Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokAdat visszaállítás, CD, DVD, Blu-Ray, Hardver → Törölt fájl visszaállító, fájlrendszer helyreállító programok

Törölt fájl visszaállító, fájlrendszer helyreállító

Törölt fájlok visszaállítására, fájlrendszerek helyreállítására alkalmas programok.
Visszanyerhetjük adatainkat memória kártyákról, USB meghajtókról, merevlemezekről, CD-ről, DVD-ről…

Mail-Cure for Outlook Express

Mail-Cure for Outlook ExpressA Mail-Cure az Outlook Express levelezőprogram elveszett e-mailjeit állítja vissza.
Megkeresi a sérült vagy törölt dbx fájlt, fájlokat (az Outlook Express e-mail adatbázis fájljai: folders.dbx, inbox.dbx, outbox.dbx), és ezekből megpróbálja visszaállítani a leveleket.
Windows újratelepítés után is próbálkozhatunk vele, sőt még formázott meghajtón sem kell feladni a reményt. Ebből következik, hogy meghajtón (partíció) és teljes merevlemezen is elvégezhetjük a keresést.

A megtalált levelek között szavakat is kereshetünk, a feladó, címzett, tárgy és szöveg részben. A Local Folders – Mail Box-ra kattintva láthatjuk a talált leveleket, amiket eml vagy txt fájlba el is menthetünk.

Mail-Cure for Outlook Express törölt e-mail visszaállító

SoftPerfect File Recovery

SoftPerfect File RecoveryA SoftPerfect File Recovery törölt fájlokat állít vissza NTFS és FAT partícióval rendelkező meghajtókon. A véletlenül törölt fájlokat helyreállítja merevlemezen, flopin, USB meghajtókon, CF és SD kártyákon … minek sorolom, sok mindenen.
FAT12, FAT16, FAT32, NTFS és NTFS5 partíciókon dolgozhat, ha tömörítettek vagy titkosítottak akkor is.

A programot nem kell telepíteni, könnyű használni, kicsi, magyar nyelvű és tényleg olyan egyszerű, hogy többet nem is tudok róla írni.
Talán még annyit, hogy Windows 7 vagy újabb rendszerek esetén rendszergazdaként kell futtatni, erről látható egy képernyőkép is a letöltésnél.

SoftPerfect File Recovery törölt fájl visszaállító

Power Data Recovery Free Edition

Power Data Recovery Free EditionA Power Data Recovery ingyenes változata is az elveszett partíciók helyreállítása miatt került ide, az EaseUS Data Recovery Wizardhoz hasonlóan. Ennek a programnak is 1 GB az adat visszaállítási limitje, ha nem a fizetős megoldást választjuk. A funkcióiban további korlátozás nincs.

Vissza tud állítani adatokat sérült lemezekről, partíciókról, helyre tudja hozni az elveszett partíciókat, véletlenül formázott lemezeket, képes a törölt fájlok visszaállítására a Lomtárból vagy máshonnan.
A merevlemez, pendrive, memória kártya (fényképezőgép, kamera, stb.) hordozókon kívül, CD-ről, DVD-ről is helyreállítja a fájljainkat, ha nem végzetesen sérültek.

Az oldalán az adathordozó fajtákat végignézve megállapíthatjuk, hogy mindent mindenről megpróbál helyrehozni!

A Power Data Recovery esetében is megkapjuk telepítéskor az üzenetet, hogy lehetőleg ne arra a meghajtóra telepítsük ahonnan adatokat szeretnénk visszanyerni, mert felülírhatjuk az elveszett fájlokat.

Power Data Recovery Free Edition adat és partíció helyreállító

EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition

EaseUS Data Recovery WizardAz EaseUS Data Recovery Wizard ingyenes kiadása 2 GB-ig állítja vissza adatainkat. A Csillagporon a legtöbb ingyenes program nem rendelkezik semmilyen korláttal, ez a program azért kerül mégis ide, mert a meghibásodott, “eltűnt” partíciókat, lemezeket is kezelni tudja. Ezenkívül lehet, hogy a 2GB adat visszaállítás is elegendő, főleg hogy megadhatjuk milyen formátumú fájlokat keresünk, pl: dokumentum, kép, videó, zene, email, stb.

Az ingyenes EaseUS Data Recovery Wizard tulajdonságai:
Adatok visszaállítása kiürített Lomtárból, szoftver hiba miatt bekövetkezett adatvesztés utáni visszaállítás, formázott vagy sérült merevlemezről fájlok visszanyerése, vírus támadás és eltűnt partíció vagy ismeretlen okok miatt elveszett fájlok helyreállítása. A formázott partícióról az adatokat eredeti útvonallal és fájlnévvel állítja vissza. Az adat visszaállítás működik RAID lemezek vagy ext2, ext3 fájlrendszerek esetén is. Fájltípusok szerint kereshetjük és állíthatjuk vissza az adatokat és a Windows újratelepítés közben formázáskor elveszett fájlokat is visszakaphatjuk. Visszaállítja az elveszett vagy törölt partíciókat is.

A fájlok és partíciók helyreállítása működik merevlemezről, USB meghajtóról, mindenféle memória kártyáról, Zip meghajtóról, flopiról vagy bármi más tároló egységről. A FAT12, FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5, EXT2, EXT3 fájlrendszereket támogatja a program.

Adatok mentése előtt mindig figyelmeztet a program, hogy NE arra a lemezre, partícióra telepítsük, ahonnan visszaállítani szeretnénk, mert ez további adatvesztést okozhat!

Szintén az ő termékük az EASEUS Partition Master, aminek van egy Partition Recovery Wizard modulja is, vagyis egy partíció helyreállító varázslója.

EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition

Recuva

Recuva - fájl visszaállítóA Recuva készítőitől már szerepel itt a Defraggler program.

Ez sem kevésbé hasznos program, sőt!
Véletlenül törölt vagy hibás gépleállás miatt törlődött, fontos fájljainkat állíthatjuk vele vissza.

A Recuva visszaállítja Windowsos gépeken a merevlemezről, digitális kamera memória kártyájáról, MP3 lejátszóról, pendrive-ról, törlődött állományokat.
Csak pár a támogatott eszközökből: SmartMedia, Secure Digital és MemoryStick, digitális kamerák, Jaz lemezek, Sony, Compact Flash, Smart Media és Secure Digital memória kártyák, ZIP meghajtó, Firewire és USB merevlemezek, FAT12, 16, 32, exFAT, NTFS, NTFS5, NTFS + EFS fájlrendszer támogatással. Az újabb verziók már támogatják a Linuxos Ext2-3-4 fájlrendszereket is.

Visszaállít fényképeket, dokumentumokat, zene fájlokat, email-eket gyorsan, biztonságosan és könnyedén.
Visszanyerhetünk fájlokat összeomlott merevlemezről is, ha még nem formáztuk újra, az Outlook Express, Windows Live Mail vagy Mozilla Thunderbird levelező programból törlődött leveleket az adatbázis fájlokból, és visszaállítja a nem mentett Word dokumentumokat, ha szerkesztés közben valamiért leállna a számítógépünk, de akár örökre törölhetünk is valamit biztonsági okokból.

És még biztosan kihagytam valamit…

Recuva törölt fájl visszaállító

PC Inspector Smart Recovery

A Smart Recovery egy adat helyreállító szoftver.
A német CONVAR cég fejleszti és adja közre szabadon használható módon.

Fájlokat állít vissza Flash Card, Smart Media, SONY Memory Stick, IBM Micro Drive, Multimedia Card, Secure Digital Card és egyéb médiákon, médiákról és természetesen merevlemezről is.

PC Inspector Smart RecoveryHa például véletlenül töröltünk valamit digitális fényképezőgépünkről vagy kameránkról, esetleg a memória kártya formázása a gond, akkor nagy biztonsággal visszaállítja a jpg, amr, tif, bmp, gif, Canon crw, Fuji raf, RICOH raw, Olympus orf (E-XX), Olympus orf (C5050), Nokia 3gp, Kodak dcr, Minolta mrw, Nikon nef (D1H/D1X), Nikon nef (D2H/D2X), Nikon nef (E5000/E5700), Sigma – Foveon x3f, mp4, QuickTime mov (Konica Minolta) képfájlokat és az avi, QuickTime mov videó formátumokat valamint a wav, dss audio fájlokat.

Gyors és egyszerű a használata.

PC Inspector Smart Recovery memória kártya adat helyreállító

Undelete Plus

Undelete - törölt fájl visszaállítóTörölt fájl visszaállító, helyreállító program.

Keresés után megjeleníti, hogy milyen eséllyel állítható vissza az adat.

A törölt fájlok keresésénél szűrőket is használhatunk, több fájltípus szerint rendezhetünk, kereshetünk.
A FAT12/16/32, NTFS és NTFS5 fájlrendszerek és a CompactFlash, SmartMedia, MultiMedia és Secure Digital kártyák adatait állítja vissza.

Ezt a változatát nem kell telepíteni, letöltés után futtatható.

A középső zászlósorban állíthatjuk magyar nyelvre.
Újabb verzióra nem érdemes frissíteni, mert ez az utolsó ingyenes változata.

Undelete Plus törölt fájl visszaállító

Kapcsolódó oldalak:
Előzzük meg a bajt! Ingyenes felhő tárhely szolgáltatások.
Memóriakártya és USB eszköz leválasztás
Defraggler
SyncBack
Lemez particionáló programok
Töredezettségmentesítő programok
Rendszerprogramok
Online backup szolgáltatások ingyen

Frissítve: 2020. március 25. 22:41

Hasonló programok: Adat visszaállítás, CD, DVD, Blu-Ray, Hardver

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 246 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

Nem értem a kérdést.

Lakatos eva

hogyan lehet vissza rakni rá a gépre amikor újra telepítették a programot és le törlődött minden róla

Zsolt

Szóval a megoldás itt lenne: removal-guides/17007-bboo-ransomware
Én személyesen még nem találkoztam ezzel a vírussal és az általa okozott gondokkal, csak a cikkben írottakra tudok hagyatkozni. Jó ha tudsz esetleg angolul, mert nem fogom lefordítani, de ami a lényeg, hogy a vírus eltávolításához a Spyhuntert ajánlják, de ez még nem oldja meg a fájlok dekódolását, ahhoz a direkt erre a célra készített Emsisoft Decryptor for STOP Djvu szoftver szükséges. (A STOP Djvu ennek a kis mocsok vírusnak a neve.) Ezen kívül még a Windows hosts fájl átírásáról, arról hogy védett módban hálózattal kell futtatni a már telepített vírusirtót, rendszer visszaállításról, s egyéb szoftverekről szól a bejegyzés. Sajnos nincs időm rá, de ha tudsz angolul akkor minden pompás, ha nem akkor – bár nem az igazi, de jobb mint a semmi – egy Google fordítás. Sok sikert!

Zsolt

Szia, ez sajnos egy ocsmány ransomware … pénzért oldaná fel a kódolt fájlokat, ha … mert többnyire nem. Illetve letölthetnél valamit, ha fizetnél … de szerintem ezzel az oldalával nem érdemes foglalkozni. Fejből nem tudom mi a teendő, de utánanézek. Nézz vissza a válaszért…

Jope

Sziasztok! Dokumentumaim…pdf,doc…stb. Továbbá néhány exe fájlt és mp3,avi…fájljaimat titkosította valamilyen “progi”. Fájlok után beillesztette a “bboo” formátumot. Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!

Zsolt

Csak a hozzáférést kell visszaszerezned …
Valahol a meghajtó ikonjára jobb gombbal kattintva megnyitod a Tulajdonságait, ott a Biztonság fülnél szerkeszted a hozzáférést, tehát engedélyezed amit csak lehet, majd Alkalmaz, OK és ha minden igaz ezután működik … ha nem írj még!

Bálint

Helló!

Külső winchesteremet okos tv-hez csatlakoztattam, működött is. Mikor azonban újra számítógéppel kötöttem össze, akkor nem tudta megnyitni, hibaüzenetet kaptam, F:/ nem érhető el. A hozzáférés megtagadva. Más gépen is megpróbáltam, ugyanez a helyzet. Lefuttattam egy víruskeresést, az működött, illetve megvannak a fájlok is, mivel a víruskereső felsorolta, hogy miket lát rajta. Ezek utána újra próbálkoztam gépen, nem működött, tv-hez csatlakoztatva mindent látok rajta. Lehetséges-e formázás nélkül visszaállítani valahogy a winchestert, hogy újra lehessen gépen is használni, vagy legalább az adatokat átmenteni róla?
Előre is köszönöm!

Zsolt

Ha nincsenek rajta adatok vagy vannak rajta de nem kellenek, akkor egyszerű. No meg persze ha van kártyaolvasó egy Windowsos PC-ben valahol, akkor akár a Windows beépített lemezkezelője is elég. A Futtatásba beírod, hogy diskmgmt.msc és Enter, majd megkeresed az eszközöd, formázod FAT32-re. Törölheted is és újra létre is hozhatod a partíciót, ha valami ért nem menne… Ha van rajta adat és úgy kell átalakítani vagy ha nincs kártyaolvasó … akkor írj még!

Névtelen

SD kártya RAW formátum visszaállítása FAT32-re

Zsolt

Zita! Szerintem próbálkozz a Recuva-val.

Zsolt

Semmiképp nem nyírtad ki, egyszerűen NTFS-re kell formázni, törölni a már létrehozott FAT32 partíciót, majd létrehozni az NTFS-t vagy NTFS-eket. A FAT32-nek van egy 32GB korlátja. Egyébként pl. a EaseUS Partition Master segít a particionálásban, ha kell még segítség, írj!

Laszlo

Udv!
Van egy HP elitebook folio 9470M laptopom, Win 7 op rendszerrel. Win 10-re akartam cserelni. Letoltottem a Microsoft oldalarol kulso meghajtora, egy 4 TB-os kulso hard drive-ra. A program szepen lejott, telepitette, aktivaltam, minden ok, csak a Microsoft leformazta a kulso meghajtot 32 GB-ra. Biztosan en kovettem el hibat, de vissza tudom szerezni a 4 Tb-ot. Nem kell adat, csak a tarhely. Vagy teljesen kinyirtam a meghajtot??? Segate Backup Drive volt, most ESD-USB es most FAT32, asszem elotte NTFS

Zita

Tananyagot vettem fel a gépre (team speak3) a hangfelvételeket bemappáztam, és a mappát véletlenül töröltem a kukából is, de előtte elfelejtettem rátenni a másik gépre. Hogy tudnám visszahozni a törölt hangfelvételeket? Nagy szükségem lenne rájuk!

Zsolt

A c:\Users\te_neved\Desktop\ útvonalon kell lennie az ikonoknak. Ha ott nincs semmi akkor törölve lettek, esetleg a Lomtárban megtalálhatók. Az is lehet, hogy csak egyszerűen úgy lett beállítva, hogy ne mutassa az ikonokat. Windows 10 esetén – jobb egérklikk – Nézet – Asztali elemek megjelenítése. Ha nem Windows 10 van, akkor kérlek írj!

Marianna

Szép napot!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy az asztalon az ikonok eltűntek és hogyan lehet vissza állítani ?

Zsolt

Hello! Ez sajnos így elég reménytelen, mondhatni lehetetlen. Semmilyen módszert nem ismerek, amivel ezek az adatok visszaállíthatók lennének, no ettől még lehet ilyen… de egész biztos nem az ingyenes szoftverek között kell keresgélni.

