Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokInternet böngésző, Képernyőképek → CLIQZ képernyőképek

CLIQZ képernyőképek

A CLIQZ böngésző telepítése … pontosabban frissítése, mert itt már egy előző verziója fent volt. A tiszta telepítésnél itt az Upgrade helyett Install látható. Az Optionsra kattintva elérhetők egyes beállítások még a telepítés előtt … ahogy az szokott lenni a Firefoxnál is.
CLIQZ böngésző telepítés

Tehát a további opciók … Hová akarunk parancsikonokat, hová telepítenénk a CLIQZ-t, küldjön e információt a telepítésről a fejlesztőknek és telepítjük e a CLIQZ háttérben frissítő szolgáltatását?
CLIQZ böngésző telepítés beállítások

Elindult a böngésző, elkezdhetjük a Connect használatát rögtön, ha akarjuk a fölső sötétkék sávból, ez pl. linkeket, lapokat oszt meg, küld az asztali és a mobil böngészőnk között. Lejjebb a sűrűn látogatott oldalak ikonja, kereső, és legalul hírek.
CLIQZ böngésző kezdőlap

Az előző lapon látható pluszra kattintva a kezdőoldalhoz adhatunk tetszőleges oldalakat is.
CLIQZ oldalak

A címsor utáni zöld kör és egérkurzor ikonra kattintva láthatjuk az adott oldalon letiltott reklámokat, követő scripteket, amik többnyire nem károsak, rosszindulatúak, csak statisztikai célokat szolgálnak, de mondom többnyire, és persze nem a felhasználónak fontosak, csak az oldal üzemeltetőjének.
CLIQZ követés letiltva

CLIQZ

A biztonságos gyors keresés beállításai, a tartózkodási helyünket megossza e, mit tegyen a felnőtt tartalommal és proxyn keresztül keressen e?
CLIQZ böngésző gyors keresés

Itt beállíthatjuk, hogy melyik legyen a “kiegészítő” kereső, honnan adjon elsősorban találatokat, miegymás …
CLIQZ keresők

Az előzményekre vonatkozó beállítások, továbbá hogy induljon e automatikusan nem követő módban a böngésző.
CLIQZ böngésző előzmények, követés

A beállításokat innen érhetjük el…
CLIQZ böngésző beállítások

Tartalomra, értesítésekre, felbukkanó ablakokra, betűk megjelenítésére, és nyelvekre vonatkozó beállítások…
CLIQZ böngésző tartalom

… de sajnos ez csak a weboldalak megjelenítésére vonatkozik. No, persze attól még hasznos beállítani a kívánt nyelvet az itt látható módon.
CLIQZ böngésző nyelv

CLIQZ böngésző telepítés

Itt állíthatunk az előzményeken, mikre igen, mikre ne emlékezzen a böngésző, elfogadjon e cookiekat, esetleg kilépéskor törölje a csak a böngészés adatait, vagy úgy általában ne tároljon semmit automatikusan indulás után … ilyesmik.
CLIQZ böngésző privacy

Biztonsági beállítások, blokkolja e a veszélyes tartalmakat, engedélyezzük e a HTTPS Everywheret, mi legyen a jelszavakkal, amihez pl. feltehetjük lejjebb látható LastPass kiegészítőt is. Továbbá legalul itt van még a Ghostery, amivel aztán végképp megszűrhetjük egy oldal tartalmát a tekintetben, hogy mit töltsön le belőle vagy nem, mit jelenítsen meg vagy futtasson belőle … no persze ha telepítjük ezt a kiegészítőt is.
CLIQZ böngésző biztonság

A haladó beállításoknál megadhatjuk, hogy milyen adatokat küldünk a CLIQZ fejlesztőinek, természetesen lehetséges, hogy semmilyet sem.
CLIQZ haladó beállítások

Frissítés és a háttérben történő automatikus frissítéshez szükséges alkalmazás telepítése.
CLIQZ frissítés

Connect … itt tudjuk a QR kód által összekötni PC-nket és Androidos eszközünket.
CLIQZ Connect

Ez pedig itt tulajdonképpen a privát böngészés egy új ablakban.
CLIQZ Forget

CLIQZ böngésző telepítés

Eddig 3 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Csillagpor.hu

Teljesen jogos amit ír. A gyakorlat a Csillagpor.hun, hogy csak akkor van feltüntetve a nyelv, ha az a magyar nyelvi lehetőség, egyéb más esetben nem. Tud angolul mind, de sok helyen ezen kívül még 10 egyéb nyelven, csak épp magyarul nem. A Cliqz sajnos nem tud magyarul, az itt leírt átállítás, csak a weboldalak alapértelmezett nyelvére és a helyesírás ellenőrzésre vonatkozik.

Mancs

elnézést az előbbi írásomért a nyelvi hiányosságról, figyelmetlen voltam. itt a telepítési leírásban van erre utaló rész, és igen ahogy látom, tud magyarul is. sry.

Mancs

próbáltam megtalálni itt is és a honlapjukon is, hogy milyen nyelven érhető el a progi, de semmi infót nem találtam róla. csak azért pedig nem fogom telepíteni, hogy megtudjam. kár érte, mert igy első blikkre ígéretesnek tűnik

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.