Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokÁtalakító, Freeware, Letöltés - megosztás - szinkronizálás, Magyar nyelvű program, Videó szerkesztő → Any Video Converter letöltése, videó átalakító

Any Video Converter Free

Az Any Video Converter videó átalakító program, könnyen használható grafikus felülettel, nagy átalakítási sebességgel és kiváló videóminőséggel. Kis túlzással minden formátumról mindenbe alakít, összesen több mint 200 eszköz formátumát kezeli, mobiltelefonokét, játékkonzolokét, okostévékét és még sok mindent. Kisebb videóvágásokat és effektezést is végezhetünk vele, de DVD íróval és menüszerkesztővel is rendelkezik. Több mint 100 videómegosztó oldalról tölthetünk le és alakíthatunk át vele videókat, akár közvetlenül hangfájlba is.

any-video-converter
  • Verzió: Any Video Converter Free 5.9.7
  • freeware
  • magyar nyelvű (de rettenetes!)
  • Készítő: AVC Labs
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10, 32 és 64 bit
  • 41,3 MB

Videó átalakító: Any Video Converter
Szélesvászon probléma és az Any Video Converter
Az Any Video Converter telepítése és használata

frissítések:

Az utóbbi pár verzió pár változása Any Video Converter Free 5.9.7-ig: M2TS MP4-be alakítás szöveggel javítva, fel és letöltő motor továbbfejlesztve, az AVCHD formátumba alakítás egy hibája kiküszöbölve, kimeneti profilhoz Samsung Galaxy C5, C7, Huawei MateBook hozzáadva, DVD író program frissítve, Sony PS4 és Microsoft Xbox one kimenet hozzáadva, 5.1 csatornás hang lehetőség hozzáadva, DVD rippelés javítás, a videó egybeolvasztás egy kis hibája kijavítva, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7, iPhone SE kimeneti profil hozzáadva … x265 video codec lehetőség MP4 videó kimenetnél, külső hang és felirat előnézet hozzáadva, ISO fájl létrehozási lehetőség, 3840×2160 videó méret a kimenti lehetőségekhez hozzáadva, kimeneti profil iPhone 6s és 6s Plus, iPad mini4 és iPad pro lehetőségekkel bővítve, több stabilitást, hardver kompatibilitást és felhasználói felületet érintő frissítés, teljesen új telepítő varázsló, Facebook videó letöltés probléma kiküszöbölve, audio CD rippelési képesség, 10 új profil hozzáadva: iPad Air 2, iPad Mini 3, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 4 és Pro 12.2, Nexus 6 és Nexus 9, stb … M4V kimenet hozzáadva, 4K és több videó formátum támogatása nagyobb felbontással mint 1080P, pl. AVI, MP4, MKV, M2TS, MOV, stb…

Visszamenőleg egy pár frissítés leírása 5.7.6-ig: videó letöltési problémák javítva, új kimenti profil és M4V kimenet, 4K és nagyobb felbontás támogatás, YouTube zene letöltés közvetlen az URL-ről, 50fps, 59.94fps és 60fps és watermark átlátszóság támogatás, smart TV kimeneti profil. DVD írás fül hozzáadva, DVD menü lehetőség beépítve, újfajta frissítés, videó letöltés javítása több weboldal esetében. Több videó formátumba való átalakítás javítva, animált GIF kimenet támogatása, már 100+ weboldalról tölt videót. OpenCL encoder támogatás, videó letöltés Xvideos, Redtube és PornHub oldalakról. .f4f, .bik, .r3d, .mvi videó formátumok támogatása, új felhasználói felület.

Az 5.0.5-ös Any Video Converter Free-ben a video letöltés tulajdonságai javultak, javítva a Firefox címsorából való cím programra dobása letöltés céljából, felismeri a régi verziót, eltávolítja, és telepíti az újat, és még pár hibajavítás.

Az 5-ös verziótól kezdve érthetetlenné vált a magyar nyelvű fordítás. Pl. a beállítások párbeszédablakjának melyik gombjára kattintanánk, ha kész vagyunk: Kivéve vagy Töröl? Ez angolul Save és Cancel. Tehát értelmesebb englishre állítani a nyelvet szerintem. Sok újabb eszközt támogat, a nyelvet leszámítva szebb lett a felület, videó lejátszót és YouTube feltöltőt is tartalmaz, az egyre okosabb videóvágó, effektező mellett.