Deborah

Helló! Azokat az adatokat esetleg vissza lehet állítani, amire rámentettem? Ugyanolyan nevű képek, én meg gondolkodás nélkül rányomtam hogy persze másold csak kit érdekel, és elveszett egy csomó képem :/

Zsolt

Próbálkozhatsz a Recuva-val, de a fájlokat (bármivel is csinálod) ne a kártyára próbáld visszaállítani, mert akkor felülír adatokat, és úgy tényleg végleg elveszhet az egykori tartalma. Tehát minden esetben egy másik eszközre, pl. külső, belső merevlemezre kell menteni a visszaállított adatokat!

Kata

Sziasztok.
Tegnap töltöttem a képeimet a google plusra és egyszer csak megállt a feltöltés. Sajnos azt vettem észre hogy a képeim fele eltünt a kártyámról. Pedig előtte rajta voltak mert más helyre is raktam fel belőle jópárat. A GetDataBack for FAT programmal ismerősöm visszaszerzete a géppel készitett 04.29-i és utána való napi képeket de az ápr 28-i képek fele eltünt nem is láttja a program hogy létezett volna. Tanácstalan vagyok mert kb 1600 képről van szó. (fesztivál képek)
Köszönöm

Zsolt

Ugyanazon a gépen történt minden, és nem volt semmi BIOS/UEFI állítgatás? Gyanús, hogy valami GPT/MBR – UEFI/BIOS körüli inkompatibilitásról van szó. Ugyanazon a gépen készültek a partíciók, és onnan is másoltál, és minden beállítás ugyanaz volt végig, ugyanaz a Windows, BIOS/UEFI, driver … stb.? Mert akkor passzolom a kérdést pillanatnyilag, de ha ezekben volt valami váltás, változás, akkor arrafelé kell gondolkodni. Ha leírod pontosabban, pontosabb lehet a válasz is.

istván

Segítség kéne ! Vettem egy 6 TB-os külső hdd-t egy hete. Felraktam rá kb 4 TB-nyi adatot – mindenfélét. Normál lekapcsolás, majd leválasztás után most azt írja ki : “a windows nem tud hozzáférni a lemezhez” .
Lemezkezelő látja, a partíció aktív, és a telitettségi fok is annyi. Megnyitni nem engedi: E: nem érhető el, illetve a hozzáfárás megtagadva üzenet van. Mi a teendőm – mert a forrásállományt már eltávolítottam, illetve a forrás három HDD-t már újrapartícióztam. Így csak ezen a 6 TB-s HDD- maradtak meg a dolgaim

Zsolt

PC-ről vagy telefonról lett törölve, és manuálisan vagy valami hiba folytán törlődött?

Zsuzsa

Segitséget szeretnék kérni! Véletlenül törölt skype üzenetek helyreállitására van valamilyen lehetőség? Nagyon köszönöm!

Ági

Zsolt! Szeretném a segítségét kérni. A munkahelyi gépemen péntek13-án minden fájlom (képek, dokumentumok, táblázatok stb.) .com-os kiterjesztésű fájllá alakultak át és ezzel gyakorlatilag 10 éves munkám szállt el a levegőbe. A rendszergazdánk nem biztatott semmi jóval, január óta keresi a programot, hogy visszatitkosítsa az adatokat, de még nem talált semmit. A másik őrület, miszerint az én gépemről sehova, semmikor nem mentettek le adatokat.
A dolgaim megvannak, dátum, méret, név nem tűnt el, csak .com-os a kiterjesztése és használhatatlan.
Van-e bármilyen ötlete, hogyan lehetne visszaszerezni a 10 éves munkáimat? Nagyon köszönöm!

Zsolt

Üdv … Ha már látod PC-n a meghajtót, akkor igen.

Névtelen

Szép napot mindenkinek!
mtp androidról root nélköl visszaállítható e az adat belső memoriából?

Zsolt

Nem tudom milyen fényképezőgépről van szó, de sokféleképp… Először is a fényképezőgép menüjében egész biztos található olyasmi, hogy minden törlése, formázás, stb. Továbbá a képek törölhetők egyenként is. Ha egy számítógép kártyaolvasójába be lehet tenni a memóriakártyát, akkor az felismeri egy új meghajtóként, így a gépen szintén lehet róla mindent törölni vagy éppen formázni is. Ha USB kábellel csatlakoztatható egy PC-hez a masina, akkor úgy is törölhető, vagy az előbb leírt formában ismeri fel a Windows vagy más op. rendszer, vagy mint eszközt, betűjel nélkül, de akkor is ugyanúgy törölhető a tartalma.

Katalin

hogyan tudom a fényképezőgép memóriakártyáról letörölni a képeket?

Zsolt

Szia! Tehát ez az op rendszer “szemével” nézve valószínűleg egy elsődleges aktív rendszer partíció volt (C:), egy rejtett betűjel nélküli elsődleges (ez valószínűleg 450 MB körüli, ha a Windows hozta létre automatikusan), és egy logikai partíció D: betűjellel.
Két lehetőség van szerintem, vagy valami hiba csúszott a particionálásba, vagy (és ne gondold, hogy hülyének nézlek, találkoztam már ilyennel nem is egyszer, egyszerű félreértés) egy olyan mappában voltak … illetve úgy gondoltad, hogy vannak az adatok, ami a C: meghajtó mondjuk Dokumentumok mappájára mutatott. Akkor fordul ilyen elő pl., ha a D: meghajtón korábban egy Windows volt (tehát ott C: meghajtó volt), és megmaradt a Documents and Settings mappa, ami így egy másik rendszerbe D:-ként felcsatolva és ebből a mappából kiindulva szintén a C: meghajtó Documents and Settings mappájára fog mutatni, tehát az ebben vélt tartalom a C: maghajtón volt valójában.
No de induljunk ki abból, hogy hiba történt, mert akár az, akár nem, csak az előző állapot visszaállításával sikerülhet az adatok visszaszerzése.
Ha minden igaz, ennek a partíció helyreállító varázslója megoldhatja a visszaállítást. Óvatosan, oda kell figyelni, a képernyőképek között van róla két kép, és némi írás is. Sok sikert!

Gábor

Sziasztok.Lehet nem jó fórumon kérdezem,de gondoltam hátha tudtok segíteni.
A régi merevlemezen volt 3 partíció:1 az op rendszernek, azt volt 1 helyreállítási terület,és a D partíció.
Töröltem az első kettőt,majd a D partícióról eltűnt majdnem minden adat.Lehetséges,hogy a szektorok átrendeződtek?
Szeretném visszaszerezni őket,és várom a segítséget,hátha tudtok valamit.Köszi előre is.

Zsolt

Üdvözletem! Tehát jól értem, hogy a Samsung telefonból veszett el a telefon, név és címlista?
Ennek a szoftvernek van pl. mobil data recovery része is, még béta állapotban. Nem rootolt telefonhoz ez ajánlott, USB-n keresztül kell felcsatolni az Androidos telefont. gtrecovery.net/windows

De bővítem még … ha a cég működéséhez fontos adatok vesztek el, akkor gondolom az sem lehetetlen, hogy pénzért szerezzen be az ember egy szoftvert, így pedig már jóval nagyobb a választék, a google playből letölthető a GT Contact Recovery, amiben vannak fizetős részek, de másokkal is lehet próbálkozni, ha rákeresünk a contact recovery kifejezésre. Ezekhez többnyire rootolt készülék szükséges … de az is megoldható.

Mészáros József

Köszöntelek! A cégem működéséhez nagyon fontos Telefon név és címlista veszett el,véletlenül törölve. Ezek nélkül nem tudok dolgozni.Mivel és hogyan tudom visszaállítani, létfontosságú lenne. Csak mobil van kéznél, Samsung tips, erről veszett el a Telefon címlista.
Előre is Köszönöm. Mészáros József.

Zsolt

Nincs ötletem … Sajnos vagy szerencsére működik a titkosítás. A te esetedben jó lenne, ha sikerülne visszaállítani az adatokat, de ha ez lehetséges lenne (egyszerűen), akkor nem igazán nevezhetnénk megbízhatónak a titkosítást. Az esetleges nem megfelelő kártya eltávolítás károkozása így elég pusztító lehet (feltételezem valami ilyesmi okozhatta az adatok sérülését).

Gábor

Üdvözlet
Egy apró gondom lenne android 6.0 telefonban lévő memória kártya le volt titkosítva saját titkosítójával képek stb. Telefon gondolt egyet és azt mondta újraindítás után memória kártyát akarod titkosítani vagy sem.(sejtettem borulás van)
Adatok rajta vannak 6.5Gb mutat file kiosztást mappa szerkezeteket mutatja csak nem lehet megnyitni semmivel vissza állítással próbálkoztam semmi. Gyanúm az hogy a titkosítási kulcs elment ezért megvan az állomány de használhatatlan. JPG kiterjesztést látom de megnyitásnál mindenre azt írja ki ismeretlen kép formátum vagy a file nem létezik. Videokra ugyan ez van látszik de mégsem.

Zsolt

Szia Balázs,

bocsi, hogy csak most válaszolok… Szerintem innen nézd meg az Avirát és a végéről a Trinityt. Szóval vírusirtás előbb, aztán adatmentés, visszaállítás … tehát szükséged lesz egy másik gépre, ahonnan létrehozod a boot eszközöket, és kell egy külső lemez amire mentesz, mert ilyen esetben az a legbiztonságosabb.

Sok sikert!

Ha kell még segítek …

Balázs

Hali.nekem olyan problémám van h leállt a gépem és nem indul a win7 se. Próbáltam pendrivról bootolni de azt adta h a win7 nem támogatott.(gondolom a win7 megadta magát vagy vírus) se baj akkor live cd hogy tudjam menteni az adatokat. Kettő meghajtóm van a D azon meg van mindenem. C hiányos és pont a lényeg nincs meg. Pl asztalon a 15 mappából 1et lát (tudom én hibáztam miért nem mentettem a d-re) melyik programod ajánlanád visszaállításra? Válaszod köszönöm

Seres krisztofer

Nem tudom miez a sd kártya nem jövők rá

Zsolt

Üdvözlöm! Szerintem elsőre érdemes csak a chkdsk-val próbálkozni, és azután valami “visszaállítóval”.
Szóval indítani kellene egy parancssort, ha lehet rendszergazdai jogokkal, majd kiadni a chkdsk e: /f parancsot, ami csak példa, az e: lenne itt az SD kártya betűjele, tehát az lecserélendő a ténylegesen kiosztott betűjelre.

Krisztián

Üdvözlöm!

Telefonomban levő SD-kártya a minap meghibásodott. KB 100 képemből 10 látható a többi mind jelen van a kártyán 0 byte-os olvashatatlan formában minden készüléken ugyan ez a probléma.

Segitségét előre is köszönöm!

Zsolt

Szia!
Nem tudom ígérni sajnos, hogy visszaállítható. Nyilván valami fájlrendszer hiba van vagy volt, MFT sérülés pl. vagy esetleg hardveres probléma. Ezt a hibát nem feltétlen veszi észre egy fájlrendszer vizsgáló program, mert ha metaadatok sérültek, íródtak felül, azt “ő” nem tudja, hogy nem helyes, más volt előtte. Ha a fájlrendszer szerkezete nem sérült, akkor szerinte jó. Ennyi. Tehát úgy gondolom a törölt fájl visszaállítók nem tudnak vele mit kezdeni, mert ugye meg van a fájl, csak nem olyan mint előtte. De azért mondjuk a Recuvaval tehetsz egy próbát, hátha.
Sajnos minél többféle tároló eszközt lehet minél több helyre csatolni, annál nehezebb elmondani, hogy hogy is kellene ezt biztonságosan. De egy tuti megoldás azért van: Ez esetben legyen kikapcsolva a TV, mikor leveszed róla a merevlemezt.

zoli

szia,

Külső winchestert használtam tv-re kötve.
azután visszadugtam pc-re és azt írta, hogy hibát talált (feltehetően nem jól távolíthattam el).
Engedélyeztem a vizsgálat és javítás futtatását, gyorsan lefutott majd elméletileg nem írt hibaüzenetet.
Ma ismét csatlakoztattam a gépre és észrevettem, hogy jó néhány adat 0 Byte, azaz eltünt a merevlemezről.
Vissza lehet ezeket állítani (és mi okozhatta a hibát, mondjuk az kevésbe fontos)

köszi a segítséget

Zsolt

Többnyire eltávolítja a nem kompatibilis programokat, így gondolom a drivereket is … milyen gép ez? Milyen idős, milyen a hangkártya, stb? Van a valami a Vezérlőpult – Eszközkezelőben a hangról? Ha még nagyon új a W10, leggyorsabban úgy éred el a Vezérlőpultot, hogy jobb klikk a Star ikonra és ott van. Ott van e hangkártya és mi van vele, vagy ott van e ismeretlen eszközként valami?

Névtelen

Be erőszakoskodott a WINDOWS10, a hang elment, hogy kellene vissza hozni?

Zsolt

Az EaseUS Data Recovery Wizard-al talán próbálkozhatsz, de ha nem jársz sikerrel, akkor formázás és azután szintén meg tudod próbálni ugyanezzel. De ez utóbbit elég félve ajánlom …

Judit

Szia!

Segítséget szeretnék kérni, az sd kártyámról törölve lettek a képek. Próbálkoztam a visszaállítással, de a telefonomat hordozható eszköznek érzékeli a pc, a kártyaolvasó meg formázni akarja a sd kártyámat így sajnos nem tudtam az elveszett képeket vissza hozni. Mit tudok tenni, hogy az sd kártyámról törölt képeket vissza tudjam szerezni? Segítségedet előre is köszönöm!

Gabi

Kedves Zsolt!

Köszönöm a segítséged, sajnos egy program sem ismeri fel azt hadatok lennének a sd kártyán,:( Egy igen de az is azt írja ki h.ervénytelen fálj.
Most nézegettem h.milyen céghez vigyem a kártyát h,ne legyen nagyon drága:(

Zsolt

A lejjebb írt letölthető ZAR-nál ez van pontosan odaírva: “Demo versions of our software allow you to recover a limited number of folders so you can inspect the files and verify the recovery quality.” Szóval a demo verzióban korlátozva van a mappák száma, amiből visszaállítja az adatokat. A telefonod esetében szerintem ez 1 mappa és kész. Mérettel kapcsolatos korlátozást nem találtam.

Zsolt

Szia!

Innen az EaseUS Data Recovery Wizard és a Power Data Recovery tudná sérült lemezekről is visszaállítani az adatokat. Az SD kártyát kellene egy kártyaolvasóba betenni ehhez … a gond csak az, hogy ezekben az ingyenes programokban van némi korlát, azaz 16 GB-ot nem állít vissza, ha egyáltalán valamit is, mert ez mindig egy kicsit szerencsejáték.
Van egy ami még nem került fel ide, ahogy eddig láttam abban nincs korlát, ő lenne az: z-a-recovery.com Nem tudom pontosan, hogy sérült kártyákat megtalál e, de ha igen, akkor érdemes vele próbálkozni. A visszaállított fájlok mentésére, bármelyik programot is használjuk, minden esetben egy másik lemezt kell megadni!

Egyébként fontos adatok esetében mindig szakember felkeresését ajánlom, mert szerintem nem érdemes tovább kísérletezni, esetleg ezzel is rontva a későbbi visszaállítás esélyét.

Ilyen érzékeny adatokat mindig több/sok helyen kell tárolni. Nem lehet megbízni egyetlen adattárolóban sem! És a továbbiakra nézve figyelmedbe ajánlom ezt a bejegyzést: csillagpor.hu/remek/memoriakartya-usb-eszkoz-levalasztas

Sok sikert! Ha kell még segítek.

Gabi

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A sony z1 compact mobilom micro SD kártyáját nem tudom megnyitni, mind formázni akarja minden készülék, azt írja ki a telefon h.sérült sd kártya. 16 GB fotóm tűnt így el, amelyek nagyon fontosak lennének:((ikreim születési fotói többek közt :(.Milyen programmal lehetne megtalálni e fotókat?Előre is köszönöm a segítséget!

