Avidemux videószerkesztő

Az Avidemux egy ingyenes demuxáló program. Videószerkesztő, egyszerű videó vágás és kódolási feladatokhoz, audio és videó szűrőkkel, átalakítókkal. A legtöbb videó fájltípust támogatja, többek között AVI, DVD kompatibilis MPEG fájlokat, MP4 és ASF … és egyre csak bővül. Egy film alá hangot betenni vagy azt lecserélni pl. a legjobb eszköz.

avidemux
 • Verzió: Avidemux 2.7.1 vagy újabb
 • open source
 • Készítő: AVIDemux
 • Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10, 32 vagy 64 bit, Linux, Mac OS X
 • magyar nyelvű
 • 15,3 MB

Ha egy videó betöltésekor összeomlik a program, a beállításokban le kell tiltani az OpenGL-t!

frissítések:

A 2.7.1-es verzió pár változása: kisebb változások az appImageben, LibVA alapú hardveresen gyorsított H.264 encoder, Matroska demuxer magas bitrátájú hangnál való összeomlásának kiküszöbölése, fix hang késleltetés kihagyva az Mp4 demuxerben, AVI muxer stabilitási javítása OpenDMLre váltásnál, kiválasztott terület JPEG képbe mentési lehetőség, Opus encoder hozzáadva, LPCM engedélyezve az FFmpeg-alapú muxerekben, stabilitási javítások.

A 2.7 verzió változásai: FFmpeg 3.3.x, egy vágáskor fellépő számítási hiba javítása, egy a fokozat nélküli nagyítás közben fellépő hiba kijavítva, felhasználói felület továbbfejlesztés, VP9 dekódolás hibajavítás, új ADM ivtc szűrő … és még pár változás, hibajavítás. Ha még nem is teljes vagy tökéletes, de megjelent a magyar nyelvű verzió is!

Pár változás az Avidemuxban 2.6.12-ig: javított uninstaller, továbbfejlesztett H265 és alap Opus támogatás, kulcskockák kitömörítése nem támogatott formátumokból az mkv videókonténerben (vp9, h265 …), javított nagy fájl szerkesztés lassú gépeken, VP9 és h265 betöltődés gyorsulás, alap Webm támogatás … és még sok kisebb-nagyobb javítás.

Pár változás Avidemux a 2.6.9 és 2.6.10 verzióban: fordítások újra hozzáadása (magyar nyelv sajnos nincs), avsproxy szintén újra hozzáadva, x265, Qt4 és Qt5 támogatás hozzáadva, kompatibilis az újabb VAAPI-val, ffmpeg frissítés, nvenc (linux) támogatás, mindenféle kicsi hibajavítások, Windows XP-n nem fut többé.

2.6.4-től a 2.6.8 v2-ig rengeteg egyéb mellett pl. ezekben változott az Avidemux:
Installer javítása, jobb x264 beállítási lehetőségek, audio problémák miatti összeomlás megszüntetése, különféle FAAC, AMR, lavc, MP2 és MP3 javítások. PCM audio kezelésének és Mkv/Demux, Mp4v2/Mux javítása, továbbfejlesztése.
MKV, TS/H264, TS/AAC, MOV/MP4 és bmp, jpg kép import javítás. Helyrehozott PCM/LPCM kezelés, libva és xvba hardveres dekódolás, Jobb fogd és vidd támogatás Windowson és még millió dolog …

A 2.6.4-es Avidemux stabilabb lett, kompatibilisebb AAC és mpeg TS terén, újra engedélyezett a fordítás (i18n könyvtár), x264 kódolás hibajavítás, camtasia codec támogatás fért még bele, a VC1 és TS indexálás javítása mellett. MPEG PS / TS jelentés már a megfelelő időtartamot jelzi és az ass/ssa filter újra engedélyezve lett. Ezeken kívül még pár javítás található ebben a verzióban.

Az Avidemux 2.6.1-es változatának változásai: MP4, FLV és MPEG-PS/TS demuxálókban történt továbbfejlesztések. PTS és DTS bemenet javítás, külső audio fájl támogatás, javított keresés a szerkesztőben. Memória szivárgások kiküszöbölése, FFmpeg 1.0.1 és az x264 opciók és drag and drop támogatás Qt felületen visszaállítása.

