Csillagpor.hu
Csillagpor.huIT cikkek, Windows tippek → Hivatkozások a Tálcán, Windows Tálcára helyezhetjük az Asztalt is

Hivatkozások a Tálcán

Már régen írtam Windows tippet, ezért most valami igazán hasznosat írok.
Ismét a Tálcáról lesz szó.
Az Internet Explorer 7-nek (már elfelejtettem volt e a hatosnak is :-)) van egy Hivatkozások eszköze. Elérhető a menüből (ha nincs, akkor Alt) a Nézet – Eszköztárak – Hivatkozások bekapcsolásával.

Ekkor megjelenik egy Hivatkozások eszköz, mely elrendezéstől függően vagy lenyíló menüben, vagy az Eszköztáron sorban látható módon parancsikonokat (hivatkozásokat, linkeket) jelenít meg.

Nos ez bekapcsolható a Tálcán is!Hivatkozások a Tálcán
Jobb gomb a Tálcára – Eszköztárak – Hivatkozások.

Az Internet Explorerben vagy a Tálcán, úgy helyezhetőek el hivatkozások, hogy egy weboldalról linket húzunk rájuk a bal egérgombbal (vagy jobbal, és parancsikon…), vagy egy weboldal címét húzzuk oda, a címsor előtt található ikon formájában.

Így gyűjtögethetjük linkjeinket a Tálcára, és rögtön innen megnyithatjuk a kedvenc oldalainkat vagy mappáinkat is (kísérletezgessünk!).

Törölni a hivatkozásra jobb gombbal kattintva tudunk a felbukkanó menüből, és itt rendezhetjük őket, vagy billentyű kombinációkat rendelhetünk hozzájuk a Tulajdonságok pontnál.

Ja, a Hivatkozások mellett a Tálcára helyezhetjük az Asztalt is, és így az egész Sajátgépet böngészhetjük akár egyetlen kattintás nélkül!

Frissítve: 2020. március 20. 16:42

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

»
«

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.