Zsolt

Üdv…

Ha csak feltelepítetted a D-re, akkor, elméletileg meg kell lennie az adatoknak.
Úgy értem ha nem törölted a partíciót és csak egy maradt vagy nem formáztad …
Ha oda telepítetted volna ahol az előző Windows volt vagy a másikra, de észlelte telepítés közben hogy van egy régi Windows, akkor kérdezi meg, hogy melyiket indítsa.
Tehát ha azt indítottad el amire véletlenül telepítetted és előtte nem formáztad (ez lenne ugye a D), akkor azon kellene lennie az adatoknak valahol.
Azt mondjuk nem tudom, hogy miért nem látszik mindkét partíció, ha létezik. Nézd meg a Vezérlőpult – Felügyeleti eszközök – Számítógép kezelés – Lemezkezelésnél, hogy milyen meghajtókat látsz és mi van hozzájuk írva!

Van remény, ha nem formáztad a partíciót és telepítetted rá a Windowst, mert ha igen, akkor csaknem reménytelen.

Milán

Üdv! Zsolt!
Kérném segitségedet: Adott egy HDD, C és D partició. Op. rendszer WIN7 Ultimate. A D-re volt valamennyi munkám kimentve, a C-n csak a programok voltak. A gépet újra telepitettem, de figyelmetlenségből felcseréltem a két meghajtót és a D-re (amin az munkáim voltak), arra telepitettem fel az új WIN7 ultimate op. rendszert. A gép újrainditásánál a bejelentkezésnél felteszi a kérdést, hogy a régi vagy új rendszert kivánom használni. Nyilván az újat kérem. Betölti a programot és csak a C meghajtó látszik a D nincs. Van-e remény volt munkáim visszaállítására?
Üdv: István

Zsolt

Amúgy köszönöm, hogy írsz róla!
Hasznos lesz.
Én is nézegetem, csak jelenleg nincs rendbehozandó meghajtóm, így nehéz próbálgatni :)

Akkor továbbra is sok sikert!

Zsolt

Davidoffka13

Igen nézegettem én is, hogy kb mennyibe kerülne de annyi most sajnos nincs. Most ebből még a nagyobb változattal megnézem aztán lehet inkább hagyom és gyűjtök rá az állásban csak nem lesz nagyobb baja… ott van a 32 gigás pendrive amivel még szórakozhatok de azt jóval kevesebb program látta, azon nincs fontos dolog csak azt sem látja semmi :)

Zsolt

Ja és még el nem felejtem!

Ha nagyon fontos dolgok vannak a merevlemezen, akkor már érdemesebb valamilyen cégnek fizetni az adatok visszaszerzéséért, mint szoftver megvenni és próbálgatni! Olyanba már futottam bele, hogy két ugyanolyan HDD, ami RAID-be volt kötve, és az egyik bedöglött.
Esély se lett volna szoftveresen rendbe rakni. De kb egy HDD áráért minden (!) adat vissza lett szerezve.
Szóval ha tényleg fontos, akkor érdemes nem tovább rontani az esélyeket, esetleges felülírással!

Üdv…

Davidoffka13

Sok számomra fontos dolog van rajta, emlékek, képek stb uh megteszek érte mindent :D
de ez sem talált meg sok mindent úgyhogy próbálkozok meg, van meg több program amit néztem ilyen esetekre.
Van olyan ami 700 dolláros… és hozzáteszem semmit nem értem vele… viszont ha sok közül tényleg működne valamelyik rendesen azt lehet meg is vennem.
Függetlenül mondom majd hogy mire jutottam közben, jó ha valamennyire tudja az ember, főleg h akar pontosan mivel lehet megcsinálni vagy legalábbis nagyobb reményt ad. :)

De ha van esetleg ötlet vagy valami okosság azt nagyon megköszönöm.

Zsolt

Üdv…

Én csak ingyenes szoftverekben gondolkodtam, de ha hozzáférsz a Stellarhoz, akkor nem is gondolkodom tovább. :)
Annál jobbat szerintem nem igen fogsz találni, maximum hasonlót.

Sok sikert!

Davidoffka13

Üdv.
közben indítottam egy másik programot is (stellar phoenix windows data recovery pro) van ebből egy tech verzió is, majd azzal is végignyomom.
Volt egy olyan opció, hogy recovery raw files, végigment és ez az első ami talált is valamit, igaz hogy csak kb 32 gigát de legalább valami, sok jpg file-t listázott ki, úgyhogy kis remény van hogy a képeim megvannak, vagy legalább egy része.

Davidoffka13

Üdv.
végre jutott időm végigcsinálni a vizsgálatot de nem jártam vele sikerrel…a 290 gigából talált 2 gigányi valamit de az biztos nem az… nem is voltak ilyen mappák rajta úgyhogy végképp nem értem.
easeus-drw.jpg

Kovács Dávid

Üdv.
holnap tudok majd csak nekiállni de mindenképp írok, hogy mit tapasztaltam.
Köszönöm a gyors választ és a segítséget, remélem valamit tud kezdeni vele..

Zsolt

Üdv, ilyen esetekben a partíciós tábla van többnyire megsérülve, vagyis minden adat meg van (jó… az az egy fájl valószínűleg nem, amit épp írt).
A partíciós tábla visszaállítására van itt: csillagpor.hu/remek/programok/easeus-partition-master … egy program.
Ennek a Partition Recovery Wizard része ami segíthet szerintem. Telepítés előtt nézd meg a képernyőképeket róla, most frissítettem!

Sok sikert!

Örülnék, ha visszajeleznél, hogy sikerült e valamit javítani rajta.

Kovács Dávid

Üdv. Van egy 32 gigás pendriveom, amit ntfs-be formáztam, hogy nagyobb fileok is másolhatóak legyenek, sajnos kihúztam eltávolítás nélkül és mikor rádugtam az otthoni gépemre már a windows formázni akarta. Nem lett volna nagy baj de nem tudta formázni, ezért kerítettem valami programot ami leformázza. Sajnos nem sikerült, de nem is ez a legnagyobb baj. Közben a külső winchesterem is be volt dugva és másnap amikor használni akartam ugyan azt a formázásos ablakot hozta fel. 320 gigás és sok, számomra fontos dolog van rajta, úgyhogy semmiképp nem szeretném formázni. A 3.-4. rádugásnál meg már fel sem ismerte, vagy legalább is az intézőben nem látta, holott rendesen felpörög.(más gépbe dugva is ez a helyzet)
Kerítettem rá programokat amik ilyen file visszahozó stb programok, Wondershare Data Recovery az egyik a másik Partition Recovery Enterprise. Van még 4-5 másik de mivel 1 naposak mire végigfutnak azokhoz még nem jutottam el. Ezek látják is, függetlenül, hogy az intézőben nincs, név szerint, hogy mekkora adatmennyiség van rajta de csak ennyit, tallózni sajnos nem lehet. Az egyik csinált egy 290 gigás dim.001-es filet amit semmivel nem tudtam megnyitni vagy olvasni, valahol azt írták, hogy ebből kell iso filet csinálni és akkor a deamon is látja, csináltam (lehet hogy nem jól) de nem mountolta be semmi. A másik is végig ellenőrizte de össze vissza írta hogy raw, ntfs, fat32-es filok, de lementeni vagy bármit csinálni vele nem lehetett.
Olvastam ezt a törölt file visszaállitó blog bejegyzést és a programokat amikkel talán meg lehetne csinálni de mivel ezek nem letörölt dolgok (elvileg, vagy legalábbis én nem töröltem) nem tudom mennyire használhatóak erre a helyzetre.
Nem tudom mi tévő legyek…
Tudna valami tanácsot adni, hogy mivel vagy hogyan tudnám újra láthatóvá tenni a dolgokat?

Köszönöm

Zsolt

Itt most az a kérdés, hogy az adatok vagy a kártya a fontosabb.
Ha a kártya, akkor ha a PC-n a Sajátgépben meg van a meghajtó, valószínűleg lehet formázni. A formázást a fényképezőgépben is meg lehet próbálni. Utána nagy valószínűséggel használható lesz.

Ha az adatok … akkor innen a Power Data Recoveryvel vagy a EaseUS Data Recovery Wizarddal érdemes próbálkozni, bár ha egyáltalán semmi sehol nem látja még sérültnek sem a kártyát, akkor ezzel se sokra megy az ember.

Juci

Segítségre lenne szükségem:

Elkövettem azt az idióta hibát, hogy idő előtt kivettem az SD kártyát a kártyaolvasóból. Azóta a fényképezőgép azt írja, hogy nem tudja használni a kártyát és a kártyaolvasóba is hiába teszem be, nem lát rajta semmit, mintha be se tettem volna.
Van erre valami megoldás?

Zsolt

Mmmm, akkor nincs itt semmi gond … valószínűleg.
Kell egy másik gép, amibe bele lehet tenni, hozzá lehet kötni ennek a gépnek a merevlemezét, és lementeni róla mindent ami kell. Ha lehetséges (van hely) a teljes merevlemezt is át lehet másolni. Aztán ha meg van minden adat máshol is, lehet formázni, újat telepíteni nyugodtan.
Az is megoldás, hogy CD-ről, DVD-ről, USB meghajtóról indítod a rendszert, akkor a jelenlegi merevlemezen lévő hiba (ha azon van és szoftveres hiba) nem tud érvényesülni, és minden másolható a merevlemezről, ha működik.
De egyelőre szerintem maradjunk az első megoldásnál, hogy egy másik gépbe bele a HDD, és másolás, majd telepítés.

zoli

zsolt! az tortent a gepemmel hogy egy ideje hasznalat kozben leallogatott. csak ugy… aztan a minap amikor bekapcsoltam a toltes utan megjelent a kek halal s onnan nem enged tovabb. ezert gondoltam az uj op. rendszerre. mit gondolsz mit tegyek? köszönöm a választ!!

Zsolt

A kék halál után nem kell feltétlen új rendszert feltenni, de a Windows XP-t nem árt már hanyagolni …
Ha formázva voltak/lesznek a meghajtók, akkor nehezebben lehet visszaállítani az adatokat, de akkor is van esély innen az ezt tudó programokkal, bár mindegyikben van valami méretbeli korlátozás.
Ha nem volt formázva, akkor a nem Windowsos részét a merevlemeznek békén hagyja a Windows 7 telepítés (értsd: általunk létrehozott könyvtárak), a többit, elvileg elmenti egy … most nem jut eszembe milyen nevű, pl. Windows_old vagy ilyesmi könyvtárba.
Szóval ha még nem történt meg a telepítés, akkor mindent el kell menteni telepítés előtt, ha pedig már megtörtént, akkor megpróbálni megkeresni a megmaradtakat, és ha valami elveszett, vagy formázás után próbálkozni innen, a leírások elolvasása után, valamelyik szoftverrel. Sok sikert! Ha kell, még segítek.

zoli

az lenne a kérdésem, hogyha kék halál után új op.rendszert teszek(win7) a regi utan(xp) a gépemre, akkor vissza tudom az adatokat szerezni valahogy? Köszönöm!!

Zsolt

A Smart Recoveryvel próbálkozz szerintem.
A Recuva nem pont erre való. Azt mindenesetre tudnod kell, hogy egyáltalán nem biztos, hogy visszaállíthatók az adatok, az pedig szinte kizárt, hogy szakember nélkül mindent pontosan ugyanúgy meglesz mint formázás előtt.

Norbi

Segítséget kérek! Véletlenül formáltam a fényképező kártyáját és sajna letörölt mindent. hogyan kaphatnám vissza? nem vagyok egy nagy számítógép guru. úgy hogy valami egyszerű és könnyed formáját küld nekem légyszíves a email címemre.. köszönöm.. ui: probáltam a Recuva-val de sajna semmi szerintem béna voltam és valamit elcsesztem..

Zsolt

András!

A Recuva nem tudja visszaállítani a dolgokat formázás után, vagy pedig jól titkolja :)
A könyvtárak pedig valszeg naplófájlokat tárolnak, szerintem nincs rájuk szükség, de amíg fent van a program hagyjad, elfér …

Szóval ha formázod, akkor mi lenne a következő lépés?
Mert most már nem tudom … ja, egy másik program! Akkor most jöhet az EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition? :)

Zsolt

Szia Kati!

De eddig kérte a jelszót, ha valahol használtad? Mert ha igen, most pedig nem, akkor azzal is van valami gond. Vagy pedig a telefon generálta a kulcsot, akkor máshol amúgy sem használható.
Én még nem titkosítottam BB fájlokat, így tapasztalatból nem tudom, de eddig úgy értelmeztem, hogy a telefonhoz kapcsolódik a titkosított kártya, nem az oprendszerhez. Ezek szerint véletlenszerűen generálja a titkosító kulcsot, nem a hardver valamely adatához kapcsolódva, így tudott törlődni minden, ami szükséges lenne az azonosításhoz.
Ez esetben igazad lehet, hogy a formázás után se sok minden történhetne…
Sajnálom, itt valószínűleg fel kellene törni a titkosítást, ami tőlem okosabbaknak se ment még. Itt megáll a tudományom.

Próbálkozz (ha még nem tetted meg) valamelyik BB-s oldalon, ők biztos többet tudnak.

András

Zsolt!

Táv-gyógyul a pendrive….

Ment. A Partíció helyreállítása után már tudok rá írni, olvasni,törölni. A formázást még nem próbáltam azóta… A Recuva így ezek után sem tudja olvasni. Lehet hogy meg kéne próbálni újra formázni? Hátha most már lehet? Nem merem amíg nem olvasom mit írsz…

Még valami. Csinált a P.D.R. egy könyvtárat:

Lost Files/$RmMetadata/$TxfLog/ és abban
$Tops kiterjesztés nélkül
$TxfLog .blf formátummal
$TxfLogContainer kiterjesztés nélkül
$TxfLogContainer kiterjesztés nélkül

töröljem, vagy hagyjam?

Kati

Szia Zsolt!

Először is köszönöm a válaszod. A memóriakártyát felismeri a telefon is meg a laptopom is. Valószínű a formázást engedné, mert felajánlotta ezt a lehetőséget. Az a baj, hogy sehol nem kéri újra a kártya jelszavát, hogy beírhatnám, mert azt tudom. Próbáltam én is utána olvasni, hogy mit lehetne tenni. A formázás azért nem jó ötlet, mert ha vissza is állítja az adatokat azokat ugyan úgy titkosított formában tudja visszaállítani.
Ha esetleg eszedbe jut valami, szívesen olvasom.
Köszönöm!
Üdv: Kati

Zsolt

Az elveszett vagy sérült partíció helyreállítás nem menne a Power Data Recoveryvel?

András

Most olvastam a válaszod!

Eddig formázás nélkül szedett elő fájlokat a P.D.R., de mivel már nem találtam olyant ami nagyon lényeges lett volna (.kr, és .enyk). Ezért döntöttem a szerinted is utolsó megoldásnál. Ja, és mert hiába próbálkoztam a Recuval :(

Eddig úgy látszik a sérülteket megtaláltam, de a többiről….

Azonban formázni sem sikerült :(

András

Zsolt!

Ismét itt, már csak azért, hogy ne legyen olyan egyszerű. A Recuva formázás előtt nem tudta kiolvasni az adatokat, ezért rászántam magam a formázásra, de saját gépen és a TC-n is az üzenet: “A Windovs nem tudta befejezni a formázást.”
Eredmény: Total Comi megnyitja: üres. _Ellenőrzéskor_nincs hiba, de másolni nem enged rá,(írásvédett) valamint a Recuva sem tudja olvasni a régebben rajta található dolgokat, mivel “az eszköz nem áll készen”
Akkor innentől kuka?

