Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokBiztonsági mentés, backup, CD, DVD, Blu-Ray → CD, DVD, Blu-Ray rippelő, másoló programok

CD, DVD, Blu-Ray rippelő, másoló programok

CD, DVD, Blu-Ray rippelő, másoló programok. Optikai lemezeket merevlemezre mentő, audio és videó fájlokat átmásoló, backup szoftverek.

iMacsoft Free DVD Ripper

iMacsoft Free DVD RipperAz iMacsoft Free DVD Ripper programja, azt csinálja ami a neve, ingyenesen szed le DVD-ről videókat. Az ingyenes DVD ripper program keresgélés közben, más szoftvereknél egy ponton mindig kiderült, hogy azt már csak a fizetős verzió tudja megcsinálni. Ez a pont többnyire a másolásvédelem volt. Ez a program megbirkózik ezzel a feladattal is, és az általunk beállított videó formátumba menti a DVD-k tartalmát, vagy amennyit szeretnénk belőle.

A következő videó formátumokba menthetünk vele, többek között: wmv, avi, mpeg4, 3gp, rm, divx, mov, xvid, flv, swf és hozzájuk mp3, wma, ac3, m4a, wav, aac, stb. kódolású hangot használhatunk. Rengeteg hordozható eszközhöz kapunk egyúttal előbeállításokat, de magunk is megváltoztathatjuk a videó minden paraméterét rippelés előtt. Nagyon sok egyéb mellett átalakítja a DVD videóit iPad, iPhone, iPod, Apple TV, Zune, Xbox 360, PSP, PS3, Pocket PC, PDA, BlackBerry, mindenféle Archos, Creative Zen Vision és rengeteg mobiltelefonhoz illeszkedő videó formátumba. A neve ne tévesszen meg senkit, ez Windowsos változat.

iMacsoft Free DVD Ripper

DVD Shrink

DVD ShrinkA DVD Shrink egy kiváló DVD archiváló alkalmazás. Filmjeinkről készíthetünk vele biztonsági másolatot, tehát DVD mentő, backup, ripper, archiváló, biztonsági másolat készítő, újrarendező, tömörítő … stb. program. CD-t, DVD-t nem lehet vele írni, ezt külső alkalmazással tehetjük csak meg!

A DVD Shrink beépített dekódoló algoritmusa lehetővé teszi másolásvédett DVD lemezek másolását is, merevlemezünkre menti videó DVD-nk tartalmát, melyet tömöríthetünk is, így “visszaírhatjuk” DVD-re. A legtöbb DVD-n lévő adatmennyiség meghaladja egy írható DVD méretét. A DVD Shrink ezen is segít, két módszert is használhat, mindkettő együttes használatával jön létre a leghatékonyabb “shrink” azaz zsugorítás.

Tömörítés közben át is rendezhetjük a DVD-nket, tehát ami nem kell belőle az kihagyhatjuk. Végül egy író programmal megírhatjuk az újrarendezett lemezt.

DVD Shrink DVD archiváló

DeepRipper

DeepRipper - CD rippelőA DeepRipper egy ingyenes audio CD track átalakító, azaz rippelő program. Audio CD-nk sávjait átalakítja mp3, ogg vagy wav fájlokká.

Előbeállítások mentén haladhatunk a rippelés során, de haladó felhasználóknak lehetséges kézzel pontosabban beállítani a hangfájlok minőségét, állandó vagy változó bitrátájának értékeit. Extrém egyszerű felülettel rendelkezik, akár egy kattintással is rippelhetünk. Mindössze 770 kilobájt!

DeepRipper CD ripper

Ezeken túl optikai lemezek hang és videó anyagának HDD-re való másolásában segít a HandBrake DVD-t MP4-be alakító program, a DVD Shrink DVD adatait válogatva archiváló és program, a Format Factory konvertáló és rippelő szoftver és az Any Video Converter Free All-in-One videó átalakító eszköz.

Kapcsolódó oldalak: CD, DVD, Blu-Ray író programok

Frissítve: 2020. április 21. 14:11

Hasonló programok: Biztonsági mentés, backup, CD, DVD, Blu-Ray

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.