Csillagpor.hu
Csillagpor.huFájlkiterjesztés

Táblázat, számolótábla fájlok

ODC

odc fileAz odc az OpenDocument formátum táblázat, diagram fájlja, OpenOffice.org Calc dokumentum. Az ODF (s így az ODS is) az OASIS OpenDocument xml alapú szabványnak felel meg, melynek alapja az OpenOffice.org fájl formátuma. Az .odc PKzippel tömörített xml fájl, OpenOffice Calckal kompatibilis táblázatkezelő programokkal megnyitható és szerkeszthető. Tartalmazhat szöveget, táblázatot, grafikont és grafikus elemeket, képeket.

→ ODC kiterjesztés
 

XLSX

xlsx fileAz xlsx kiterjesztés a Microsoft Office Excel 2007 táblázatkezelő nyílt XML szabványon nyugvó fájl formátuma. Az Open XML formátum (PK)zippel tömörített xml fájl, melyet az Office 2007 és későbbi MS irodai szoftverek más alkalmazásai is használnak az docx, pptx, stb. kiterjesztésekben. Az .xlsx a táblázatok, számolótáblák és grafikonok mellett, szinte bármilyen média formátumot tartalmazhat.

→ XLSX kiterjesztés
 

ODS

ods fileAz ods az OpenDocument fájl táblázat formátuma, OpenOffice.org Calc táblázat dokumentum. Az ODF (s így az ODS is) az OASIS OpenDocument XML alapú szabványnak felel meg, melynek alapja az OpenOffice.org fájl formátuma. Az .ods PKzip-el tömörített xml fájl, OpenOffice Calc-al kompatibilis táblázatkezelő programokkal megnyitható és szerkeszthető. Tartalmazhat szöveget, táblázatot, grafikont és grafikus elemeket, képeket is.

→ ODS kiterjesztés
 

Legnépszerűbb bejegyzések: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.