Üdv: B.András

Zsolt

De várj! Miért formázod!? Eddig nem formáztad és úgy kerested a törölt fájlokat? Mert ha igen akkor jó a Recuva. Azt hittem, hogy már formáztad és úgy csináltad eddig…

Na értelmesebben … szóval ha formázás nélkül csináltad eddig, úgy hogy egyébként a Windows tudta olvasni a meghajtót, akkor nem működik a Recuva.
Ha formáztad és úgy csináltad eddig, valószínűleg akkor sem állítja vissza a Recuva, legalábbis nem írják róla, és én még nem próbáltam.
Ha nem formáztad, de olvasható, akkor jó a Recuva. :)

András

Akkor megformázom. Kösz MINDENT!

LIKE AZ OLDALNAK!

Rebeka

Azért köszönöm a segítséget! :)

Zsolt

András: fene a pofát … hogy nem engedi! A Recuva is típusonként keres, de ha formázva lett, akkor nem pont ez a legjobb … bár nem próbáltam még ilyen esetben, megnézheted. Abban nincs korlát az biztos.

Zsolt

Rebeka: erre az esetre sajnos nincs ötletem… illetve a Google Playen kereshetsz “data recovery” appokat, de azokat nem ismerem (egyelőre).

Rebeka

És ha nem a memóriakártyán volt hanem a telefon memóriáján akkor már semmit nem lehet tenni??:O

András

Szia!
Igen erre (.kr) gondoltam, illetve még az .enyk kiterjesztésre, ami a félkész, de még el nem küldött nyomtatványokat tartalmazza. Ha a P.D.R-ben a könyvtárakat látnám, tudnám hol keressem, de a gond az, hogy csak általánosan tudok -lehet, hogy az én hibám?- kijelölni /document, archiv, email, stb/
A Recuva is így csinálja?
Ja, és letöröltem, majd újra telepítettem, de nem enged újabb 1 G-t….

Köszi: B.András

Zsolt

Szia! “Helyreállító” programok ezen nem fognak segíteni.
Őszintén szólva nincs ötletem, csak kísérletezgetések.
Nem hiába találták ezt ki…
Próbáltam rákeresni és találtam is sok mindent (angolul), de leginkább hasonló kérdésfeltevéseket, válasz nélkül.

Ha kártyaolvasóba teszed felismeri a gép, olvassa?
Arra gondolok, hogy pl. formázni lehetne e?

Mert van itt olyan program is, ami formázás után visszaállít fájlokat … bár ez túl egyszerű lenne :)

Tulajdonképp a titkosítást kellene feltörni, az pedig keményebb dió, mint az adat visszaállítás… ami itt ugye nem is áll fenn, mert TÖRÖLT fájlok visszaállításáról van szó ezen az oldalon.

Körülnézek még…

Kati

Üdv!

Nekem egy olyan gondom van, hogy van egy memóriakártyám ami re jelszót raktam (tudom, hülyeség volt). A telefonom (blackb.) lefagyott egy alkalmazás miatt és a gyári beállítás visszaállítása segített. De a memóriakártyámon nem oldottam fel a titkosítást így most nem tudok mit kezdeni vele. Az adatok amik rajta voltak fontosak lennének. Próbáltam már sokféle helyreállítót meg ilyesmit, de semmi. Tudnátok segíteni ebben?

Köszönöm

Zsolt

Az ABEV azt hiszem ilyen névvel települ a gyökérkönyvtárba (C:\), de lehet hogy már a program files mappában van … most itt nincs, nem tudom fejből. Az ABEV program titkosított és küldésre megjelölt formátuma a .kr kiterjesztést használja. Ha erre gondoltál…

András

Szia Zsolt!

A Power Data Recovery szépen dolgozik, jönnek vissza egyre a fájlok! Bár mindnek ugyanaz a neve (persze más sorszámmal)az eredeti nevüket sajna elvesztették. Mire mindet átnézem….

Már csak olyan kérdésem lenne, hogy volt lementett Abev állományom is (tudod, olyan régebbi, ügyfélkapun keresztül is megküldött bevallások) aminek sajnos fájlformátumát nem tudom. Őket merről tudnám előszedni? Van tipped?

Köszönettel: B.András

Zsolt

Itt van egy pár program, ezek nem megfelelőek, vagy az említett programok nem itt voltak?
Mindegy…
A lényeg, hogy a memóriakártyáról tudják ezek a programok visszahozni, ha azt be tudod tenni egy PC-be, és az olvassa, majd az esetleg talált adatokat kiírod a merevlemezre (!). Innen a Recuvát ajánlom… de ne vedd 100%-ra, hogy sikerül!

Rebeka

Segitseg! valaki tudna olyan programot amivel a telefonrol letorolt kepeket hozza vissza?? Amiket eddig talaltam az mind szar
Kerlek segitsetek! Koszonom!:)

Zsolt

Igen, ki lehet választani, miközben pipálgatod ki a visszaállítandókat, kijelzi hogy hány fájl, mennyi megabájt.
De azt hiszem egyszerre 1GB, tehát ha bezárod, újraindítod és megint lefuttatod, akkor további gigabájtok állíthatók vissza.

Itt az oldalán nem a legfrissebb van (mea culpa), vagyis a hivatalos oldaláról töltsd le!

András

Hali!

Azt hiszem, ezzel az 1-2 KB/s sebességgel, inkább megvárom míg hazatérek…. :(

Köszi még1szer addig is !

András

Köszönöm szépen eddigi segítségedet. Először is nem mentegetőzni akarok, de olyan helyen dolgozom, ahol több napon keresztül -egészen pontosan máig- nem volt internet. (Én se hittem volna, hogy van még ilyen… )
Na, de visszatérve: A Total Commandert kiprószáltam. Felismerte ugyan annyira, hogy a tulajdonságokat megjelentette, de sajna “0” bájt szabad és ugyanennyi felhasznált területet ír válaszul. Ellenőrzésre pedig: “nem tud hozzáférni a lemezhez” (Saját gépen ugyanez)
Próbálnám a Power Data Recovery, (ma elkezdtem letölteni :) )de mint írtad, csak 1 Gigáig enged helyreállítani. Kérdésem, hogy kiválaszthatom-e melyik 1 G-re van szükségem, vagy ezt automatikusan, ötletszerűen intézi a program?
Ha semmi esélyem dönteni, akkor lehet hogy tényleg a legegyszerűbb formáztatnom.

Zsolt

Szia!

Ha csatlakoztatod számítógéphez és rendel betűjelet ahhoz a memóriakártyához ahol voltak az adatok, akkor próbálkozz pl. a Recuvával. Állítsd be, hogy képfájlokat keressen, és a merevlemezre mentsd … és reménykedj! :)

heni

Szisztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Olyan problémám van, hogy a telefonomról (ami nem bővithető)(xperia U) letöröltem egy képet ami nagyon kellene nekem :( Mit tudok ilyenkor csinálni? Valahogy vissza lehet szerezni?

Zsolt

Szia!

A Total Commanderben és a Számítógép mappában nézd meg, hogy jobb gombbal rákattintva a meghajtóra megjelenik e a Tulajdonságok, és meg tudod e nyitni. Ha esetleg igen, akkor ott az eszközöknél el tudod e indítani a Hibaellenőrzést. Ha igen ott mindkét opciót bejelölve ezt indítsd el! … hátha. (Ez lenne a legegyszerűbb :)) Ezt azért írom, olyan nagyon azért nem bízva az eredményben, mert sok esetben a meghajtót sem ismeri fel a rendszer, itt ezekhez képest több remény látszik…

Ha semmi ilyesmi nem megy, akkor próbálkozz a Power Data Recoveryvel, a partíció visszaállítással. Adat visszaállításra egy 64GB-s pendrive esetében nem ajánlom, mert az ingyenes verzióban 1GB a visszaállítható adat limitje.

Ha ezek közül semmi nem megy, akkor … formázás. És még akkor is próbálkozhatsz valamelyikkel innen, ami formázás után is vissza tudja állítani az elveszetteket.

Megnézheted a Recuvaval is, felismeri e … szóval kb. ilyen sorrendben.

A lényeg, már semmit ne írj a pendrivera, a mentés is HDD-re menjen.

Sok sikert, ha kell még segítek!

András

Sziasztok!

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van-e megoldás számomra is? Az igazság az, hogy valamit igen elszúrtam. Úgy vettem ki a pendrive-t hogy nem választottam le. :( Eredmény a következő:
Amikor beteszem a gépbe, A Total Commander felismeri a lemezegység gombsorám (kiírja, hogy “e” meghajtó, de amikor rákattintok a válasz “nincs ilyen meghajtó) Ez egy Intenso 64 G-s pendrive, és Win8 op. rendszerem van… Formázni talán engedné, mert rákérdez, hogy ezzel minden adat törlődik… Mi lenne a legegyszerűbb?

Van-e esélyem visszanyerni azt ami rajta volt?

Köszi a válaszod: B.András

Zsolt

Ha tudod Windowson csatolni a külső vagy belső tárhelyet, szóval azt amin a visszaszerzendő képek vannak, akkor van esély, bár sok mindent felülírhatott a visszaállítás…
Szóval a lényeg, hogy eljuss odáig, hogy Windowson legyen egy valamilyen betűjelű meghajtód, ami a tablet, és akkor innen, mondjuk a Recuvával próbálkozhatsz a számítógépre lementeni amiket talál.

Ani

Szia:)

Elegem lett a tabletből és rányomtam a gyári visszaállításra .. csak sajnos idegességemben kiment a fejemből hogy voltak rajta képek a babámról.. visszaszerezhetők valahogyan?

Zsolt

A Recuva az, ahol meg lehet adni a fájltípust.
Ha azzal csináltok a visszaállítást, akkor kiírta azt is, hogy milyen eséllyel hozható helyre egy fájl. Ezek milyenek voltak?

Word fájl visszaállításához ez hasznos: online.officerecovery.com/word/
Az online ingyenes a másik fizetős, ill. próba.

Képekhez van egy ilyen, nem sikerült rájönnöm az ingyenes miben van korlátozva, bár nem néztem túl sokáig … :) : softorbits.com/picdoctor

Sok sikert!

Zsolt

Melyik programmal próbáltátok? Most így nem jut eszembe, de majd megnézem, valamelyiknél be lehet állítani, hogy milyen típusú fájlokat akarsz visszaállítani. Ennek max. akkor lehet haszna, ha a fejléce sérült a fájloknak, és (gondolom) ez ilyen esetben azt helyrerakja, vagy egyszerűen bepakol egy odaillőt, mert ugye egy fájltípusnak ez a része mindig ugyanolyan. A ti esetetekben lehet, hogy valami olyasmivel kellene próbálkozni, ami direkt képeket vagy Word dokumentumokat hoz helyre … az ilyen itt nincs … gondolkodom rajta, de már csak holnap jelentkezem.

Emsetomtom

Szia,
Igen ugyan azok maradtak a file kiterjesztések.
A docx-nél amúgy csak szimplán annyit ír, hogy sérült a file és nem tudja megnyitni, és a .doc kiterjesztéseknél ajánlja fel, azt a lehetőséget, hogy kiválaszthatom, hogy milyen formátumban akarom megnyitni (UTF-7,UTF-8, közép-európai (windows) stb.), de egyik féle kódolásban sincs értelmes szöveg.

Pendrive-al a törlés óta amúgy nem csináltunk semmit, és volt még pár másféle file amit még visszatudtunk hozni, de azok sem nagyon lehet megnyitni (pl képek).

Zsolt

Hello Emsetomtom!

A Word írja, hogy nem ismeri fel a kódolást?
A fájl kiterjesztést ugyanúgy mentette el amilyen volt eredetileg?
Tehát pl. .docx?

Egyelőre ennyi jutott eszembe válasz- kérdésként…

Zsolt

Szia Heni!

A helyzet sajnos rosszabb és bonyolultabb ennél.
Ha csak javítani kell (lehet) Windowson, és a javítás után látod a könyvtárakat, stb, akkor lehetséges csak, hogy visszateszed és működik. Bármelyik más esetben csak úgy lehetséges a visszaállítás, hogy egy MÁSIK adathordozóra mented a megtalált fájlokat. Pl. a Windowsos gép merevlemezére, majd onnan ha már működik a kártya (javítás vagy formázás után), visszamásolod rá az adatokat. Így is csak abban a csodás esetben fog működni, ha minden adatot sikerült visszanyerni.
A te esetedben abban lehet reménykedni, hogy csak a fájlrendszer sérült meg, így az adatok megvannak, csak nem tudja olvasni egyik eszközöd sem. Mivel FAT32 fájlrendszer van ezeken a kártyákon, és ez a Windows egyik saját fájlrendszere, lehet hogy könnyedén helyre tudja hozni, és akkor az adatok változatlanul maradnak, így már olvashatóak is.
Ha ez nem megy, akkor őszintén szólva nekem is nehéz, és bonyolult munka lenne egy működő rendszerré visszavarázsolni az egészet, sőt valószínűleg nem is sikerülne.
Az appok is csak akkor fognak működni, ha a fent leírt szerencsés eset áll fenn, amúgy csaknem reménytelen.

Akkor a leválasztás …
Nem tudom milyen telefonod és tableted van, csak feltételezem, hogy Androidos … ha nem az, akkor is valami ilyesmi a menete.
Beállítások – Tárhely – SD-kártya leválasztása, és amikor ezt megcsinálod, megvárod míg kiírja, hogy már kiveheted. Ez kb. 10-20 mp készüléktől függően. Ha visszateszed, akkor nem kell csinálni semmit, az automatikus.

Sok sikert!

Heni

Szia Zsolt!

Az előző hozzászolo vagyok , a nincs nevem:D
Ha sikerul helyrehozni használható lessz a kártya? Igen mindig csak kikaptam a telefonból, nemtudtam hogy le kell választani:O Hogy ez ne forduljon majd elő leirod hogyan kell? A programokkal appokat is visszaállít? pl Opera…a mentett lapok közt is volt fontos…tudom azokat sem oda kelett volna:/ Köszönöm a segítséged!

Emsetomtom

Hello
nekem egy olyan problémám lenne, hogy barátnőmnek sikerült a pendrive-járól letörölnie pár fontosabb dokumentumot, amit persze a nagy gépéről is letörölt korábban, mondván, hogy elég ha csak egy helyen van.
Vissza is hoztuk az elveszett doksikat, az itt található programok egyikével, viszont a word már nem tudja megnyitni a filet, illetve csak nem ismeri fel a kódolást (pedig elvileg tökéletesen vissza tudta hozni). FAT formátumú a pendrive, ha ez számít valamit.

Remélem tudsz segíteni nagyon örülnénk neki.
Üdv, Emsetomtom

Zsolt

Azzal nincs baj, ha sokat pakolgatod ide-oda, ellenben azzal, ha előtte nem választod le a rendszerről, azzal igen. Szóval ha csak úgy kikapod belőle…
Ehhez mindenképp kellene egy Windows és egy kártyaolvasó. Ha abba beteszed, elképzelhető, hogy felajánlja, hogy helyrehozza. Sajnos az a valószínűbb, hogy formázni akarja.

Mindegy, valahogy pakold bele egy Windowsos PC-be, és akkor meglátod mit szól hozzá. Ha ez megvan, akkor az EaseUS Data Recovery Wizarddal vagy a Power Data Recoveryvel próbálkozhatsz.

Ha sehogy sem megy, akkor van az a brutális megoldás, hogy formázod, és aztán mikor már felismeri a Windows mint meghajtót, megpróbálod innen olyan szoftverrel visszaállítani, ami tudja a formázás utáni helyreállítást. Ilyenkor sajnos majdnem biztos valamennyi adatvesztés, de ezt tulajdonképp bármilyen módszernél be kell kalkulálni.

