Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokInternet böngésző → Böngésző kiegészítők, böngésző plugin

Böngésző kiegészítők

Böngésző kiegészítők, de ismerhetjük böngésző plugin vagy addons néven is őket, van ahol kiterjesztéseknek hívják …
a lényeg, webböngésző bővítő programok találhatók itt, a böngészőkben nem megtalálható tulajdonságokkal bírnak.

Válassz kiegészítő szoftvert:
Google Eszköztár, IE7Pro, NetVideoHunter, Tab Mix Plus, Transmute, Xmarks Bookmark Sync
(KLS Mail Backup, MozBackup)

NetVideoHunter

Firefox plugin

XmarksA NetVideoHunter egy Firefox kiegészítő, mely azt vállalta magára, hogy minden videómegosztó oldalról letölti nekünk az ott található videókat.

Telepítése után megjelenik, ha akarjuk (beállítás kérdése) az eszköztáron, a kiegészítősávon vagy a jobbgombos menüben. Ezek közül bármelyikkel indíthatjuk a letöltést. Az oldal kódjába bármely módszerrel beágyazott videót jeleníti meg, letöltő ablakban vagy fülön letölthetőként (videó folyamot nem). Ha több videó van egy oldalban, vagy pl. YouTube lejátszó lista van az oldalon, akkor mindet megjeleníti, de a nemrég böngészett oldalakban lévő videókat is összegyűjti itt, amelyekre jobb gombbal kattintva kiválaszthatjuk a letöltendő videó minőségét is.

Az oldalán ismertebb példaként a YouTube, Google Video, Metacafe, Dailymotion, iFilm, Videoegg, Veoh, Blip.tv oldalakat említi meg videó forrás példaként, de gyakorlatilag bárhonnan letölt, ahol mp4, flv, swf fájlokat talál. Sőt használat közben észrevehetjük, hogy mp3, ogg, pdf és még sok minden is megjelenhet a letölthető listában!

NetVideoHunter videó letöltő beépülő

Xmarks Bookmark Sync

Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Safari plugin

XmarksAz Xmarks egy böngésző könyvjelző szinkronizáló program, Firefox, Google Chrome, Internet Explorer és Safari böngészőkre. Az adatokat egy szerverrel, illetve azon keresztül szinkronizálja, amit My Xmarks néven webes felületen is elérhetünk. A könyvjelzőkön kívül képes a nyitott fülek és böngésző előzmények szinkronizálására is, de bekapcsolhatunk egy kisebb keresést, oldal információkat vagy oldal címkéket és értékelési lehetőségeket is.

Adatainkat többféleképp szinkronizálhatjuk, lehet összefésülés, vagy csak a szerver felülírása a böngésző adataival, vagy a böngésző felülírása a szerver adataival. Így különféle fontosságú és különböző funkciójú gépek, operációs rendszerek és böngészők adatait különféleképp kezelhetjük. A szerveren mentett adatok előző verzióit is elérhetjük, vagyis ha valami elveszett megkereshetjük.

A különféle verziók, egyelőre különféle fejlettségűek, a legrégebbi és legtöbbet tudó a Firefoxos.

Xmarks könyvjelző szinkronizáló

Tab Mix Plus

Firefox plugin

Tab Mix PlusA Tab Mix Plus a Firefox böngésző füleinek lehetőségét bővíti ki jócskán! Kis túlzással mondhatnánk, hogy általa szinte bármit megcsinálhatunk böngésző füleinkkel, bárhogy konfigurálhatjuk őket.

Beállíthatjuk hogy a böngésző különféle helyeiről hogy viselkedjenek a linkekről megnyitott fülek, a füleket, menüket bővíthetjük sok új eseménnyel, egerünk minden gombjának, görgőjének viselkedését is remekül átállíthatjuk, színezhetjük lapjainkat, új gombokat helyezhetünk el rajtuk, a böngésző eszköztárára is jutnak új gombok ha szeretnénk, beépített munkamenet helyreállítóval is rendelkezik, ha esetleg elszállna egy pár lapunk…

Pár remek tulajdonsága csak felsorolva: Fájlletöltési üres lap megakadályozása – Zárolt, védett és automatikusan újratöltődő lapok – Akár 999 lapbezárás visszavonásának lehetősége – Betöltődés állapotjelző a Lap fülön – Fül szélesség egyedi beállítása – A fülek több sorban (max. 99) megjeleníthetők – Fül színezés (háttér és betű), külön az aktuális, az olvasatlan és az egyéb – Konfigurálható Lap, Fő és Eszközök menü, stb…

Firefoxhoz szerintem kötelező.

Tab Mix Plus böngésző plug-in

Google Eszköztár

Firefox 4, Internet Explorer plugin

Google Toolbar

A Google eszköztár az Internet Explorer vagy Firefox böngészőnket egészíti ki egy felső sávval, melybe a Google keresőmezőjén kívül sok funkciót zsúfolhatunk. Saját gombokkal is bővíthetjük a listát, de alapban is elérhető pl.: Automatikus űrlap kitöltés, Internetes előzmények, Könyvjelzők, Fordítás, Helyesírás, PageRank megjelenítése, Keresett kifejezések kiemelése, Pop-up ablakok tiltása, Megnyitás a Google Dokumentumokkal, Küldés Gmaillel, Szinkronizálás, Széljegyzet … mindezek a beállítások neten, szinkronizálva is tárolhatók, bárhonnan elérhetők.

A 6.4-es verziótól egy közösségi megosztó gombbal bővült. A funkciók némelyike csak FF vagy csak IE esetén érhető el.

Google Eszköztár beépülő

Transmute

TransmuteKülönböző böngészők könyvjelzőit alakítja át oda-vissza, egymás számára olvasható formába öntve.

Jelenleg támogatott böngészők illetve formátumok: Chrome, Chromium, Firefox, Firefox Backup (Json) bookmark, Internet Explorer, Opera, Safari, Flock, Konqueror, Avant, K-Meleon, SeaMonkey, XBEL, Google Bookmarks, Delicious, Delicious/Yahoo!

Transmute böngésző könyvjelző mentő

IE7Pro

Internet Explorer plugin

IE7ProSok hasznos kiegészítővel bővíthetjük az Internet Explorert, az IE7Pro nevű parányi program segítségével.

A rengeteg plusz közül csak pár ízelítőnek: Utolsó bezárt lap megnyitása, jelenlegi lap mentése képként, egérműveletek, letöltés menedzser, összeomlás utáni helyreállítás, ablak átméretezése, scriptekkel bővíthető, az IE kicsinyítése az értesítési területre (system tray), és 64 biten is él már.

Van videó megosztó oldalakról való film letöltéshez is több scriptje. Működik Internet Explorer 8-on is.

IE7Pro IE böngésző plug-in

Kapcsolódó oldalak:
MozBackup
KLS Mail Backup
Internet böngésző
Pár Firefox beállítás, átrendezés, eszközök, kiegészítők …
MozBackup a Firefox beállításaink, adatainak mentéséhez.


Frissítve: 2017. május 27. 10:32

Hasonló programok:

Internet böngésző

Kérdezz, szólj hozzá!
Nem kötelező semmilyen adat megadása... a név azért hasznos.


Itt szólhatsz hozzá:

Kattints a fehér négyzetre a "Nem vagyok robot" szöveg előtt!
Majd ha nem vagy robot, elküldheted a hozzászólást!

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2018 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!