Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Magyar nyelvű program, Vírusirtó, tűzfal, védelem → Ad-Aware Free kémprogram és féreg irtó letöltése

Ad-Aware Free Antivirus

A készítők szerint az Ad-Aware a legjobb és legnépszerűbb rosszindulatú program elleni védelem, sőt időközben már vírusirtó és tűzfal is lett egyben. Többek között adatbányászat, agresszív reklám, parazita, scumware, trójai, dialers, malware védelemmel van ellátva. De megakadályozza a böngésző betörést és a nyomkövető komponensek beépülését is. Valósidejű védelmet nyújt, beépül a Windowsba, gyanús programokat homokozóba teszi … és még sokáig sorolhatnám. Az egész védelem alapja a legendás kémprogram elleni védelem (“Legendary Antispyware”). Már Windows 10-en is fut!

ad-aware-free-antivirus
  • Verzió: Ad-Aware Free Antivirus 12 vagy újabb
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Lavasoft
  • Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10, 32 és 64 bit
  • 3,2 MB (a telepítő)

Az Ad-Aware telepítése közben erre figyeljünk!

→ Nézzük meg a képernyőképeket!

Ha mégis felkerültek volna nem kívánt dolgok, akkor a böngészők beállításaiban visszaállíthatjuk az eredeti értékeket, illetve eltávolíthatjuk a beépülőket is.

30 nap után regisztrálni kell, de ingyenes.

Frissítések:

Az Ad-Aware 11.12.945.920 változásai: teljes Windows 10 kompatibilitás, a teljes víruskereső képesség kihasználása védett módban, továbbfejlesztett frissítő, megnövelt Windows XP és Vista támogatás (meghosszabbított esetleg?), kisebb hibajavítások.

Egy pár változás az utóbbi verziókból: hiba és stabilitási javítások, új Antispam SDK, Active Virus Control (AVC), folyamatok ellenőrzése és azonnali leállítása, ha negatívan befolyásolná gépünket, új biztonsági PIN kód beállítási lehetőség, .pst és .ost fájlok hatékonyabb ellenőrzése, új értesítési rendszer, jobb Windows 8.1 támogatás, Windows 10 támogatás …

Az Ad-Aware Free Antivirus+ 10.5.1.4369 valamilyen oknál fogva antivírusnak hívja magát, és több mint háromszor nagyobb lett elődeinél. Már együtt tud futni más antivírus szoftverekkel, gyorsabb és kompatibilisebb lett a kereső motorja, a valósidejű védelem kiterjed ezentúl a veszélyes URL-ekre is, javult a web böngészés védelme és egyszerűbb lett a telepítés.

Az Ad-Aware Free 10.3 változásai: továbbfejlesztett valósidejű védelem, fokozott megbízhatóság, és megnövelt 64 bites támogatás, Ad-Aware böngésző beépülő: javított böngészés, védelem adathalászat, trójaiak, támadó oldalak, veszélyes szkriptek, stb. ellen. Új Security Toolbar dizájn, gyorsabb és egyszerűbb telepítés.

Ad-Adware Free Antivirus+ 11 Review

Rosszindulatú program elleni védelem: Ad-Aware

Letöltés és képernyőképek

Ad-Aware Free Antivirus+ képernyőképek
Az Ad-Aware Antivirus Free letöltése

Weboldal: adaware.com

Frissítve: 2020. április 27. 21:26

Hasonló programok: Freeware, Magyar nyelvű program, Vírusirtó, tűzfal, védelem

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2022 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.