Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokInternet böngésző, Magyar nyelvű program, Telepítés, beállítás → Az Opera USB-re telepítése

Az Opera USB-re telepítése

Vagyis nyilván az USB porton lévő valamely adattárolóra …
Az Opera böngésző telepítése közben, rögtön az első előugró ablaknál látunk egy Beállítások gombot. Igazából nem nagy kunszt innentől kezdve a megfelelő opciók megadása, csak telepítés közben sok esetben a tovább-tovább nyomkodás hevületében fontos dolgok is elkerülhetik a felhasználók figyelmét.

Tehát Beállítások, katt …
Itt kiválaszthatjuk a telepítés nyelvét, a telepítő módot, az útvonalat, hogy hol legyenek indító ikonok és szeretnénk e alapértelmezetté tenni az Opera böngészőt.

Opera telepítő

A Telepítő mód-nál kiválaszthatjuk, hogy minden felhasználónak legyen e telepítve vagy csak nekünk, és választhatjuk az Önálló telepítés (USB) opciót is.
Ez utóbbi esetben minden fájlt egy könyvtárba másol a telepítő, vagyis ez akár lehet egy pendrive-on is. Már csak annyi dolguk maradt, hogy az útvonalnál megadjuk a hordozható meghajtó betűjelét és a könyvtárat (különben könyvtár nélkül a gyökérbe másol mindent).

Opera telepítő

Mindössze annyi gond van ezzel a módszerrel, hogy csak adminisztrátori jogokkal működik, továbbá, ha már fent van egy Opera a gépünkön, akkor mániákusan frissíteni szeretné, és erről sehogy le se lehet beszélni, vagyis nem lehet telepítési módot választani.

Na, mindegy, azért leírtam …

Frissítve: 2020. április 23. 21:18

Hasonló programok: Internet böngésző, Magyar nyelvű program, Telepítés, beállítás

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.