Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokBiztonsági mentés, backup, Freeware, Operációs rendszerek, Rendszerprogram → AOMEI Backupper

AOMEI Backupper

Az AOMEI Backupper ingyenes Backup and Restore software, azaz biztonsági adatmentő és visszaállító alkalmazás. Véletlen törlés, rendszerösszeomlás, vírusfertőzés, fizikai károsodás vagy bármi más okozta adatvesztés megelőzésére készíthetünk bárminkről mentést, hogy baj esetén visszaállíthassuk az eredeti állapotot. Készíthetünk vele teljes Windows rendszer mentést, lemez vagy partíció klónozást, menthetünk, szinkronizálhatunk fájlokat, könyvtárakat, mindezt időzítve is. Lehetővé teszi a mentett adatok titkosítását, tömörítését vagy megadott méretűre darabolását is, képes növekményes mentésre vagy csak a változások mentésére. Van boot lemez készítője is, ez képes Windows PE, Linux vagy más lemezképfájlból indítható lemezeket készíteni (CD/DVD, USB, ISO).

aomei-backupper
  • Verzió: AOMEI Backupper Standard Edition 5.7
  • freeware
  • Készítő: AOMEI
  • Operációs rendszer: Windows 7, 8 és 10 – 32 és 64 bit
  • 105 MB

Frissítések:

Egy pár fontos változás megemlítése 3.5-5.7-ig:
Automatikus frissítés külön letöltés nélkül hozzáadva. BitLockerrel titkosított partíciókkal és azon lévő fájlokkal kapcsolatos hibák javítása. A meghajtó betűjeleket hibásan ismer(het)te fel a Windows PE visszaállító rendszer, javítva. GPT lemez visszaállítása vagy klónozása MBR lemezzé, 3 vagy több partíció esetében is. Betűjellel nem rendelkező meghajtók visszaállítás után több esetben betűjelet kaptak, a hiba javítva. A célmeghajtó kis méretére vonatkozó téves hibajelentések javítva.

Sebesség optimalizálása mentés és szinkronizálás esetében. A GPT lemezen lévő rendszert pár esetben nem ismerte fel, javítva. Teljesen új felhasználói felület. Szinkronizálás gyorsítása. Csatlakoztatott USB meghajtók automatikus mentése. Outlook adatfájlok mentésének javítása (.pst, .ost), OneDrive mappa mentésének javítása. Fontos stabilitási javítások. Linux partíciók megjelenítésének javítása.

Többnyelvűség támogatása. Téves vírusriasztások okának megszüntetése.

Automatikusan letölti a Windows 10 image fájlt a bootolható Windows PE létrehozásához. NAS rendszereknél nem fogadta el a nem-angol karaktereket a felhasználói névben és jelszóban, javítva. Lemez visszaállítás után többször nem működött a visszaállított lemezről való rendszerindítás, javítva. A hosszú könyvtárnevekkel rendelkező útvonalról fájlok mentése közbeni összeomlás hiba kiküszöbölve. Cél meghajtónak megadható már felhőtárhely is, mint pl: Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box, SugarSync, hubiC és Cloudme.

Ha az AOMEI Backupper Standard regisztrálva lett automatikusan AOMEI Backupper Professionalra vált, nem szükséges hozzá újabb letöltés és telepítés. Egyszerűsített telepítő felület. Mentési célnak hálózati meghajtó is megadható. A számítógép “elalvásának” megakadályozása miközben dolgozik a program…

Product Review – AOMEI Backupper 5 Standard

Adatmentő, visszaállító: AOMEI Backupper

Letöltés és képernyőképek

AOMEI Backupper képernyőképek
Az AOMEI Backupper letöltése (Windows 10, 8, 7)
A Linux lemezképfájl nincs a programban, ha valakinek az kell, innen éri el
Az AOMEI particionáló programja

Weboldal: ubackup.com/free-backup-software

Frissítve: 2020. május 15. 17:45

Hasonló programok: Biztonsági mentés, backup, Freeware, Operációs rendszerek, Rendszerprogram

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.