Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Vírusirtó, tűzfal, védelem → Avira Free Antivirus

Avira Free Antivirus

Az Avira Free Antivirus ingyenes vírusvédelmi megoldás kis erőforrás igényű gépekre, könnyen telepíthető, beállítható, több mint 25 év fejlesztés tapasztalata áll a háta mögött. Valós időben véd minket a veszélyes programoktól, vírusoktól, férgektől, reklámprogramoktól, védi az operációs rendszerünk kritikus területeit és blokkolja, majd eltávolítja a támadókat. A program összetevői: AntiVir, AntiDialer, AntiRootkit, AntiPhishing, AntiSpyware.

avira-antivirus
  • Verzió: Avira Free Antivirus 12 vagy újabb
  • freeware
  • Készítő: Avira Operations
  • Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10, 32 és 64 bit
  • 85,9 MB

Vírusirtó: Avira Free Antivirus

Az Avira Free Antivirus telepítése közben erre figyeljünk!

A telepítés elején válasszuk a Custom lehetőségek, majd a következő ablaknál az Avira SearchFree Toolbar kéredzkedne fel. Na most ez tulajdonképp a védelem része, de aki általában nem járkál veszélyes helyeken, nyugodtan kihagyhatja. Vagyis én azt ajánlom, hogy az alsó négyzetből mindenképp vegyük ki a pipát, mert az a böngésző kezdőoldalát állítja át, és az új lap oldalon is a search.avira.com nyílik meg. A fölső lehetőséget a Please install Web Portection … kezdetűt mindenki döntse el maga. Innen kapnánk egy eszköztárat a böngészőnkre és átállítaná az alapértelmezett keresőt, továbbá felkerülne a SearchFree Updater is, ezek frissítése érdekében, gondolom … mert én nem szoktam innen egyiket sem telepíteni.

A további ablakoknál nyugodtan mindent feltelepíthetünk, azok már a vírusirtó program szerves, hasznos részei.

Ha esetleg mégis feltelepültek volna ezek az összetevők, akkor a böngészőnk beállításai között a kiegészítők közül törölhetjük őket, és talán még a programok közül is el kell valamit távolítani, a Vezérlőpultból kiindulva.

Letöltés és képernyőképek

Avira Free Antivirus képernyőképek
Az Avira Free Antivirus letöltése

Weboldal: avira.com

Frissítve: 2020. április 23. 21:08

Hasonló programok: Freeware, Vírusirtó, tűzfal, védelem

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.