Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokAndroid, Freeware, Hang és videó lejátszó, Magyar nyelvű program → BSPlayer média lejátszó letöltése

BSPlayer média lejátszó

“A BS.Player a legjobb multimédia lejátszó (DivX, HD és AVC videó, mozi, hang, DVD, YouTube) a világon!” Támogatja a feliratokat és a külső hang lejátszást videókhoz, szkinezhető, távirányítóval is vezérelhető a WinLIRC keresztül … mindezt nagyon kis processzor és memória igénnyel. Több mint 70 millióan használják és több mint 90 nyelvre van lefordítva! Már Androidra is megjelent.

bsplayer
  • Verzió: BS.Player 2.6.8 vagy újabb
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: AB Team
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10, 32 és 64 bit, Android
  • 800 KB

Média lejátszó: BSPlayer

A BS.Player telepítése közben erre figyeljünk!

Ha nem szeretnénk, hogy mindenből BSPlayert csináljon a gépünkön, akkor telepítéskor vegyük ki a pipákat, az Install BS.Player ControlBar, Set BS.Player search as my default search és Set BS.Player search as my homepage négyzetekből, így megakadályozzuk a böngésző kiegészítő telepítését, az alapértelmezett kereső átírását és a kezdőoldalunk átállítását. Ha ez mégis megtörtént volna, akkor az alapértelmezett keresőt illetve kezdőoldalt vissza kell állítani a böngészők beállításainál, és ugyanitt eltávolítani a kiegészítőt. Még a hozzászólások közt is találunk további információkat.

Az újabb verzióban már nem is lehet Toolbar nélkül telepíteni, de könnyű eltávolítani …

frissítés:

Változások a 2.6.4 – 2.6.8-ig: új menüpont az online felirat értékeléshez, a playlistben YouTube linkekkel kapcsolatos probléma javítása, LAV szűrők jobb támogatása, memória szivárgások kiküszöbölése, szűrő hozzáadásakor előforduló hibaüzenet javítása és még több kisebb hibajavítás.

A BS.Player 2.6.4.1073 javította a Windows 8 Metro alkalmazás hibákat, új renderelőt hozott a Windows 8 N verzióba, Windows XP felett minden Windows verziót támogat már, és még pár kisebb hibajavítást tartalmaz.

A BS.Player 2.6.3.1070-ben a playlist teljes idő frissítés javítva. Felirat megjelenítési és YouTube lejátszás hibajavítás, és több más kisebb hiba kiküszöbölése történt még ebben a verzióban.

A 2.6.2 változásai: online felirat osztályozás, audio stream fagyási probléma kijavítva, hangerő probléma javítva az EQ elő beállításoknál, a LAV szűrők már nem fagynak, több kisebb hibajavítás.

Letöltés és képernyőképek

BSPlayer képernyőképek
A BS.Player letöltése
BSPlayer Androidra

Weboldal: bsplayer.org

Frissítve: 2020. április 23. 21:41

Hasonló programok: Android, Freeware, Hang és videó lejátszó, Magyar nyelvű program

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 7 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Most letöltöttem, és működik az URL lejátszás. Szerintem nem a lejátszóval van a baj. Próbáld meg eltávolítani és újra feltelepíteni a legújabb verzióját, hátha … Nemsokára felteszem, de az oldaláról eléred addig is.
Valószínűleg inkább a Windows rendszerben, vagy a BSPlayer fájljaiban, beállításaival lett valami galiba, de ennyiből messziről nem nagyon lehet megállapítani …

Istvan

Nekem az a kérdésem lenne ezzel a progival kapcsolatosan, hogy nem tudom miért nem nyitja a rádió URL címeket, mikor rá kattintok egy rádióra próbálja nyitni de aztán összeomlik a program, úgy hogy újra kell indítsam. Tudna valaki segíteni? Köszönöm.

Zsolt

Leginkább codec hiány szokott az oka lenni. Használd a VLC media playert, vagy telepítsd fel a K-Lite Mega Codec Packot, ha ragaszkodsz a BSPlayerhez.

zoli

Miért nem tudok videót nézni laptopról?

Misi

köszi, segítettél. üdv.

Zsolt

Nos, igen…

Telepítéskor ki kellett volna választani a komponenseket, de most majd leírom…

Szóval telepítéskor csak a legfelsőt kell bepipálva hagyni (nem is lehet belőle kivenni), de ez esetben már késő bánat.

Nálam nem módosította a kezdőlapot (IE7 alatt), csak hozzáadta a többihez, így csak az Internetbeállításoknál kell a listából törölni a “http://www.bsplayer-search.com/startpage”-et IE6-nál, FF-nél, stb. meg másikat beírni.
A listában amelyik a legfelső az jelenik meg először.

A keresőjét meg a ControlBar-t szintén az IE beállításoknál a Keresésnél állíthatod át, Eltávolítás gombbal törlöd a listából, majd ugyanitt a Programok fülnél a Bővítmények kezelésére kattintva, kikeresgéled.
Ahogy én láttam csak egy van a BS.Player ControlBar, azt letiltod.
De most rátaláltam a C:\Program Files\BS.Player ControlBar\ könyvtárban is, szóval onnan elindítod az uninstallert (uninst.exe), majd törlöd a könyvtárat.
Ezekután már csak a Firefoxnál kell esetleg a kezdőlapot átállítani.

Úgy néz ki elég karácsonyi hangulatban voltam… mert az oldalon a “Save YouTube streaming video to local disk” mellett csak a PRO-nál van pötty.

Szóval elnézést a kellemetlenségért.
Ha még valami van, írj!

A Youtube videókat pedig az Any Video Converterrel töltsd le.
A Youtube ikonra kattintva beírod a címet, majd beállítod, hogy mire szeretnéd átalakítani (ha semmit nem állítassz akkor 320×240-es mp4 lesz), majd kódolás.
Bal oldalon ott lesz, hogy Letöltött – Youtube, stb, ha rákattintassz jobb oldalon látható.

A Szerkesztés – Beállítások-nál tudod megnézni (vagy átállítani), hogy hová mentette.

Üdv.: Zsolt

Misi

Nagy örömmel töltöttem le. Működik is, félig. A lejátszott videót nem lehet menteni, mert azt mondja, csak a pro változat tudja. Aztán mindenhová telepítette magát a gépre! Hiába törlöm ki, csak a lejátszót távolítja el minden fájltakarító. Erőszakosan ott marad kezdőlapnak, a BS webböngésző. Már módosítottam a kezdőlapon, hiába! Tud valaki segíteni? Én még ilyen erőszakos progival nem találkoztam!!

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.