Használat előtt olvass el mindent az adott programokról!

És egy jó tanács hosszútávra. Fontos dolgaidat soha ne csak egy helyen tárold, főleg ne memóriakártyán!

Sok sikert!

Névtelen

S.O.S !!!!!
16g-s micro sd kártyámat hirtelen se a tablet se a telefon nem imseri fel…számít ha sokat pakolgattam tabletbol telefonba??? Mondjátok hogy meglehet menteni…azon van mindenem

Zsolt

Kedves Heni!

Ez így elég nehéz eset.
Formázás után, ha az ember nem csinált mást utána a lemezen, jó eséllyel visszaállítható minden adat. No de jelszó…!?
Persze nyilván valami fájlban tárolják ezeket is az alkalmazások, de egy az egyben vissza kellene állítani mondjuk a böngésző profil könyvtárát, stb.
Szóval ha sok alkalmazásban, sok jelszót kell visszaszerezni, akkor jó eséllyel egy teljes Windows rendszert kell visszaállítani, és egy új Windows rendszerre rámásolni, hátha működik … :)

Ha pedig már feltelepítettél rá egy másik rendszert, akkor csaknem lehetetlen, mert … nem részletezem inkább.

Szóval, lehet hogy egyszerűbb a jelszavakkal próbálkozni.

De ha nem csináltál semmit sem a lemezzel a formázás után, és mondjuk csak egy böngésző adatait kell visszaállítani, akkor nem lehetetlen. Firefoxnál biztos hogy működik, Chrome és Internet Explorer esetében még nem próbáltam, de elképzelhető. Ha érdekel a könyvtárak neve, amit vissza kell állítani, akkor írj még, leírom!

Heni

Kedves Zsolt!

Olyan problémám lenne, hogy egy formatálás után, sajnos minden internetes jelszó és felhasználónév elveszett. Ezt vissza tudom valahogy állítani, vagy próbálkozzak a jelszavakkal?
Előre is köszönöm a választ!

Zsolt

Így csak akkor, ha memóriakártyát valahogy ki tudsz belőle venni, és betenni egy kártyaolvasóba, majd ott lementeni. Be nem kapcsolt cuccot másképp nem tudsz csatlakoztatni sehová.

szandi

Xperia j telefonról hogyan tudnék képeket videót le szedni ha be se kapcsol szóval töröt valaki segítsen

Zsolt

Örülök, hogy segíthettem! Minden jót!

Kempf Béla

Üdv.
Köszönöm a profi segítséget! Némi informatikai tudással, az EaseUS Data Recovery programmal és útmutatásoddal sikerült láttatni és menteni a legfontosabb fájlokat. Nagy megkönnyebbülés!!!
Üdvözlettel: Kempf Béla

Zsolt

Üdv!

Hát ez nehéz eset!
Alapvetően az a szabály ilyen esetekben, hogy ha megtörtént a baj, bármilyen is legyen az, nem nyúlunk az adathordozóhoz, mert minden további írási művelet csökkenti a visszaállítás esélyét. Na most itt, ha jól értem, még utána is particionáltál, formáztál és feltelepítettél egy oprendszert!
Ha fontos adatok vesztek el, akkor én most kikapcsolnám a gépet, kiszedném a merevlemezt és elvinném egy adat visszaállítással foglalkozó szakemberhez. Nem olcsó mulatság, de most még hozzákezdeni különféle szoftverekkel próbálkozni… majdnem reménytelen.
Szóval, ha vissza szeretnél szerezni bármit is, ne használd ezt a lemezt a továbbiakban!
Ha mégis megkockáztatod, akkor minden adat visszaszerzésére már nincs esélyed, szerintem. Valamennyit összekaparhatsz, ha szerencsét van, olyan szoftverrel, ami ismeri a Ext2fs, Ntfs partíciókat egyaránt (illetve amiket még használtál), és vissza tud állítani (legalábbis azt ígéri) formázott adathordozókról is. Ha jól emlékszem itt az ingyenesek között ráadásul van ezeknek valami méretbeli korlátja is.

Azt még ezredszerre leírom, ha esetleg mégis az otthoni megoldás mellett döntesz, a visszaállított fájlok tárolásához ne ugyanazt a lemezt használd, mint amiről vissza kell állítani. Vagyis másik HDD-re ments, mert ellenkező esetben további adatvesztést okoz a “beteg” lemezen.

Sok sikert! Ha még van valami, kérdezz nyugodtan!

Kempf Béla

Segítségedet kérném!
Van e remény ?
8 éve jól működő XP mellé akartam telepíteni a zorin linuxot és gyenge angol értésemmel az egész merevlemezre feltelepült a linux törölve minden addig meglévő adataimat, pedig csak egy meglévő meghajtóra szerettem volna ezt megtenni. A merevlemez felosztása:
C:XP home D:XP prof. E:Win7 F:Személyes G: egyéb H:Filmek
Jelenleg feltelepítettem az XP profot 20 gigára. (össz.250 giga)
Mit tennél a helyemben?
Előre is köszönöm segítséged.

Zsolt

Nagyon szívesen segítenék, de őszintén szólva nem értem.
Csak találgatok … mikor újra lett telepítve a Windows, a levelező programjában a postafiók beállítások nem maradtak meg, vagy a böngészőben elvesztek a jelszavak és megváltozott az alapértelmezett levelezőprogram is.
De, hogy melyik e-mail fiókról van szó, melyik szolgáltató, melyik levelezőprogram vagy online szolgáltatás … ?
Valószínűleg a Gmail vált alapértelmezett levelező szolgáltatássá, így a G+ accounttal kellene belépnie. De ilyenje van valószínűleg, hiszen ennél a hozzászólásnál is gmail.com-os címet adott meg.

Összefoglalva … kicsit több információra lenne szükségem ahhoz, hogy segíteni tudjak. Milyen e-mail szolgáltató postafiókját kellene visszaállítani és melyik programban?

Zoltan B.

Segitseget kernek. Kiment a windows a gepbol, ujra lett telepitve XP. Mindent felismer, kiveve az email fiokot atregisztralta google+ba. Es azota meg sem nyitja, fontos lenne hozzafernem. Tanacsot kerek

Zsolt

Számítógépen továbbra is működik? Vagyis felismeri meghajtóként / könyvtárként és lehet fel le tölteni fájlokat?

Viola Dávid

Sziasztok!
Légyszí segítsetek, nagyon fontos lenne…!
Van egy Philips Gogear Vibe 4GB mp4 lejátszóm, számítógéphez csatlakoztatva tölt, a saját mappájában lehet a fájlokat áthelyezni,meg minden. Töltés nélkül azonban ha bekapcsolom csak annyit ír ki: Nincs hely az adatbázis számára. és utána kikapcsol… Mit lehet ilyenkor tenni hogy rendesen működjön? Köszi :)

Zsolt

Innen visszaállíthatod azokkal, amikhez oda van írva a memóriakártya és a formázott is … de, ezt is csak akkor tudod megtenni, ha sikerül PC-hez úgy csatlakoztatni, hogy betűjelet kapjon. Ha ez nem megy, akkor nem tudom…

Attila

Sziasztok, formázott android telefonról visszanyerni a fotókat milyen programmal lehetséges?

Bugyi Domonkos

Jó napot.!
Előző kommentben olvastam hasonlót. Win7 Bejelentkezéskor az én felhasználóm megjelenik de a barátnőmére azt írja, hogy más felhasználó se felhasználói név se semmi. Tegnap volt kis problémám nem tudtam belépni az én felhasználómba de azt S-1-5-21-3688884389-179735463-300164083-1001.bak kiterjesztés törlésével és state érték nullázásával tudtam orvosolni. Valószínűleg az óta van ilyen probléma. Mit lehet tenni ilyenkor? Választ ha lehet e-mailban is kérnék:

Zsolt

Ha USB porton keresztül tudod úgy csatlakoztatni, hogy USB meghajtóként ismerje fel a gép, akkor meg lehet próbálni, de ha így nem ismeri fel akkor nem hallottam még ilyesmi szoftverről. Androidos Samsungom van nekem is, de sajnos ha jó emlékszem Windowson nem rendel betűjelet mellé, csak valami eszközként megnyitja, bár én a külső kártyát használom adattárolásra és azt is leginkább Linuxon… úgyhogy nem biztos, hogy jól emlékszem. Szóval ha USB adattárolóként megy, akkor próbálkozhatsz innen valamivel.

Petra

Sziasztok! Kérlek segítsetek! Samsung androidos telómat factroy data reset- eltem, az sd kártyát természetesen kivettem, de rengeteg fényképet a telefon belső memóriájába mentett amit nem vettem észre, így sajnos odalett rengeteg fénykép és videó amire nagy szükségem lenne! Van rá valamilyen program ami felismeri a telefon belső memóriáját? Vagy törődjek bele? Előre is köszi

Zsolt

Nem írom, hogy lehetetlen, mert ha fontos valami, olyan nincs hogy nem érdemes próbálkozni, de a felülírás nehezíti meg leginkább a visszaállítást … jól gondolod.
Próbálkozz az Undelete-vel vagy a Recuva-val úgy, hogy a fájlok (ha találnak valamit) az 1-es HDD-re vagy külső lemezre legyenek mentve.

Sok sikert!

samu

Kérdezném, ha egyik 1-es hdd-ről átmásoltam a dokumentumokat (cdr,xls,jpg)a másik 2-es hdd-re, majd az 1-est formáztam és visszatettem a 2-esről a dokumentumokat az 1-re. Akkor a 2-es hdd-ről lehet-e az átmásolás előtti adatokat visszaállítani valahogyan, vagy felülírás kivégezte véglegesen.

Zsolt

Szia!
A Power Data Recovery Free Editionnel és az EaseUS Data Recovery Wizard Free Editionnel próbálkozhatsz. Az 1 GB-s határt ki lehet ügyeskedni valahogy.

Üdv…

baladam

Sziasztok!

Egy 64Gb-os Samsung micro sd kártyámat nem ismeri fel a telefon, és a windows sem, formázni akarja mindkettő. A képeket már sikerült visszaállítani róla, lehetséges volna valamivel a rajta lévő zenéket/dokumentumokat is visszaszerezni valahogy? Fizetős program is megfelelnie. Köszönöm előre is!

Zsolt

Ha valóban törlődött, akkor innen a Recuvaval megpróbálhatod visszaállítani. Sok mással is lehetséges, de eddig a legtöbben azt tartották jónak.

Rebi

Eltűnt egy mappám a C helyi lemezről. Hogy lehetne visszahozni ezeket a mappákat?

Elkezdtem keresni a mappát a keresőben és azt írja ki, hogy: “az x elem, amelyre ez a parancsikon mutat, megváltozott, vagy máshová helyezték, ezért a parancsikon nem fog megfelelően működni. Törli a parancsikont?”
Hogy tudnám visszahozni?

Előre is Köszönöm!

Zsolt

Nem tudom ez egyáltalán lehetséges e … :)
Ki kellene próbálni a következőt, elindítani egy parancssort … ha van ikonja úgy, ha nincs akkor futtatásból cmd … és ott beírni a parancssorba, hogy net user és Entert nyomni.
Ha van itt olyan, hogy Administrator … valami, akkor van rendszergazda.
Ha ez az egész eleve nem sikerül, akkor nem rendszergazdaként használjátok a gépet. (Tudom, hogy szerintetek így van, de hátha nem.)
Próbálkoztatok a Fióktípus módosítással a Felhasználóknál … vagy valóban semmi ilyesmi nem működik, tehát nem rendszergazdaként használjátok a Windowst? Ja és melyik Windows W7?
Egyébként miért nem jó az általános jogú felhasználó? Alapértelmezésben úgy használja mindenki a Windowst, nem sok dologhoz kell rendszergazdának lenni. (Jó, sokhoz, de hétköznapi használat közben nem.)

marka

Az előző hozzászólásomhoz csatolom a címet.Köszönöm!!

marka

Mit tegyek, ha a számítógépemen egyetlen rendszergazda sem maradt? a Gyerekek miatt addig állítgattuk, hogy végül mindannyian csak általános felhasználók vagyunk:((. Ténylag csak újratelepítéssel tudok ezen változtatni?

Zsolt

Sajnos sok mindent nem tudok mondani innen a hardver/szoftver környezet kicsit bővebb ismerete nélkül, de a Skype hang és videó beállításainál tessék körülnézni egyrészt … bár a hangkártya nem igazán emiatt nem üzemel.
Elképzelhető, hogy valahogy eltávolítódtak a vezérlőprogramok vagy valami vírus támadott a gépre …
Valószínűleg nem bonyolult helyrehozni, csak valaki hozzáértőnek kellene személyesen megnéznie, esetleg távvezérléssel lehetne még, de ahhoz megint csak folyamatos interaktív kapcsolatban kellene lennie Önnel valakinek, és Önnek át kellene adnia a gépe feletti irányítást … mondjuk nekem … na de én még erre a hozzászólásra is 3 nap alatt voltam képes válaszolni :) .. vagyis kiszámíthatatlan mikor, mennyire érek rá.

A Vezérlőpultból tessék átnézni a dolgokat, és csak azon változtatni, amit biztosan tetszik tudni, hogy javít a rendszeren. Esetleg újra telepíteni a hangkártya, videóvezérlő meghajtóprogramjait … nagyon szívesen segítenék, de így, messziről, kevés információval csaknem lehetetlen.

Minden jót!

Zentai Istvánné

Nem jelent meg a képem A Skypen (kamera áthúzva):ez jelenik meg:Ati Rage Video Captura.Eddig USB kamera volt kiírva.Addig variáltam hogy a hangot is eltüntettem a Skypéről ,a számito- gépről.A hangkártya nem észlelhető ..mit tudok tenni.Nagyon kérem segítsetek egy 67 éves Nagymama akinek a számítógép az egyetlen szórakozása.Köszönöm szépen.

Zsolt

Ilyenkor elméletileg megmaradnak az adatok, mert “csak” a fájlrendszert javította. Az EaseUS Data Recovery Wizarddal vagy a Power Data Recoveryvel próbálkozhatsz innen, ezek tudnak még formázott meghajtóról is visszaállítani, de sajnos csak 1 GB méretig (az ingyenesekben van ez a korlát). A lényeg, hogy ha rákérdeznek, hogy hová akarod menteni az adatokat semmiképp se azt a meghajtót add meg, amelyikről visszaállítasz!
Sok sikert!

Dorka

helo, amikor beraktam a gépembe az sd kártyát akkor a számítógép kiírta h fájlrendszer javítása ajánlott ezért ok ot mondtam, kész volt és azután nem látszódtak a képek a kártyán :/ mi lett? segítsetek!!!! mit csináljak???

Zsolt

Van egy ilyen Gmail súgó … support.google.com/mail/answer/1212172?hl=hu … meg ilyen is, pl. support.google.com/accounts/answer/67422?hl=hu
Ezekből elindulhatsz, okosabbat nem tudok mondani.

Kata

Lenne egy nagy problémám! Törölték a gmailemet,hogyan lehetne visszaállítani???

Zsolt

Meg lehet oldani azt is, hogy jó eséllyel ne legyen visszaszerezhető sehogy, csak sok idő, de az is sok idő, hogy ha valaki meg akarná szerezni az adataidat. Szerintem nem kell félned ilyesmitől, valószínűtlennek tűnik.
De megoldhatod úgy is, hogy feltelepítesz egy Windowst vagy Linuxot és közben másképp particionálod a lemezt vagy csak formázod és úgy telepítesz fel egy új Windowst, akkor formázás és felülírás után már igazán kicsi az esélye az adat visszaállításnak.

