Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Magyar nyelvű program, Telepítés nélkül, Windows 10, Windows kiegészítők → Ashampoo AntiSpy for Windows 10

Ashampoo AntiSpy for Windows 10

Az Ashampoo AntiSpy for Windows 10 egy monumentális kémprogrammal, a Windows 10-el foglalkozik. Mindemellett ez nem egy Windows 10 ellenes szoftver vagy bejegyzés, szeretem a Windows 10-et, csak egy kicsit sokat akar tudni rólam. Ez a program segít, hogy mi dönthessünk arról, milyen adatokat kapjon tőlünk a Microsoft. Semmi titkos beállítás vagy trükk nincs a dologban, a szoftver egyszerűen kényelmessé teszi a máshol elérhető biztonsági beállítások ki-be kapcsolását. Dönthetünk személyes adatainkról, magánéletünkről, tartózkodási helyünkről, mit küldjön az operációs rendszer, böngésző és egyéb összetevők. Windows telepítés után a programban szereplő összes opció bekapcsolt állapotban van. Nekem minden ki van kapcsolva. Szerintem kötelező Windows 10-hez! Rendszergazdai jogosultság szükségesek a program használatához.

antispy-for-windows10
  • Verzió: Ashampoo AntiSpy for Windows 10 1.0.6
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Ashampoo GmbH & Co. KG
  • Operációs rendszer: Windows 10 32 és 64 bit
  • 410 KB

How to Use Ashampoo AntiSpy

Windows segédprogram: AntiSpy for Windows 10
Telepítés nélkül használható program
A Windows 10 letöltése

Letöltés és képernyőképek

Ashampoo AntiSpy for Windows 10 képernyőképek
Az Ashampoo AntiSpy for Windows 10 letöltése

Egy még alaposabb eszköz ugyanerre a feladatra!

És ha egyáltalán nem kell Windows 10… :)

Weboldal és legújabb verzió letöltés: security-software/Antispy-for-Windows-10

Frissítve: 2020. április 24. 15:15

Hasonló programok: Freeware, Magyar nyelvű program, Telepítés nélkül, Windows 10, Windows kiegészítők

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 6 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Köszi Ágnes, igen sajnos ebben igazad van …
A Windows 10 letölthető innen: microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10. Azt a bejegyzést pedig átírom … egyelőre még nem törlöm.

Ágnes

A Windows és Office ISO lemezkép letöltő már nem működik

Zsolt

Bele sem kezdek a keresésébe. Teljes dokumentumot, angolról magyarra, korlátozások nélkül, ingyenesen fordító program biztos, hogy nincs.

Klári

Van egy angol nyelvű dokumentumom. Nem találok olyan ingyenes fordítót, amelyikkel el tudnám olvasni. Vagy letöltés után közli, hogy vegyem meg, vagy kiírja, hogy túl nagy a file, és nem fordítja le. Mit tölthetnék le? Köszönöm!.

Zsolt

:) Én is hasonlóképp voltam ezzel.
Azt még hozzá kell tenni, hogy az adatok nem küldésén kívül, rengeteg, szerintem felesleges üzenettől is megszabadulunk így, és nem utolsósorban gyorsabb is lesz a gépünk.

Bbo

Hú bmeg, ez nagyon hasznos, állandóan azt nézem mit lehetne még letíltani, azt hittem már mindent megtaláltam, de itt még mindig ki tudtam egy párat kapcsolni. Köszi

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.