Csillagpor.hu
Csillagpor.huFájlkiterjesztés

XML formátum kiterjesztései

SLW

Az slw kiterjesztés ritkán használatos, e-mailben merült fel kérdésként. Ez a VideoImpression 2 program SlideShow fájljának a kiterjesztése volt. Az elsődleges biztos kiterjesztés a SleepScan slw fájl a Bio-logic Systems által használt klinikai diagnosztikai szoftver adatfájljának a kiterjesztése. További lehetőség a Settler LITE adatfájlja, és lehet még a TurboCAD Symbol Library fájlja is…

→ SLW kiterjesztés
 

UXDC

sharepointAz uxdc kiterjesztés a Microsoft Office Excel xml fájl kiterjesztése, mely a SharePoint Server szolgáltatáshoz kapcsolódás adatait tartalmazza. Kapcsolódás után válik lehetővé az adatátvitel, adatelérés a szerverre illetve a szerverről.

→ UXDC kiterjesztés
 

SLP

sisulizer fileAz slp fájl a Sisulizer kiterjesztése, mely vizuális szoftver fordító eszköz fejlesztőknek (visual software localization tool). Az slp projekt fájl tartalmazza a szoftver fordítás adatait, minden lefordított és fordításra váró szöveget és módosítást. Az slp xml fájl, csomagba tömörített (zip) formája az sle.

→ SLP kiterjesztés
 

SLE

sisulizer fileAz sle esetében háromféle kiterjesztés is ismert, rangsorolni őket fontossági sorrendben nem tudom, ezért mind egy oldalon szerepelnek. A Sisulizer vizuális szoftver fordító eszköz fejlesztőknek. A Sisulizer sle egy zippel tömörített csomag fájl, mely tartalmazza a projekt fájlt és a fordításhoz szükséges egyéb fájlokat. A következő sle a SurfPlan sárkány és siklóernyő designer, CAD program projekt fájlja. A SurfPlan teljes verziója lehetővé teszi a dxfbe való exportálást is.

→ SLE kiterjesztés
 

ODG

odg fileAz odg az OpenDocument formátum vektorgrafikus fájlja, OpenOffice.org Draw rajz dokumentum. Az ODF (s így az ODG is) az OASIS OpenDocument XML alapú szabványnak felel meg, melynek alapja az OpenOffice.org fájl formátuma. Az .odg PKzippel tömörített xml fájl, OpenOffice Drawval kompatibilis programokkal megnyitható és szerkeszthető.

→ ODG kiterjesztés
 

ODF

odf fileAz odf az OpenDocument formátum képlet fájlja, OpenOffice.org Math képlet dokumentum. Az ODF az OASIS OpenDocument XML alapú szabványnak felel meg, melynek alapja az OpenOffice.org fájl formátuma. Az .odf PKzippel tömörített xml fájl, OpenOffice Mathtal kompatibilis programokkal megnyitható és szerkeszthető.

→ ODF kiterjesztés
 

ODP

odp fileAz odp az OpenDocument fájl bemutató formátuma, OpenOffice.org Impress bemutató dokumentum. Az ODF az OASIS OpenDocument XML alapú szabványnak felel meg, melynek alapja az OpenOffice.org fájl formátuma. Az .odp PKzippel tömörített xml fájl, OpenOffice Impressel kompatibilis programokkal megnyitható és szerkeszthető. Az Impress bemutatók tartalmazhatnak képet, hangot, videót, táblázatot, képletet, szöveget, effekteket, stb…

→ ODP kiterjesztés
 

ODC

ms odc fileAz odc kiterjesztés a Microsoft Office adatbázis lekérdező fájljának a kiterjesztése. Adatokat tartalmaz az adatbázis szerverről, a szerver helyét, nevét, az adatbázis nevét és a bejelentkezéshez szükséges információkat tárolja. Az adatkapcsolat fájl megosztható más felhasználókkal is. Az odc fájl Excellel hozható létre és az Adatkapcsolat varázslóval importálható más alkalmazásokba. Mivel xml fájl és html kódokat tartalmaz, webböngészővel is megtekinthető.

→ ODC kiterjesztés
 

ODC

odc fileAz odc az OpenDocument formátum táblázat, diagram fájlja, OpenOffice.org Calc dokumentum. Az ODF (s így az ODS is) az OASIS OpenDocument xml alapú szabványnak felel meg, melynek alapja az OpenOffice.org fájl formátuma. Az .odc PKzippel tömörített xml fájl, OpenOffice Calckal kompatibilis táblázatkezelő programokkal megnyitható és szerkeszthető. Tartalmazhat szöveget, táblázatot, grafikont és grafikus elemeket, képeket.

→ ODC kiterjesztés
 

ODB

odb fileAz odb az OpenDocument fájl objektum orientált adatbázis formátuma, OpenOffice.org Base adatbázis dokumentum. Az ODF (s így az ODB is) az OASIS OpenDocument XML alapú szabványnak felel meg, melynek alapja az OpenOffice.org fájl formátuma. Az .odb PKzippel tömörített xml fájl, OpenOffice Basezel kompatibilis programokkal megnyitható és szerkeszthető.

→ ODB kiterjesztés
 

Legnépszerűbb bejegyzések: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Előző fájlok ←

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.