Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Irodai programok, Magyar nyelvű program, Szövegszerkesztő → CintaNotes jegyzetelő

CintaNotes jegyzetelő

A CintaNotes ingyenes, kicsi és felhasználóbarát jegyzetelő alkalmazás. Billentyűkombinációkkal akár vágólapról is azonnal létrehozhatunk egy új jegyzetet. A jegyzeteket címkék és alcímkék rendszerébe szervezhetjük, ezeket átlátható módon elérhetjük egy oldalsávból is, ha szeretnénk. Sokféleképp kereshetünk is jegyzeteinkben.

cintanotes
  • Verzió: CintaNotes 1.8.1
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Cinta Software
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10, 32 és 64bit
  • 2,47 MB

Jegyzet: CintaNotes

frissítések:

A CintaNotes 1.8.1-ben a többek között a következő változások találhatók: TAB igazítás javítás listákban, HTML export javítások, automatikus frissítés javítás, mind kinyitása vagy összezárása parancs a jobbgombos menüben, F5 beilleszti a jelenlegi időt, Kivágás, Másolás, Beillesztés és törlés menü elemek a kereső szűrő dobozban, különféle ablak fókusz problémák és kereséssel kapcsolatos hibák javítva, rossz sortörések javítása, és még rengeteg hibajavítás és pár újdonság.

Letöltés és képernyőképek

CintaNotes képernyőképek
A CintaNotes letöltése
Hordozható CintaNotes

Weboldal: cintanotes.com

Frissítve: 2020. április 21. 14:26

Hasonló programok: Freeware, Irodai programok, Magyar nyelvű program, Szövegszerkesztő

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.