Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokAndroid, Freeware, Linux, Magyar nyelvű program, Vírusirtó, tűzfal, védelem → Avast! Free Antivirus vírusirtó letöltése

Avast! Free Antivirus

Az Avast! Antivirus vírusirtó a piacon elérhető legjobb ingyenes antivírus védelmet képviseli, anti spyware, anti rootkit beépülővel, web, hálózat, levelezés, P2P és IM védelemmel, erős önvédelemmel, állandó vírusvédelemmel, rendszer integrációval, egyszerű felhasználói felülettel. Ha akarjuk a telepített programjainkat is frissíti … és mobilra is elérhető.

avast
  • Verzió: Avast! Free Antivirus 11.1.2241
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Alwil Software
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10, 32 és 64 bit, Android, Mac OS
  • 4,84 MB (az online telepítő)

Vírusirtó: Avast

Az Avast! Free Antivirus telepítése közben erre figyeljünk!

A Google Chrome böngészőt szeretné telepítéskor feltenni nekünk, és alapértelmezett böngészőnek beállítani.
Ha ez el szeretnénk kerülni akkor vegyük ki az “Igen szeretnék a Google Chrome böngészőt is telepíteni“-ből a pipát.

Ha véletlenül vagy akarattal mégis feltelepítettük, de el szeretnénk távolítani, akkor a Vezérlőpultból vagy a Start menüből ezt megtehetjük. Az alapértelmezett böngésző beállítására a következő indításkor rákérdez a másik böngésző.

frissítések:

Nem fogom most leírni a 8-11 verzióig történt Avast! fejlődést, de pár újdonság álljon itt:
A 11-es verzió először is Windows 10 kompatibilis, megjelent benne a jelszó kezelés, védelem, generálás; új, áttekinthetőbb felhasználói felület, az otthoni hálózat védelem felismeri több router sebezhetőségét, gyorsabb telepítés, hibajavítások …

A 10-esből egy pár, ez inkább a fizetősben frissült erősebben: HTTPS vizsgálat, otthoni hálózat biztonság, teljes körű hibajavítások…

9-es verzióból egy pár: új DeepScreen védelem, javított felhő védelem, új böngésző plugin, indítható USB mentő lemez készítés, csökkentett program méret és memória használat, sebességre optimalizált keresőmotor, frissítés és böngésző tisztítás továbbfejlesztése, teljes Windows 8.1 kompatibilitás…

……..

Az Avast! Free Antivirus 8.0.1483 javítja a ZoneAlarmmal való összeakadást, valami CPU frekvenciával kapcsolatos izét is javít (ezt nem tudom mi lehet), továbbá video lejátszókkal, Virtual PC-vel kapcsolatos dolgokat és még pár új nyelvi verziót is támogat …

Az Avast 8.0.1482 kapott egy program frissítőt, ami a fontos programokat frissíti (böngésző, PDF olvasó …), egy böngésző takarítót, ami leginkább a felesleges eszköztárakat takarítja el és megújult a felhasználói felülete is. Már teljes a Windows 8 kompatibilitása és javult a homokozó is, amellett, hogy gyorsabb lett a program és stabilabb is.

NEW AVAST 2016 Free Antivirus install and settings

Letöltés és képernyőképek

Avast képernyőképek
Az Avast! Free Antivirus letöltése
Az avast! ingyenes letöltése Androidra

Weboldal: avast.com

Frissítve: 2020. április 10. 22:45

Hasonló programok: Android, Freeware, Linux, Magyar nyelvű program, Vírusirtó, tűzfal, védelem

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 44 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Szóval kedves magát évikének tituláló … regisztrálni kell, és egy évig megint békén hagy. Természetesen ingyenes, csak a frissítésnél, regisztrálásnál szép lassan, körültekintően kell eljárni, és azt a kevésbé látszó lehetőséget választani, ami ingyenes. Most nincs előttem a program, de megtalálod mire gondolok …
És most törlöm a szellemi fogyatékos hozzászólásaidat.

Billaberek

Köszi Zsolt, valóban fizettős a program- nagyon akciós volt :D

Kikapcsoltam, de igy sem megy sajna…azt hiszem feladom és innentől Magam csinálom a z ÁFA bevallást :(

Zsolt

Szia!

Az ingyenes Avastban tudtommal nincs Sandbox, nem ingyenest pedig most nem tudok megnézni, kb. a Premier kiadásban lehet. Igen … “The Avast Sandbox is part of Avast Premier 2015, Avast Internet Security 2015 and Avast Pro Antivirus 2015”

Szerintem ki lehet kapcsolni a beállításokban az Eszközöknél, azt hiszem magyarul Zárt környezet a neve. Illetve valahol meg kell lennie a programoknak is, amiket homokozóban futtat, illetve amiket nem.

