkező Unix rendszerek pixelgrafikus képfájl kiterjesztésének. És utoljára a .bit kiterjesztés a Xilinx bitfolyam adatfájl kiterjesztése is, ami a Xilinx FPGA szoftver által generált bináris konfigurációs adatfájl.

→ BIT kiterjesztés
 

ANI

A Valve Corporation 3D játék motorjának animációs modellje, a modell adat fájljának kiterjesztése. 2004 októberében mutatkozott be a Half-Life 2-ben. A Painkiller Overdose játék fájlja. NeroMix file. Az Atari NEOchrome képszerkesztőjének képfájlja volt.

→ ANI kiterjesztés
 

Előző fájlok ←

Új: Hordozható Avidemux 2.7.1

Fájltipusok:

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2019 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.