Névtelen

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha mindent letöröltem a gépről, és minden programot leszedtem, és most olyan állapotban van, hogy a bekapcsolás után telepítést kér, akkor ha valaki újratelepíti a gépet, azokat a dolgokat, amik az enyémek voltak, nem tudja visszaszedni, ugye? El akarom passzolni a gépet, de annak nem örülnék, ha valahogy megszerezné a régi dolgaimat.
Köszi a választ előre is!!
Zsófi

Zsolt

Óóóó, ne haragudj Bianka! Valahogy elkerülte a figyelmem a kérdésed … Szóval a kérdés az, hogy ennek ellenére meg tudod nyitni a fájlt. Szóval valahogy úgy megnyitható, hogy figyelmen kívül hagyod a hibaüzenetet? Mert lehet, hogy csak annyi a baja, hogy újabb Wordön készült. Nyilván lehet olyan a fájlban, amit a régebbi még ne ismer, így nem tudja értelmezni. Ez a valami sok esetben nem létfontosságú, vagyis gyakorlatilag ugyanúgy megnyitja a régebbi Word is. Ha ez a helyzet, akkor nincs gond, de az is lehet, hogy nem sérült, de mégsem nyitható meg ettől.
Azt ajánlom próbáld megnyitni a Word Viewerben (2010-es), vagy ha végképp nem megy feltelepíteni a LibreOfficenak csak a szövegszerkesztő részét, az ismeri. Ha sehogy sem jó, akkor még próbálkozunk …

Zsolt

Persze, lehet … erről az oldalról több szoftverrel is vissza tudod állítani jó eséllyel. A lényeg, hogy ne használd azokat az eszközöket amiken visszaállítanád az adatokat, mert ha egy másik fájlművelettel felülírod a memóriakártya vagy merevlemez ugyanazon területét, akkor drasztikusan csökken a visszaállítás esélye.
Kezdd mondjuk a Recuvaval, majd olvasd el mi jó még neked…

Figyelmesen, türelmesen, mindent elolvasva érdemes használni ezeket a programokat. Pl. több helyen le van írva, de megismétlem itt is, NE arra a meghajtóra mentsd el a visszaállítandó fájlokat amelyikről eltűntek!

MARCI

SEGÍTSETEK, EGY MAPPA TÖRLŐDÖTT A GÉPRŐL, ÉS NINCS A LOMTÁRBAN, MIT LEHET TENNI? FONTOS MERT RENGETEG KÉP VOLT!!!!!!!!!!!!!! ÉS OLYAT LEHET, HOGY A TELEFON RÁ VOLT KÖTVE A GÉPRE ÉS LETÖRÖLTEM A KÉPEKET RÓLA ÉS AZOKAT VISSZAÁLLÍTANI?

Bianka

Sziasztok !

Bianka vagyok és egy nagyon fontos kérdésem lenne hozzátok. Szóval van egy Word dokumentumom amit a Word sérültnek, vagy hibásnak vél. Word 2007-em van rajta. A régi rendszeren Word 2010 volt és most újra telepítés után a kb. 150.000 dokumentum közül valamiért ezt a egyet hibásnak véli a mostani Word. Pedig van a sok sok ezer más dokumentum amit ignorálhatna e helyett. :-( Pontosan nem tudom melyiknek ítéli sérültnek vagy hibásnak a Word a kis fájlt mert megnyitáskor sajnos csak azt írja ki, hogy sérült és/vagy hibás a dokumentum és nem ír ki hibakódot se amiből tudnék rákeresni a hibára. Ami még segíthet a hiba megítélésben, hogy sajnos csökkentett módban voltam kénytelen használni a Word-ot kb. 2 hétig az újra telepítés előtt. Sok fájlt használtam így nap mint nap 2 heten keresztül de szinte eddig egyiknek se jelezte a mostani Word, hogy hibás lenne csak ennél az egynél.

Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok valami olyan programot ajánlani ami megoldhatná ezt a problémát ? Ami nekem gondot okoz ha már olyasmit kell benne csinálni ami nagyon erősen programozás. Tehát értek az IT-hez de nem én fejlesztem a Skynetet. :-) Ha utasításokat kell adni egy programnak azt megoldom. Azaz nem vagyok IT analfabéta de azért Hacker sem. :D

A segítségeteket előre is köszönöm figyelni fogom az oldalt és ha valaki valamit ír az megfogadom minden segítségnek/ötletnek nagyon örülök.

Köszönettel !

Bianka

Zsolt

Nem hiszem, hogy a játékok miatt van, hacsak nem kaptatok be valami vírust közben… Melyik böngészővel történik ez és más böngészővel próbáltátok e már? Ha egy-két képet betölt és a többit nem, akkor nem lehet olyasmi, hogy valami le van tiltva, mert akkor azt az egy-kettőt se töltötte volna be.
Nekem akkor fordultak elő ilyesmik (most jutott eszembe), mikor a Firefox böngészőn túl sok mindent állítgattam át, a sebesség érdekében. De nálatok ez nem hiszem, hogy fennáll… Szóval melyik böngésző? És a szerver túlterheltséget se zárjuk ki, amivel ugye ti nem tudtok mit kezdeni, pl. a teszvesznél el tudom képzelni…

TIMI

Szia!
Nagyon köszönöm ,hogy segítesz!

Minden oldalon csinálja van,hogy meg nyit néhány képet,aztán semmi…
pL:teszvesz…
eddig nem volt gond,de a gyerkőc letöltött pár játékot pl:MesterMC.hu Minecraft szerver azóta van ez….
szerintem vagy le van tiltva a böngészőben valami vagy a letöltésnél nyomott el vagy be valamit….

Zsolt

Szia!

Mindenhol ez történik vagy ezen az oldalon?
Bár itt nem nagyon van képnagyítás…

Vagy van valami hiba az oldalon, vagy lassú a neted, vagy csak az adott oldal elérése (pl. túlterhelt), és így nehezen tölti be a képeket (vagy nem), vagy valami olyan technikával jeleníti meg, ami a te böngésződben le van tiltva, vagy nincs telepítve … most ennyi jutott eszembe.

Ha belinkeled ide az oldalt, megnézem mi lehet.

TIMI

valaki tudna segíteni? egyik oldalon sem tudok megnyitni képeket egy üres fehér kocka jön fel,ha kinagyítva szeretném megnézni…mi lehet a baj?

Zsolt

Örülök, hogy hasznodra vált … de melyik program? Azt nem írtad :)

Névtelen

nagyon jó ez a program mert vissza bírtam állítani a kitörölt dolgokat úgy hogy már a lomtárban nem találtam köszönöm aki felrakta ezt a programot üdv kinga

Zsolt

Szia!

Valami hibaüzenetet azért ki tud írni, vagy azt sem?
Továbbá a rendszerindítási folyamat melyik részén akad el? Tehát az operációs rendszer betöltődéséből bármi látszik e, vagy csak lefut az önteszt az elején és kész?
Egyáltalán mit csinál. Újraindul vagy lefagy, vagy megáll és vár valamire …?

És még sok mindent kérdezhetnék.

A lényeg, hogy lehet hardver hiba is, akkor nyilván innen nem sok mindent tehetek, de lehet egy hibás leállás okozta adatvesztés is, ami vagy a merevlemez elején a rendszer indító bejegyzést érintette vagy valami létfontosságú Windows fájlt.

Ha nem hardver hiba, akkor a Windows 8 telepítő lemezről helyrehozható valószínűleg. Ha nem indul, akkor lehet, hogy nincs beállítva boot eszköznek. Ezt vagy a BIOS-ban állíthatod át (a gép elindulásakor kiírja egy pillanatra, hogy mivel tudsz belépni a BIOS Setupba, ez Esc, Del, F2 vagy valami ilyesmi szokott lenni), meg keresed a Boot sorrendet és átállítod úgy, hogy a CD/DVD legyen az első. De lehet enélkül is, az F8, F10, F12 vagy egyéb szökött lenni az a billentyű amivel előhozhatod a Boot menüt.
Szóval a lényeg, valahogy érd el, hogy a Windows 8 telepítő DVD-ről induljon a rendszer.

Ha ez megvan, akkor ha eljutsz addig, hogy középen van a Telepítés gomb, akkor lent balra válaszd a Számítógép javítása lehetőséget. Ezután Hibaelhárítás, Windows felújítása …. olvasd el amit itt látsz, és folytasd ha akarod, kövesd az utasításokat.

Ha többet tudsz írni, pl. valami hibaüzenetet, stb, akkor testreszabottabban tudok segíteni …

Sok sikert!

alizka

Szia! Újra szerettem volna indítani a gépem, de kilett kapcsolva a gép a folyamatba. Nem olvassa be se a cd-t és nem indul újra se a gép. Windows 8-as operáció rendszerű gép. Légyszi segíts:(

Zsolt

Üdv!

A lomtárban mindig az adott meghajtó adatai vannak, ott azért nincs.
Ha csak törölted, akkor kisebb a baj. Vagy az USB kábelről próbáld meg újra csatolni, vagy a saját vagy valaki más gépén megoldani, hogy a kártyát kiveszed a telefonból és beteszed egy kártyaolvasóba. Majd azon lefuttatod a fenti programok valamelyikét. Ha elolvasod, ki tudod választani. Ha formáztad a kártyát, akkor egy picit kisebb a valószínűsége a visszaállításnak, de szintén innen az olyan programokkal próbálkozhatsz, amikhez oda van írva, hogy tud formázott meghajtót is visszaállítani.

A lényeg, hogy addig semmilyen írás/olvasás ne történjen a kártyán, mert az mindig csökkenti a visszaállítás esélyét!

Sok sikert!

Ha még valami van … nyugodtan kérdezz!

simsoner

üdv . az lenne a problémám, hogy a telefonomban lévő micro sd kártyárol véletlenült töröltem az adatokat úgy hogy a szamitogep usb kabellal volt csatlakoztatva a telefonhoz. A törölt adatok a lomtarban sincsenek. Mit csinaljak?? Nagyon fontos adatokat vesztek így el.Segitsegeteket előre is köszönöm.

Zsolt

Persze, innen gyakorlatilag bármelyik tudja ezt … olvasd el, szerinted neked melyik a legmegfelelőbb!
Elméletileg visszaállíthatók az adatok, de csak elméletileg, mert biztos akkor lehetsz, ha már meg van. Arra figyelj, hogy a visszaállítandó adatoknak egy merevlemez partíciót adj meg, nehogy a flopit, mert minden fájlművelettel csökken a visszaállítás esélye!

ottol

Sajnos töröltem egy floppylemez tartalmát gyorsformázással, és nem tudom visszahozni a rajta volt szükséges fájlokat. Van erre valami lehetőség, megoldás?

Zsolt

Nos, a K9 (k9webprotection.com) arra szolgál, hogy a gyermeket védje az internet olyan tartalmaitól, ami a szülő (vagy aki feltelepítette) szerint nem neki való. Vagyis valaki feltelepítette ezt a programot, és letiltotta, jelszóval védte a YouTube oldalt.

Attól érdemes érdeklődni, aki ezt beállította.

Kabaki

Azért nem tudjuk letölteni get.adobe.com/flashplayer/otherversions ezt, mert kéri a jelszót, és azt sem tudja az unokám! csak a jelszó emlékeztető van meg????

Kabaki

nem enged fel a youtubra, kiírja, hogy K9

Kabaki

kéri a jelszót , de azt sem tudja

Kabaki

Köszönöm, próbálkozunk:-)

Zsolt

Ja és még … A minden más az mi? És hogy néz ki az, hogy nem működik?

Zsolt

Ezek nem ilyesmire való programok … Ha a YouTube nem működik, akkor a Flash vagy a JavaScript, esetleg mindkettő van letiltva. Az is lehet, hogy a Flash Player nincs telepítve.

Mivel nem tudom, hogy milyen operációs rendszerről és melyik böngészőről van szó, ezért csak általánosságokat tudok írni.

A böngésző beállításainál meg kell nézni a Tartalmi beállításokat, ott valahol engedélyezve kell lennie a JavaScriptnek. Érdemes megnézni a kiegészítőket (vagy bővítmények, beépülők, stb néven is előfordulhat), nincs e valami JavaScript tiltó vagy Flash tiltó telepítve. Ha van ki kell kapcsolni. De, legelőször is azt ajánlanám, hogy telepítsétek fel a Flash Playert innen: get.adobe.com/flashplayer/otherversions

Ki kell választani előbb az operációs rendszereteket és: Download now

Ha még ezzel kapcsolatosan van kérdés, akkor azt ide írjátok légy szíves: csillagpor.hu/remek/programok/internet-bongeszo

Kabaki

Senki nem tud rajtam segíteni?:-((

Kabaki

Hű ezt én nem értem, egyszerűbben nem tudnád elmagyarázni, mit és hol kezdjek a géppel csinálni?

Kabaki

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a letiltott programok mint pl. a youtube vagy minden más ami le lett tiltva egy gyerek gépéről, hogy állítható vissza?

Zsolt

A Power Data Recovery és a EaseUS Data Recovery Wizard tud elveszett partíciókról adatokat visszanyerni. Itt ugyanis ez a gond, a fájlrendszer sérült, ezért nem ismeri fel semmi. Ilyenkor többnyire a partíciós tábla hibás, tehát nem az adatok, ezért is lehet helyrehozni, hacsak nem károsodott fizikailag a memóriakártya.

Sok sikert!

Zsolti

Sziasztok. Én is segítséget szeretnék kérni a fényképezőgépem 2 gigás memóriakártyáját nem ismeri fel se a számítógép se a fényképezőgép. A számítógép azt írja ki h használat előtt formázni kell. Melyik mit tehetek annak érdekében hogy visszanyerjem a képeimet?

Zsolt

Így most nem nagyon van előttem a két program, de valószínűleg meg lehet közben adni…
A lényeg, hogy arra törekedj, hogy semmiképp ne a kártyára mentsd, mert az közben ugye onnan akarja összeszedni az adatokat, vagyis szintén rontja az esélyeidet!

Ezeknél a programoknál általában telepítés közben is van olyan figyelmeztetés, hogy ne arra a meghajtóra telepítsd, ahonnan vissza kell szerezni a fájlokat, így nyilván menteni sem oda kell.

laci

Köszi a tanácsot. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy hova fogja visszatenni a képeket, kártyára vagy a gépre. Ja kb. 50 db képről van szó. Előre is köszi, remélem sikerül.

Zsolt

Elméletileg van rá lehetőség, de ha azóta még kerültek rá újabb képek, akkor kevesebb az esély.
A lényeg, hogy most már semmilyen írás/olvasás ne legyen a kártyán, mert az tovább rontja a visszaállítás esélyeit.

Tedd be egy PC-s kártyaolvasóba a kártyát és innen próbálkozz az EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition vagy Power Data Recovery Free Edition programokkal.

Nem hiszem, hogy minden adatot visszaállítana, de ha formázás után nem sok mozgás volt az adattárolón, akkor nagy részét elképzelhető.

Sok sikert!

laci

Sziasztok ! Valaki segítsen !
A fényképezőgép 2 gigás memória kártyájáról törölve lettek a képek .
Vissza lehet azokat valamivel hozni formázás után, ha van rajta más kép?

Zsolt

Hello!

Ha letörölte, akkor valószínűleg vírust talált benne. Na ez persze nem teljesen biztosan jelenti azt, hogy volt is benne, lehet téves riasztás, előfordul…
Az sem biztos, hogy törölte csak karanténba helyezte, bár most nem tudom fejből, hogy a Security Essentials hogy dolgozik, de a beállításaiban, illetve a programban valahol megtalálod ezt a műveletet, és valahol azt is meg tudod nézni, hogy ha van karantén, az hol van, illetve esetleg vissza is vonható, minősítheted biztonságosnak is a fájlt. Mondom, a pontos elnevezések, stb, most nincsenek a fejemben, de általában a vírusirtóknál vannak ilyen lehetőségek.

