Csillagpor.hu
Csillagpor.huFájlkiterjesztés

Microsoft Office kiterjesztések

UXDC

sharepointAz uxdc kiterjesztés a Microsoft Office Excel xml fájl kiterjesztése, mely a SharePoint Server szolgáltatáshoz kapcsolódás adatait tartalmazza. Kapcsolódás után válik lehetővé az adatátvitel, adatelérés a szerverre illetve a szerverről.

→ UXDC kiterjesztés
 

MPC

Microsoft Project Calendar – Microsoft Project naptár fájl. MP3 Collector mp3 összeállítás adatfájl. Mára természetesen már nem csak MP3-at kezel, és Music Collector a neve. Magick Persistent Cache image file format – Magick állandó gyorstár kép formátum, képfájl.

→ MPC kiterjesztés
 

DFT

A WaveMaker Web 2.0 & Cloud WYSIWYG Ajax alkalmazás fejlesztő eszköz kiterjesztése. A Workshare Professional MS Office és pdf dokumentum összehasonlító, átalakító, biztonsági … szoftver együttműködő fájlja. cncKad tervező eszköz fájl, a Metalix teljes körű CAD/CAM megoldás fémipari CNC rendszerekhez. A Bullseye az Intelliseek asztali web metakereső szoftvere volt. Már nem fejlesztik az alkalmazást.

→ DFT kiterjesztés
 

ODC

ms odc fileAz odc kiterjesztés a Microsoft Office adatbázis lekérdező fájljának a kiterjesztése. Adatokat tartalmaz az adatbázis szerverről, a szerver helyét, nevét, az adatbázis nevét és a bejelentkezéshez szükséges információkat tárolja. Az adatkapcsolat fájl megosztható más felhasználókkal is. Az odc fájl Excellel hozható létre és az Adatkapcsolat varázslóval importálható más alkalmazásokba. Mivel xml fájl és html kódokat tartalmaz, webböngészővel is megtekinthető.

→ ODC kiterjesztés
 

ASD

wordA Microsoft Office Word a 2003-as szövegszerkesztőjétől kezdve, automatikusan asd fájlba menti a szerkesztett dokumentum aktuális tartalmát, ezáltal visszaállíthatóvá téve azt. Az asd egy átmeneti fájl, a dokumentum elkészülte és a Wordből való (szabályos) kilépés után, automatikusan törlődik a lemezről.

→ ASD kiterjesztés
 

DOC

doc fileA doc kiterjesztés a Microsoft Word szövegszerkesztőjének szöveges dokumentum formátuma. A .doc fájl, az igen széleskörűen formázott szöveg mellett, tartalmazhat képeket, táblázatokat, grafikonokat, linkeket és ezeket leíró meta adatokat. A Microsoft Office 2007 óta az OpenXML formátumot támogatja, a Word esetében docx kiterjesztéssel. A Word mellett a legtöbb ingyenes szövegszerkesztő is kezeli már ezt a formátumot.

→ DOC kiterjesztés
 

PPTX

pptx fileA pptx kiterjesztés a Microsoft PowerPoint 2007 bemutatókészítő nyílt XML szabványon nyugvó prezentáció fájl formátuma. Az Open XML formátum PKzippel tömörített xml fájl, melyet az Office 2007 és későbbi MS irodai szoftverek más alkalmazásai is használnak az xlsx, docx, stb. kiterjesztésekben. A .pptx tartalmazhat képet, szöveget, hangot, videót és effekteket, gyakorlatilag bármilyen beágyazott média formátumot.

→ PPTX kiterjesztés
 

XLSX

xlsx fileAz xlsx kiterjesztés a Microsoft Office Excel 2007 táblázatkezelő nyílt XML szabványon nyugvó fájl formátuma. Az Open XML formátum (PK)zippel tömörített xml fájl, melyet az Office 2007 és későbbi MS irodai szoftverek más alkalmazásai is használnak az docx, pptx, stb. kiterjesztésekben. Az .xlsx a táblázatok, számolótáblák és grafikonok mellett, szinte bármilyen média formátumot tartalmazhat.

→ XLSX kiterjesztés
 

DOCX

docx fileA docx kiterjesztés a Microsoft Office Word 2007 szövegszerkesztő nyílt XML szabványon nyugvó fájl formátuma. Az Open XML formátum PKzippel tömörített xml fájl, melyet az Office 2007 és későbbi MS irodai szoftverek más alkalmazásai is használnak az xlsx, pptx, stb. kiterjesztésekben. A .docx a formázott szöveg mellett gyakorlatilag bármilyen média formátumot tartalmazhat.

→ DOCX kiterjesztés
 

EMZ

adobe illlustrator emfAz emz az emf képfájl gzippel tömörített változata. A Microsoft Office és Visio szoftverek számára készített fájl formátum. A legtöbb tömörítő és képnéző alkalmazás támogatja, ha nem, nevezzük át .zip-re. Kitömörítés után .emf kép fájlt kapunk, ami a legtöbb képnézegető számára olvasható formátum.

→ EMZ kiterjesztés
 

Legnépszerűbb bejegyzések: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Előző fájlok ←

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.