Csillagpor.hu
Csillagpor.huFájlkiterjesztésAdat, adatbázis fájlok, Régi, nem használt kiterjesztések, XML formátum kiterjesztéseiSlw kiterjesztés, adat fájl

SLW

SLW kiterjesztés, *.SLW fájl
Mi a SLW kiterjesztésű fájl, mire használható, milyen programmal nyitható meg, milyen szerkesztő, átalakító szoftver létezik a SLW fájlhoz?

  • Jelentés, funkció: SleepScan Analysis Offset Index File, adat fájl, vagy valami más …
  • Operációs rendszer: Windows, ?
  • Cég, szervezet, alkotó: Bio-logic Systems Corp., ArcSoft Inc. …
  • Azonosító karakterek: ASCII: (ha ArcSoft fájl)

Az slw kiterjesztés ritkán használatos, és nem minden felhasználási területét sikerült feltérképeznem. Egy e-mailben merült fel kérdésként, hosszabb levelezés után sikerült félmegoldást találni. Ez a VideoImpression 2 program SlideShow fájljának a kiterjesztése volt. A hozzászólásokban olvasható a beszélgetés …
Az elsődleges biztos kiterjesztés a SleepScan slw fájl a Bio-logic Systems által használt klinikai diagnosztikai szoftver adatfájljának a kiterjesztése, a fájl alvás közbeni rögzített EEG adatokat tartalmaz. Azt hiszem … :)

További lehetőség, hogy a Settler LITE for Windows adatfájlja, és lehet még a TurboCAD tervező szoftver Symbol Library fájlja is.

Programok: arcsoft-videoimpression.en.softonic.com

Kapcsolódó oldalak: natus.com/products_clinical

Frissítve: 2020. március 31. 17:57

Pár hasonló kiterjesztés: Adat, adatbázis fájlok, Régi, nem használt kiterjesztések, XML formátum kiterjesztései és ... UXDC,  MNG,  FDF,  TDB,  MAX,  MUI,  SLE,  DFT,  MPC,  TDB,  ENC,  DSK,  SLP,  DAT,  MAP,  ADD,   ...

Legnépszerűbb bejegyzések: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Következő () kiterjesztés »
« Előző () kiterjesztés

Eddig 6 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Meszes

Na mind1 azért köszönöm szépen a segítséged legalább ebben a dologban is okosabb lettem. Ami a kis videót illeti, majd megcsinálja még egyszer és majd más formátumba menti el. Még egyszer köszönöm a segítséget ha van valami gondom még bármibe remélem nyugodtan fordulhatok hozzád.

Zsolt

Meg van a megfejtés, csak nem videó. Tehát ez egy slide show fájl, vagyis vetítés. Sima XML fájl, tehát szöveges konfigurációs fájl.

A benne lévő adatok csak hivatkoznak más fájlokra, és az azokkal való teendőket írja le.

Vagyis pl: D:\képek\jutka képei\enyém\Drága.JPG kép mennyi ideig legyen látható, utána mi következzen, milyen átmenettel menjen át egyik képből a másikba, milyen szöveg legyen látható közben és hol helyezkedjenek el, és közben szóljon a 123.mp3 zene fájl … ilyenek.

Vagyis a kép és hang fájlok nélkül semmit nem ér ez a fájl. Tehát nem videó fájl, mert nem teszi bele a program egy fájlba az effekteket, képeket és a hangot, csak “egybe játssza” ennek a konfigurációs fájlnak a segítségével.
Valószínűleg csak az a program ismeri a formátumot amivel készült, de így még inkább valószínű, hogy lehet más videó formátumba exportálni, mert ugye ennek így nem sok értelme van, ha csak az nézheti meg aki készítette.

Tehát másképp kellene elmentenie a barátnődnek, ha lehet.

Zsolt

Igen, épp sikerült megállapítanom…
Valószínűleg valamelyik Hercules kamera, mondjuk ez:
hercules.com/us/webcam/bdd/p/20/hercules-dualpix-hd-webcam

Az ArcSoft szoftvereit adják hozzá, pl innen letölthetőek a próbaverziók:
arcsoft.com/en-us/download_trial
Pl. a MediaConverter …

Egyébként annyira semmit nem találtam róla, hogy az bámulatos. Még a nem ismertekről is sikerült eddig legalább annyit találnom, hogy sokan keresik itt-ott, de erről egy helyen olvastam csak, és ott is a válasz eredményessége kétséges.
A Total Video Convertert ajánlotta a válaszadó, ami egyrészt szintén fizetős szoftver, másrészt csak úgy általánosságban gondolja szerintem, hogy az “mindent tud”.

Amúgy pl. kétféle szoftver adatfájljának is ez a kiterjesztése és gyanús a SolidWorks (SLW) 3D-s formátuma is, de az egy CAD fájl, vagyis kizárt, hogy abban rögzítsen a kamera.

Az egyébként elképzelhetetlen, hogy lehessen a VideoImpression-el más formában is menteni vagy exportálni?
Pl sima avi, mert annak, hogy senki sem keresi ezt a neten, két oka lehet:
1. nem elterjedt a formátum (pl. nagyon új)
2. másképp szokták menteni az adott szoftverrel

El is küldheted a fájlt… lehet, hogy egyszerűbb. :-)

Meszes

A webkamera típusát nem tudom, de a VideoImpression2 programmal lett csinálva, az a program volt hozzá. Megpróbáltam már átkonvertálni, de nem akarta, pedig 3-féle konvertáló programmal is próbálkoztam. Ha gondolod elküldhetem és neked hátha sikerül valamit kezdeni vele, mert én már feladtam.

Zsolt

Jó kis kérdés… Még sosem hallottam róla és a neten se sok minden van… de dolgozom rajta!
Ha tudod írd már meg légy szíves a webkamera típusát!
Egyrészt lehet, hogy közelebb jutok, másrészt megfejtés után így pontosabban tudom megírni az oldalra is, hogy mivel is van dolgunk.
Szóval nem túl elterjedt fájl, de megoldjuk!

Meszes

Szia nekem egy olyan gondom van hogy a barátnőm csinált egy zenés képes kis videót a webkamerás programjával ami egy slw-fájlformátum és nem bírom megnézni, ezt hogy tudnám átkonvertálni úgy hogy meg is bírjam nézni? Ha tudsz segíteni azt megköszönném.

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...


Legfrissebb hozzászólások:

- Sziasztok! Nem tud valaki olyan programot, amivel egy többoldalas djvu fájlban meg lehet változtatn...

- Miért vannak gyönge felvételek az interneten? A visszatérés a paradicsomba Vangelis albumon miért ni...

- Hello A Feladatütemező lenne erre hivatott, Windows 10-en a Vezérlőpult - Felügyeleti eszközök - Fel...

- Hello azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok késleltetett indítást beállítani és hogy hogyan tud...

- A Fotótárat (Windows Live Photo Gallery) már nem fejlesztik tovább, tehát elképzelhető, hogy valamel...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.