Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFájl, fájlrendszer karbantartás, Freeware, Magyar nyelvű program, Rendszerprogram, Windows kiegészítők → EasyBCD boobloader módosító

EasyBCD

Az EasyBCD programra egyszerűen azt írná az ember hogy boot-menü szerkesztő, de ez túl egyszerű lenne. Ő egyben boot manager, bootloader módosító, na persze boot-menü szerkesztő is, de újra is építhetjük vagy ki is javíthatjuk vele a boot-betöltőt, vagy telepíthetjük is a Master Boot Recordba. Windowsok esetében megküzd az NT-Loader és a Bootmgr megoldásokkal is. Hozzáadhatunk a boot menühoz bármilyen operációs rendszert, bootolhatunk ISO lemezképről, virtuális merevlemezről, WinPE-képről vagy telepíthetünk BIOS bővítőt. Kétségtelenül a boot-menühöz ért a legjobban, minden lehetőségét kihasználhatjuk a program segítségével, de feltehetjük akár a NeoGrub boot managert vagy létrehozhatunk vele bootolható külső adathordozót is. Fontos hogy tudjuk mit miért teszünk, vigyázzunk, több gomb nem kérdez, a szoftver rögtön végrehajtja amit kértünk tőle! Windows 10 és UEFI kész.

easybcd
  • Verzió: EasyBCD Közösségi változat 2.3 vagy újabb
  • freeware
  • magyar nyelvű
  • Készítő: NeoSmart Technlogies
  • Operációs rendszer: Windows XP – 7, 8 és 10, 32 és 64 bit
  • 1,83 MB

Windows segédprogram: EasyBCD

How to Dual Boot Windows and Linux Using EasyBCD

Letöltés és képernyőképek

EasyBCD képernyőképek
Az EasyBCD letöltése (Az oldalán lejjebb görgetve baloldalon a Register gombra kell kattintani, és ha a letöltőoldalán a Download gombbal elindul a letöltés, akkor nem kell se kedvelni, se regisztrálni!)

Weboldal: neosmart.net/EasyBCD

Frissítve: 2020. április 20. 21:01

Hasonló programok: Fájl, fájlrendszer karbantartás, Freeware, Magyar nyelvű program, Rendszerprogram, Windows kiegészítők

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 6 hozzászólás, szólj hozzá te is!

ftony

Köszönöm,
sikerült +találni a 2.4-et.
HÁLA & minden más !
Sok sikert a Fejlesztőknek !

Zsolt

Nem, a legújabb 2.4-es is ingyenes, illetve van ingyenes verziója, csak kissé bonyolult hozzájutni. A lejjebb látható képnél most fordítva van a Download now és a Register, a Registert kell választani, egy nevet e-mail címet megadni, majd az email címre kapod a letöltő linket. A mail cím megadása utáni adakozást vagy fizetést már nem kell figyelembe venni (hacsak nem akarsz adakozni), az emailt ekkor már elküldték neked. … őőő … ez nem is bonyolult :)

ftony

sziasztok, ha jól értem 2.3-tól fizetős,
sajnálom, a leírás alapján ügyes eszköz lenne….

Zsolt

Tehát mint feljebb írtam: “Az oldalán lejjebb görgetve baloldalon a Register gombra kell kattintani, és ha a letöltőoldalán a Download gombbal elindul a letöltés, akkor nem kell se kedvelni, se regisztrálni!”

e-bcd-1.jpg

e-bcd-2.jpg

saraffin

szükségem lenne erre a programra

Klsys

Kiszeretném próbálni először

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.