Billaberek

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, mégpedig: A gépemen AVAST fut- hát mi más :) A mai napon észrevettem, hogy az egyik általam használt programot – ez egy főkönyvi könyvelő program- nem tudom használni, vagyis bizonyos funkcióját- ami a bevallást készítené el. A programfejlesztők nem tudtak segíteni, de azt gondolom. hogy az AVAST-nak lehet hozzá köze, ugyanis amikor megnyitom magát a programot fönt a balsarokban megjelenik egy Avast Sandbox nevű valami…
Nézegettem magát a vírusirtót, meg is találtam ezt a zárt környezetet, de nem tudom hogy a programot hogy tudnám úgy futtatni, hogy ez ne zárt környezetben legyen. Találtam régebbi fórumokon hozzászólást, de a mostani Avast már annyira más, hogy amiket ott leírtak, Én nem is találom :) Esetleg, ha valaki tudna segíteni ennek a problémának a megoldásában, azt nagyon megköszönném!

Üdv: Móni

Zsolt

Közben megnéztem, az Avast beállításainál tudod kikapcsolni. A Webrep és antipfishing-nél … vagyis az előbb írtakat akár figyelmen kívül is hagyhatod … :-)

Zsolt

Üdvözlöm!

Igen, lassíthatja, mert védelem közben ezen keresztül töltődhet csak be bármilyen webes tartalom, na most ha ez nem működik, akkor áll a forgalom, mert nem tudja éppen ellenőrizni.

A bővítményt nem kellene újra betölteni, az lenne a lényeg. Vagyis, ha egyszer rendesen betöltődik a böngésző, akkor annak a beállításaiban meg kell keresni a bővítményeket, és ezt letiltani vagy eltávolítani.
Most nincs előttem, de elképzelhető, hogy az Avast beállításaiban is megtalálható ez valahol …

Az újratelepítés csak akkor oldja meg, ha telepítés közben valahol azt választja, hogy ez a modul ne települjön … bár a beépülő ettől lehet, hogy független, vagyis ekkor is el kellene távolítani a böngészőből.

Mást ingyeneset és egyszerűt nem tudnék jobbat ajánlani, de ahhoz az Avastot el kellene távolítani, és félek, hogy a beépülő maradna … vagyis a megoldás mindenképp az, hogy megkeresi a böngészője beállításaiban.

Névtelen

Köszönöm a választ Zsolt. Ez a hibaüzenet Avast web Rep összeomlott, A bővitmény ismételt betöltéséhez kattintson erre a buborékra,írja nekem,többször próbálom de nem mindig sikerül, Ez a jelenség lelassíthatja az internetet? mert ilyenkor alig tudok megnyitni valamit, mintha le lenne fagyva a gép, Az avast ismételt telepítésével megoldható ez a próbléma? Vagy esetleg más víruskeresővel próbálkozzak? Melyiket ajánlaná? Tisztelettel:Zoli

Zsolt

A WebRep az IE, Chrome vagy Firefox böngészőkbe beépülő webvédelmi kiegészítője az avast vírusirtónak. Ha sorozatosan előfordul, akkor keresd meg az adott böngésző kiegészítőit a beállításokban, és tiltsd le a WebRepet.
Mivel a böngészők, a kiegészítők és más programok egymástól teljesen függetlenül frissülhetnek, ezért előfordulhat inkompatibilitás, persze egyéb hiba is lehet, amit ennyiből megfejteni nem tudok.

Zoli

Avast Web Rep összeomlott.Ez mit Jelent?

Zsolt

Persze, lehet azt frissíteni … Ez csak egy “statisztikai” korlát, vagyis szeretnék tudni mennyien használják egy évnél tovább.

fitness terem

“Ha nemsokára lejár az 1 évem, hogy frissíthetem fel az AVAST ingyenesen?”

Nekem valahogy sikerült. Azt hiszem teljesen letöröltem, majd újra telepítettem. De nem emlékszem pontosan…

Zsolt

Köszönjük! Neked is viszont!

Adrienn

Köszönöm! Letöltöttem az avast innen, jól működik, további sok sikert nektek!

Zsolt

Mi is köszönjük!

józsef

köszönöm.
Kellemes karácsonyi ünnepeket

Zsolt

Brr, most nincs előttem a program, de megtalálod valahol a beállításoknál, vagy szerintem ha lejárt mindenképp lesz rá lehetőséged beírni. :-)

Imre

Ok, köszi, a licenckulcsot hova kell beírni?

Zsolt

Itt kitöltöd az adataiddal, majd lent a kék -Register free license- gombra kattintasz.

Imre

Hiába megyek rá a regisztrálásra, bead egy ablakot, amelyben jelzi, egy nap múlva lejár a 30 nap. A Base Protection avast Free Antivirus alatt, legalul van olyan, select. Erre kattoljak és utána? Ennél a Base-esnél csak az első van zölddel kipipálva, a többi piros x-es.

