Csillagpor.hu
Csillagpor.huEzt használom, IT cikkek, Magyar nyelvű, Windows XP → Genius szkenner telepítése, Nyomja meg az ESC-t, ha abba akarja

Genius szkenner telepítése

“Nyomja meg… ha abba akarja”

Egy nagyjából 2002-ben készült szkenner telepítése. Ahogy láthatjuk lejjebb, olyan régi, hogy valamely ősi nyelven íródott a telepítő program felülete.

A szkenner minőségét bizonyítja, hogy még mindig használom, de ez a szöveg …
Beállítás

Vagy Aktiváló Pajzs Bölcsesség vagy InstallShield Wizard, tessék már eldönteni! Tényleg a Windows, Word, Office, Photoshop és társai miért nincs lefordítva még?!
A legnagyobb mértékű büntetés!

Irgalmatlan lesz a büntetés, mellyel megtorolják a csaknem 15 ezer forintos szkenner, sehol máshol, semmi másra nem használható meghajtó szoftverének a lemásolását. Az ilyet jogosan taszítja ki magából az emberi faj! Úgyhogy ha nagyon félsz, akkor Kattintsd Mégse abbahagyni Beállítást!
Válasszon rendeltetés helyszínt!

Hiába írja, hogy kattintsa Tallózás, én nem mertem. Nem bírtam volna további Rendeltetés cimtár látványát.
Jobb ezen túl lenni – Következő ->
Kattintsd Következőt!

Semmi trauma. Kattintottam a Következőt.
Csak olvasd!

Csak olvasd a megtalált fájlt! Szerencsére az aktív Igen gomb megkönnyítette a döntést. A büntetős képnél említenek valami nemzetközi egyezményt, ez biztosan arra vonatkozik, hogy senki ne nevezzen el oem8.inf-re egy fájlt rajtuk kívül. De most komolyan, miért nem lehet ez legalább geniusvivid.inf? Fogalmam sincs, hogy mit írtam felül. Mondjuk gond egy szál se, mert majd visszaírja a másik, ha valamiért újra kell telepíteni.
Beállítás komplett!

Újra kell kell indítani a Windowst vagy a számítógépet. Igen ez eddig is tisztázatlan ügy volt. Ha feltelepítek egy programot, miért kell az egész számítógépet újraindítani, miért nem lehet csak a Windowst? Fordítva még érdekesebb, csak a számítógépet indítom újra, a Windowst nem. A Genius e tekintetben sokkal nagyobb szabadságot biztosít, mint a másolás ügyében. Ha megírtam ezt a cikket, majd megpróbálom a Reset gombot megnyomni, hátha a Windows nem indul újra.

És itt már működés közben! Nyomja meg az ESC-t, ha abba akarja
Nyomja meg az ESC-t!

Még nem jöttem rá mibe, de majd egyszer megnyomom, hátha!

Jó szkennelést mindenkinek, akár Genius scannerrel, talán szerencsésebb fordítással!

Csillagpor.hu – 2010.06.22.

Frissítve: 2020. március 20. 19:02

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

»
«

Eddig 7 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Triviális dolgokat fogok írni, ezért ne haragudj, nem nézlek hülyének, csak tapasztalatból tudom miket felejthet el az ember.
Tápkábel, USB kábel bedugva, szkenner bekapcsolva, driver és kezelő program feltelepítve a lemezről, gép újraindítva … ezek megvoltak?

Vagyis ha minden be van dugva és bekapcsolva, és legalább a meghajtó programot (driver) és egy kezelő programot feltelepítettél, akkor működnie kellene, ha pedig nem, akkor valami hibaüzenetet kellene kapnod a próbálkozás közben.

Lina

vettem egy Genius Color Page-HR7X Slim scannert, a telepítő lemezt elküldték vele Color Page-HR7X Slim v1.1 a lemezt betöltöttem, de a scanner nem indul, az ikon se jelenik meg

Zsolt

Akkor ezen az oldalon → geniusnet.com, baloldalon fent, a piros Download alatt a keresőmezőbe beírod (vagy bemásolod), hogy: ColorPage-Vivid 4XE és Enter. Várhatóan 1 találat lesz annak a végén van egy Download link, onnan letöltheted a drivert.
Ha lejött, elindítod, akkor ez kitömöríti magát, és a kapott fájlok közül a Setup.exe-t kell elindítani, és követni az utasításokat.
Azóta változott … Előtte kapcsold be a scanner!

Sok sikert!

Ja, a driver max. Windows XP-ig működik elvileg, tehát Vista, Win7 … nem tudom.

Ibolya

Szia!
Sajnos nincs telepítő lemezem.

Zsolt

Van telepítő lemezed?

Ibolya

Szia Ibolya vagyok!
Segítséget szeretnék kérni a Genius colorpage vivid 4xE telepítéséhez.
Nem ismeri fel. Valami 600DPI USB telepítés nincs.
Nagyon fontos lenne. Köszönöm.

genius webkam telepítőjét

Nem találom a CD-jét, hogy a kamot tudjam használni.

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.