Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programok64 bites program, Freeware, Magyar nyelvű program, Vírusirtó, tűzfal, védelem → Comodo Internet Security letöltése, vírusirtó, tűzfal

Comodo Internet Security

A Comodo Internet Security több fronton védi számítógépünket: Tűzfal védelem, Antivírus szoftver, viselkedésvédelem, Homokozó, biztonságos DNS szerver. Mindezt kis erőforrás igénnyel. Otthonra minden gépre tökéletesen megfelelő védelmet nyújt, annak ellenére hogy ingyenes. Ebben a csomagban a 32 és 64 bites Windowsokra készült változat egyben található meg.

  • Verzió: Comodo Internet Security 8.0.0.4344
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Comodo Security Solutions
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10
    32 és 64 bit
  • 215 MB
  • képernyőképek

Vírusirtó, tűzfal: Comodo Internet Security
Comodo Internet Security telepítés és beállítások (régebbi verzió)

frissítések:

A Comodo Internet Security 8.0.0.4344-nél pedig ez a helyzet nagyjából: jogosultság alapú Auto-Sandbox, hardware virtualizáció támogatás, részletesebb naplózás, új témák a felülethez, frissített ikonok, grafika, javított, bővített és gyorsított vírusvédelem és felismerés, leállítja a Windows fagyását okozó rosszindulatú programokat, ha keylogger és sniffer programok homokozóban korlátozottan futnak, több MS Office programmal való nagyobb kompatibilitás és még sok-sok minden …

A 7-es verzió pár újdonsága: Viruscope, weboldal szűrés, kisebb felületi frissítés, témák használhatók, pl. Metro …, élő segítségkérés hozzáadása, Virtual Kiosk átnevezve Virtuális Asztalnak, védett mappák, 700 százalékkal gyorsabb Sandbox, minden beállítás elérhető a CisTray menüből, még sok kisebb változás és 300 hibajavítás.

A CIS 6 pár változása: teljesen áttervezett felhasználóbarát felület, Asztali widget-ek, Feladatkezelő, vizsgálandó fájlok húzhatók a homokozó és a vírusirtó területére, fájl besorolás, helyreállító boot lemez létrehozása (Rescue Disk), letöltött ismeretlen fájlok ellenőrzése.
Új termékek: Autorun Analyzer, Cleaning Essentials, Virtual Kiosk, KillSwitch. “Drámaian” javított sandbox és virtualizáció, könnyebb és gyorsabb lett a CIS! …

A Comodo 5.10.228257 verziójú védelme jobban megfér más biztonsági szoftverekkel és javult a Windows 7 x64 kompatibilitása is.
Ha sérült exe fejlécű fájl került a Windows 7 x64 memóriájába, akkor kék képernyőre fagyott a gép, javítva.
Egy HIPS hiba és egy víruskeresés stabilitási javítás.

A 5.10.31649 verzió Windows 7 kompatibilitási és biztonsági javításokat tartalmaz.

Comodo Internet Security 8.2 review

Letöltés és képernyőképek

Comodo Internet SecurityComodo Internet Security letöltése

Weboldal a legfrissebb verzióval: comodo.com/internet-security/free-internet-security

Frissítve: 2017. június 8. 07:12

Hasonló programok: 64 bites program, Freeware, Magyar nyelvű program, Vírusirtó, tűzfal, védelem
Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.