Zsolt

Frissítésig :-) Használhatod akármeddig. Ha a regisztrációval lesz valami kérdés, akkor megtalálod leírva lejjebb az összes információt az Avasttal kapcsolatban.

Névtelen

Van e infód róla, meddig lesz ez a verziója? A VIPRE röviden szólva nem vált be, így ismét ” avastozom” vírusölő szempontjából:D:)

Zsolt

Ez a verziója mindig ingyenes. Az első regisztrációra 30 napod van, ezután 1 évig megy szó nélkül, majd a lejjebb leírt regisztráció következik…

Névtelen

30 v 60 naponta kell telepítgetni, vagy regizni egyszer elég? Meddig ingyenes?

Zsolt

Igen regisztrálni kell ha lejár, de nem kell fizetni, és működik tovább.
Tehát csak regisztrálni kell és kész, utána is ingyenes és teljes értékű vírusirtó marad.

De azt hiszem működik úgy is ha letörlöd és vissza … ha az neked jobb.

Norbi

Ha lejár akkor muszáj regizni? Vagy letörlöm és újratelepítem.

Névtelen

Jobb mint a nod32.

Zsolt

Igen, véd a kémprogramoktól is: Antivirus with anti-spyware

nem anyira fontos a nevem

Véd a kémprogramoktól is? :D

erlanet

A nem ingyenesre gondoltam.
Köszi szépen.
Üdv.

Zsolt

Szerintem a Panda is rendben van, már ha az ingyenesre gondoltál… a nem ingyenes pedig még inkább.

erlanet

Sziasztok!

Nekem évekig az Avast volt fent a gépemen, de úgy gondoltam, hogy megnézem a Pandát is. Nektek mi a véleményetek a Pandáról?

Előre is köszönöm a válaszokat.

Zsolt

Szia! Természetesen nem vírusos, és küldöm a linket … :-)

Ada

szia, innét letölthetem, nem vírusos?
emailra elküldenéd a linket, magyar verzió kellene, már egyszer pórul jártam….
köszi <3

Zsolt

A Program frissítése gombbal. A Jobb felső FRISSÍTÉS az más, az valójában a fizetős verzióra való upgrade-elés.

Imre

Nekem a 6.0.1000 van.Ez mellett van a frissítés gomb!Ám előtte nekem 5.verziójú volt meg,és egyből erre ment rá!Szted frissítsem? Köszi:Imre

Zsolt

Hogy kínálja fel? Még fizetősben is a 6-os az újabb! Nem értem …
Jó éjt.

Imre

Az a verzióm van nekem is. Ám fölkínálta az újabbat! Szerinted frissítsem? Sok mindenre használom a gépet, ám igyekszem a veszélyes zónákat elkerülni! :D:) Jóéjt: Imre

Zsolt

Üdv!

Az Avast-ot annyira tartom jó vírusirtónak, hogy azt használom :-) … a ZoneAlarm-al karöltve.
A Comodo-ról váltottam, mert az egyre többet kívánt a rendszermemóriából (még akkor is, ha nem minden modulját használtam), és a heurisztikus algoritmusai elég sok téves riasztást adtak.

Tehát jó az Avast… az alapos vizsgálat attól függ mire használod a masinád.
Ha nem jársz sokat veszélyes terepen, akkor gyakorlatilag az sem nagy baj, ha csak nagyobb verzióváltáskor engeded rá a gépre a teljes ellenőrzést.
Átlagos esetben elég heti egy teljes vizsgálat.

Most ez a legújabb, vagyis 6.0.1091.

Imre

Helló Zsolt! Mennyire tartod jó vírusirtónak az avastot? A 7.-es a legújabb belőle? Milyen gyakran érdemes alapos vizsgálatot indíttatni vele? Köszi:Imre

Zsolt

Semmilyen oldalra nem kell menni, rá kell kattintani erre: programok/setup_av_free_hun.exe
Ez a link érhető el feljebb az “Az avast! Free Antivirus letöltése” feliratnál is.

Diószegi Ede

Hogyan tölthetem le? Ha egyszer nem engednek letölteni.
Már sok helyen regisztráltam mégsem engedik letölteni.
Mi az, hogy 60 nap, mi az hogy 30 nap. Sok honlap kiírja ingyenes letöltés, aztán semmi menjek az angol avast honlapra. Hogy is van ez?
Segítséget kérek. Nem tudok angolul.

etelka

1 év után

Zsolt

avast.com/registration-free-antivirus.php?lang=HUN

A “Where the product is installed and used?” kérdésnél
az “At home” válasz hasznos szerintem, már ha a Home Edition-t regisztrálnánk, vagyis az ingyenest…

Ha nem megy valami, akkor még segíthetek.

Üdv: Zsolt

Liker Mária

Ha nemsokára lejár az 1 évem, hogy frissíthetem fel az AVAST ingyenesen?

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.