Csillagpor.hu
Csillagpor.huFájlkiterjesztés

Régi, nem használt kiterjesztések

SLW

Az slw kiterjesztés ritkán használatos, e-mailben merült fel kérdésként. Ez a VideoImpression 2 program SlideShow fájljának a kiterjesztése volt. Az elsődleges biztos kiterjesztés a SleepScan slw fájl a Bio-logic Systems által használt klinikai diagnosztikai szoftver adatfájljának a kiterjesztése. További lehetőség a Settler LITE adatfájlja, és lehet még a TurboCAD Symbol Library fájlja is…

→ SLW kiterjesztés
 

TDB

Az eBay Turbo Lister szoftver hordozható adatbázis fájlja. A Sage ACT! CRM szoftver tranzakció adat fájlja. Az Electronic Arts NHL játék csapat névsor adatbázis fájlja. Az Atari Ballance játékának pontjait tároló adatbázis fájl. A Toplevel Computing már nem fejlesztett Complete Works programjának fájlja. A Déja Vu fordítóprogram terminológia adatbázis fájlja. A Schneider Electric ProWORX PLC fejlesztő szoftverének adatfájlja.

→ TDB kiterjesztés
 

MUI

amiga muiAmiga MUI default class/library file – Amiga MUI-Magic User Interface fájl. Régi rendszerfájl. Opengl Glut file – OpenGL Utility Toolkit képfájl.

→ MUI kiterjesztés
 

SWP

windows 95Az swp a Windows 95 – ME tárcsere fájljának a kiterjesztése. A modern operációs rendszerek, programok futtatásához kiegészíthetik a fizikai memóriát, virtuális vagy puffer (buffer) memóriával, ezáltal megnövelve a rendelkezésre álló rendszermemória méretét. Az .swp fájl, általánosan elérhető lapozófájl, melyet a Windows rendszeren kívül más programok is használhatnak. A Windows 95-től win386.swp volt a tárcsere fájl.

→ SWP kiterjesztés
 

PAR

windows 3.1 parAz par a Windows 3.x tárcsere fájljának a kiterjesztése. A modern operációs rendszerek programok futtatásához kiegészíthetik a fizikai memóriát virtuális memóriával, ezáltal megnövelve a rendelkezésre álló rendszermemória méretét. A .par fájl általánosan elérhető lapozófájl, melyet a Windows rendszeren kívül más programok is használhatnak. Ha egy szoftver számára nem elegendő a fizikai memória, akkor felszabadít abból valamennyit…

→ PAR kiterjesztés
 

MAX

A Creative_Writer a Microsoft gyerekek számára kifejlesztett szövegszerkesztő programja. Az 1996-os Creative Writer 2 volt az utolsó verzió, azóta nem fejleszti a cég. Datel Action Replay Max mentett fájl. A Cadence OrCAD PCB Designer CAD szoftverének, elrendezés fájlja. A TheGreenBow CryptoMailer szoftverének titkosított e-mail formátuma. Titkosítás után csak a CryptoMailerrel nyitható meg a levél. Maximizer Contact & E-business Program.

→ MAX kiterjesztés
 

Q

Quantum Compressed Archive, tömörített archív fájl vagy Windows 95 Fax Queue, Windows 95 fax várólista fájl. A Quantum, MS-DOS-on futó tömörítő program volt, fejlesztése már leállt, a fejlesztő, arcade játék gyártó cég is megszűnt. A másik Q kiterjesztés a fax várólista fájl, csak a Windows 95-ben volt használatos.

→ Q kiterjesztés
 

FLC

Egy régi játék, a Constructor animációs formátuma, a fájl felépítése megegyezik a régebbi Autodesk Animator formátummal. Corel Show adatfájl.

→ FLC kiterjesztés
 

ENC

Kódolt fájl, általában az .uue formátumú fájlok ilyen kiterjesztéssel vannak mentve. Az uuencoding fájlokat, mint pl. az .enc és az .uue, az IZArc program olvassa. Titkosított streaming Flash videófájl. Egy ismert alkalmazás tudja megnyitni ezeket a fájlokat: Veoh Player. Elektronikus navigációs térkép fájl. NOAA ENC Direct to GIS NOAA’s On-Line Chart Viewer. Yahoo! Instant Messenger adat fájl. BlackIce Evidence Log File, régi adat fájl. Encore jelölő adat…

→ ENC kiterjesztés
 

SLP

A Parametric Technology Corporation Pro/Engineer 3D termék tervező szoftverének kiterjesztése. Az Autodesk Civil cső méret és meredekség adat fájlja. Microsoft Rise of Nations kampány média fájl. Stampede régi tömörített fájl. Timeslips adat fájl.

→ SLP kiterjesztés
 

Legnépszerűbb bejegyzések: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Előző fájlok ←

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.