Az Avidemux 2.6 számtalan frissítése közül pár:
Átállás az idő alapú szerkesztésről a keret alapúra a pontosabb munka érdekében. A demuxer, muxer, video decoder, FFmpeg encoders és a script motorok pluginek mostantól. FFmpeg 0.11.1, VOB VobSub-ra, VobSub srt-re és TS srt-re alakító felirat eszközök. E-AC3 audio dekódolás, új AAC audio encoder (avcodec), MPEG-4 AVC és AAC támogatás a Flash Video demuxerben, új MP4 muxer (MP4v2), Ogg muxer eltávolítva, rengeteg szűrő eltávolítva és még sok javítás és újdonság …

Avidemux video editor

Videószerkesztő: Avidemux
Videóban hangsáv lecserélése Avidemuxszal.

Letöltés és képernyőképek

Avidemux képernyőképek
Az Avidemux letöltése
A hordozható Avidemux letöltése
A 64 bites Avidemux letöltése

Weboldal: sourceforge.net

17 hozzászólás

 1. Zsolt says:

  Valószínűleg nem ugyanannyi fps-sel mentette el, mint amilyen eredetileg volt. Szóval nem annyi kép/másodperc. Ezt kell valahogy másként mentened, nem tudom most fejből ez megy e az avidemuxszal, nincs előttem …

 2. Tyótyi says:

  Avidemux 2.7.1 Mp4 videóból szeretnék kivágni egy részletet, a kivágott részben nincs szinkronban a kép és a hang. Mi lehet a gond? Win7-es a gépem

 3. Zsani says:

  Köszönöm szépen!

 4. Zsolt says:

  Neked nem kell foglalkozni az eredetiséggel … :) Az ellenőrzést a program végzi, de ez inkább Windows XP-re volt érvényes.

 5. Zsani says:

  Hihi, most hogy írtam, már látom :) Nagyon szépen köszönöm!!! Windows van a gépen, azt már láttam itt az oldalon hogyan kell megnézni az eredetiséget, elvileg regisztrálva van a kód. Akkor azt le tudom tölteni?

 6. Zsani says:

  Kedves Zsolt, látom, hogy érkezett válasz a kérdésemre, de nem jeleníti meg számomra, nem tudom elolvasni. Csak oldalt a címsorban láttam meg. :(

 7. Zsolt says:

  Kedves Zsani!
  Igazából az Avidemux nem videó szerkesztő – ilyen értelemben – csak demuxáló program, vagyis átkeverni lehet vele kész videókat, amibe belefér a vágás, átalakítás is, de én nem tudok róla, hogy a feltett kérdésekben szereplő műveletek végrehajthatók lennének vele.

  Nem tudom melyik Windowst használod, de ha felmegy rá a Movie Maker, akkor azzal valószínűleg meg tudod ezeket oldani.

 8. Zsani says:

  Kedves Zsolt! Három dologban szeretnék segítséget kérni.
  1: hogy tudok egy állóképet betenni a videó elejére?
  2. szeretnék beszúrni egy fényképet, amit folyamatosan látni, de csak egy ideig. Fogalmam sincs lehetséges-e
  2: szeretnék feliratot tenni a videóhoz. Srt formátumban megvan, mégsem ismeri fel. Felajánlja, hogy átkonvertálja ssa-ra, de mikor lementem mégis hibát ír ki. A feliratot szerettem volna középről eltolni jobbra, ezt youtube-on nem tudom kivitelezni. De az is megoldás lenne, ha alulra kerülne egy fekete csík, ahova majd épp a szöveg esik. Elvileg ezt megcsináltam, lementettem, órákig dolgozott, majd az egész videó helyett csak feketeség látszik, nem is játssza le :(
  Bocsánat a sok kérdésért, teljesen amatőr vagyok, de eddig a vágásban ezt a programot tudtam legegyszerűbben használni. Köszönöm a türelmet :)

 9. Kocka8222 says:

  rendben van

 10. Zsolt says:

  Hello,

  előbb ki kell jelölni a kivágandó rész elejét és végét, aztán Cut.

 11. eroberter says:

  Helló
  Az avidemuxszal akartam egy videóból ezt azt kivágni, erre mikor megnyitom a videót és kijelölöm a CUT(e) menüpontot, azt írja: Error, you can’t cut the whole file! Aztán Error cut! Ennyit tud ez a vacak!!!

 12. george says:

  Szuper :) thx

 13. Zsolt says:

  Igen, a 2.5.4-es .dmg fájl innen lentről: avidemux.berlios.de/download.html, és le van írva a 2.5.6-os fabrikálása is, ha belevágsz…
  Update: Már nem elérhető, de ha rákeresünk megtalálható más letöltőoldalaknál…

 14. Péntek says:

  Mac-re is letölthető az Avidemux? Mert azt nem találtam sehol! Segítsetek!

 15. Gál Martin says:

  ingyenes egyáltalán xD

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!