Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFreeware, Magyar nyelvű program, Oktatási segédlet, Telepítés nélkül → Dictionary .NET szótár és fordítóprogram

Dictionary .NET szótár és fordítóprogram

A Dictionary .NET szótár és fordító program, a Bing és a Google fordító szolgáltatására épül, jelenleg 72 nyelven fordít oda-vissza. A szövegeket ki is mondja és telepíthető hozzá OCR alkalmazás is, amivel a képekből kiolvashatjuk, majd lefordíthatjuk a felismert szöveget. A találati oldalon szinte minden szöveg egy link, amivel tovább fordíthatunk, haladhatunk, ha akarunk szinonimák közt válogathatunk. Az egerünket is használhatjuk a kijelölt szöveg fordítására.

dictionary-net
  • Verzió: Dictionary .NET 5.9.4877
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: fish’s dotNET
  • Operációs rendszer: Windows XP … Windows 7, 8, 10, 32 és 64 bit
  • 582 KB MB

Fordítóprogram: Dictionary .NET
Telepítés nélkül használható program

A letöltött Dictionary.exe fájlt csak el kell indítani, és működik. Az elindított exe fájl mellett létrehoz egy dictionary.exe.db3 és egy dictionary.exe.xml nevű fájlt működés közben.

A .NET keretrendszer megléte szükséges a futtatásához. Ha elindul, akkor nem kell semmit sem tenni.

Letöltés és képernyőképek

Dictionary .NET képernyőképek
A Dictionary .NET letöltése

Weboldal: fishcodelib.com/Dictionary

Frissítve: 2020. április 21. 22:30

Hasonló programok: Freeware, Magyar nyelvű program, Oktatási segédlet, Telepítés nélkül

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 3 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Névtelen

A bin programban nem szerepel a forditó program csak a googl-ban. Ezért ha nem a lassabb googl-ban dolgozom akkor nincs fordítom. Hol tudom ingyen letölteni ezt a programot.
Köszönettel: Erzsébet50.

Zsolt

Innen elérhető, lejjebb, az oldalát nyitja meg. Az ingyenest kell letölteni, majd telepíteni, közben odafigyelni, hogy olyat ne telepítsünk amit nem akarunk. Majd az első indulás után, ha nem magyar nyelven indul, akkor a beállításoknál át kell állítani magyarra.

Névtelen

Utorentet szeretném Magyar nyelvűt letölteni de nem találom de tisztelem oldalukat és utólag kérek engedélyt,hogy le töltöttem egy pár hasznos “alkalmazást” melyeket engedett a vírus kereső.
Tisztelettel oroszlan40

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.