Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programok64 bites program, Magyar nyelvű program, Open Source, Videó szerkesztő → 64 bites Avidemux, videó szerkesztő, vágó

64 bites Avidemux

Az Avidemux egy ingyenes videószerkesztő, egyszerű videó vágás és kódolási feladatokhoz, audio és videó szűrőkkel, átalakítókkal. A legtöbb videó fájltípust támogatja, többek között AVI, DVD kompatibilis MPEG fájlokat, MP4 és ASF … és folyamatosan bővül. Innen a magyar nyelvű, 64 bites Windowsokra írt változata érhető el.

avidemux
  • Verzió: Avidemux Windows x64 2.7.1 vagy újabb
  • open source
  • Készítő: AVIDemux
  • Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10 – 64 bit, Windows XP-n már nem működik!
  • magyar nyelvű
  • 24 MB

Ha egy videó betöltésekor összeomlik a program, a beállításokban le kell tiltani az OpenGL-t!

frissítések:

A 2.7.1-es verzió egy pár változása, javulása: kisebb változások az appImageben, LibVA alapú hardveresen gyorsított H.264 encoder hozzáadva, Matroska demuxer magas bitrátájú hangnál való összeomlásának kiküszöbölése, fix hang késleltetés kihagyva az Mp4 demuxerben, AVI muxer stabilitási javítása OpenDMLre váltásnál, kiválasztott terület JPEG képbe mentési lehetőség megjelent, Opus encoder hozzáadva, LPCM engedélyezve az FFmpeg-alapú muxerekben, stabilitási javítások.

A 2.7.0 verzió újdonságai, változásai: FFmpeg 3.3.x, egy vágáskor fellépő számítási hiba javítása, egy a fokozat nélküli nagyítás közben fellépő hiba kijavítva, felhasználói felület továbbfejlesztések, VP9 dekódolás hibajavítás, új ADM ivtc szűrő … és még pár változás, hibajavítás, a Windowsos és egyéb verziókban egyaránt. Ja! … és ha még nem is teljes vagy tökéletes, de megjelent a magyar nyelvű verzió is!

Pár változás 2.6.12-ig: javított uninstaller, továbbfejlesztett H265 és alap Opus támogatás, kulcskockák kitömörítése nem támogatott formátumokból az mkv videókonténerben (vp9, h265 …), javított nagy fájl szerkesztés lassú gépeken, VP9 és h265 betöltődés gyorsulás, alap Webm támogatás … és még sok kisebb-nagyobb javítás.

Avidemux 2.6.10 pár frissítése: fordítások és avsproxy újra hozzáadása, x265, Qt4 és Qt5 támogatás, kompatibilis az újabb VAAPI-val, ffmpeg frissítés, nvenc (linux) támogatás, kisebb hibajavítások, Windows XP-n nem fut többé.

A 2.6.4-től 2.6.8 v2-ig történt rengeteg frissítés a 32 bites verziónál olvasható: avidemux

Az Avidemux 2.6.1-es változatának változásai: MP4, FLV és MPEG-PS/TS demuxálókban történt továbbfejlesztések. PTS és DTS bemenet javítás, külső audio fájl támogatás, javított keresés a szerkesztőben. Memória szivárgások kiküszöbölése, FFmpeg 1.0.1 és az x264 opciók és drag and drop támogatás Qt felületen visszaállítása.

Az Avidemux 2.6 számtalan frissítése közül pár: Átállás az idő alapú szerkesztésről a keret alapúra a pontosabb munka érdekében. A demuxer, muxer, video decoder, FFmpeg encoders és a script motorok pluginek mostantól. FFmpeg 0.11.1, VOB VobSub-ra, VobSub srt-re és TS srt-re alakító felirat eszközök. E-AC3 audio dekódolás, új AAC audio encoder (avcodec), MPEG-4 AVC és AAC támogatás a Flash Video demuxerben …

Avidemux video editor

Videó szerkesztő: Avidemux

Letöltés és képernyőképek

Avidemux képernyőképek
A 64 bites Avidemux letöltése
A 32 bites Avidemux
A hordozható Avidemux letöltése

Weboldal: avidemux.sourceforge.net

Frissítve: 2020. április 24. 19:25

Hasonló programok: 64 bites program, Magyar nyelvű program, Open Source, Videó szerkesztő

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2022 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.