Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokÁtalakító, Freeware, Képlopó, Képszerkesztő → FastStone Photo Resizer kép átméretező letöltése

FastStone Photo Resizer

A FastStone Photo Resizer egy egyszerű és gyors kép átalakító és átnevező eszköz, mellyel konvertálni, átnevezni, átméretezni, vágni, elforgatni lehet a képeket, de fekete-fehér, szépia és negatív effektet is alkalmazhatunk rájuk és más képszerkesztő műveleteket is végrehajthatunk, mindezt kötegelve, azaz bármennyi képen egyszerre.

faststone-photo-resizer
  • Verzió: FastStone Photo Resizer 3.3 vagy újabb
  • freeware
  • Készítő: FastStone Soft
  • Operációs rendszer: Windows XP – Windows, 7, 8, 10, 32 és 64 bit
  • 1,51 MB

Képszerkesztő, átméretező: Photo Resizer
Ingyenes kép átméretező – FastStone Photo Resizer
Hogyan lehet sok képre egyszerre szöveget tenni?

frissítések:

A 3.3-as Photo Resizerben van már nyomtatási méret opció a Resize fülnél Advanced Optionsban, ugyanitt megjelent a Smart-Filling (okos kitöltés) lehetőség is. A kötegelt átnevezésnél használható a *.* szűrő, azaz minden fájl kijelölése. Kompatibilisebb lett a Windows 8.1-el és ezeken kívül kisebb javítások találhatók a programban.

A 3.2 verzió már támogatja az érintőképernyőt, kompatibilisebb a Windows 8-al és még kisebb továbbfejlesztések és hibajavítások fértek bele.

Letöltés és képernyőképek

FastStone Photo Resizer képernyőképek
A FastStone Photo Resizer letöltése
A hordozható FastStone Photo Resizer

Weboldal: faststone.org/FSResizerDetail

Frissítve: 2020. április 20. 17:51

Hasonló programok: Átalakító, Freeware, Képlopó, Képszerkesztő

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Eddig 9 hozzászólás, szólj hozzá te is!

Zsolt

6 centiméterrel feljebb.

Névtelen

hol a picsában lehet itt letölteni???
az előző oldal ideküldött!

Dávid Katalin

Zsolt

A telepítés nélkül is működő programokat hívjuk hordozhatónak.
Tehát egy hordozható programot letöltés után csak ki kell csomagolni (“kitömöríteni”), és utána már működik is.
Ezek a programok futtathatók CD-ről, DVD-ről, pendrive-ról, külső HDD-ről, stb. és mindig magaddal viheted, innen a hordozható elnevezés.

Ezenkívül nagy előnye, hogy nem “szemeteli” tele a Windows rendszerleíró adatbázisát, továbbá ha adminisztrátori hozzáférés hiányában nem tudsz telepíteni valahová egy programot, akkor is használhatod, ha nálad van a hordozható változata.

Komisz Denis

Zsolt!
Mit jelent az, hogy hordozható egy képszerkesztő? Többnél is láttam, hogy van egy ún. fix, meg egy hordozható verzió.

Zsolt

A tömörítetlen formátumoktól igen, kevesebbet.
Tömörítéssel a képek méretét nem lehet úgy csökkenteni, hogy a minőség ne romoljon, maximum még nem látod a romlást.

Ha kisebb helyen akarod tárolni a képeket, és különösebben nem akarod már tovább szerkeszteni, akkor érdemes jpeg illetve png formában tárolni vagy egyre több minden támogatja már a webp-t, az még kisebb lesz. A legelterjedtebb kétségtelenül a jpeg. A linkeken kicsit bővebben olvashatsz mindegyikről.

Mindháromnál különféle értékek változtatásával érheted el a legoptimálisabb beállítást, amiről szemmel állapíthatod meg, hogy még megfelelő e. Ha jpeg kell neked mindenképp, akkor ott van egy minőség érték többnyire, azt ha kb 60% alá csökkented, már biztosan tapasztalsz minőségromlást.

Imre

Az igaz, a JPG formátumú képek kevesebb helyet foglalnak? Vagy ha nem, miként lehet csökkenteni a képek méretét, hogy azért a minőség ne romoljon?

Zsolt

Fent a Batch Convert fül legyen aktív, majd a baloldali könyvtárak között megkeresed azt ahol a képek vannak, megnyitod és kijelölöd amit át szeretnél alakítani (Shift és fel-le kurzor), majd középen Add All, lejjebb beállítod az Output Format-ot, a Settings-nél a minőséget, stb-t, lejjebb még, hogy hová akarod menteni, miegymás … és jobb lent Convert.

Imre

Letöltöttem. Hogyan lehet vele JPG formátumú képeket csinálni?

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2021 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.