Csillagpor.hu
Csillagpor.huIT hírek, Szoftver → Ingyenes Works, Wikia kereső, Lenovo és pekingi olimpia

Ingyenes Works, Windows Home Server, Google a történelemben

Ingyenes Works?

Microsoft, Windows
A Microsoft azt tervezi, hogy ingyen teszi elérhetővé a PC felhasználók részére, a Works irodai csomagját. A Google Docs és Spreadsheets megjelenése kemény versenybe kényszerítette. A jelenleg még 40 dollár körüli áron mozgó program, az Internethez csatlakozva reklámokat fog megjeleníteni.
Microsoft plans ad-supported Works software2007.08.08. 16:58

Kínai szoftver kém.

Kína
Bűnösnek vallotta magát az a kínai szoftver kém, akit a Szilikon völgyben lepleztek le. Védelmi szoftvert próbált eladni kínai katonai
vevőknek. A Quantum 3D valós-világ szimulációs kiképző programot tulajdonította (volna) el. A vád nemzeti katonai titok megsértése és forráskód törvénytelen exportja.
Chinese software spy, Quantum 3D2007.08.08. 15:55

A Wikia kereső gyorsít.

A Search Wikia projekt alapítója, felveszi a versenyt a Google és a Yahoo keresőkkel. Az Intellisophic nyílt forrású “kategorizált” kereső motorjával erősít, és több nyílt forrásúvá tett szoftver, közösségi fejlesztésével szeretne a nagy keresők riválisává válni. Többek szerint a Google 10 éve után ez ismét forradalmi tett.
Wiki search engine, open-source boost2007.08.08. 12:40

Windows Home Server várakozás.

Microsoft, Windows
A Microsoft partnerei türelmetlenül várják a Windows Home Server elkészültét. Az otthonunkban több PC-t, mindenféle multimédiás eszközöket, kezelhetnénk a Windows Live-on keresztül is elérhető, vezérelhető módon. Bár egyszerű beállításokat ígér a Microsoft, mégis sok gyártó készül ezen funkciók “becsomagolására”.
Microsoft Partners Eagerly Awaiting Windows Home Server2007.08.07. 21:18

A Lenovo leszállította.

Kína
A Lenovo leszállította azt a 14000 IT eszközt, amik a 2008-as pekingi olimpia lebonyolítására hivatottak. A 2375 asztali számítógépet, 141 notebook-ot, 140 szervert és a további eszközöket jelenleg kezdik tesztelni, hogy a hátralévő egy évben mindent tökéletesre csiszoljanak.

Final hardware shipment reaches Beijing Olympics2007.08.07. 08:32

Global Desktop: plusz egy hónap.

Linux
A Red Hat Linux Global Desktop névre hallgató, az Intellel közösen fejlesztett, kedvezőbb árú, Windows Vista alternatívának szánt operációs rendszere, egy hónapot késik.
Kompatibilitási problémák megoldása és a még szélesebb körű videó formátum támogatás miatt lett elhalasztva a kiadás.
Red Hat Linux Global Desktop2007.08.07. 07:57

Google a történelemben.

Google
Egy új szabadalom szerint a Google, történelmi adatokat tárolna és rendezne táblázatba, ábrázolna grafikonokon. Az emberek rengeteg keresést indítanak pl. a II. világháborúról. A találatokat rendezné táblázatba a Google és így tenné áttekinthetőbbé, érthetőbbé az adatokat, majd közzé tenné azokat. Kíváncsian várjuk az elsőt!

Facts, Google, historical graphs2007.08.06. 19:55

Windows Live Folders

Microsoft, Windows
Elsején elindult a Microsoft újabb Web 2.0 szolgáltatása a Windows Live részeként, Windows Live Folders néven. Tárolhatunk, megoszthatunk fájlokat mindenkivel vagy csak ismerőseinkkel. Azért arra figyeljünk oda, hogy jelenleg tesztelés alatt áll a szolgáltatás, így létfontosságú adatokat ne itt tároljunk!
Windows Live Folders2007.08.06. 10:14

Egy rakoncátlan 16 éves.

Az Internet, vagy legalábbis amit ma annak hívunk, a web 16 éves. Tim Berners Lee – a World Wide Web atyja – szerint, úgy is viselkedik, mint egy fékezhetetlen tinédzser. Hogyan is tudnák IT menedzserek irányítani? Vajon milyen felnőtté cseperedik majd?
Teen spirit embodies the web2007.08.06. 09:21

Tanácsok fájdalom ellen.

Egy új számítógépes programot azért fejlesztettek ki, hogy a munkavégzés különböző területein figyelmeztessen a kényelmetlenségekre, fájdalomra és sérülésekre.
Az AAC cég felismerte, hogy rengeteg termeléskiesés, munkahelyi, családi konfliktus keletkezik, így jobb megelőzni a fájdalmat tanácsadással.

New computer program advises on pain prevention2007.08.05. 08:55

Frissítve: 2017. január 22. 11:28

»
«

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:

Kattints a fehér négyzetre a "Nem vagyok robot" szöveg előtt!
Majd ha nem vagy robot, elküldheted a hozzászólást!

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2019 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.