How To Use Any Video Converter 5.7.9 | Any Video Converter Conversion/Video Editing Tutorial (P1)

Letöltés és képernyőképek

Any Video Converter képernyőképek
Az Any Video Converter Free letöltése

Frissítve: 2020. április 24. 15:03

Hasonló programok: Átalakító, Freeware, Letöltés - megosztás - szinkronizálás, Magyar nyelvű program, Videó szerkesztő

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 18 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zoé

Köszi.

Zsolt

Igen. Itt látható: any-video-converter.com/products/for_video_free/reference

Zoé

Üdv! .ts formátumot lehet vele konvertálni?

csaba

remek ez az any videó converter eddig tmpg-et használtam de az mp4-formátumból avira nem akarta át convertálni az any gyorsabban én a 3.használom és meg lepő milyen egyszerű a kezelése 3-lépés csupán a tmpg-ben több lépés van igaz az anyiban még nem találtam menü szerkesztőt de az nekem nem is hiányzik.

Zsolt

Helló, a magyarja valóban használhatatlan, de a másik problémádat nem értem …
Tehát úgy néz ki, hogy fogom a Youtube videó címét, bemásolom a Letöltés gombra kattintás után kapott mezőbe, majd Letöltés, és előjön egy panel, ahol megkérdezi, hogy mp4, kétféle minőségű flv vagy 3gp formátumba akarom e. Kiválasztottam a legkisebb 3gp-t és letöltötte abban. Ennyi.
Ha mégis .html kiterjesztéssel kapod, nem tudom hol lehet átállítani, de ha nem állítottál rajta semmit, és videó méretű a fájl, akkor egyszerűen nevezd át .mp4-re vagy .flv-re és szerintem működni fog.

Missa

Az AVC régebbi programváltozatát, a 3._._ már évek óta használtam. Evvel tömörítgettem, vagy alakítgattam át akár DVD-ről is a filmjeimet a Cowon lejátszómra. Nagy hasznát vettem a YouTube-ról letöltendő videóknál is. Ez a 5.0.7 amit most feltettem, nem rossz. A magyar fordítása, az valami borzalmas… Na és valamiért nem értem, és nem tudom beállítani sem, hogy a YT-ról letöltendő filmet, ne valami Firefoxos (HTML?) fájlba töltse le. A régibe, abban a formátumban maradt, amiben fel volt töltve a YT-ra. Akár mp4, vagy .flv, neadj isten .avi-ban… Tudja valaki, hogyan kell ezt az új AVC-n beállítani?

Zsolt

Windows XP – Windows 7, tehát igen.

Andri

Kezdő és tudatlan vagyok. Kérdésem, Vistan is használható?

Zsolt

Itt van róla egy írás: szelesvaszon-any-video-converter
és nagyon leegyszerűsítve: Videó Hozzáadása gomb, kiválasztod a videót amit át szeretnél alakítani, majd ha betöltötte rákattintasz egyet a listában (középen) és jobb oldalon beállítod, hogy milyen fájlt szeretnél átalakítás után, majd Kódolás gomb.
Abban az esetben ha az internetről szeretnél letölteni és azután átalakítani, akkor a folyamatot a Download gombbal kell kezdeni.

niky

Hogyan kell ezt használni?

Ramona

Nagyon szépen köszönöm ezt a progit. Igazán boldoggá tettél a kedvenc videóimat már mp3-ban is tudom hallgatni. Sok puszim küldöm érte szeretettel ramcsi.

Zsolt

Persze, ingyenes.
Ha használod és kész vagy egy átalakítással, akkor a végén megkérdezi, hogy akarod e a fizetős változatot, ha nem, akkor sincs semmi, ennyi.

klaudia

A letöltése ingyenes? Mert ha nem akkor nem töltöm le.

Szabina

Köszönöm szépen!

Zsolt

Igen, XP-től kezdve fut 64 biten is.

Szabina

Sziasztok!

Nekem olyan kérdésem lenne h ez a program fut 64bit Windows 7?

Zsolt

Hello!

Az Any Video Converter videó szerkesztő funkciói nem túl rég jelentek meg a programban, tehát még fejlődhetnek. Jelenleg amellett, hogy a legfőbb funkciója a “converter” vagyis átalakító, videó vágást és effektezést képes művelni a videóinkkal.

Ha ennyi szerkesztés elég neked akkor jó, ha nem akkor a többi videó szerkesztővel érdemes próbálkozni.

Még ma írok egy bejegyzést a szerkesztő képességeiről, fent megtalálható lesz a link.

Üdv …

DTMan

Szia mindenki.. még nem próbáltam, jó videószerkesztő ?

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.