Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokLinux, Open Source, Videó szerkesztő → Avidemux videószerkesztő, vágó program letöltése

Avidemux videószerkesztő

Megosztás    

Az Avidemux egy ingyenes demuxáló program. Videószerkesztő, egyszerű videó vágás és kódolási feladatokhoz, audio és videó szűrőkkel, átalakítókkal. A legtöbb videó fájltípust támogatja, többek között AVI, DVD kompatibilis MPEG fájlokat, MP4 és ASF … és egyre csak bővül. Egy film alá hangot betenni vagy azt lecserélni pl. a legjobb eszköz.

 • Verzió: Avidemux 2.6.12
 • open source
 • Készítő: AVIDemux
 • Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10
  Windows XP-n már nem működik!
  PC-BSD, Ubuntu, Debian, Mandriva Linux, Mac OS X
  32 bites verzió
 • 15,3 MB
 • képernyőképek

Videószerkesztő: Avidemux
Videóban hangsáv lecserélése Avidemuxszal.

Ha egy videó betöltésekor összeomlik a program, a beállításokban le kell tiltani az OpenGL-t!

frissítések:

Pár változás az Avidemuxban 2.6.12-ig: javított uninstaller, továbbfejlesztett H265 és alap Opus támogatás, kulcskockák kitömörítése nem támogatott formátumokból az mkv videókonténerben (vp9, h265 …), javított nagy fájl szerkesztés lassú gépeken, VP9 és h265 betöltődés gyorsulás, alap Webm támogatás … és még sok kisebb-nagyobb javítás.

Pár változás Avidemux a 2.6.9 és 2.6.10 verzióban: fordítások újra hozzáadása (magyar nyelv sajnos nincs), avsproxy szintén újra hozzáadva, x265, Qt4 és Qt5 támogatás hozzáadva, kompatibilis az újabb VAAPI-val, ffmpeg frissítés, nvenc (linux) támogatás, mindenféle kicsi hibajavítások, Windows XP-n nem fut többé.

2.6.4-től a 2.6.8 v2-ig rengeteg egyéb mellett pl. ezekben változott az Avidemux:
Installer javítása, jobb x264 beállítási lehetőségek, audio problémák miatti összeomlás megszüntetése, különféle FAAC, AMR, lavc, MP2 és MP3 javítások. PCM audio kezelésének és Mkv/Demux, Mp4v2/Mux javítása, továbbfejlesztése.
MKV, TS/H264, TS/AAC, MOV/MP4 és bmp, jpg kép import javítás. Helyrehozott PCM/LPCM kezelés, libva és xvba hardveres dekódolás, Jobb fogd és vidd támogatás Windowson és még millió dolog …

A 2.6.4-es Avidemux stabilabb lett, kompatibilisebb AAC és mpeg TS terén, újra engedélyezett a fordítás (i18n könyvtár), x264 kódolás hibajavítás, camtasia codec támogatás fért még bele, a VC1 és TS indexálás javítása mellett. MPEG PS / TS jelentés már a megfelelő időtartamot jelzi és az ass/ssa filter újra engedélyezve lett. Ezeken kívül még pár javítás található ebben a verzióban.

Az Avidemux 2.6.1-es változatának változásai: MP4, FLV és MPEG-PS/TS demuxálókban történt továbbfejlesztések. PTS és DTS bemenet javítás, külső audio fájl támogatás, javított keresés a szerkesztőben. Memória szivárgások kiküszöbölése, FFmpeg 1.0.1 és az x264 opciók és drag and drop támogatás Qt felületen visszaállítása.

Az Avidemux 2.6 számtalan frissítése közül pár:
Átállás az idő alapú szerkesztésről a keret alapúra a pontosabb munka érdekében. A demuxer, muxer, video decoder, FFmpeg encoders és a script motorok pluginek mostantól. FFmpeg 0.11.1, VOB VobSub-ra, VobSub srt-re és TS srt-re alakító felirat eszközök. E-AC3 audio dekódolás, új AAC audio encoder (avcodec), MPEG-4 AVC és AAC támogatás a Flash Video demuxerben, új MP4 muxer (MP4v2), Ogg muxer eltávolítva, rengeteg szűrő eltávolítva és még sok javítás és újdonság …

Avidemux video editor

Letöltés és képernyőképek

AvidemuxAz Avidemux letöltése (A Virustotal szerint teljesen tiszta)
A hordozható Avidemux letöltése
A 64 bites Avidemux letöltése

Weboldal: avidemux.sourceforge.net


Frissítve: 2017. január 31. 07:14

Hasonló programok:

Linux, Open Source, Videó szerkesztő

Megosztás      

Eddig 9 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Kocka8222

rendben van

Zsolt

Hello,

előbb ki kell jelölni a kivágandó rész elejét és végét, aztán Cut.

eroberter

Helló
Az avidemuxszal akartam egy videóból ezt azt kivágni, erre mikor megnyitom a videót és kijelölöm a CUT(e) menüpontot, azt írja: Error, you can’t cut the whole file! Aztán Error cut! Ennyit tud ez a vacak!!!

george

Szuper :) thx

Zsolt

Igen, a 2.5.4-es .dmg fájl innen lentről: avidemux.berlios.de/download.html, és le van írva a 2.5.6-os fabrikálása is, ha belevágsz…
Update: Már nem elérhető, de ha rákeresünk megtalálható más letöltőoldalaknál…

Péntek

Mac-re is letölthető az Avidemux? Mert azt nem találtam sehol! Segítsetek!

Gál Martin

THX

Zsolt

Igen.

Gál Martin

ingyenes egyáltalán xD

Kérdezz, szólj hozzá!
Nem kötelező semmilyen adat megadása... a név azért hasznos.


Itt szólhatsz hozzá:

Kattints a fehér négyzetre a "Nem vagyok robot" szöveg előtt!
Majd ha nem vagy robot, elküldheted a hozzászólást!

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2017 : Csillagpor.hu / ReSpeedy.Berlin ... hogy neked jó legyen!