Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programok64 bites program, Freeware, Magyar nyelvű program, Vírusirtó, tűzfal, védelem → AVG Antivírus letöltése

AVG Antivirus Free

A díjnyertes AVG (azaz Anti-Virus Guard) Antivírus 1991 óta véd, írtja a vírusokat és a kémprogramokat valós időben! Gyöngébb gépeken is kiválóan helytáll, és a cég szerint a legjobb és legnépszerűbb vírusirtó a nem kereskedelmiek közül. A víruskereső mellett pl. e-mail és Anti-Rootkit védelemmel is rendelkezik.

avg
  • Verzió: AVG Antivírus Free 2013.0.3345
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: AVG Technologies
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10, 32 és 64 bit, Mac OS X, Android
  • 4,25 MB

Vírusirtó: AVG

Az AVG Antivirus Free telepítése közben erre figyeljünk!

Válasszuk az egyéni telepítést és ott vegyük ki az “AVG Biztonságos keresés …” és “A veszélyes webhelyek elleni …” lehetőségeknél a pipát, ha nem szeretnénk, hogy beépüljön a böngészőnkbe és lecserélje az alapértelmezett keresőnket is. Persze így valóban nagyobb védelmet biztosít, csak aki tudja, hogy nem mászkál potenciálisan veszélyes helyeken, az választhatja az e nélküli életet is.

Ha már felkerült, és el szeretnénk távolítani, akkor a böngésző kiegészítőknél, és az alapértelmezett keresőnél, esetleg a Programok és szolgáltatásoknál kereshetjük eltávolításra.

frissítések:

Csak egy párat említek meg az AVG 2013.0.3258 változásaiból …
Az Anti-Rootkit stabilitási javítások esett át, az AntiSpam fekete/fehér listája a domaineket és e-mail címeket egyaránt támogatja, az Email Scanner egy IMAP javítás mellett többek között egy statisztikát is nyújt az átvizsgált levelekről.
Az Online védelem gyorsult és stabilabb lett, ezek mellett egy Windows 8-on való átmeneti fájl kezelési hibát is kijavítottak benne. Az Outlook beépülővel is lett valami … meg a valósidejű védelem is javult … A telepítés pedig, anélkül hogy részletezném, jobb lett kérem :-)

Az AVG 2013.0.2740-es verziójában javították a 2012-0151 sebezhetőséget, javították a telepítő fájlok egy hibáját, valami driver uninstallálás hibát is kiküszöböltek, és még másik két hibát is javítottak a fejlesztők, ami szintén a telepítéssel meg az eszköztárral, biztonságos kereséssel és a LinkScannerrel kapcsolatos…

Az ingyenes 2013-as AVG Antivírus változásai: javított kereső algoritmussal gyorsabban megtalálja a fertőzött objektumokat, a böngésző beépülő memória optimalizáláson esett keresztül, a boot folyamatot még inkább felgyorsítja, továbbfejlesztett felhasználó felület, teljes Windows 8 kompatibilitás, Anti-Rootkit report javítás, urlmon.dll fagyás kijavítása Windows 8-on, Alert Manager komponens eltávolítva, Outlook beépülő stabilitási javítás, több biztonságos böngészés javítás, és pár javítás a telepítőben is. Ezenkívül még kisebb javítások, és pár haszontalan funkció eltávolítása, ezáltal lényegesen csökkent a telepített mérete.

Letöltés és képernyőképek

AVG képernyőképek
Az AVG Antivírus letöltése
AVG Androidra

Weboldal: free.avg.com

Frissítve: 2020. április 23. 20:59

Hasonló programok: 64 bites program, Freeware, Magyar nyelvű program, Vírusirtó, tűzfal, védelem

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 4 hozzászólás, szólj hozzá te is!

nagy ferenc

androidon bevált bízom benne

Zsolt

Én is remélem :)
Ha kérdésed van, tedd fel bátran!

matrica

remelem nem fogok csalodni

matrica

elmentem ezt az oldalt

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.