Ha biztos, hogy törlődött, akkor innen, ha elolvasod, sok programmal próbálkozhatsz, kezdd mondjuk a Recuvaval, talán az a legegyszerűbb.

Csak ott van még az a probléma, ha visszaállítod, nem e törli megint, és ha kikapcsolod a vírusirtót, hogy ne törölje, akkor ha van benne valóban vírus, az nem e okoz nagy károkat …

Na, biztató comment lett ez :-) ….

Patrik

Hellosztok! Segítségért jöttem ide. Az a baj hogy a Microsoft Security Essentials program letörölte a psp-men lévő ISO fájlt és nem tom visszahozni :( :(

Zsolt

Zsuzsa!

Itt a program Mail-Cure.

Zsolt

Azt nem tudom, hogy mit tehetett az ESET a levelező programoddal, egyáltalán az tette e, bár ilyenkor egyértelműnek látja az ember, hiszen egyéb nem történt. Mindenképp valami abnormális működése valaminek, mert ennek nem lett volna szabad megtörténnie.

Így távolról nem tudom eldönteni, hogy valóban eltűntek e a levelek vagy csak valamiért nem láthatóak … Elindítod az Outlook Expresst és nincs egy levél sem? Így néz ki? Más gond nincs a rendszerrel? Másik vírusirtó van most rajta?
Ha nincs tedd fel az Avastot!

Lehet, hogy valami egész más oka van a dolognak, de megpróbálok keresni és feltenni nemsokára egy levél visszaszerző programot is . . .

Zsuzsa

Szia!
Az a gondom , hogy feltelepítettem az ESET N.32 AV 30 napos próbáját és eltűnt az összes e-mailem /Outlook Express/, ezután olyan ideges lettem, hogy le is töröltem gyorsan, de sehogy nem tudom előhalászni. Mit tudsz tanácsolni?

Zsolt

Akkor az van, hogy ha van adat amit menteni kell, lemented az új hdd-re, aztán feltelepítesz egy új rendszert, majd visszapakolod amit kell, és legközelebb nem törlöd :-)

Elég melós tud lenni egy ilyen, néha 2-3 nap is lehet, ha bonyolultabb beállítás, program, adat struktúra volt az előző rendszeren.

Ha kész vagy csinálhatsz bejelentkező flopit XP-n (már ha van olyanod, manapság már ritkaság), vagy egy másik, biztonsági fiókot, ahol ugyanolyan beállítások vannak.

János

Köszönöm a válasz.
Sajnos az XP CD-je nem frissít, hanem formatálni akar. Átmenetileg bele tettem egy másik winchestert is erre telepítettem fel újra az op. rendszert.

Zsolt

Nos, szerintem visszaállításra nincs lehetőség.
Az újratelepítés (ha megoldható egyáltalán) ha mindet ugyanúgy nevezel el, és ugyanazt a jelszót használod, lehet, hogy segít valamit, de azt sem tudom, hogy milyen szinten törölted és milyen Windows, mert ha minden fájt, könyvtárat, adatot töröltél, akkor használhatod újratelepítés után a gépet, de semmit nem kapsz vissza az előző állapotból.

Az, hogy hálózatban van, nem számít ez esetben, hiszen a fiókról másolat nincs másik gépen.

Zsolt

Hú…
Gondolkodom rajta, holnap megírom mire jutottam.
Ja… Melyik Windows ez?

János

Segítséget szeretnék kérni.
Véletlenül letiltottam a rendszergazdát, és a rendszergazdai jogosultsággal rendelkező fiókot pedig kitöröltem. Amikor feláll a gép nem jelenik meg a felhasználói nevem nem tudok bejelentkezni a rendszerbe. Van-e lehetőség a visszaállításra.
A gép helyi hálózatban van.

Zsolt

Ha csak a parancsikonok lettek törölve, akkor a Start Menü Futtatásból indíthatók a word, excel, stb. “parancsokkal” a programok. Megnézheted a c:\Program Files-ben is, hogy van e Microsoft Office …

Ha sehogy se megy, akkor a LibreOfficet tudom ajánlani feltelepítésre, csaknem minden Microsoft Office formátumot kezel.

Ha tényleg törölve lett (uninstallálva) az MS Office, akkor újratelepíteni lehet (ha ragaszkodsz hozzá), visszaállítani a telepítést nem.

Laci

Valaki segítsen!
A gépemről le lett törölve az office és nem találom sehol se ! :( nagyon sürgős lenne!!

Zsolt

Ha van olyan memória kártyája amit ki tudsz venni belőle és be tudod tenni egy PC-s kártyaolvasóba, akkor innen azokkal a programokkal vissza tudod állítani az adatokat jó eséllyel, amelyek kezelik az SD, CF, stb. kártyákat.

anna

Sziasztok. Nekem a telefonomból tűntek el képek és mappák. Hogy kell visszaállítani őket?

Zsolt

A Recuva-val próbálkozz, de legjobb ha elolvasod az ezen az oldalon és a Recuva oldalán írottakat. Nagyjából ezeket tudnám ismételni. Van rá esély, hogy visszaszerezd a képeidet!

Fruzsina

Nagyon gyors segítség kellene, egy fotó kezelő programmal letöröltem a képeimet és nem találom sehol sem. Valahogy vissza lehet még ugye állítani őket? Segítséget kérek! Fontos képekről van szó.

Zsolt

Ha bármilyen kártyaolvasóba beteszed és csak formázni lehet, akkor a partíció sérült. Nem megfelelő eltávolítás, kikapcsolás lehetnek a legfőbb okai ennek.

Az a baj ezzel, hogy ezen az oldalon ingyenes szoftveres megoldásokról van szó, és én memória kártya partíció visszaállító ingyenes szoftvert nem ismerek … illetve majd kettő felkerül ami 1GB adatig ingyenes, és tudja ezt is, de nem tudom, hogy partíció visszaállításban van e korlátja, mert nem tudom kipróbálni, most nincs hibás pendrive-om pl. :-)

Tehát ez a kettő fog felkerülni: easeus data recovery wizard free és powerdatarecovery

Ezeken kívül vannak ilyenek is, ez mind próbaverzió, nem próbáltam őket, nem tudom milyen korlátjaik vannak:
cardrecovery.com
diskgetor.com/memory-card-data-recovery.htm
icare-recovery.com/
partitionrecovery.biz/partition-recovery/memcard.html
windowsdiskrecovery.com/pen-drive-file-recovery
datadoctor.biz/bak-d2.htm
… ezek is mind tudják a partíció rendbehozást állítólag.

Legvégső esetben, ha nagyon fontosak az adatok, keress egy adat visszaállító céget!

Névtelen

Szia.

Nekem is hasonló problémám van, a fényképezőgép ha bekapcsolom (memokártyával) akkor azt írja ki, hogy vagy formázom, vagy kikapcsolom….. ha beteszem a kártyát a laptopba, akkor kiírja, hogy használat előtt formázni kell……. nagyon fontos képek vannak rajta … meg lehet menteni valahogy? Ha igen, hogyan?

Zsolt

Örülök, hogy megoldódott! :-)

Péter

Kedves Zsolt!

Nagyon köszönöm, hogy próbáltál segíteni. Szerencsére számítógépes kollégámnak reggel sikerült megoldania. Nagy gáz lett volna ha nem, mert három pénztárgép fut azon a gépen. Még egyszer köszönöm.

Zsolt

Üdv!

Valamivel többet kellene róla tudni… pontosan hogy néz ki az, hogy “visszadob”? Újraindul, lefagy, be kell jelentkezni vagy valami más?
A másik, hogy amikor megjelenik a jelszó bekérő panel, nem feltétlen kell jelszót beírni. Próbáltátok csak simán Enterrel is?

Péter

Sziasztok! Windows doctor 2.7-el sikerült olyan jól “meggyógyítani” a gépet, hogy újraindítás után a windows xp nem képes elindulni, a személyes beállítások betöltésekor visszadob. Csökkentett módú indításnál meg rendszergazda jelszót kér. Azt sajna nem tudom, 2004-ben lett telepítve az xp, senki nem emlékszik rá. Egyesek szerint törölhetett valami fájlt a rendszerleíró adatbázisból. Mit lehet kezdeni ezzel a problémával? Ha valaki tud segíteni, azt nagyon szépen megköszönöm!

Zsolt

Akkor valószínűleg meg van. Na most, már sikerült a lemezre kiírni? Ilyenkor megnézni többnyire azért nem lehet, mert egyszerűen nem kép kiterjesztése van. Vagyis, gondolom JPG volt a kiterjesztésük, tehát át kell nevezni őket ilyenre, vagyis valami.jpg. Ezek után már a képnéző programod meg fogja jeleníteni őket. Ha valami más a helyzet akkor írd meg légy szíves!

Kinga

Sziasztok!

Sajna letöröltem a pendrive-ról minden képet, és rámásoltam egy filmet! Majd másnap ellopták az egyik gépünk és az összes nyaraláson készült képük odaveszett! Persze ezeket töröltem le a pendrive-ról!
Letöltöttem a recuva programot meg is találta a képeket, de nem lehet őket megjeleníteni!! Ha megvannak a képek csak nem jeleníti meg őket akkor azokat ugye nem veszítettem el!!!????? valahogy meg lehet menteni a képeket?

előre is köszönöm, ha valaki tud nekem segíteni!!!

Ági

Nagyom szépen köszönöm!
Küzdök érte rendületlenül, egyelőre sikertelenül., de a remény hal meg utoljára!

Zsolt

Meg kellene nézni valahol a Word beállításaiban, hogy hová teszi az átmeneti fájlokat, és akkor esetleg azzal lehetne valamit kezdeni, vagy ezt elmenteni valahogy és aztán rendbe tenni…

Van ahol azt javasolják, hogy mentsük el .rtf-be vagy .txt-be, majd a Wordel alakítsuk át Word dokumentummá. Van ahol azzal a módszerrel próbálkoznak, hogy megkeresik (pl. az előbb említett átmeneti könyvtárban, aminek a nevét nem tudom fejből Wordöm nem lévén) az átmeneti fájlokat, melyek kiterjesztése .wbk és megnyitják majd mentik. Ezt a megnyitásnál úgy lehet, ha minden fájlra állítod a listázást (*.*).

Van még szoftver is, stb …

Belinkelem amiket találtam erről, ha nem érted angolul esetleg, akkor a Google fordítóba másold be a linkeket és katt … lefordítja, valamelyest érthetőre.

tech-pro.net/how-to-word-document-recovery.html, repairmyword.com, easeus.com/datarecoverywizard/recover-lost-word-files, support.microsoft.com/kb/827099

Ági

Az alapértelmezett beállításban néz ki így, ahogy a mintában küldtem.
A legördülő menüt végigpróbáltam, sehol sem mutat más formátumot.

Zsolt

Hmm, nehéz kérdés …
Ha a Windows az alapértelmezett, és ez abban van megjelenítve, akkor nyilván az nem jó.
De más mi lehetne…?

Az alapértelmezettet kell választani gondolom, mert nem volt átállítva akkor sem miközben készült valószínűleg. Na most az a kérdés, hogy ha nem jó, akkor vissza tudod e még állítani, mint előző verziót?
Mindegy, meg kell próbálni alapértelmezettben megnyitni, megnézni milyen, és ha nem jó nem elmenteni, bezárni, próbálkozni újra valamivel … az a baj, nem tudom mik vannak pl. a lenyíló menüben.

Ági

Így néz ki

Fájlátalakítás – Hűvös halom.doc
Válassza ki a dokumentum elolvasásához szükséges kódolást.
Szöveg kódolása:
Windows(alapértelmezett) MS-DOS Egyéb kódolás: (itt van egy legördülő menü)
Minta:
ÖV”=›\n.¬~”Ý˙ i^*~q-gűcÝd¦ˆ†ÂşJj˛ä ŢĎ-Xß…µ­Hď6
ÖŐ°¶‡AÜĚDĺ ŻµŁHĎ&ÇĽ ÖΔť5Eš—Š_ř‘ÝU¬ÝŁĚ ŃPXó¤&»»HŹg)RŠ[*,ú˜,} Gż¬G‘:…uťÔd‰ôv i^*¬ëĹ*; ër®i„)¬ `Ť éäŚ ÖŤ°ÚEş§[°ćĂš Ň bÁú ¬ “]ú13Q9Ć °&b}ž™”
ë&X“a hÁş Ö ‘®M~˙CXÓD:•Š4/•c\ ë4Xg˜)˘ˇ°nu Śĺ ,Ž)[ög?
ý{v:ŚŤ-X•‹möp‘îć ¬¬

OK Mégse

Zsolt

Mi van abban az ablakban … mert én meg már elfelejtettem :-) irodai szoftvernek csak a LibreOffice-t használom.

Ági

Kedves Zsolt!
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
Megleltem az elveszett báránykámat, de amikor meg szeretném nyitni, előugrik egy fájlátalakítás ablak és nem tudok vele mit kezdeni. Nagyon kezdő vagyok, már gondolom kiderült!
Kérlek, ha tudsz segíts!
Köszönöm
Jó!

Ági

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
Hát akkor nekifutok, remélem sikerül!!!

Zsolt

Több lehetséges változat van, de egyik sem nevezhető túl biztosnak …
A problémám azzal kezdődik, hogy évek óta nem használok Word-öt, így emlékezetből írok ezt-azt.
Először is nézd meg a fájl Tulajdonságait, a jobb egérgombbal rákattintva, hogy találsz e itt visszaállítható Előző verziót. Ha igen, akkor keresd ki melyik kell, és ennyi.

A Wordben is (ha jól emlékszem) utána nézhetsz egy megnyitott fájl előző verzióinak, ha használtál verziókövetést.

Ha ez nem akkor a Recuvával, mélyvizsgálattal, rátalálhatsz a mostanihoz hasonló nevű dokumentumokra, mert hacsak nem volt letiltva az átmeneti fájlok létrehozása, akkor közben készültek különféle tartalommal, különféle változatok, amik később törlődtek, ezek közül talán visszakaphatsz valamit a Recuvával. Ha túl sok lemezművelet történt azóta a gépen, akkor kevesebb az esély a visszaállításra, de hátha …

Most ennyi jutott eszembe … Sok sikert!

Ági

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Egy már mentett word dokumentumból kivágtam egy részt és egy új dokumentumba akartam menteni. Sajnos az eredeti dokumentumot is a módosításokkal mentettem el, de ezt csak jóval később vettem észre, amikor ismét megnyitottam a dokumentumot. Szeretném megkérdezni van e lehetőség az eredeti dokumentum visszaállítására,
Előre is köszönöm

Zsolt

Igen van remény, a PC Inspector Smart Recovery-vel például …

Maya

Sd kártya adatainak helyreállítása Coolpix L20 fényképezőgépről
Köszi

Maya

Sziasztok!
SD kártyámról a kártyaolvasó nem ismert fel képeket, rákérdezett kihagyja e igent mondtam. Sajnos a kártyáról is eltűntek az adatok. Van remény a visszaállításra?

ildi

Köszönöm. Sajnos nem sikerült, mivel felülírtam.

