Csillagpor.hu
Csillagpor.huFájlkiterjesztés

OpenDocument formátum

ODG

odg fileAz odg az OpenDocument formátum vektorgrafikus fájlja, OpenOffice.org Draw rajz dokumentum. Az ODF (s így az ODG is) az OASIS OpenDocument XML alapú szabványnak felel meg, melynek alapja az OpenOffice.org fájl formátuma. Az .odg PKzippel tömörített xml fájl, OpenOffice Drawval kompatibilis programokkal megnyitható és szerkeszthető.

→ ODG kiterjesztés
 

ODF

odf fileAz odf az OpenDocument formátum képlet fájlja, OpenOffice.org Math képlet dokumentum. Az ODF az OASIS OpenDocument XML alapú szabványnak felel meg, melynek alapja az OpenOffice.org fájl formátuma. Az .odf PKzippel tömörített xml fájl, OpenOffice Mathtal kompatibilis programokkal megnyitható és szerkeszthető.

→ ODF kiterjesztés
 

ODP

odp fileAz odp az OpenDocument fájl bemutató formátuma, OpenOffice.org Impress bemutató dokumentum. Az ODF az OASIS OpenDocument XML alapú szabványnak felel meg, melynek alapja az OpenOffice.org fájl formátuma. Az .odp PKzippel tömörített xml fájl, OpenOffice Impressel kompatibilis programokkal megnyitható és szerkeszthető. Az Impress bemutatók tartalmazhatnak képet, hangot, videót, táblázatot, képletet, szöveget, effekteket, stb…

→ ODP kiterjesztés
 

ODC

odc fileAz odc az OpenDocument formátum táblázat, diagram fájlja, OpenOffice.org Calc dokumentum. Az ODF (s így az ODS is) az OASIS OpenDocument xml alapú szabványnak felel meg, melynek alapja az OpenOffice.org fájl formátuma. Az .odc PKzippel tömörített xml fájl, OpenOffice Calckal kompatibilis táblázatkezelő programokkal megnyitható és szerkeszthető. Tartalmazhat szöveget, táblázatot, grafikont és grafikus elemeket, képeket.

→ ODC kiterjesztés
 

ODB

odb fileAz odb az OpenDocument fájl objektum orientált adatbázis formátuma, OpenOffice.org Base adatbázis dokumentum. Az ODF (s így az ODB is) az OASIS OpenDocument XML alapú szabványnak felel meg, melynek alapja az OpenOffice.org fájl formátuma. Az .odb PKzippel tömörített xml fájl, OpenOffice Basezel kompatibilis programokkal megnyitható és szerkeszthető.

→ ODB kiterjesztés
 

ODT

odt fileAz odt az OpenDocument fájl szöveges formátuma, OpenOffice.org Writer szöveges dokumentum. Az ODF (s így az ODT is) az OASIS OpenDocument XML alapú szabványnak felel meg, melynek alapja az OpenOffice.org fájl formátuma. Az .odt PKzippel tömörített xml fájl, OpenOffice Writerrel kompatibilis programokkal megnyitható és szerkeszthető. Tartalmazhat szöveget, táblázatot, grafikont és grafikus elemeket, képeket.

→ ODT kiterjesztés
 

ODS

ods fileAz ods az OpenDocument fájl táblázat formátuma, OpenOffice.org Calc táblázat dokumentum. Az ODF (s így az ODS is) az OASIS OpenDocument XML alapú szabványnak felel meg, melynek alapja az OpenOffice.org fájl formátuma. Az .ods PKzip-el tömörített xml fájl, OpenOffice Calc-al kompatibilis táblázatkezelő programokkal megnyitható és szerkeszthető. Tartalmazhat szöveget, táblázatot, grafikont és grafikus elemeket, képeket is.

→ ODS kiterjesztés
 

Legnépszerűbb bejegyzések: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2022 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.