Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFájl, fájlrendszer karbantartás, Freeware, Magyar nyelvű program, Rendszerprogram → Defraggler töredezettségmentesítő letöltése

Defraggler töredezettségmentesítő

A Defraggler egy ingyenes töredezettségmentesítő szoftver. Képes meghajtók, könyvtárak, külön a fájlok és az üres hely töredezettségmentesítésére is, vagy pl. nagy fájlok áthelyezésére a meghajtó végére, ezáltal jelentősen gyorsítva merevlemezünk működését. FAT32, NTFS, UDF és ReFS fájlrendszereken lévő adatokat optimalizálhatunk vele. Helyet kapott benne egy részletes lemezállapot figyelő (SMART) is.

defraggler
  • Verzió: Defraggler 2.21 vagy újabb
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: Piriform
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10, 32 és 64 bit
  • 4,31 MB

Töredezettségmentesítő: Defraggler

frissítések:

A Defraggler 2.21.993 pár változása: gyorsult az elemzés és a töredezettségmentesítés, javult a memóriakezelés és a különféle konfigurációk kezelése, optimalizálva a 64 bites verzió működése Windows 8 és 10 rendszereken, továbbfejlesztett SSD normál és gyors optimalizálás, javított Windows 10 támogatás, optimalizált fájl mozgatás mappában vagy a lemez végére, frissített összeomlás jelentő, optimalizált idő számítás és még felhasználói felületet és különféle kisebb hibákat érintő javítások.

Egy pár változás a 2.19.982-es verzióig: Hozzáadva fájlok vagy könyvtárak meghajtó végére való helyezésének lehetősége, továbbfejlesztett SSD optimalizálás, lehetséges egy másik meghajtó adatait vizsgálni, miközben az egyiken folyik a töredezettségmentesítés. Samsung, JMicron SSD TRIM, Intel, Plextor, Micron és OCZ SSD optimalizálás hozzáadva, javított üres hely kezelés, javított memória használat, javított Windows 8.1 és Windows 10 támogatás, részletes adatok a lemezállapot (SMART) fülön. UDF és ReFS fájlrendszer támogatás, 3 TB-os külső meghajtó támogatás, és még sok minden … Ezeken kívül kisebb hibajavítások, felületi és használhatóságot segítő továbbfejlesztések kaptak még helyet az új verzióban.

A Defraggler 2.10.424-re frissülésének eredményei: 30%-al megnövekedett töredezettségmentesítési sebesség, üres hely algoritmus optimalizálása, újraépített időzítés kezelő, javított töredezettség számítás, további kisebb javítások …

Defraggler: solve hard drive fragmentation

Letöltés és képernyőképek

Defraggler képernyőképek
A Defraggler letöltése
A hordozható Defraggler letöltése

Weboldal: piriform.com/defraggler

Frissítve: 2020. április 21. 22:23

Hasonló programok: Fájl, fájlrendszer karbantartás, Freeware, Magyar nyelvű program, Rendszerprogram

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 6 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Már fent is van a friss … :-)

Petya

Van egy újabb verzió, célszerű egyből telepítés után frissíteni.
Vagy előtte

Zsolt

Remek program az is, majd felkerül a Csillagporra előbb-utóbb más IObit szoftverekkel együtt, arra érdemes odafigyelni, hogy telepítéskor csak azt telepítsd mire szükséged van (illetve ha feltelepült az IObit Toolbar, akkor szedd le), más beállítás nem nagyon ronthat vagy javíthat a dolgokon.

Imre

Smart Defrag 2-t milyen proginak tartod? Ott mit érdemes beállítani?:) Jó éjt!

Zsolt

Gyorsan nem lehet. Ez néha, főleg gyengébb gépeken, egy napos művelet is lehet. Ha nem ülsz a gépnél, indítsd el. Mondjuk mikor alszol…

Imre

Hogyan lehet vele gyorsan töredettségmentesíteni vele 49GB-os töredezett fájlt? Ennyi van nálam szte! Vagy mit tegyek? Imre!

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.