Zsolt

Ha egy fájlt írtál felül annak a módosított változatával, akkor nem fogja tudni visszaállítani, mert ugyanazon a helyen és ugyanazon a néven nem tárol több verziót a fájlrendszer. Ha más néven létezett az amibe beillesztettél vagy az amiből kivágtál (mert most nem tudom pontosan melyiket írtad felül), akkor esetleg a Recuva megtalálhatja.

ildi

Szia! a gondom a következő. Fényképeket vágtam ki egy file-ból hogy egy másikba beillesszem. Beillesztéskor jelezte a gép, hogy ilyen néven már létezem kép abban a file-ban. Én sajna azt választottam, hogy move and replace. Ezzel a korábbi képek helyére tette be az újakat. A régiek eltűntek. Hogyan tudom megkeresni a számítógépben?
Előre is köszönöm.

Bea

Kedves Zsolt!
Időközben megoldódott a probléma, minden fent volt a gépen, csak épp láthatatlanul… Rafinált kis kártevő lehetett, alaposan összekuszált mindent…:)
Még egyszer köszönöm a segítséged!
Bea

Zsolt

Sajnos ahogy látom, a csatolmányok elérése meghaladja a program képességeit, vagy a próbaverzióban nem elérhető. De a legvalószínűbb, hogy törlés után azt nem lehet visszaállítani.
Ilyesmi e-mail visszaállítóval azért nem, mert valószínű, hogy azt tényleg törli a Thunderbird, mikor a szemétbe dobod, és csak a szöveg marad meg, hiszen pár év alatt akkor nem 1-2-300 MB lenne az adatbázis mérete, hanem több GB, más törölt fájl visszaállító meg azért nem tud vele megbirkózni, mert igazából csak az email-be beágyazva létezett a fájl, nem különállóan, tehát nem tudja keresni sem.

… és néha-néha használhatod a MozBackup-ot biztonsági mentésre.

Bori

Még egy kérdésem lenne: azt esetleg nem tudod, hogy a csatolmányokat hogyan tudom megnézni? Mert a kis levél-ikonon jelzi, hogy van melléklete a levélnek, de nem tudom előcsalogatni sehogy.

Bori

Nagyon köszönöm a segítséget. Sikerült, jóval több levelet megtalált, mint a Recuva, és lehet, hogy az összeset, mert egy emailben benne van 4-5 is egymás alá téve, csak hát több nap lesz, mire a 4000 levelet átnézem. Köszönöm, hogy így ismeretlenül utána néztél a problémámnak!
Bori

Zsolt

Bea!
Először valami vírusirtóval próbálkozz szerintem!
A gépről ilyen állapotban elég reménytelen futtatni egy ellenőrzést. Boot CD vagy egy külső eszköz kell hozzá.

Egy pendrive-ra csomagold ki ezt a két programot, majd futtasd le!
csillagpor.hu/remek/programok/hordozhato-clamwin-free-antivirus, csillagpor.hu/remek/programok/hordozhato-spybot-search-destroy

Egy másik nem vírusos gépről lenne jó megoldani …
Ha megvan a 2 programmal a pendrive, akkor tedd be a vírusos gépbe, és futtasd le előbb a Clamwin-t, majd a Spybot – Search & Destroy-t.

Ha ez rendbe hozta amit lehet, próbálkozhatsz a visszaállítással.
Egyébként ha nincs a gépen válassz innen egy vírusirtót!

Zsolt

Na, itt vagyok már végre! :-)
Elég sok mindent átnéztem, de ingyenes megoldást nem találtam … illetve van egy Xpunge nevezetű Thunderbird beépülő, ami az lenne, de nem frissült már ezer éve, így nem kompatibilis már az 5-ös Thunderbird-el sem.
A többi próbaverzió, sok van belőle, van amelyiket próbáltam, de nem sokra mentem vele… és van amelyik működőképesnek tűnik.
Szerintem kezdd az Advanced Thunderbird Email Recovery-vel szépen leírtam mit, hogy, mikor rájöttem, hogy nem állítja vissza, csak ha fizet/regisztrálsz … na akkor a következő…

Email Recovery for Thunderbird.
Ez korlátozott funkciójú, nem lehet vele menteni a talált méleket, de olvasni és kimásolni igen.
Ha ez működik és megfelel, akkor remek!
Ha nem akkor megyünk tovább, de jobb nem nagyon lesz.

Letöltöd, telepíted, futtatod (már nem emlékszem van e valami ilyesmi, de ha valamilyen toolbar-t vagy valamit telepíteni akar, akkor ne hagyd neki) és a Scan the entire disk fület kiválasztod, majd ott a C: meghajtót (a Logical volumes-ben), és rákattintasz a távcsőre.
Az emailek keresése eltarthat egy ideig … ha kész, megnézheted jobboldalon miket talált, és elolvashatod úgy kb. mint a Thunderbird-ben. Azért el lehet ezt menteni, ha jobb gombbal kattintasz a lenti olvasható emailre, és ott kiválasztod a Forrás megtekintése pontot, majd ezt a szöveget/kódot bemásolod egy szövegszerkesztőbe (notepad) és elmented .html kiterjesztéssel.
Így böngészőben megtekinthető html fájlokban lesz elmentve az elveszett leveled.

Remélem segítettem valamit …

Sok sikert!

Ja, a link: thunderbirdrecovery-trial.exe

Bea

Segítség!! Bekaptam valami vírust, és mindent összekuszált.. A legrosszabb, hogy az összes fájlom (képek, dokumentumok, zenék) eltűnt… Próbáltam a Recuvát, de semmi… Van még remény?

Zsolt

Találtam ezt-azt, de nem az igazi, este tudom folytatni, majd akkor leírom mi a helyzet …

Bori

Elfelejtettem beleírni, Mozilla Thunderbird-öm van.
Köszönöm a segítséget!

Zsolt

Milyen levelezőprogramot használsz?

A levelezőprogramok és sok más szoftver esetében speciális program kell, mert nem fájlonként tárolja az adatokat, hanem egy adatbázisban, vagyis sok esetben minden amit látsz a programban, egy darab fájlban van, és annak a tartalmából töröltél csak valamit.

Az itt szereplő programok, fájlokat, könyvtárakat és fájlrendszereket reparálnak meg, vagyis erre nem jók.

Ha leírod a levelezőprogram nevét, akkor utánanézek!

Bori

Szeretnék segítséget kérni!
Nem értek túlságosan a számítógépekhez, ezért nehezen találom meg interneten a megoldást. Egyetlen levelet szerettem volna shift+delettel kitörölni, de közben véletlenül a Home gombot is megnyomtam és az összes levelemet kitöröltem. Az internetről letöltöttem az itt ajánlott, törölt elemeket visszaállító programot (Recuva), de minden törölt elemet megtalált (több, mint egy éve törölteket is, egészen a gépem újratelepítéséig visszamenőleg), kivéve a ma, blokkban törölt kupacot. Esetleg tudna valaki mondani valami megoldást, hogy hogyan lehetne megpróbálni visszaállítani a leveleket? Azt hiszem, hogy biztonsági mentésem nem volt a levelekről.
Nagyon köszönöm!
F. Bori

Zsolt

Tehát ha jól értem ez egy audio CD, és te mondjuk mp3 formátumba rippeled a gépedre?
Milyen programot használsz az átalakításhoz?
Egy track-ben van az egész anyag?
Vagy esetleg nem audio, hanem eleve adat CD (wav vagy mp3 fájlokkal) és a fájlok átmásolása nem megy?
Amit a 98%-ig másol az meg van a gépen? És milyen formában?

sucika

Van egy CD-m, régi gyerekkori hangfelvételekkel. Szeretném rámásolni a gépre, 98%-ig elmegy, aztán kiírja, hogy sérült a lemez. Hogyan tudnám mégis bemásolni?

Zsolt

Hello!

Ha semmi sem ismeri fel, az baj.
Sajnos nem sok miden jut eszembe, mert ugye valaminek látnia kellene ahhoz, hogy kezdjen vele valamit … bármit.

Találtam egy ilyen oldalt (törölve), nem próbáltam a két szoftvert, az egyik formázó a másik (az 5-ös pontnál) talán használható … bár mint írtam, hogy nem látjuk … nem tudom.

zje

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A dolog két irányú: először is van egy micro sd kártyám amiről szeretném visszanyerni az adataimat, tegnap még használtam is ezt a kártyát és nem tettem fel semmit sem rá csak szimplán benn volt a telefonomban. Mivel adatkábelt nem adtak a telefonomhoz (persze miért is adnának egy 80 000Ftos telefonhoz adatkábelt…) ezért ami itthon volt kártyaolvasóm azzal rákötöttem a gépre, többször használtam már így, és eddig nem volt vele gond.
Na mégis bemondta az “unalmast”… rákötöttem a gépre és kiírta hogy használat előtt formázni kell a kártyát, nem szerettem volna formázni mert fontos dolgok vannak a kártyámon, aztán mégis megpróbáltam de formázni sem engedte. A kérdés az hogy PL: Recuva adatokat visszanyer flash meghajtókról, de ha nem ismeri fel a gép sem a telefon a memkártyát, mit tudok tenni?

Válaszotokat előre is köszönöm!

Zsolt

Köszönjük!
Megnézem és ha minden OK akkor felkerül ide.

pati

Sziasztok ismerek egy progit ami még formázás után is jó esélyekkel állítja vissza a fájlokat. Ő nem más mint a Pandora Recovery, teljesen ingyenes és az ingyenes verzióban semmiféle funkcióbeli korlátozás nincs.
Igaz sokáig keres és alapos, de megéri várakozni, ha valóban fontosak a fájlok. Fejlesztője szerint 5-10 évre visszamenőleg is képes adatokat visszanyerni akár merevlemezekről akár flash meghajtókról.

Zsolt

Próbáld a Recuva-t!

De, mást egyébként le tudtál tölteni eddig?

Anikó

Sziasztok!

Véletlen letöröltem egy esszémet a pendrive-omról. Próbáltam letölteni a netröl egy ingyenes Wondershare Data Recovery-t, de mindig azt írja ki a PC-m, hogy a biztonsági beállítás nem engedi a letöltést.
Tudtok segíteni?

Zsolt

Üdvözlet!

Először szerintem próbáld meg az EASEUS Data Recovery Wizardot.
1 GB-ig ingyenes, aztán fizetős.

Aztán pár ömlesztve: camera-recovery.net/digital-camera-recovery, ultimateslr.com/memory-card-recovery, datadoctor.in

Sajnos tuti megoldást nem tudok, azért linkelek be ennyit.

Sok sikert!

faklyasgyuri

Kedves segítőtársak!
Óriási problémában vagyok, ugyanis a memóriakártyámat egy gombnyomással üresre formáztam és elvesztettem egy hétnyi munkám. Elég szomorú vagyok ès segítségeteket kérném, hogy mi a teendő. Próbálkoztam már pár programmal, de eddig sikertelenül. Kèrem segítsetek.
Válaszotokat előre is köszönöm.

gy

Zsolt

A Recuva és társai visszaállítani nem tudja, mert ugye nincs törölve.
Sajnos kevés az esély, hogy visszanyerd az adatokat.
Vannak ugyan EFS Recovery programok (keres rá!), többnyire fizetősek, de hogy a félbehagyott titkosítással tudnak e mit kezdeni azt nem tudom. Ez nincs felsorolva egyik tulajdonságai között sem.

Példának két program, aminek van próbaváltozata is:
elcomsoft.com/aefsdr.html, diskinternals.com/efs-recovery

Sok sikert!

Márta

Segítség!!

A képek mappámat titkosítottam (Tartalom titkosítása az adatvédelem érdekében), természetesen biztonsági másolat az nincs. Le lett állítva a folyamat nem sokkal azután, ahogy elindítottam, ezért néhány mappám a köv. képpen néz ki:
Sablon ikonok jelennek meg a kis képek helyett, de azokat megnyitni nem tudom.
Hibaüzenet: nincs jogosultságom a fájlt tartalmazó mappa elérésére. Próbáltam a “Tartalom titkosítása az adatvédelem érdekében” jelölőnégyzetből a pipát kivenni, de a köv. hibaüzit kaptam:
Hiba az attribútumoknak a következő fájlra történő alkalmazásakor:
D:/képek……
A hozzáférés megtagadva
Jobb klikk a képre vagy a mappára->tulajdonságok->előző verziók: nem áll rendelkezésemre korábbi verzió.

Ilyenkor mit tudok tenni? Van valami megoldás? Vagy így jártam?
A mappákban a videókkal ugyanez a helyzet.

A Recuva programmal próbálkoztam, de az nem oldotta meg a problémát.

Előre is köszönök minden segítséget!!

Üdv

Zsolt

Ha azért nem nyitja meg, mert nincs már meg teljesen az szükséges adatmennyiség a visszaállításhoz, akkor nem sok mindent. Ha mondjuk azért, mert nem megfelelő a fájl kiterjesztése, akkor át kell nevezni, hátha …

Szerintem érdemes a Recuva-t is kipróbálni, az Undelete nem a legfrissebb, mert ezután már nem érhető el ingyenesen.

géza

Sziasztok. Segítséget kérnék.
Véletlen letöröltem egy mappát, amiben volt kép, dokumentum vegyesen.
Undeletet lefuttattam, de egyiket megnyitja, másikat nem.
Ilyenkor mit lehetne csinálni???
köszi. Géza

Zsolt

Se a PC-n, se a kamerában nem tudod megnézni?

trj

Szia!
Gondban vagyok! Légyszi segíts!
Digitális kamerám mini discre ment.
Valamit elnyomtam mikor a számítógépen meg akartam nézni. Azóta zárolta a lemezt és semmi adatot nem lehet rajta látni.
Mit csináljak?
Köszi a segítséget!

Zsolt

Az EasyCleaner-nek van egy visszavonás része, de fájlok esetében max. a duplikáltakat tudja visszaállítani szerintem, mert azok ugye megvannak még egy példányban …

Az ezen az oldalon lévő programok közül próbálkozhatsz a Recuva-val, de szerintem tudni kellene, hogy pontosan mely fájlokat törölted.

Nem nagyon érdemes rendszer fájlok körül tisztogatni, sokkal többet veszíthet vele az ember mint amennyit nyerhet. Legvégső esetben egy Windows újratelepítés segíthet, ha tudod hogy kell, hogy csak frissüljön, és ne újratelepítsen.

hawk

Hello!

Az a bajom, hogy az Easy Cleanerrel letöröltem egy csomó Windowsos fájlt és most nem működik jól! Valki nem tudja hogy lehet visszaállítani ezeket a fájlokat?
Köszönöm előre is.

Zsolt

Mivel titkosítottad?

Csonka Károly

Helló!

Az alaplapom tönkrement, a gyerekek miatt felnőtt tartalom miatt titkosítottam egy 120Gb-os vinyót. A régebbi kisebb gépembe átrakva természetesen nem engedi megnyitni. Mi a fenét lehet csinálni, hogy tehetem újra láthatóvá? Az összes vinyóm kisebb, át nem tudom menteni. Ezen a vinyómon van az összes digit videó, és kép is a gyerekekről, meg minden munkámról, családról utazásokról készített kép is.

Van valami progi, ami feltörheti, vagy elérhetővé tudná tenni újra a vinyóm?
Itt, ezen az XP-n is ugyanazon névvel, ugyanazon jelszóval létrehoztam ugyanolyan felhasználói fiókot, és így sem engedi használni a teljes vinyót, és a másik vinyón az ugyanezen névvel, jelszóval védett dokumentum mappámat, ami abban a gépben a C:-n volt.

választ, segítséget köszönöm!

Zsolt

Próbáld meg visszanyerni ezzel a fájlokat: pcinspector

Már ha felismeri egyáltalán a meghajtót…

Ha csak formázni tudod, akkor sajnos valóban minden törlődni fog.

viki

Valaki segítsen!
A memóriakártyám beszart és csak formázni lehet mert nem enged belépni. Minden törlődni fog? Mondjátok h nem…

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.