Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Vírusirtó, tűzfal, védelem → ComboFix kémprogram irtó

ComboFix kémprogram irtó

A ComboFix egy kíméletlen kémprogram irtó, nincs semmiféle kezelőfelülete, nincs egyetlen egy beállítási lehetősége sem, elindítjuk, telepít, keres, tisztít, pusztít és ennyi. Valósidejű védelmet nem nyújt, csak le kell futtatni, ha már nagy a baj. Használata: tiltsunk le minden valósidejű védelmet a gépen, állítsunk le minden szoftvert, indítsuk el, várjunk, kész.

  • Verzió: ComboFix 16.9.28 vagy újabb
  • freeware
  • Készítő: Combofix.org
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8
    32 és 64 bit
  • 5,39 MB
  • képernyőképek

Kémprogram eltávolító: ComboFix

Combofix – Malware Removal Made Easy

Letöltés és képernyőképek

ComboFix→ Mivel az oldalán figyelmeztetnek, hogy máshonnan ne töltsük le csak a bleepingcomputer.com-ról, ezért a hivatalos letöltő oldal linkjét tettem ide. Itt mindig a legfrissebb Combofix található!


Frissítve: 2017. június 7. 14:14

Hasonló programok:

Freeware, Vírusirtó, tűzfal, védelem

Eddig 4 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Biztos, hogy nem jó dolgot töltöttél le. A Combofixnek nincs fizetős verziója, és nem úgy működik, hogy megtalálja, megmutatja … Kérdés nélkül töröl. Törlöm is a Combofix.org linket, mert ott nehéz megtalálni, a bleepingcomputer.com az igazi!

Dani

Letöltöttem, nagyon szépen felismer Windows 7 alatt rengeteg vírust, annak ellenére hogy 15 napos “ingyenes” próbaverziót töltöttem le, a megkeresésében kívül aktiválás nélkül, az az fizetősen helyreállításra nem használható.

Zsolt

Tegnap előtt jelent meg a legfrissebb verzió, az oldaláról letölthető (majd én is frissítem :)), de az is, mint írják Windows 8-ig működik, már a Win 8.1 sem jó neki!
Windows 10-en ennek ellenére most kipróbálom …
Nem megy egyelőre, sajnos ez a kép vár mikor elindítom:

Amúgy a 64 bit nem gond, a 32 bites programok futnak 64 bites Windowson (szinte minden esetben), fordítva viszont nem működik, már a 64 bites, 32 bitesen.

Nagymihály István

Nagyon jó ez a program én is használtam a win 7-nél de most a win 10-et használom és ráadásul a 64bi -es a gépem tehát ide nem találom a programot van ehhez is?tehát a Windows 10.hez.

üdv:István

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:

Kattints a fehér négyzetre a "Nem vagyok robot" szöveg előtt!
Majd ha nem vagy robot, elküldheted a hozzászólást!

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2019 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.