Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokÁtalakító, Freeware, Hangszerkesztő, Letöltés - megosztás - szinkronizálás, Magyar nyelvű program → Any Audio Converter hang fájl átalakító letöltése

Any Audio Converter

Az Any Audio Converter, mint ahogy neve is mondja szinte minden videót és hang fájlt átalakít mp3, ogg, wav, aac, m4a, wma audio fájllá, és akár meg is vághatjuk a hangot a programmal mentés előtt. Az előre elkészített hangminőség és formátum beállításokat a különféle gyártók mobil eszközei szerint csoportosítja. Átalakít videómegosztó oldalak videóiból is hangfájlba, és az újabb verziókban kapott egy DVD menü szerkesztőt és írót is.

any-audio-converter
  • Verzió: Any Audio Converter 5.9.3 vagy újabb
  • freeware
  • “magyar nyelvű”
  • Készítő: Any-Audio-Converter.com
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10, 32 és 64 bit
  • 38,8 MB

Hangfájl átalakító: Any Audio Converter
… és még ez is hasznos: Any Video Converter

frissítések:

100 éve nem frissítettem, közben kapott egy DVD írót, egy DVD menüszerkesztőt, hanglejátszót, több hangfájlt kezel, gondolom sok hibát javítottak, de a magyar nyelve még mindig szörnyű!

Az 4-es verziónak hasznos tulajdonsága, hogy mindenféle eszköztár, és egyéb marhaság eltűnt belőle, és előnye még, hogy több eszközt támogat. Hátránya, hogy az Any Video Converterhez hasonlóan ennek is sikerült teljesen szétvágni a magyar nyelvű felületét, vagyis angolul sokkal jobban érthető. Aki nem hiszi nézze meg a pár képernyőképet az új verzióról!

Any Audio Converter

Letöltés és képernyőképek

Any Audio Converter képernyőképek
Az Any Audio Converter letöltése
Az Any Video Converter Free letöltése

Frissítve: 2020. április 24. 15:00

Hasonló programok: Átalakító, Freeware, Hangszerkesztő, Letöltés - megosztás - szinkronizálás, Magyar nyelvű program

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 6 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Köszi, hogy leírtad, és teljesen igazad van, de ez itt az Any Video Converter, ez nem az amiről írsz. Az lehetett félrevezető, hogy nem jó videó volt beágyazva, azt most javítottam. Köszönöm.

gizi

A Freemake Audio Converter alattomos, sumák módon 3 perc várakozást épített be, vagy vásárolnod kell. Az agresszivitás és a tisztességtelenség újabb formája… :)

Zsolt

Magyar nyelvű majdnem biztos, hogy nincs. Az Any Audio és Video nem tudja, én sem ismerek ilyet, de rákerestem, van több online is, és pár telepíthető, bár angol nyelvű: .google.de/search?q=midi+to+mp3

Kovács Lajos

Kedves Zsolt! Érdeklődöm hogy a Any Video Converter tud-e Midi filet mp3 ra átalakítani. Ha nem akkor az Audacytin kívül tudsz e ajánlani ilyent de csak Magyar nyelvű programot.
Köszönettel:Lajos

Zsolt

Nem lehet kiiktatni, el kell viselni.
Az Any Video Converter-nél le is írtam (a végén).

Imre

Minduntalan amikor konvertálok vele, beadja a Pro ablakot. Rászoktam menni a nem köszönöm-re. Hogyan lehetne kiiktatni ezt az ablakot, hogy ne adja be folyton?

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.