Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFájl, fájlrendszer karbantartás, Freeware, Magyar nyelvű program, Rendszerprogram, Telepítés nélkül → CCEnhancer, Winapp2.ini, a CCleaner bővítő letöltése

CCEnhancer, Winapp2.ini

A CCEnhancer a CCleaner program tulajdonságait bővíti jelentősen. A CCleaner program könyvtárában található a winapp2.ini fájlt írja felül egy még több programot tartalmazó listával, a hatékonyabb tisztítás érdekében. Több mint 1000 szoftver bejegyzéssel bővítené a CCleaner alkalmazás tisztító listáját, ha ezek mind fel lennének telepítve, de tapasztalatom szerint még a legegyszerűbb rendszeren is meglepő dolgokat talál. Csillaggal vannak jelölve a listában, amik nem eredeti CCleaner bejegyzések.

ccenhancer
  • Verzió: CCEnhancer 4.4.2
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: The Web Atom
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10, 32 és 64 bit
  • 190 KB

Rendszer karbantartó: CCEnhancer

Szükséges hozzá Microsoft .NET Framework 3.5 vagy újabb és Adminisztrátorként (rendszergazdaként) kell futtatni. Ja … és kell a CCleaner is.

A letöltött ccenhancer.zip kicsomagolása után kapunk egy CCEnhancer könyvtárat, abból a CCEnhancer.exe futtatandó. Ilyenkor frissíti magát ha tudja, felmásolja a Winapp2.ini fájl a CCleaner mappába, majd ha akarjuk elindítja a CCleanert. Ezúttal kicsit lassabban fog futni, mert így kibővítve rengeteg keresnivalója lesz!

Improve CCleaner With CCEnhancer

Letöltés és képernyőképek

CCEnhancer képernyőképek
A CCEnhancer letöltése
CCleaner előre telepített CCEnhancerrel Windows 10 takarításhoz!

Weboldal: singularlabs.com/software/ccenhancer

Frissítve: 2020. április 21. 14:17

Hasonló programok: Fájl, fájlrendszer karbantartás, Freeware, Magyar nyelvű program, Rendszerprogram, Telepítés nélkül

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.