FastStone Photo Resizer

A FastStone Photo Resizer egy egyszerű és gyors kép átalakító és átnevező eszköz, mellyel konvertálni, átnevezni, átméretezni, vágni, elforgatni lehet a képeket, de fekete-fehér, szépia és negatív effektet is alkalmazhatunk rájuk és más képszerkesztő műveleteket is végrehajthatunk, mindezt kötegelve, azaz bármennyi képen egyszerre.

FastStone Photo Resizer
 • Verzió: FastStone Photo Resizer 3.3 vagy újabb
 • freeware
 • Készítő: FastStone Soft
 • Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10, 32 és 64 bit
 • 1,51 MB

frissítések:

A 3.3-as Photo Resizerben van már nyomtatási méret opció a Resize fülnél Advanced Optionsban, ugyanitt megjelent a Smart-Filling (okos kitöltés) lehetőség is. A kötegelt átnevezésnél használható a *.* szűrő, azaz minden fájl kijelölése. Kompatibilisebb lett a Windows 8.1-el és ezeken kívül kisebb javítások találhatók a programban.

A 3.2 verzió már támogatja az érintőképernyőt, kompatibilisebb a Windows 8-al és még kisebb továbbfejlesztések és hibajavítások fértek bele.

Letöltés és képernyőképek

FastStone Photo Resizer képernyőképek
→ A FastStone Photo Resizer letöltése   🜝  
A hordozható FastStone Photo Resizer

Weboldal: faststone.org/FSResizerDetail

Képszerkesztő, átméretező: Photo Resizer
Ingyenes kép átméretező – FastStone Photo Resizer
Hogyan lehet sok képre egyszerre szöveget tenni?

9 hozzászólás

 1. Zsolt says:

  6 centiméterrel feljebb.

 2. Névtelen says:

  hol a picsában lehet itt letölteni???
  az előző oldal ideküldött!

 3. Dávid Katalin says:

 4. Zsolt says:

  A telepítés nélkül is működő programokat hívjuk hordozhatónak.
  Tehát egy hordozható programot letöltés után csak ki kell csomagolni (“kitömöríteni”), és utána már működik is.
  Ezek a programok futtathatók CD-ről, DVD-ről, pendrive-ról, külső HDD-ről, stb. és mindig magaddal viheted, innen a hordozható elnevezés.

  Ezenkívül nagy előnye, hogy nem “szemeteli” tele a Windows rendszerleíró adatbázisát, továbbá ha adminisztrátori hozzáférés hiányában nem tudsz telepíteni valahová egy programot, akkor is használhatod, ha nálad van a hordozható változata.

 5. Komisz Denis says:

  Zsolt!
  Mit jelent az, hogy hordozható egy képszerkesztő? Többnél is láttam, hogy van egy ún. fix, meg egy hordozható verzió.

 6. Zsolt says:

  A tömörítetlen formátumoktól igen, kevesebbet.
  Tömörítéssel a képek méretét nem lehet úgy csökkenteni, hogy a minőség ne romoljon, maximum még nem látod a romlást.

  Ha kisebb helyen akarod tárolni a képeket, és különösebben nem akarod már tovább szerkeszteni, akkor érdemes jpeg illetve png formában tárolni vagy egyre több minden támogatja már a webp-t, az még kisebb lesz. A legelterjedtebb kétségtelenül a jpeg. A linkeken kicsit bővebben olvashatsz mindegyikről.

  Mindháromnál különféle értékek változtatásával érheted el a legoptimálisabb beállítást, amiről szemmel állapíthatod meg, hogy még megfelelő e. Ha jpeg kell neked mindenképp, akkor ott van egy minőség érték többnyire, azt ha kb 60% alá csökkented, már biztosan tapasztalsz minőségromlást.

 7. Imre says:

  Az igaz, a JPG formátumú képek kevesebb helyet foglalnak? Vagy ha nem, miként lehet csökkenteni a képek méretét, hogy azért a minőség ne romoljon?

 8. Zsolt says:

  Fent a Batch Convert fül legyen aktív, majd a baloldali könyvtárak között megkeresed azt ahol a képek vannak, megnyitod és kijelölöd amit át szeretnél alakítani (Shift és fel-le kurzor), majd középen Add All, lejjebb beállítod az Output Format-ot, a Settings-nél a minőséget, stb-t, lejjebb még, hogy hová akarod menteni, miegymás … és jobb lent Convert.

 9. Imre says:

  Letöltöttem. Hogyan lehet vele JPG formátumú képeket csinálni?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!