Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFájl, fájlrendszer karbantartás, Magyar nyelvű program, Registry karbantartás, Telepítés, beállítás → CCleaner Slim telepítése, beállításai

CCleaner Slim telepítése, beállításai

Telepítéskor van lent egy Fejlett gomb, amivel elérhetjük annak a beállítási lehetőségét, hogy mindenkinek vagy csak nekünk telepítse magát a CCleaner. Én mindig csak magamnak telepítem, tehát Install just for me.

A CCleaner Slim 2.3-as telepítéséhez nem kell leírás, egyszerű és magyar.

Windows 7-en és XP-n ugyanúgy megy a folyamat, az apró különbség, hogy miután végeztünk a Windows 7 Start menüjében a CCleaner-ből megnyíló Feladatok közt láthatóak a CCleaner eszközei, vagyis közvetlenül innen indítható a Tisztító, Rendszerleíró, stb.

A CCleaner mivel magyar nyelvű könnyen érthető, ezért a használatához csak pár magyarázatot fűznék.

CCleanerA Tisztító Windows részében meglepetések akkor érhetnek, ha Internet Explorert használunk és bejelöltük a Sütiket és az Űrlapkitöltési előzményeket, ilyenkor egy pár automatizmus elveszhet, tehát megint be kell írni, be kell lépni, stb. Ugyanez érvényes az Alkalmazások fülnél elérhető más böngészők, egyéb programok esetében is, és a lenti Haladó szakaszban lévő Menü rendezési tárral és az Ablakméret/elérési út gyorsítótárral is.

Egyéb mást ha törlünk, semmi “gond” nem lehet. Például az Start menü parancsikonok és Asztali parancsikonok pontok is csak a nem létező alkalmazásra vagy fájlra mutató parancsikonokat törlik.

XP-n törölhetjük a Javítás eltávolítók (Windows frissítések) fájljait is, ezek csak e telepítők, tehát nyugodtan, a Windows 7 azért már jobban vigyáz magára, ott nincs ilyen lehetőség.

Egy későbbi, a 3.1-es CCleaner-ről készült videó a Csillagpor.hu csatornájáról.

Szép tiszta Windowst kívánok mindenkinek!

Frissítve: 2020. április 21. 14:09

Hasonló programok: Fájl, fájlrendszer karbantartás, Magyar nyelvű program, Registry karbantartás, Telepítés, beállítás

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 2 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Az nem jó.

kaszanyi.ferenc

Lassú a gépem.

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.