Csillagpor.hu
Csillagpor.huLetölthető programokFeed olvasó, Internet böngésző → Feed olvasók, szerkesztők

Feed olvasók, szerkesztők

Hírolvasó programok, a híroldalakról, blogokról, RSS és Atom XML formátumban megjelenő hírfolyamokat olvasni, katalogizálni, előbukkanó vagy böngésző formában megjeleníteni képes szoftverek, ezeket létrehozni, szerkeszteni képes alkalmazások.

RSS Bandit

RSS BanditAz RSS Bandit egy szabad forrású hírolvasó program. Képes szinkronizálni WebDAV-on keresztül, és egyszerűen kereshetünk is vele RSS feedeket. Lehetőségünk van hozzászólni is cikkekhez, támogatja a füles böngészést, ahol a böngészőn belül kereshetünk is, használhatjuk valódi böngészőként is, nem csak a betöltött RSS feedek megnézésére.

Támogatja a jelszóval védett feedeket, az SSL és HTTP azonosítást. Többféleképp megjelölhetők, megkülönböztethetők, csoportosíthatók, kategorizálhatók a csatornák és a hírek. Természetesen megoszthatunk mindent közösségi oldalakon és küldhetünk e-mailben, és letölthetjük a csatolmányokat is. Részletesen konfigurálható a program minden része, beleértve a böngészőt is, és kiválaszthatjuk pl. melyik keresőmotorral keresünk, vagy magunk is hozzáadhatunk újat.

RSS Bandit feed olvasó

FeedDemon

FeedDemonA FeedDemon egy népszerű, könnyen használható RSS olvasó Windowsra. A többféleképp rendezhető, akár 3 paneles és füles böngészést is lehetővé tevő RSS olvasóban, olyan extrák találhatók, mint a Feed kereső, a Google Reader szinkronizálás, a feed takarító és a megosztási és küldési lehetőségek, pl. Facebookra, Twitterre vagy akár rögtön egy blogba.

Ezek mellett címkézhetjük is a feedek cikkeit, és igen sokféle szempont szerint rendezhetjük őket. Egy remek belső keresővel több ezer cikk között is ráakadhatunk egy régi hírre és Podcast audio fájljait letölti így feltehetjük hordozható eszközeink valamelyikére is.

FeedDemon feed olvasó és kereső

RSS Builder

RSS BuilderAz RSS Builder egy ingyenes RSS szerkesztő. Érvényes (valid) RSS 2.0 feed, azaz xml fájl, amit előállít.

Egy WYSIWYG szerkesztő, azaz nem a kódot kell fabrikálnunk. Utoljára 2006 októberében lett frissítve, de akár azt is mondhatjuk, hogy már minek, mindent tud és azóta is ugyanolyan egy RSS 2.0 fájl. Egy egyszerű HTML szerkesztő is bele van építve, FTP-vel feltölthetjük a kész művet, van kód előnézet (XML) és természetesen a már elkészült feedeket is betölthetjük és szerkeszthetjük.

RSS Builder feed készítő

FeedReader

FeedReader - RSS olvasóA FeedReader egy népszerű, ingyenes hírolvasó program.
Egy RSS aggregátor, ami robusztus, felhasználóbarát, intuitív és korszerű, ügyes szűrőkkel, teljes testre szabhatósággal… ilyesmiket írnak róla.

Képes offline böngészésre, HTML hír mentésre, a 3.13 verziótól feed keresővel is bővült, ami a 3.14-től már a twitterben is keres, jelentősen gyorsult is, pár “nem szükséges” funkció eltávolításával.

FeedReader hírolvasó

Kapcsolódó oldalak:
Web Slice készítés

Frissítve: 2020. április 20. 17:51

Hasonló programok: Feed olvasó, Internet böngésző

Legnépszerűbbek: Videószerkesztő programok, Képszerkesztő programok, Törölt fájl visszaállítás és fájlrendszer helyreállítás, Windows 10 bejelentkező jelszó kérés letiltása, Particionáló programok, Internet böngészők

Kérdezz, szólj hozzá!
Semmilyen adatodra nincs szükségünk,
de ha gondolod, itt megadhatod a neved:


Itt szólhatsz hozzá:
Megjelenés előtt minden hozzászólás moderálásra kerül. → Ha érdekelnek az okok ...

Impresszum / Kapcsolat / Közösségi média | Adatvédelmi Nyilatkozat

2003 - 2020 : Csillagpor.hu ... hogy neked jó legyen!

A Csillagpor.hu is sütikkel édesíti az életed, de semmilyen személyes adatodra nincs szükségünk! Ha bővebben érdekelne ... Jó, legyen.