Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFájl, fájlrendszer karbantartás, Freeware, Magyar nyelvű program, Rendszerprogram, Windows kiegészítők → EasyBCD boobloader módosító

EasyBCD

Az EasyBCD programra egyszerűen azt írná az ember hogy boot-menü szerkesztő, de ez túl egyszerű lenne. Ő egyben boot manager, bootloader módosító, na persze boot-menü szerkesztő is, de újra is építhetjük vagy ki is javíthatjuk vele a boot-betöltőt, vagy telepíthetjük is a Master Boot Recordba. Windowsok esetében megküzd az NT-Loader és a Bootmgr megoldásokkal is. Hozzáadhatunk a boot menühoz bármilyen operációs rendszert, bootolhatunk ISO lemezképről, virtuális merevlemezről, WinPE-képről vagy telepíthetünk BIOS bővítőt. Kétségtelenül a boot-menühöz ért a legjobban, minden lehetőségét kihasználhatjuk a program segítségével, de feltehetjük akár a NeoGrub boot managert vagy létrehozhatunk vele bootolható külső adathordozót is. Fontos hogy tudjuk mit miért teszünk, vigyázzunk, több gomb nem kérdez, a szoftver rögtön végrehajtja amit kértünk tőle! Windows 10 és UEFI kész.

  • Verzió: EasyBCD Közösségi változat 2.3 vagy újabb
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: NeoSmart Technlogies
  • Operációs rendszer: Windows XP – 7, 8 és 10
    32 és 64 bit
  • 1,83 MB
  • képernyőképek

Windows segédprogram: EasyBCD

How to Dual Boot Windows and Linux Using EasyBCD

Letöltés és képernyőképek

EasyBCDAz EasyBCD letöltése (Az oldalán lejjebb görgetve baloldalon a Register gombra kell kattintani, és ha a letöltőoldalán a Download gombbal elindul a letöltés, akkor nem kell se kedvelni, se regisztrálni!)

Weboldal: neosmart.net/EasyBCD


Frissítve: 2017. június 23. 07:35

Hasonló programok:

Fájl, fájlrendszer karbantartás, Freeware, Magyar nyelvű program, Rendszerprogram, Windows kiegészítők

Eddig 3 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Tehát mint feljebb írtam: “Az oldalán lejjebb görgetve baloldalon a Register gombra kell kattintani, és ha a letöltőoldalán a Download gombbal elindul a letöltés, akkor nem kell se kedvelni, se regisztrálni!”

e-bcd-1.jpg

e-bcd-2.jpg

saraffin

szükségem lenne erre a programra

Klsys

Kiszeretném próbálni először

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:

Kattints a fehér négyzetre a "Nem vagyok robot" szöveg előtt!
Majd ha nem vagy robot, elküldheted a hozzászólást!

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2019 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.