Csillagpor.hu
Csillagpor.huFájlkiterjesztés

Konfiguráció, beállítás

MUI

windows muiA mui (Multilingual User Interface) a Windows operációs rendszer és más Microsoft termékek többnyelvűsítését lehetővé tévő technológia elnevezése. A .mui kiterjesztés Windows 2000-nél került bevezetésre, a Windows XP-nél terjedt el és a Windows Vista már hozta is az újabb változatát. Míg a MUI XP-ig csak az eredeti angol nyelv megváltoztatását tette lehetővé a lokalizált verzióra, addig a Vistatól kezdve már külön kezeli a Windows a nyelvi fájlokat…

→ MUI kiterjesztés
 

WFX

A WinFax dokumentum egy képfájl. Pl. XnView-val olvasható és nyomtatható. Adobe alkalmazások felhasználó által beállított billentyű kombináció beállításait tároló fájl, konfigurációs fájl.

→ WFX kiterjesztés
 

DSK

Microsoft Windows XP system restore backup – Windows XP rendszerről mentett helyreállító fájl. Borland Project Desktop File – Borland fejlesztőkörnyezet mentett projekt fájlja, több fájlt tartalmaz, melyben a szoftver beállításai találhatók. Simple IDs Database – A Simple IDs névjegykártya készítő program adatfájlja. Novell NetWare lemez meghajtóprogram fájl. SHARP MZ számítógép család emulátor fájlja. Lotus Notes design elements, adat fájl.

→ DSK kiterjesztés
 

CHUMP

A chump kiterjesztés az Auran által fejlesztett Trainz Railroad Simulator 3D-s vasútszimulátor kódolt konfigurációs fájljának kiterjesztése. A Trainz a 2006-os verziótól kezdve használja a config.chump állományt, melyet a Trainz Content Manager beépített szoftver képes kezelni.

→ CHUMP kiterjesztés
 

BIT

A bit kiterjesztés 3-4 alkalmazás fájl kiterjesztése. Azért 3-4 mert a Worms Armageddon és a Worms World Party játékoknak egyaránt az importált térkép fájlja, de ez ugyanaz a formátum. Használják továbbá X11 GUI-val rendelkező Unix rendszerek pixelgrafikus képfájl kiterjesztésének. És utoljára a .bit kiterjesztés a Xilinx bitfolyam adatfájl kiterjesztése is, ami a Xilinx FPGA szoftver által generált bináris konfigurációs adatfájl.

→ BIT kiterjesztés
 

ATN

Visual FoxPro WWW search page wizard file. Extended audio data file, Daqarta kiterjesztett audio adat fájl, valósidejű hanganalízishez.

→ ATN kiterjesztés
 

ADD

Alphacam die-cut drawing, MapTek Vulcan whittle 3D additional structure arcs, OS/2 adapter drivers, Adobe PageMaker related, Athena service configuration tool add, BSL Weighted Addition of Two Images, Apache Beehive collection, CATT Src addition, FreeBSD install, LAW export, MOTIVE buffers add, SpellStar saved words, XPAT add és microCounsel Addendum fájl.

→ ADD kiterjesztés
 

404

ts 404A 404 kiterjesztés az FL Studio (FruityLoops) TS404 Bassline szintetizátor csatorna beállítás fájljának kiterjesztése. Egyrészt… Másrészt a Muon Software már nem támogatott Computer Music DS404 szintetizátorának tároló fájl kiterjesztése.

→ 404 kiterjesztés
 

500

Az 500 kiterjesztést az NCBridge szoftver használja hálózati számítógépek indítására. Ezt a kiterjesztést a Tally.ERP is használja, hálózaton elérhető banki és fizetési megoldásában üzleti felhasználók számára.

→ 500 kiterjesztés
 

SYS

sys fileA sys rengeteg Windows rendszerfájl kiterjesztése. A Windows NT tárcsere fájljának is sys a kiterjesztése. A modern operációs rendszerek kiegészíthetik a fizikai memóriát, virtuális memóriával, ezáltal megnövelve a rendelkezésre álló rendszermemória méretét. A pagefile.sys fájl, általánosan elérhető lapozófájl, melyet a Windows rendszeren kívül más programok is használhatnak. Ha egy szoftver számára nem elegendő a fizikai memória, akkor …

→ SYS kiterjesztés
 

Legnépszerűbb bejegyzések: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Előző fájlok ←

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2022 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.