Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokAdat visszaállítás, Fájl, fájlrendszer karbantartás, Freeware, Hardver → EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition

EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition

Az EaseUS Data Recovery Wizard ingyenes kiadása 1 GB-ig állítja vissza adatainkat, illetve kaphatunk még 1 GB lehetőséget, ha megosztjuk valamelyik közösségi oldalon a program oldalát. Képes fájlok visszaállítására merevlemezen, USB meghajtókon, memóriakártyákon. Elveszett vagy sérült partíciók helyreállítását is megoldja, a véletlenül formázott partíciókat könyvtárastól és az eredeti fájlnévvel kaphatjuk vissza. Lehet keresni fájltípusonként, a találatokat lehet pl. időrendben is rendezni…

easeus-data-recovery-wizard
  • Verzió: EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition 10.2
  • freeware
  • Készítő: CHENGDU Yiwo Tech Development
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows 7, 8, 10, 32 és 64 bit
  • 15 MB

Törölt fájl és partíció helyreállító: EaseUS Data Recovery Wizard

NE arra a meghajtóra telepítsük, ahonnan adatokat szeretnénk visszanyerni!

frissítések

A Data Recovery Wizard 10.2 verziójában frissült a felhasználói felület, könnyebb a keresendő fájlok szűrése, új boot média megerősített helyreállítási valószínűséggel, gyorsabb lett a keresési folyamat és még nyelvi frissítések történtek.

How to Recover lost Data from External RAW HDD

Letöltés és képernyőképek

EaseUS Data Recovery Wizard képernyőképek
Az EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition letöltése
A cég másik fontos és ingyenes programja!

A weboldaláról mindig a legújabb tölthető le: easeus.com/datarecoverywizard

Frissítve: 2020. április 20. 20:45

Hasonló programok: Adat visszaállítás, Fájl, fájlrendszer karbantartás, Freeware, Hardver

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 12 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Csillagpor.hu

Szia! Valószínűleg igen.

Névtelen

Szia, Újra lett telepítve a Windows és office, de mint kiderült az arcív levelet nem lettek lementve a pst állomány ezzel van esélyem, hogy vissza tudom állítani?

Veres Attila

Köszönöm Zsolti az információt! Nem baj. Kisebb elveszett munkák, file-ok visszaállítására tökéletes. Nekem ez számít. Nem kell újra megrajzolnom megszerkesztenem a munkát.

Zsolt

Jaj, meg van! Igazad van! 1GB-ig állítja vissza az adatokat az ingyenes verzió! Utána kéri a kódot. A francba! Kódot meg nem tudok. Mindenféle crackeket meg keygenerátorokat lehet találni itt-ott, de ez már veszélyes terep …
Sajnos ez egy korlátozott verzió, ha nem is vigasz.

Veres Attila

Szia kedves Zsolti. Köszönöm a gyors válaszodat. Elfelejtettem írni a licensz kódot akkor kéri amikor a kiválasztott file-t Recover paranccsal le akarom menteni. Minden file-t felismer ami a vincseszteren van. Amikor kiválasztok egy lementeni kívánt file-t és rákattintok a Recover parancsra kiírja The trial version allows you to preview data. To recover data, please purchase full version. A bal oldalt alul van egy kulcs és az van írva Activate a bal oldalt alul egy bevásárló kocsi van és bele van írva Buy Now. A program letöltése legelején sikerült 2 file-t videót lementeni. Tökéletes lett csak utána a harmadiknál már feljött amit írtam és azóta is ez jön fel. Lehet, hogy én vagyok a béna.

Zsolt

Szia Attila!

Most letöltöttem, telepítettem, futtattam, kerestem … de nem találkoztam ilyennel. Mikor kéri ezt?

Veres Attila

Sziasztok! Erről az oldalról töltöttem le a Az EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition. Nagyon jó program. Nekem mindent megtalált fel is tünteti a törölt file-kat, de állandóan license code: kér tőlem amit sehol sem találok. Hiába nézem fent a yutuben mit hogyan kell csinálni mégsem sikerül, mert nem úgy van nekem mint ott a képernyőn. Tud valaki license code:-t?

andi

Én is ugyanígy jártam kitöröltem és nem tudom hogyan állítsam vissza

Zsolt

Nincs mit … örülök :)

Névtelen

Köszönöm sikerült valamennyire visszaállítanom a képeket!!! Ildikó

Zsolt

Mi nem jeleníti meg, melyik képnézegető? Az hogy nincs villámnézet, csak azt jelenti, hogy nem lehet mondjuk ikonokban megnézni, csak a teljes képet. De lehet, hogy hülyeséget írok, mert nem értem pontosan. Szóval a visszaállított képfájlok megvannak már visszaállítva valahol egy mappában, és kép kiterjesztésük is van (pl. JPG)?

Juci

Sziasztok. Megtaláltam a képeket amiket véletlen töröltem, visszaállítom és nem jeleníti meg, azt írja hogy nincs villámnézet? Ilyenkor mit lehet tenni? Vagy nem lehet visszaállítani? Kérlek segítsetek nagyon fontos lenne. Köszönöm!

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.